Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

163 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2022-04-22Aranyos Arany ÜstIsmét rendkívül színvonalas rendezvény keretében mérkőzhettek meg a fiatal úszók a Fabó Éva Sportuszodában. A 41. Arany Üst elnevezésű viadalon 33 egyesület 260-nál is több sportolója mérkőzött meg – és természetesen hazai érmeknek is örülhettünk.
2022-04-21Tudásuk legjavát adták, sokáig szeretnék továbbvinni a versenytA vártnál és a szokottnál ugyan kevesebb résztvevővel, de remek hangulatban és kiváló DKSE-eredményekkel zárult az Arany Üst korosztályos úszóverseny, amely már a negyvenegyedik „kiadását” érte meg a múlt héten. Erre nagyon büszke a rendező egyesület szakosztályvezetője, Bene Vera, akivel a versenyről, illetve mint az Úszó Nemzet Program régióvezetőjeként arról is beszélgettünk, hogy az újabb bővítés során annak Dunaújváros is helyszíne lehet.
2022-04-16Éremesőt hozott a 41. Arany Üst záró napja isÁprilis 15-én, pénteken este a 4x100 méter fiú és lány gyermek és serdülő korosztályos gyorsváltók döntőjével ért véget a 41. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny a Fabó Éva Sportuszodában. Az eredmények előtt azonban lássuk a DKSE úszóinak április 14-én, csütörtöki termését.
2022-04-14Két aranyéremmel kezdett a DKSEAz április 12-i, keddi nulladik nap után, amikor csak időfutamokat rendeztek az Arany Üst gyermek- és serdülőkorosztálynak rendezett úszóversenyen a Fabó Éva Sport­uszodában, április 13-án megkezdődött a nagyüzem. Délelőtt az előfutamokat tartották, délután jöhettek a döntők. Előtte azonban hivatalosan is megnyitották a 41. Arany Üstöt. Először Motyovszki Mátyás, a dunaújvárosi önkormányzat képviselője köszöntötte a résztvevőket.
2022-04-13Rajt a nulladik nappalMegtöltötték április 12-én a Fabó Éva Sportuszodát az egyesületek képviselői, ugyanis délután megkezdődött a 41. Arany Üst országos úszóverseny.
2022-01-17A Covid-járvány meghatározta az elmúlt év első negyedévét isMozgalmas év volt 2021, amelyre a járványhelyzet alaposan rányomta bélyegét. A Dunaújvárosi Hírlap négy részesre tervezett összeállításában a mögöttünk hagyott esztendő legfontosabb eseményeire pillantanak vissza. Az első negyedév.
2021-04-09Úszás: biztató jövőkép! Kovács-Seres Hunor tarolt az Arany Üst úszóversenyenHuszonkét érmes helyezéssel zárták a 40. Arany Üst elnevezésű viadalt a DKSE úszó szakosztályának gyermek és serdülőkorú versenyzői. A Fabó Éva Sportuszoda adott otthont március 30. és április 2. között a 40. alkalommal kiírt Arany Üst Úszóversenynek, s bár COVID-korlátozások miatt csak hazai klubok vettek részt a megméretésen, így is igen erős mezőny látogatott el Dunaújvárosba.
2021-04-06Büszkeséggel töltheti el őket. Huszonkét dobogós hellyel és kiváló egyéni eredményekkelÓriási egyéni csúcsokkal és összesen huszonkét éremmel zárták a Dunaújvárosi KSE úszói április 2-án, pénteken este befejeződött 40. Arany Üst úszóversenyt, amelynek rendezésével is elégedett a hazai szakosztály.
2021-04-01Hazai győzelmek és dobogós helyezések az első napok utánA jubileumi, 40. Arany Üst korosztályos úszóverseny első versenynapja máris hozott egy első helyet a Dunaújvárosi KSE szakosztályának, amit szerdán további döntős szereplések követtek.
2021-03-31Ez a negyvenedik tehetség-találkozó (képaláírás)Életkorban is jelentős négy évtized, hát még egy sportesemény esetében! Ehhez a jeles jubileumhoz érkezett a Magyarországon egyedülálló seregszemle, az Arany Üst korosztályos úszóverseny, ami a pandémia miatt sajnos kevesebb résztvevővel és szigorú előírások mellett, így ünnepélyes megnyitó nélkül kezdődött el március 30-án, kedden délután negyvenedik alkalommal. A kupán természetesen rajthoz állnak a Dunaújvárosi KSE tehetséges úszói is, március 30-án 1500 méter fiú gyors és 800 méter lány gyors szerepelt a programban. A képen az 1-es pályán a hazai klub képviseletében Eszenyi Ábel rajtol. (teljes szöveg)
2021-03-30Negyvenedszer rajtol kedden az Arany ÜstMárcius 30-tól, keddtől péntekig, nemzetközi résztvevők nélkül, a szokottnál kevesebb indulóval és szigorú szabályok között, de megrendezik a 40. Arany Üst korosztályos úszóversenyt. Az itthon egyedülálló seregszemle jubileumának így nem tudják megadni méltó rangját, de a gyerekek szempontjából fontos, hogy tudnak versenyezni egymással.
