Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

541 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2023-04-26Küzedelmes meccsen szereztek egy pontotA DAC NB II-es férfi kézilabdázói a dél-nyugati csoportban az elmúlt három mérkőzésen három pontot szereztek. Bravúros sikert arattak a NEKA U23-as gárdája ellen, majd kikaptak a Rinyamenti KC-tól. Most vasárnap pedig az utolsó előtti Siklós látogatott Dunaújvárosba.
2023-03-31Szoros mérkőzésen maradtak csak alulA Dunaújvárosi AC NB II.-es férfi kézilabdázói a bajnokságban.
2023-03-17A DAC-ifik bravúrja az éllovas ellenA női kézilabda-­bajnokság U19-es korosztályának III. osztályában szerepel a Dunaújvárosi AC együttese. Az ifjúságiak szombaton hazai pályán fogadták a Kiskőrös csapatát, amely veretlenül vezeti a tabellát.
2023-03-16Lelkes amatőrök, de profi mentalitássalA Dunaújvárosi Hírlap olvasóinak internetes szavazása alapján a sportolóknál a 2022-es év női csapatának a Dunaújvárosi AC kézilabda-együttesét választották. Az amatőr státuszú, ám profi szemlélettel dolgozó csapat számára már a jelölés is óriási megtiszteltetés volt, nemhogy az, hogy még az első helyen is végeznek.
2023-03-11A 2022-es év legjobbjait köszöntötte a stábunk. Mindegyikük kiemelkedő teljesítményt nyújt, ehhez pedig gratulálunk nekik!Az Év embere, az Év sportolója verseny a duol.hu online felületén, és az olvasók szavazhattak arról, hogy ki kapja meg ezeket a címeket. Az Év embere díjat Pribil Sándor, a Vérlovagok alapítója, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány elnöke vehette át. Az Év sportolója címet négy kategóriában adományoztuk. A legjobb női sportolónak járó díjat Nyikos Veronika birkózónak ítélték oda olvasóink. A legjobb férfi sportoló elismerést Kovács-Seres Hunor úszó kapta. A legjobb női csapatnak a DAC kézilabda csapatot választották. A legjobb férficsapatnak járó díjat a DKSE U19-es röplabda csapata kapta. Az év edzőjének Kiss Károly birkózó edzőt választották meg.
2023-03-10A DAC bravúrja a dobogós ellenA Dunaújvárosi AC NB II-es férfikézilabda-együttes a legutóbbi fordulóban a tabella harmadik helyén álló PEAC-ot fogadta. Csermák Gábor együttese előtte a listavezető Tungsramtól kikapott, most viszont bravúros győzelmet aratott hazai pályán.
2023-02-23A férfiak bravúrral nyertek, a nők játék nélkülA férfi és női, összevont Fejér és Komárom-Esztergom vármegyei kézilabda-bajnokságokban érdekelt csapatok a hétvégén kezdték meg a tavaszi szezont.
2023-02-21Győzelemmel kezdte az idei évet a DAC az NB II-benAz NB II-es férfikézilabda-bajnokság dél-nyugati csoportjának első tavaszi fordulóját győzelemmel kezdte a Dunaújvárosi AC együttese szombaton hazai pályán a sereghajtó baranyai gárda ellen.
2023-02-16Ő lett az Év Embere, az Év Sportolója és az Év Edzője fíjazottjaiA Dunaújvárosi Hírlap és a duol.hu február 1-jén indította útjára Az év embere, Az év sportolója és a Az év edzője közönségszavazását. Az Év Embere: Pribil Sándor, az Év Sportolója: Kovács-Seres Hunor és Nyikos Veronika, az Év Edzője: Kiss Károly, Az Év legjobb csapatai: DAC női kézilabdacsapata és a DKSE U19 férfi röplabdacsapata.
2022-09-10Együtt maradt a DAC és újra nekivágnakA csapat és a szakvezető elszántsága a nehezebb körülmények ellenére is töretlen, a dunaújvárosi férfikézilabda legmagasabb szintjét képviselő Dunaújvárosi AC vasárnap kezdi meg szereplését az NB II. új idényében. Az előző két idényben bravúros szereplést nyújtott a szinte csak saját nevelésű játékosokra építő együttes.
