Fenséges halászlevek, pecázás és sárkányhajó. Kisapostag végleg felírta magát a gasztronómia térképére

A címként lejegyzett hangzatos, de komoly szakemberek állásfoglalását tükröző kijelentést a huszonharmadik alkalommal megrendezett halászléfőző és snecifogó, valamint sárkányhajóverseny helyszínén hallottuk az országosan elismert zsűritől. Itt egyaránt utaltak a bográcsok mellett és a Bárka vendéglőben alkotó séfek által készített ételek minőségére. A rangos esemény az elmúlt hétvégén zajlott le a Duna-parton.

Kapcsolódó dokumentumok

1. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap
Forrás típusa:Folyóirat
Forrás adatai: Dátum: 2022-08-09 Megjelenés száma: 184 Kezdő oldal: 1 Záró oldal: 4

2. Forrás megnevezése:Keresés a forrásban Dunaújvárosi Hírlap Online
Forrás típusa:Internet
Forrás adatai: Dátum: 2022-08-09 Feldolgozás időpontja: 2023-11-13 14:21:25

Szerző(k)

Tárgyszavak