2018-03-06Elégedettek a szereplésselAz idén Győrött rendezett Arany Üst korosztályos úszóversenyen összesen tizennyolc érmet, ebből két első helyet szereztek a Dunaferr SE úszói.
2018-03-05Érmek a győri Arany ÜstrőlA 39. Arany Üst – IX. Scitec Győr Open második versenynapján újabb dobogós helyeket szereztek a Dunaferr SE indulói. Eredmények a cikkben.
2018-03-02Arany Üst: ezúttal Győrben kell bizonyítani úszóinknakMár javában tempóznak a versenyzők az ezúttal albérletben, Győrben rendezett, ám dunaújvárosi gyökerű rangos úszóseregszemlén, az Arany Üstön. Az alábbiakban az első versenynap eredményeit gyűjtöttük össze. Eredmények a cikkben.
2018-02-16új parkolóhelyeket terveznek. Elfogadták a város költségvetésétKözgyűlés: átadták a Dunaújváros Sportjáért díjakat; idei költségvetés elfogadása; idén is biztosítják a szünidei gyermekétkeztetést a hátrányos helyzetű iskolásoknak, óvodásoknak, bölcsődéseknek; keresik az új parkolóhelyeket; a Petőfi általános iskola energetikai felújításához 32 millió forint kiegészítést biztosít az önkormányzat; a Vasvári iskola felújításához kiegészítésként 5 millió forintot biztosít az önkormányzat; a Zengő-Bongó Bölcsődében akadálymentes rámpa kialakítására 9,4, millió forintot biztosítanak a DVG Zrt-nek. A Dunaferr SE úszószakosztálya 2 millió forint támogatást kap az idei Arany Üst megrendezésére, a Dunaújvárosi Triatlon SE számára 5 millió forintot biztosítanak a július első vasárnapján megrendezésre kerülő Aquarius Triatlon fél- és negyedtávú triatlon verseny megszervezésére.
2017-05-12Teljes értékű, gondolkodó embereket kell nevelnünkPetrov Iván (kép), a Győri Úszó Sportegyesület vezetőjeként a saját tanítványairól és a Magyar Úszó Szövetség utánpótlás-kapitányaként is nyilatkozott nekünk a 38. Arany Üst korosztályos nemzetközi úszóverseny után a Fabó Éva Sportuszodában.
2017-05-10A kapitány szép kerek számban gondolkodikAz úszás minden ágát művelte, versenyzőként, edzőként, tanárként egyaránt. Kíváncsiak voltunk a világbajnoksággal kapcsolatos véleményére is, de örömmel vettük, hogy már az azt követő generációt is megfigyelte. Dr. Sós Csaba, az úszók új szövetségi kapitánya az Arany Üst versenyen is tiszteletét tette.
2017-04-21Az úszás ünnepe ez a verseny!Sikerrel zajlott le a 38. Arany Üst korosztályos nemzetközi úszóverseny a Fabó Éva Sportuszodában. A háromnapos megmérettetés házigazdája Dunaújváros és a Dunaferr SE voltak.
2017-04-21Az Arany Üst bajnokai. Dunaújvárosban járt a Magyar Úszó Szövetség elnökeA 38. Arany Üst korosztályos nemzetközi úszóversenyről.
2017-04-15Erős mezőnyben mérethettek megAz Arany Üst korosztályos, nemzetközi úszóverseny második napjának Dunaferr SE eredményei
2017-04-13Büszkeség. Fontos, példaértékű versenyÁprilis 12-én, szerdán, az első döntők előtt rendezték meg a 38. Arany Üst nemzetközi, korosztályos úszóverseny ünnepélyes megnyitóját.
2017-04-13Arany Üst úszóverseny. Ötzáz fiatal nevezett a megmérettetésreA 800 és 1500 méteres gyorsúszó számokkal kezdődött meg kedden délután a 38. Arany Üst korosztályos nemzetközi úszóverseny a Fabó Éva Sportuszodában.
2016-04-01Mint a hal a vízbenNegyvennyolc egyesület 428 sportolója vett részt az Arany Üst utánpótlás úszóversenyen.
2016-04-01A legendás kapitány látogatása. Egy egész ország bírta maradásraAz idei, 37. sorszámot viselő Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóversenyről ezúttal sem hiányzott Kiss László szövetségi kapitány. Interjú.
2016-03-26Nagyszerű szereplés. Aranyos szereplés voltÚjabb két aranyéremmel (Weiter Dávid, Selmeci Levente) zárta pénteken szereplését az Arany Üst úszóversenyen a Dunaferr SE. A dunaújvárosi egyesület összesen nyolc elsőséget gyűjtve a klubrangsorban is az előkelő negyedik helyen zárt.