2022-02-19Visszatalálni a helyes útra, ami miatt ez a csapat még létezikNégy győzelem után négy, közte nem megszokott különbségű vereséggel és egy sikerrel zárta az őszi szezont a Dunaújvárosi AC NB II.-es férfikézilabda-csapata. A fiúk Kiskőrösön kezdik a folytatást a délnyugati csoportban, Csermák Gábor edző reméli, ismét a szebbik arcát tudja mutatni az együttes a tavaszi szezonban.
2022-01-07A folytatást dobogós helyen várják a megyei csapataink"A megyei kézilabda-bajnokságokban is számos térségi csapat vitézkedik. A rácalmásiak a női és férfibajnokságban is jól szerepelnek, a DAC gárdája is összességében jól zárta az elmúlt esztendőt."
2021-12-17Ötödik helyen telelnek"Múlt vasárnap, a 11. fordulóban hazai vereséggel zárta az idei évet a Dunaújvárosi AC NB II-es férfikézilabda-együttese. Csermák Gábor csapata így az ötödik helyen telelhet, miután vereséget szenvedett az egyik éllovastól." Összefoglaló a csapat őszi szerepléséről.
2021-12-04Derbit nyertek a rácalmási fiúkA DAC női csapata félszáznál is több gólt lőtt legutóbbi meccsén.
2021-10-21Szoros meccsen búcsúztak a kupátólA férfikézilabdázók Magyar Kupájának első fordulójában volt érdekelt a Dunaújvárosi AC NB II-es együttese október 20-án hazai pályán.
2021-10-05A harmadikat is behúzta a DACEddig hibátlanul teljesít az NB II-es férfikézilabda-bajnokság délnyugati csoportjában a Dunaújvárosi AC. Csermák Gábor gárdája szombaton hazai pályán szerezte meg harmadik győzelmét.
2021-10-02Túl az első fordulón a megyei bajnokságbanA Fejér megyei nőikézilabda-bajnokság első körében a DAC a Rácalmás SE együttesét fogadta az újvárosi sportcsarnokban.
2021-09-25Csalogató rangadókkal kezdődik a megyei szezonA Dunaújvárosi AC és a Rác­almás SE csapatai számára is elkezdődik az 2021/2022-es idény a felnőtt megyei kézilabda-bajnokságokban.
2021-09-22Magabiztos győzelemmel kezdte a DAC a szezontSzeptember 18-án elkezdődött a 2021/22-es bajnokság az NB II-es férfi kézilabdázóknál is. Az előző szezonban bravúros harmadik helyet szerzett Dunaújvárosi AC alakulata hazai pályán a Kiskőrössel találkozott a nyitányon a délnyugati csoportban. Csermák Gábor edző játékosai semmit nem bíztak a véletlenre, hiszen nagyon magabiztos győzelmet arattak.
2021-09-18A bravúrjuk ellenére a realitások talaján állva kezdik a szezontBeszélgetés Csermák Gáborral, a Dunaújvárosi AC kézilabdázóinak edzőjével.
2021-08-25Látványos pörgések, kínai figurák kavalkádjaA Fejér Megyei Kézilabda Szövetség immár 4. alkalommal rendezte meg augusztus 20-án a Szent István Kupa strandkézilabda-tornát Dunaújvárosban. Részletes eredmények a cikkben.
2021-06-09Éremosztás Rácalmáson - egy ezüst, egy bronz a tarsolybanA mögöttünk hagyott hétvégén lezárultak a megyei kézilabda-bajnokságok. A hölgyeknél a Rácalmás SE a harmadik, a férfiaknál pedig a második helyen végzett. A Dunaújvárosi AC fiatal csapata is remek teljesítmény nyújtott az elmúlt szezonban.
2021-05-22A legszebb álmuk vált valóra, bajnoki bronzérmes lett a DACAz előző fordulóban már eldőlt, hogy nagy bravúrral harmadik helyet szerzett az NB II.-es kézilabda-bajnokság délnyugati csoportjában a Dunaújvárosi AC férfi együttese. Csermák Gábor edző büszke csapatára, hiszen első alkalommal állhatnak dobogóra, megelőzve előrébb sorolt gárdákat is.
2021-02-06Küzdeni egymásért, a csapatértBármennyire is nézegetjük a naptárat, tapasztalhatjuk, hogy végre megélénkül a természet és így a sport világa is. Ez vonatkozik azokra is, akik nagyon hiányolják a fedett lelátókat, a közönséget, a szurkolást. Egyszóval kezdődnek (vagy folytatódnak) a bajnokságok, az elmaradt mérkőzéseket is pótolják a csapatok. Ebben a helyzetben várja a bírói síp­szót a DAC dunaújvárosi férfi kézilabdacsapata is.
