A törzsvendégek tartják ma is életben a vendéglátói szakmát

Itthon, és nem a szerencsésebb külföldi piaci viszonyok mellett csinálta meg a szerencséjét. Akár a nevével is jellemezhető vállalkozói iskolát teremtett. Félretette a már megfáradt üzleti mechanizmusokat. Egy emberöltőn át újat, jobbat hozott létre a vendégek kedvére, és persze a saját megelégedésére. Grábics Gáborral beszélgettünk.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2022-02-23 Megjelenés száma: 45 Kezdő oldal: 4 Záró oldal: 4

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2022-02-23 Feldolgozás időpontja: 2023-01-23 17:10:21

Szerző(k)

Tárgyszavak