2016-03-25Az év első jelentős úszóversenyeAz ország összes úszó egyesülete részt vett az idén harminchetedik alkalommal megrendezett Arany Üst Úszóversenyen.
2016-03-25A mi araygyárunk. Szépen merítenek az üstbőlArany Üst: kiválóan szerepel a házigazda Dunaferr SE. Részletes eredmények a cikkben. Beszélgetés dr. Hargitay András utánpótlás-kapitánnyal.
2016-03-24Aranyos kezdéssel. Itthon is maradt az aranybólMárcius 23-án megkezdődött a 37. Arany Üst a Fabó Éva Sportuszodában. Aranyérmesek: Selmeci Levente (2 db), Fekete Dóra; ezüstérmes: Weiter Dávid.
2016-03-23Ma kinyit az aranygyárunkHarminchetedik alkalommal rendezik (március 23-25.) a Fabó Éva Sportuszodában az Arany Üst korosztályos úszóversenyt.
2015-10-27Nincs jobb egészségmegőrzésEgy éve a Magyar Úszó Szövetség utánpótlás-kapitánya dr. Hargitay András, az egykori kiváló sportoló, aki azóta többször megfordult Dunaújvárosban, akár az Arany Üstön, akár a Jövő Bajnokai program eseményein. Interjú.
2015-05-00Itt ez a város... Munkahelyekről, utakról és a sportról...Interjú Cserna Gábor polgármesterrel.
2015-04-04Véget ért a viadalÖtvenhárom hazai és nemzetközi klub, valamint a magyar korosztályos válogatott vett részt az idei Arany Üst nemzetközi úszóversenyen, amely április 3-án ért véget. A zárónapon három dunaújvárosi ezüstérem született: Weiter Dávid, Böde Laura, Selmeci Levente.
2015-04-03Hazai érmek az Arany ÜstönRemekül kezdődött, majd folytatódott a harminchatodik Arany Üst a Dunaferr-DVSI úszói számára, a fiatalok a jó időeredmények mellett több érmet is szereztek. Részletes eredmények a cikkben. Balog Gábor pedig Holland nemzetközi bajnokságon aranyérmet nyert.
2015-04-03Ötszáz úszó a nemzetközi tornánSzerdán kezdődött meg a 36. Arany Üst Nemzetközi Korosztályos Úszóverseny a Fabó Éva Sportuszodában.
2015-04-02Aranygyárat nyitottakEgykoron egyeduralkodó volt a hazai utánpótlás úszóversenyek között, de még ma is a legkomolyabbak közé tartozik az Arany Üst.Beszámoló a 36. Arany Üst ünnepélyes megnyitójáról.
2015-04-01Ma rajtol az Arany Üst úszóverseny36. Arany Üst. Április elsején három nemzet képviselői népesítik be a Fabó Éva Sportuszodát, hogy az Arany Üstön összemérjék tudásukat.
2015-04-00Arany ÜstBeszámoló a 36. alkalommal megrendezett Arany Üst nevű korosztályos úszóversenyről.
2014-05-00Arany Üst: jubileum és rekorddöntésNégy nemzet százötven úszója vett részt a közelmúltban a jubileumi, XXXV. Arany Üst nemzetközi úszóversenyen.
2014-04-19Pénteken bezárt az aranygyárMíg a Fabó Éva Sportuszodában az Arany Üst zárónapját rendezték meg pénteken, a fővárosban a Dunaferr-DVSI idősebb úszói a Budapest Bajnokságon szerepeltek. Balog Gábor arany- és bronzérmet, Takács Krisztián aranyérmet nyert. Arany Üst: Virág László, Falusi Dávid, Dort Bence, Szöllősi Martin 4x200-as gyorsváltó bronzérmet nyert. Részletes eredmények a cikkben. Kép: Barocsai Petra.
2014-04-18Érmes helyezések a hazai csapattólAz Arany Üst úszóverseny második napjának eredményei. Kép: Dort Bence, Falusi Dávid, Varga Marcell, Szöllősi Martin, Böde Laura (Dunaferr-DVSI).
2014-04-18Egyre erősebb bástya legyenAz Arany Üst nemzetközi úszóverseny elképzelhetetlen Kiss László szövetségi kapitány nélkül. A neves szakember ekkor adott interjút lapunknak.
2014-04-17Egy legendás vendéggelÁprilis 16-án megkezdődött a 35. Arany Üst a Fabó Éva Sportuszodában. A versenyen Barocsai Petra és Farkas László átvehette a tehetség Kupát (kép). A versenyen Egerszegi Krisztina olimpiai bajnok is segédkezett. Részletes eredmények a cikkben.
2014-04-16Rekordszámú úszó nevezett35. Arany Üst a Fabó Éva Sportuszodában (április 16-18.), ahol ötven csapat közel ötszáz úszója nevezett.
2013-04-02Az Arany Üst volt a tétA 34. Arany Üst úszóverseny eredményei.