2021-02-04Megyei kézilabda: ismét pályán a DAC és a Rácalmás SEA téli szünetet követően, február első hétvégéjén újraindul a pontvadászat a megyei szintű kézilabda-bajnokságban. A sportág hívei térségünkből a Rácalmás SE és a Dunaújvárosi AC csapataiért is szoríthatnak.
2020-12-04Bravúros döntetlen a szomszédvár ellenRemek játékot nyújtva szerzett pontot a dunaföldvári Holler UnFC-től a Dunaújvárosi AC férfi kézilabda csapata az NB II Dél-nyugat csoportjában.
2020-09-18Győzelemmel kezdett a DACFélidei négygólos előnyéből egyet a lefújásig megtartva aratott 28-27-es sikert a 2020/2021-es szezon első bajnoki mérkőzésén a DAC férfi kézilabda csapata.
2020-09-15Fölényes a Holler és szoros a DAC sikere a bajnoki nyitányonA hétvégén elrajtolt az NB II-es férfikézilabda-bajnokság is. Az itt érdekelt csapataink egyaránt nyerni tudtak a nyitó fordulóban a délnyugati csoportban, ahol tizenkét együttes szerepel a szezonban.
2020-05-22Az új szezonra várvaBár a lehetőség adott, egyelőre nem tervezik a közös edzések újraindítását a DAC kézilabda-együtteseinél. Erről a klub elnöke, Pók Ferenc számolt be lapunknak.
2020-03-18Kezdődobás RácalmásonA közelmúltban a rácalmási sportcsarnok adott otthont egy harminchét csapatos kézilabda U8 és U9 utánpótlástornának.
2020-02-24Téli alapozás után a bajnoki pontokértBeindult a különböző kézilabda-bajnokságokban a tavaszi sorozat.
2020-01-31Játékkal emlékeztek a kézilabdázókA Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia fiataljainak győzelmével ért véget a dunaújvárosi sportcsarnokban 11. alkalommal megrendezett Gutenkunst Anna és Árva Csaba Emléktorna
2020-01-30Gutenkunst Anna és Árca Csaba emlékére játszottakA DAC kézilabdázói immáron tizenegyedik alkalommal rendezték meg vasárnap a Gutenkunst Annának és Árva Csabának emléket állító tornát, amelyen az együttes 2009 decemberében tragikusan fiatalon elhunyt egykori játékosára, valamint 2012 januárjában elhunyt egykori legendás edzőjére emlékeztek játékostársak, sportbarátok.
2020-01-25Egy nagyszerű kéziedzőre és játékosra emlékeznekMosolygós fiatal hölgy, Chikhi Lilla volt szíves tájékoztatni bennünket arról, hogy január 26-án emléktornát rendeznek. Lilla a Dac női kézilabdacsapatában játszott szélsőként. De most már a Dac női kézilabda szakosztályának technikai vezetője.
2019-11-00A Rácalmási Rendezvényközpont és Sportcsarnok hírei. A Rácalmási Sportcsarnok a XV. Üstökös Kupa kiemelt helyszíne. RSE felnőtt férfi és női kézilabda mérkőzések képekben (képaláírás). Rövid híreink- 2019. őszi szünetében a Rácalmási Rendezvényközpont és Sportcsarnok adott otthont a XV. üstökös Kupa elnevezésű kézilabda tornának - "019. október 26-án a RSE mindkét felnőtt csapata hazai mérkőzést játszott a sportcsarnokban. Az alábbi pillanatfelvételekből is kiderül, hogy érdemes kilátogatni a mérkőzésekre. Az alábbi fotókat Rácz-Lambada József készítette, köszönet érte! - Rövid összefoglalók egyéb sportprogramokról
2019-10-05A DAC-os férfiak remekül rajtoltakBeindult az alacsonyabb osztályban szereplő kézilabdacsapatok bajnoksága is.
2019-09-14A DAC férfigárdája kicserélődöttA Duna-Pent másodosztályú női együttes visszalépett a bajnokságban, a férfiak viszont képesek voltak megtartani a másodosztályú státuszát.
