Rég nem látott áremelkedéssel dacolnak az emberek, és persze a vendéglátó egységek is. A tét és a cél a túlélés, mindenki dacolna az áremelkedésekkel

Mintha csak a koronavírus legsúlyosabb időszakában lennénk: ismét éttermek, vendéglátóegységek jövője került veszélybe a rezsi és alapanyagárak növekedése miatt. Most következő összeállításunkban a Resti Étterem és a Dunagyöngye Halászcsárda helyzetét ismerhettük meg.
Megjegyzés: https://www.youtube.com/watch?v=qaIreuE1bCI

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújváros
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2022-10-21 Megjelenés száma: 42 Kezdő oldal: 1 Záró oldal: 13

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújváros Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2022-10-26 Feldolgozás időpontja: 2022-11-23 10:36:39

3. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban YouTube
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2022-10-19 Feldolgozás időpontja: 2022-11-23 10:38:21
Megjegyzés:A másik videó: 2022-10-22

Szerző(k)

Tárgyszavak