2013-03-30Bezárt az aranygyárMárcius 29-én befejeződött a Fabó Éva Sportuszodában a 34. Arany Üst. A Dunaferr-DVSI eredményei.
2013-03-29Döntős helyezések az ÜstönA Fabó Éva Sportuszodában megrendezett Arany Üst verseny első két napjának eredményei. Az első hazai érmet Dort Bence (kép) szerezte meg.
2013-03-28Megkezdődött az Arany Üst!Március27-én, harmincnegyedik alkalommal elrajtolt az Arany Üst nemzetközi, korosztályos úszóverseny a Fabó Éva Sportuszodában. A 2012-es teljesítménye alapján Szlobodnyik Nóra és Farkas László megkapta a Tehetség Kupát.
2013-03-27Ma kezdődik az Arany Üst"Szerdától péntekig immár harmincnegyedik alkalommal rendezik meg az ország és a kontinens legnagyobb múltú utánpótlás úszóversenyét a Fabó Éva Sportuszodában."
2013-03-18Március végén Arany ÜstMárcius 27-29. között, 34. alkalommal rendezik meg az Arany Üst nemzetközi, korosztályos úszóversenyt, amely Európában egyedülálló múlttal rendelkező verseny.
2012-04-19Tíz érem az Arany ÜstönJól szerepeltek a DVSI-Dunaferr úszói az Arany Üst Nemzetközi Korosztályos Úszóversenyen.
2012-04-13Ismét Dunaújvárosra figyelt EurópaXXXIII. Arany Üst a sport XXI Kupáért. Április 4–6. között — egy év kihagyást követően — újra Dunaújvárosban rendezték meg az Arany Üst nemzetközi utánpótlás úszóversenyt, mégpedig harmincharmadik alkalommal.
2012-04-07Unokák, sport és ultiBeszélgetés Perjámosi Sándorral, a Dunaferr SE volt elnökével és az Arany Üst nemzetközi utánpótlás úszóverseny egyik létrehozójával.
2012-04-07Válogatott fölényBefejeződött a 33. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny. Részletes eredmények a cikkben.
2012-04-06Vezérkari jelenléttelBeszámoló és eredmények a 33. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny második versenynapjáról.
2012-04-05Középpontban a jövőBeszámoló az Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny első napjának eredményeiről, amelyen a legtöbb érmet a Dunaferr-DVSI sportolói szerezték.
2012-04-04Egerszegi és Gyurta nyomábanEgy év idegenbeli szereplés után április 4-6. között újra a Fabó Éva Sportuszodában rendezik meg az Európa hírű, nemzetközi utánpótlás úszóversenyt, a XXXIII. Arany Üstöt.
2012-04-03Bravúr után Arany ÜstKilenc érmet nyert a Dunaferr-DVSI úszószakosztálya a debreceni országos bajnokságon. Részletes eredmények a cikkben. Április 4-én pedig elrajtol a 33. Arany Üst a Fabó Éva Sportuszodában.
2011-04-26Dobogós helyeket szereztek az úszókA Dunaferr-DVSI csapata tizenhárom fővel képviselte magát a Budapesten megrendezett Arany Üst úszóversenyen. Részletes eredmények a cikkben.
2011-04-20Budapesten folyik arany az üstbőlNem jutott forrás az Arany Üst megrendezésére, ezért a XXXII. Arany Üst Úszóversenyt Budapesten, a Komjádi uszodában rendezik meg (április 20-21.). Mátyás Gábor és Bene Vera bízik abban, hogy jövőre visszatér Dunaújvárosba a verseny.
2011-03-18Táborállás: elnapolták a döntéstBeszámoló a közgyűlésről: a táborállási kérelmeket elnapolták, II. Rendelőintézet, Arany Üst. Tóth Kálmán új önkormányzati képviselő esküt tett.
2010-04-17Rendőrkézre adták a térfigyelő rendszertKözgyűlés: Dunaújváros és Nagyvenyim csatornázási tárulásáról, DVCSH csapadékvízelveztési számlája a városnak, októbertől a Dunaújvárosi Rendőrkapitánysághoz kerül a térfigyelő rendszer. Támogatások: röplabda-szakosztály 3 millió, asztaliteniszezők 1 millió, Gurisatti Gyula 500 ezer, Arany Üst 500 ezer, Egy Darab Gyepért 250 ezer forint.
2010-04-09XXXI. Arany Üst: tarolt a magyar válogatottA nemzetközi úszóversenyen idén kétszáznál is több sportoló vett részt. A Dunaferr -DVSI úszói csak a saját klubcsapatukban voltak érdekeltek. Beszámoló.
2010-04-07Arany Üst harmincegyedszerreMárcius 31. és április 2. között rendezték az Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóversenyt.
2010-04-03Bezárt az aranygyárBefejeződött a XXXI. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny. Részletes eredmények a cikkben.