2019-06-13A DKKA U 19 remek bajnoki szerepléseAz alacsonyabb kézilabda-bajnokságokban is véget értek a küzdelmek. A női csapatok sorozatában feltétlenül kiemelendő a Dunaújvárosi Kohász U 19-es együttesének nagyszerű szereplése.
2019-05-25A Kohász ifistái a felnőtteknélA kézilabdázó, de alacsonyabb osztályban szereplő női csapatok közül a D. Kohász U19 együttese érdemli meg a legnagyobb dicséretet. Eredmények a cikkben.
2019-02-01Emléktorna. DDDA-siker a sportcsarnokbanA DKKA csapata nyerte a Dunaújvárosi Sportcsarnokban rendezett tornát, melyet a 2009-ben elhunyt játékosa, Gutenkunst Anna, valamint volt edzője Árva Csaba emlékére rendeztek.
2019-01-31A Kohászé a kupaElhunyt edzőjük, Árva Csaba, valamint korábbi játékosuk, Gutenkunst Anna előtt emléktornával tisztelegtek a DAC kézilabdázói a sportcsarnokban. A háromcsapatos viadalt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese nyerte.
2019-01-29A DKKA gárdája az első helyenJanuár 27-én, vasárnap rendezték az emléktornát, mely Gutenkunst Anna, valamint Árva Csaba emléke előtt tisztelget. A szervező DAC mellet a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia, valamint a Martonvásár Fejér megyei felnőtt bajnokságban érdekelt együttesek vettek részt.
2019-01-21Azok maradtak és játszanak itt, akik szeretik a kézilabdátCsermák Gábor, a DAC NB II.-es férfikézilabda-csapatának vezetőedzője ritkán elégedett teljes mértékben.
2018-11-16Fókuszban a Modern Városok Program. Ötven napirendi pontban döntöttek a képviselők a közgyűlésenA közgyűlésen döntöttek a sportegyesületek kérelméről, 382 millió forintot biztosítanak létesítményhasználatra a jövő évre.
2018-09-25A fiatal kézisek is elkezdtékAz Országos Kézilabda Bajnokság serdülő korosztálya harmadik osztályának Déli csoportjában is megkezdődtek a küzdelmek a közelmúltban.
2018-08-27Öt éve vitézkednek, csak a játék öröméértA DAC már javában készül az új NB II-es sorozatra Csermák Gábor edző dirigálásával.
2018-08-07Balogh Beatrix újra dobálta a gólokat. Örömjáték a rekkenő hőségbenEgy nagyszerű, igazi nyári sport­eseménynek, a II. Pentele Strandkézilabda Kupának találták meg a helyét Dunaújvárosban, a szabadstrandon augusztus 4-én, szombaton. Nyolc csapat feszült egymásnak, hogy – igaz, nem vérre menő módon – megküzdjenek az elsőségért. Az esemény sikerrel és jókedvűen zárult.
2018-05-10A bajnokságok végjátéka előttMájus 19-én a Dunaújvárosi Kohász U21-es gárdája hazai csarnokban az utolsó, Tamási elleni mérkőzés után ünnepelheti a másodosztályú bajnoki címét, azaz a feljutást az NB I/B-be. Ugyanezt, azaz az első helyet már most szombaton megszerezheti a Fejér megyei bajnokságban szereplő Rácalmás férficsapata.
2018-04-11Siker TolnánA legutóbbi bajnoki fordulóban a Duna-Pent női kézilabdacsapatának idegenbeli mérkőzése volt a legfontosabb. A dunaújvárosi lányok Tolnán játszottak, és remek játékkal 38–29-re nyertek. Zubai Gábor edző azt nyilatkozta, hogy a játékosai kellemes meglepetést okoztak még neki is.
2018-02-20Háromszor két pontAz alacsonyabb osztályú kézilabdacsapatok is megkezdték a bajnokság második szakaszát. Mind a három városi NB II-es csapat színre lépett. A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (U21) első helyen álló csapata Tolnára utazott, a Duna-Pent női együttese itthon játszott a Hévíz csapatával. A férfiak mezőnyében pedig a Dunaújvárosi AC Tökölön lépett a pályára.
2018-02-16DAC: nincs csüggedésAz alacsonyabb osztályban játszó kézilabdacsapatok is folytatják a játékot a hosszú téli szünet után. Az NB II-es férficsapat, a DAC az utolsó előtti helyen álló Tökölhöz utazik.
