Fenséges halászlevek, pecázás és sárkányhajó. Kisapostag végleg felírta magát a gasztronómia térképére
A címként lejegyzett hangzatos, de komoly szakemberek állásfoglalását tükröző kijelentést a huszonharmadik alkalommal megrendezett halászléfőző és snecifogó, valamint sárkányhajóverseny helyszínén hallottuk az országosan elismert zsűritől. Itt egyaránt utaltak a bográcsok mellett és a Bárka vendéglőben alkotó séfek által készített ételek minőségére. A rangos esemény az elmúlt hétvégén zajlott le a Duna-parton.
Kapcsolódó dokumentumok
1. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap |
Forrás típusa: | Folyóirat |
Forrás adatai: | Dátum: 2022-08-09 Megjelenés száma: 184 Kezdő oldal: 1 Záró oldal: 4 |
2. Forrás megnevezése: | Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online |
Forrás típusa: | Internet |
Forrás adatai: | Dátum: 2022-08-09 Feldolgozás időpontja: 2023-11-13 14:21:25 |