2010-04-02Egyéniben is döntőBeszámoló a XXI. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny második versenynapjáról.
2010-04-01Újra arany folyik az üstbőlMegkezdődött a XXXI. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny. A versenyen átadták a Tehetség Kupát az év legeredményesebb úszóinak: Szűcs Dórának és Füzessy Dávidnak.
2010-03-31Kezdődik az Arany ÜstDunaújvárosban megrendezik a XXXI. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóversenyt. Beszélgetés Bene Vera szakosztályvezetővel.
2009-05-01XXX. Arany Üst Nemzetközi ÚszóversenyPille-és sztárparádé volt az uszodában
2009-04-15Pille-és sztárparádé az uszodábanXXX. Arany Üst: jubileum és kirobbanó sikersztori
2009-04-15Amíg élek, segítekHarmincadik alkalommal rendezték meg a Fabó Éva Sportuszodában az Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóversenyt. Beszélgetés Perjámosi Sándorral és Perjámosiné Tóth Erzsébettel, a verseny ötletgazdáival.
2009-04-15Sztárúszással adtak példaképeketLezajlott a 30. nemzetközi utánpótlás úszóverseny. Eredmények.
2009-04-14Számítanak rájukA XXX. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny utolsó napjának eredményei. Beszélgetés Kiss Lászlóval, a magyar úszóválogatott kapitányával a sportágról, az Arany Üstről.
2009-04-11Ütemezték a vasműs pénztKözgyűlési döntések, támogatások. Ütemezték az ISD Dunaferr Zrt-től kapott 200 millió forintot. A Védőháló Alapítvány irodája a polgármesteri hivatalban fog működni. Az Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny megrendezésére 750 ezer forinttal járult hozzá a közgyűlés.
2009-04-11A befejezés: Pille ParádésA XXX. Arany Üst korosztályos nemzetközi úszóverseny zárónapján Pille Parádét rendeztek, amelyen híres úszók is részt vettek (CsehLászló, Gyurta Dániel...). A Takács Krisztián - Bordás Beatrix dunaújvárosi páros a harmadik helyen végzett. (Kép az első oldalon is).
2009-04-10Érmes csütörtökA XXX. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny második napjának eredményei: Vízkeleti Péter aranyérmet, Vörös Flóra, Szűcs Dóra bronzérmet nyert. Még az első napon a magyar válogatott vegyesváltó aranyémret nyert, tagja volt Vízkeleti Péter (Dunaferr-DVSI).
2009-04-09Elkezdődött a jubleumi Arny Üst2009. április 8-án megkezdődött a Fabó Éva sportuszodában a XXX. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny. Eredmények az első napon: aranyérmes Vörös Flóra, Winkler Máté, Füzesy Dávid. Szűcs Dóra ezsüt- és bronzérmet, Vízkeleti Péter ezüstérmet, a fiú váltó bronzérmet nyert.
2009-04-08Harmincadszor30. alkalommal rendezik meg az Arany Üst nemzetközi úszóversenyt.
2009-04-08Mindenkinek szép emlék az ÜstEmlékek az Arany Üst úszóversenyről (Kiss Annamária, Ágh Péter, Takács Krisztián)
2008-03-22Bezárt az aranygyár, de csupán egy évreVéget ért a XXIX. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny.
2008-03-21A csütörtök is aranyos lettAz Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny második napján Vízkeleti Péter aranyérmet és Orova Gréta bronzérmet nyert.
2008-03-20Egy híján harmincBeszámoló a XXIX. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóvereny első napjáról. A versenyen kiosztották a Tehetség Kupát is, amelyet Bordás Beatrix és Sincki Ádám kapott. Az első napon VízkeletiPéter két aranyérmet nyert.
2008-03-19Ma rajtol az Arany ÜstMárcius 19-től kezdetét veszi a XXIX. Arany Üst nemzetközi utánpótlás úszóverseny a Fabó Éva Sportuszodában.
2007-04-13Jól szerepeltek versenyzőink a XXVIII. Arany Üstön.Gyetvai Deborah és Járay Zoltán bronzérmet szerzett az úszósport ünnepén.
2007-04-07A magyarok vitték a prímetBeszámoló a XXVIII. Arany Üst nemzetközi úszóverseny befejező napjáról. Eredmények.
2007-04-06Két bronzunk vanA XXVIII. Arany Üst második napján Vízkeleti Péter és Gyetvai Deborah ezüstérmet nyert. Beszámoló.
2007-04-05Felforrt a víz. A kezdés remek. Az első napon hatszor szoríthattunk helyi döntősnekMegkezdődött a XXVIII. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny az uszodában. Az első nap eredményei.
2007-04-04Ma nyit az aranygyár. Aranygyár nyílik. Öt-hat döntőbe jutással elégedettek lesznek a hazaiak2007. április 4-én kezdődik az uszodában a XXVIII. Arany Üst korosztályos nemzetközi verseny.