2018-02-07A DAC csapata emlékezettA DAC női kézilabdacsapata nem feledkezik meg egykori két nagyszerű tagjáról, Gutenkunst Annáról és Árva Csabáról, és emléküket továbbra is őrzik.
2017-11-08Az Üstökös Kupán végül is mindenki nyertAz elmúlt héten megrendezett Üstökös Kupa az utánpótlás-kézilabda rendezvény, sikerét bizonyítja, hogy ez már a tizenharmadik volt. És több olyan egyesület hozta el ismét a csapatait, amelyek már régóta vendégei az újvárosi kupának.
2017-11-02Mától kézilabdás nagyüzem. Ezerötszáz kézis érkezett a kupára!Alig hihető, de mégis igaz: ezen a héten a város szinte valamennyi tornatermét, szálláshelyeit, étkeztető vállalkozásait igénybe veszi az Üstökös Kupa. Ez pedig sportrendezvény, mégpedig egy olyan, amelyen másfélezer (!) ifjú kézilabdázó leány és fiú versenyez, játszik kemény meccseket a helyezésekért, a kupákért.
2017-10-11Elhunyt Pépp Zoltán (1951-2017)Súlyos betegség következtében elhunyt Pépp Zoltán, a Dunaújvárosi AC utolsó „mohikánja”, az elmúlt évben már csak ő képviselte az egyesületet az atlétikai versenyeken.
2017-09-26A mester fellépett a parkettánMinden bajnoki rajt izgalmas és fontos. A DAC férfikézilabda-csapata is úgy készült a Tököl elleni találkozóra, hogy nem sok információval rendelkezett a tököli csapatot illetően.
2017-09-22A DAC is kezdA tavalyi bajnokságban a dunaújvárosi NB II-es férfikézilabda-csapat, a DAC az ötödik helyen végzett. Csermák Gábor (kép) szakvezető a helyezést illetően felemás érzéseiről számolt be. Kétségtelen, erős volt a mezőny, s az is igaz: volt egy-két olyan csapat, amelyik jobb teljesítményt nyújtott a dunaújvárosiaknál.
2017-06-03TornagyőzelemMár a harmadik alkalommal rendezte meg a Pest Megyei Kézilabda Szövetség az NB II-es junior-bajnokság győzteseinek tornáját.
2017-05-31Egyetlen pontot sem vesztettek a DAC juniorokAz alacsonyabb osztályú kézilabda-bajnokságokban is történtek kellemes események a dunaújvárosi csapatok számára. Ez a bajnokság végi helyezésekben is meglátszott.
2017-04-12Itthon nyert a DACAz alacsonyabb osztályú férfi- és női kézilabda-bajnokságokban felemásan szerepeltek a dunaújvárosi vagy a környékbeli csapatok.
2017-03-21Szombathelyi NB I-es álmokBár az NB I-es női kézilabda-bajnokság szünetelt a válogatott programja miatt, az alacsonyabb osztályban szereplő csapatok megküzdöttek a bajnoki pontokért.
2017-03-01Felemás eredményAz alacsonyabb osztályú női és férfi kézilabdacsapatok legutóbbi fordulójának eredményei.
2017-02-28Hazai ostromok, Szigetvárt bevettékNem volt várható február 26-án, vasárnap, hogy a DAC NB II-es férfi kézilabdacsapata első hazai mérkőzésén szenvedni fog. Az ellenfél ugyanis a sereghajtó Szigetvár együttese volt. Már a bemelegítésnél látszott, hogy a fizikális, alkati adottságok is a DAC fölényét jelzik. A játékban is hasonló történt később.
2017-02-23Cél nincs, nyerni kellCsermák Gábor, a DAC NB II-es férfi kézilabdacsapatának szakvezetője a bajnokság kezdetekor nem tűzött ki célt a csapat elé. Ehhez képest jelenleg a Dél-nyugat csoport élmezőnyében foglal helyet. Negyedik helyen áll.
2016-11-18Fél milliárd forint az óvodákra. Megtervezik a Pentelei Monostor EmlékhelyetKözgyűlés: 2 milliót szavaztak meg a monostor emlékhelyének tervéhez, a Makk Marci bölcsőde 296 millió forintot kap energetikai korszerűsítésre, felújításra, az Aprók Háza és a Napsugár óvoda 280 millió forintot kap energetika felújításra. százharminc millió forint a helyi sportegyesületeknek
2016-11-04Amíg bírja, csináljaPépp Zoltánt akár a dunaújvárosi atlétika utolsó mohikánjának is tekinthetjük. 1962-ben kezdett el atletizálni, és 66 évesen a mai napig is rendszeresen versenyez.