2006-04-25Kitűnő hazai szereplés a XXVII. Arany ÜstönIsmét nagy sikerrel rendezték meg a hagyományos Arany Üst-kupát a Fabó Éva Sportuszodában. A Dunaferr -DVSI versenyzőinek eredményei.
2006-04-18Szenvedés és gyötrelemBeszélgetés Güttler Károllyal a XXVII. Arany Üst úszóversenyről.
2006-04-15Bezárt az "aranygyár"Véget ért a XXVII. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny. Beszélgetés Perjámosiné Tóth Erzsébettel, a Dunaferr úszószakosztályának vezetőedzőjével. Részletes eredmények.
2006-04-14Teljes magyar fölényBeszámoló a XXVII. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny második napjáról. Részletes eredmények.
2006-04-13Győzzék le önmagukat!Április 12-én megkezdődött a Fabó Éva Sportuszodában a XXVII. Arany Üst korosztályos nemzetközi úszóverseny. Az első napon Nagy Vivien bronzérmet nyert. Kiss Annamáriát befejezte aktív sportpályafutását.
2005-03-30Jók között a legjobbakA XXVI. Arany Üst nemzetközi utánpótlás úszóverseny utolsó napjának részletes eredményei. A verseny dunaújvárosi legjobbjai: Oláh Gerda és Sincki Ádám.
2005-03-26Zárásként egy arany és egy ezüstA XXVI. Arany Üst zárónapján Sincki Ádám váltóban aranyérmet, Oláh Gerda ezüstérmet nyert. Beszámoló a versenyről.
2005-03-25Gyurta jött, látott, és győzöttA XXVI. Arany Üst nemzetközi utánpótlás úszóverseny második napjának eredményei. Oláh Gerda egyéni csúccsal bronzérmet nyert. A váltó tagjaként Oláh Gerda és Sincki Ádám is aranyérmet nyert. Részletes eredmények a cikkben.
2005-03-24Felfedezni az új aranygenerációtMárcius 23-án megkezdődött a Fabó Éva Sportuszodában a huszonhatodik Arany Üst nemzetközi utánpótlás úszóverseny. Az első napon Oláh Gerda bronzérmet nyert. Oláh Gerda és Takács Krisztián díszserleget kaptak a tavalyi évben elért eredményeikért.
2004-04-14Arany Üst: a huszonötödik sikerTaroltak a magyarok a jubileumi Arany Üst úszóversenyen. Ápr. 7-9. között rendezték meg az uszodában közel ezer versenyző részvételével.
2004-04-10Búcsúztak az úszókBeszámoló a XXV. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóversenyről. (részletes eredmények a cikkben).
2004-04-09Perjámosi szervez és szurkolBeszélgetés Perjámosi Sándorral a Dunaferr SE ügyvezető elnökével. Perjámosi Sándor márciu 15-én Terstyánszkí Ödön-díjat kapott.
2004-04-09A mieink diktálják a tempótA XXV. Arany Üst nemzetközi úszóverseny részletes eredménye.
2004-04-08Oláh Gerda sikere a nyitányonÁprilis 7-én megkezdődött a Fabó Éva Sportuszodában a XXV. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny. Oláh Gerda a Dunaferr-DVSI versenyzője aranyérmet nyert.
2004-04-07Kezdődik az Arany ÜstÁprilis 7-én megkezdődik a Fabó Éva Sportuszodában a XXV. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny.
2003-04-23Magyar "aranyeső" a XXIV. Arany Üst KupánÁprilis 16-18 között rndezték meg a 24. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóversenyt a Fabó Éva Sportuszodában. Szombaton este ért véget a rendezvény. A spanyolok először voltak itt, két különdíjat is szereztek. A magyarok közül kiemelkedett a Dunaferr SE és a válogatott kitünő úszója Urbán Kata, aki a legeredményesebb volt. Kiss Gergő a fiúk közül messze kiemelkedett.
2003-04-19Arany Üst: nagy siker volt!A Dunaújvárosban megrendezett Arany Üst úszóversenyen Urbán Kata (Dunaferr SE) lett a legjobb hazai versenyző a lányok közül. Eredmények.
2003-04-17Az első napon magyar fölényMegkezdődött április 16-án az Arany Üst úszóverseny a Fabó Éva Sportuszodában. Az első napon Urbán Kata három aranyérmet nyert.
2002-04-02Jó döntés volt: uszodába a tornacsarnokbólUrbán Kata, a Dunaferr SE úszója a magyar válogtatott tagjaként úszott az Arany Üst-versenyen. Kiss László szövetségi kapitány szerint Kata volt a lányok között a sztár. Beszélgetés Urbán Katával.
2002-03-30Remek dunaújvárosi sikerrel zárult az Arany ÜstLezárult a három napos 23. Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóverseny. Urbán Kata országos csúccsal győzőtt 200 méteres pillangóúszásban.
2002-03-29Urbán Kata a dobogó tetejénA 23. Arany Üst második napján elért eredmények. Urbán Kata a Dunaferr SE úszója 100 méteres pillangóban első helyezést ért el.
2002-03-29Tehetségek, emlékek, reménységekA 23. Arany Üst nemzetközi úszóverseny 1. versenynapján Urbán Kata 1 aranyat és 1 ezüstöt szerzett.
2002-03-28Magyar fölény az első naponA 23. Arany Üst úszóverseny első napjának eredményei.
2002-03-27Arany Üst huszonharmadszorMárcius 27-29-ig Európa legjobbjai versenyeznek a Fabó Éva Sportuszodában, az idén a 23. Arany Üst korosztályos úszóversenyen.
2002-01-09Néha a sportvilág közepénA tavalyi, 2001-es év nagy versenyeiről. (motorcsónak, úszás, jégkorong)
2001-04-18Újváros a fiatalok zarándokhelyeÖsszefoglaló a XXII. Arany Üstről.
2001-04-14Urbán Kata aranyérmes!A XXII. Arany Üst megrendezésével elégedettek voltak a vendégek.
2001-04-13Dobogón két hazai úszóA Dunaferr két úszója az Arany Üstön dobogós helyen végzett (Urbán Kata, Takács Krisztián).
2001-04-12Rendkívül erős mezőnyA XXII. Arany Üst eredményiről.
2001-04-11Ma kezdődik a XXII. Arany ÜstA XXII. Arany Üst úszóverseny.
2000-04-21Bordás Gábor úszott legjobban a dunaújvárosiak közül a XXI.A Dunaferr SE csapatából csak Bordás Gábor jutott be az Arany Üst döntőjébe, ahol 5. lett.
2000-04-19Ötödik hely az úszóváltóbanAz Arany Üst nemzetközi korosztályos úszókupa második napjának magyar eredményei.
2000-04-18Hét magyar arany a nyitányon: Huszonegyedik Arany Üst úszóveEurópa egyik legrégibb, legrangosabb korosztályos úszóversenye kezdődött vasárnap a Fabó Éva Sportuszodában.3 napig tart. Magyar aranyérmesek az első napon: Lipcsei Krisztina, Kiss Boldizsár, Pálmai Andrea, Reményi Diána, 4x100-as gyorsváltó, 4x100 méteres vegyes.
1998-04-11Ezüsttel zárult az Arany ÜstAz Arany Üst zárónapján Szabó Gergő 1 ezüstöt, Molnár Viktória 1 bronzot nyert.
1998-04-10Az arany egyelőre hiányzik az úszók ...A XIX. Arany Üst Nemzetközi Korosztályos Úszóversenyen a Dunaferr versenyzői 2 ezüstöt, 2 bronzot nyertek a 2. nap. Eredmények.
1998-04-09Bronz, ezüst az Arany ÜstönA XIX. Arany Üst Úszóversenyen Dújv-ban a Dunaferr úszói az 1. versenynapon 2 ezüstöt, 3 bronzot nyertek. Eredmények.
1997-04-05A szlovák edzők is úsztak...Befejező versenynap volt tegnap az Arany Üstön. Eredmények. A magyar válogatott volt a legeredményesebb.
1997-04-04Ujra tarolt a magyar válogatott2. versenynap az Arany Üstön. Eredmények.
1997-04-03Első nap: minden, ami megnyerhetőTegnap kezdődött a XVIII. Arany Üst úszóverseny, egyben az Európai Olimpiai Reménységek Versenye is. Az 1. versenynapról. Dudás 1 bronz, váltóban 1 arany. Tehetség Kupa Kissnek és Dudásnak.
1996-04-03Első helyen MagyarországZárónap az Arany Üst és Európai Olimpiai Reménységek Versenyén. A legeredményesebb dújv-i: Dudás Kata és Vulmann László. További eredmények.
1996-04-02Ez Dudás Kata napja voltAz Arany Üst 2. napján Dudás Kata 3 aranyérmet szerzett. További eredmények.
1996-04-01A sportbarátság jegyébenMegkezdődött a XII. Arany Üst verseny, amely ezúttal az Európai Olimpiai Reménységek viadala is. Az első napi döntők eredményei.
1995-04-11Tizenegy hazai éremA XVI. Arany Üst úszóverseny korosztályos döntőiről. Varga Dóra a Dunaferr Örökös Bajnoka Perjámosiné Tóth Erzsébet a klub Örökös tagja kitüntetésben részesült. A legeredményesebb versenyző Horváth Adrienn lett: 2 arany, 1 ezüst.
1995-04-05Arany Üst 9516. alkalommal rendezik meg péntektől az Arany Üst nemzetközi korosztályos úszóversenyt. Az indulókról.
1994-04-07Tizenötödik Arany ÜstSzombat-vasárnap rendezik a 15. Arany Üstversenyt.