2016-11-04A D. Kohásztól RácalmásigAz alacsonyabb osztályban játszó kézilabdacsapataink közül a Dunaújvárosi Kohász női junior és ifjúsági gárdája már október 28-án, pénteken a felnőttekkel egy napon lejátszotta a bajnoki fordulót.
2016-08-18Fejér megyei kézilabda minden szintenA szezon végeztével a Fejér Megyei Kézilabda Szövetség számot vetett a 2015-2016. évadról. A legkisebbektől a felnőtt korosztályig; a megyétől a nemzetközi szintig szerepeltek megyei csapatok. A részletekről Németh Miklós (kép), a Fejér Megyei Kézilabdaszövetség (FMKSZ) főtitkára tájékoztatott. A lányoknál a Dunaújvárosi kézilabda-akadémia, a fiúknál a Dunaújvárosi AC és Rácalmás Sport egyesület játékosai mérkőztek meg.
2016-08-02A tavaszi sorozat a mintaMiután felkerült az NB II-be a DAC férfikézilabda-csapata olyan együttesekkel játszott, amelyek Budapest környékén működtek. A dunaújvárosi gárda kiválóan küzdött egy jó helyezésért. Csermák Gábor (kép), a csapat edzője joggal lehetett büszke a kivívott negyedik hellyel. Ráadásul csak egy ponttal maradt le a gárda a dobogóról.
2016-03-11Lábadozik a férfikéziBeszélgetés Szabó Lászlóval, a DAC férfikézilabdázóinak szakmai vezetőjével.
2016-02-25A rácalmásiak győzelmeA kézilabdázók játékkal emlékeztek Árva Csabára és Gutenkunst Annára. Február 28-án hetedik alkalommal rendezett emléktornát a Dunaújvárosi AC női kézilabda együttese az Arany iskola csarnokában.
2016-02-02Rendőrattak átlövésekbőlA Fejér Megyei Kézilabda Szövetség szervezésében január 30-án DAC Kupa néven rendeztek egy férfi tornát, amelyiknek egyik csapata a Magyar Rendőrválogatott volt.
2015-11-26Örül, hogy itt lehetMike McCann a Dunaújvárosi Acélbikák csatára a kemény munka híve, akinek minden mérkőzésen egy célja van: győzni! Interjú.
2015-10-30Egyre jobb a csapatA dunaújvárosi férfikézilabda sorsa jövőre eldőlhet. Nem kezdte nagyszerűen a bajnokságot az NB II-es DAC férfi gárdája. Nyerhető mérkőzéseket vesztettek el a dunaújvárosi kézilabdázók. Beszélgetés Szabó Lászlóval, a DAC férfi szakosztályának elnökével.
2015-08-25A DAC csapata megy tovább"Reménykeltő, hogy dolgozik a városunkban egy férficsapat, a DAC együttese, amely színesíti a dunaújvárosi csapatsportágak palettáját." Beszélgetés a DAC helyzetéről, jövőjéről.
2015-06-06Negyedik helyekA hölgyek és a férfiak is befejezték az alacsonyabb osztályú kézilabda-bajnokságokban a szereplésüket. A DAC, a DKKA II, a Duna-Pent csapatok eredményei.
2015-05-23A DAC férficsapata negyedik lettAz NB II-es bajnokságban a DAC férfi és ifjúsági kézilabdázói a negyedik helyen végeztek.
2015-05-08Egykori DAC-osokKácser Zita, volt DAC-os atlétanő 10000 méteres bajnok lett az év első szabadtéri pályabajnokságán, a szintén Dunaújvárosból indult Matkó Csaba ezüstérmet nyert.
2015-02-06EmléktornaÖt csapat részvételével rendezett tornát a DAC női kézilabdacsapat a hétvégén Árva Csaba és Guttenkunst Anna emlékére.
2015-02-06Kézilabdával emlékeztekA hétvégén rendezte meg a Dunaújvárosi AC NB II-es női kézilabdacsapata a hagyományos emléktornáját, amellyel korábban elhunyt játékosukra (Gutenkunst Anna) és edzőjükre (Árva Csaba) emlékeztek.