1993-04-23Jól úsztak a mieinkA 14. Arany Üst úszóversenyről. Eredmények.
1991-04-12Az Arany Üst részletes eredményeiAz első helyezettek és a Dunaferr SE versenyzőinek helyezései.
1991-04-12Nyáron Kadett ÚszófesztiválAz Arany Űst részletes eredményei.
1991-04-10Miért nem volt tele az Arany Üst?A magyar úszósport helyzetéről, az ellentétekről, annak kapcsán, hogy az Arany Üst Kupán nem jelentek meg Széchy Tamás tanítványai.
1990-04-13Ök lesznek a bajnokokA XI. Arany Üst Kupa győztesei és a dújv-i helyezések.
1990-04-10Arany Üst 90. Úszók fesztiváljaÁprilis 5. és 8. között megrendezték a fiatalok úszófesztiválját. Eredmények.
1990-04-08Sikeres úszófesztivál Dunaújv...Az úszófesztivál versenyeiről, eredményeiről összefoglaló.
1989-04-07Ezerkétszáz résztvevő. A Tizedik Arany Üst.10 nemzet úszói mérték össze tudásukat a dunaújvárosi uszodában. Néhány szóban nyilatkoznak a szervezők és az edzők. Szép dunaújvárosi sikerek. 1 fénykép.
1988-04-08Erősebbek az ellenfelek. Úszók tíz országbólAz Arany Üst nemzetközi úszóverseny két napjának eredményei.
1987-04-10Jövőre az unokák is...Vélemények az Arany Üst-ről.
1987-04-07Néhány százan úsztakA nyolcadik alkalommal rendezett Arany Üst úszóverseny eredményeiről. A két legeredményesebb versenyző: Varga Dóra és Csépányi András.
1987-04-04Már nem a dunaújvárosiak versenye: Arany ÜstAz idei Arany Üst versenyt, mely nemzetközivé vált ápr. 4-5-én rendezték.
1987-04-03Arany Üst nyolcadszorFődíj egy színes televízió. A verseny leírása.
1987-03-27Tíz ország úszóiArany Üst: nyolcadszor. 1987. április 4-5.
1986-04-08Sikeres házigazdák. Arany Üst '86A verseny lefolyása. Részletes eredmények. Két kép a startokról.
1985-04-10Hiányoztak a rekordokBeszámoló a VI. Arany Üst úszóversenyről. Részletes eredmények a cikkben.
1985-04-02Arany ÜstVI. Arany Üst úszóverseny.
1984-04-06Néhányan klasszissá válhatnak.Szerényebb mezőny az Arany Ezüstben. Az 5. alkalommal rendezett Arany Üst úszóverseny eredményei.
1983-04-06Mi a fő az Arany Üstben? Az úszó utánpótlás vizsgája Dunaújv
1982-04-23Pali a jövő embere!Az Arany Üst versenyén kiváló eredményt elért 14 éves gyorsúszó, Erdélyi Pál bemutatása.
1982-04-09A vasvárisok különdíja (képaláírás)A Vasvári Pál Általános Iskola leányai az 1981. év "Úttörő sportoló" versengésben elnyerték az OTSH különdíját. A díszes vázát az Arany Üst verseny keretében vehették át Ruza Józseftől, a Magyar Úszó Szövetség főtitkárától a testnevelés tagozatos osztályok tanulói. Képünkön Czigler Anikó, Szalai Lilla, Rozs Andrea, Hódos Judit, Antal Mária és Kréter Béláné testnevelő tanár. (teljes szöveg)
1982-04-06Zsebükben a marsallbotRiport a városi uszodában rendezett Arany Üst úszóversenyről. Eredmények.
1982-04-02Családi váltótól a nemzetközi viadaligÚszó-gála az Arany Üst versenyen.
1982-03-23Arany Üst-harmadszor1982. április 4-5-én az uszodában.
1981-04-07Színvonalas, izgalmas versenyA másodszor megrendezett Arany Üst nemzetközi verseny eredményei. Kohász-sikerek. Képek: Az első helyet szerezte meg a 10x50 méteres gyorsváltóban a Kohász lánycsapata. Ágh Norbert négy győzelmet aratott.
1980-11-19Bravó, Dunaújváros!A Kohász új úszóversenyt rendez Arany Üst néven 10-12 éveseknek.
1980-04-18Arany üst,"A" és "B" kategóriaEgy sikeres kísérleti verseny eredményei, és az eredmények értékelése (II.)
1980-04-15Arany üst, "D" kategóriaEgy sikeres kísérleti verseny eredményei, és az eredmények értékelése (I.)
1980-04-15KépaláírásAz Arany Üst családi váltó eredményei.
1980-04-04Arany ÜstKülönleges úszóversenyt rendez a DKSE "Arany Üst" néven, melyet évenként rendeznek majd meg.
Mint a hal a vízbenNegyvennyolc egyesület 428 sportolója vett részt az Arany Üst utánpótlás úszóversenyen.