2015-01-30Szombaton játékkal tisztelegnekA Dunaújvárosi AC NB II-es női kézilabdacsapata január 31-én január 31-én emléktornát rendez korábban elhunyt edzője, Árva Csaba és játékosa, Gutenkunst Anna tiszteletére, az Arany János Általános Iskola tornatermében.
2015-01-09DAC: nincs elveszett labdaCsermák Gábor, a DAC játékos-edzője természetesen a magasabb osztályról a bajnokság előtt igyekezett információkat szerezni. Beszélgetés a kézilabdaedzővel.
2014-10-08DAC-os fiúk: sikerA DAC férfikézilabda-csapata tovább vitézkedik a másodosztályú bajnokságban. A rácalmásiak is győztek a megyeiben.
2014-08-16Ez már nem a megyei bajnokságMár volt rá példa, hogy a DAC anyagi okok miatt nem vállalta az NB II-es státuszt. A DAC férfikézilabda-csapat megkezdte a felkészülést az NB II-es bajnokságra. Beszélgetés Csermák Gábor edzővel.
2014-07-31A fair play szellemébenIdén is strandkézilabda kupasorozatot szervezett a Fejér Megyei Kézilabda Szövetség. A Fair Play Kupa első mérkőzésén a Dunaújvárosi AC női csapata az első helyen végzett.
2014-06-21Pók Ferenc leköszöntPók Ferenc tizenhat évig dolgozott a Fejér Megyei Kézilabda Szövetség elnökeként. Most leköszönt erről a tisztéről. Már csak a kis csapatával, a Rácalmás női együttesével foglalkozik, és a Dunaújvárosi Atlétikai Klub vezetőjeként tevékenykedik. Interjú.
2014-05-27Döntöttek: belevágnakA DAC férfi kézilabdázói egy évvel ezelőtt bejutottak az NB II-be, viszont pénzhiánya miatt nem vállalta a másodosztályú státuszt. Most lehetőségük van rá, hogy belevágjanak és végigcsinálják a bajnokságot. Beszélgetés Szabó László szakágvezetővel.
2014-05-13Bajnok a DAC férficsapata (kishír)A Fejér megyei kézilabda-bajnokságban bajnok lett a DAC férfi kézilabda-csapata.
2014-02-21Remeklés országos atlétikai versenyenA DAC atlétái országos viadalon vettek részt. A Magyarország 2014. évi újonc és serdülő fedett pályás atlétikai bajnokságon elért eredmények. Kép: Endrész Klaudia, Pappné Házi Éva.
2014-01-29Kézilabdával emlékeztek a női csapatokFebruár 8-án a Dunaújváros Sportcsarnokban rendezte meg meg a Dunaújvárosi AC női kézilabdacsapata a Gutenkunst Anna és Árva Csaba emléktornát.
2014-01-09Sportsikerek, fontos történések 2013 (II.)Az év eleje az összegzések időszaka. Így teszünk mi is, visszapillantunk a tavalyi év legjelentősebb dunaújvárosi és városkörnyéki sportsikerekre, eseményekre, történésekre.
2013-12-20Mikulás Kupa két napig (kishír)Tizenkilencedik alkalommal rendezték meg a kézilabda Mikulás Kupát. Részletes eredmények a cikkben.
2013-10-12A Duna-Pent nyerte a rangadótBeszámoló a Dunaújváros Sportcsarnokban játszott másodosztályú városikézilabda-rangadóról. A meccset a Duna-Pent nyerte a DAC ellen.
2013-09-03A DAC Kupát ezentúl évenként megrendezikSzeptember elsején DAC Kupa néven hét kézilabdacsapat mérkőzött meg egymással a Dunaújváros Sportcsarnokban.
2013-08-07A DAC nem vállaljaA DAC férfi kézilabdacsapata és a Duna-Pent női kézilabdacsapata az őszi szezonban már az NB II-ben játszhat, viszont a DAC csapat nem tudja vállalni a másodosztályú szereplést. Beszélgetés Szabó László játékos-edzővel.
2013-07-25Endrész aranyérmeiA Vasvári Pál Általános Iskola, a Széchenyi gimnázium és a DAC atlétái két versenyen is szerepeltek a közelmúltban. Részletes eredmények a cikkben.
2013-06-11Összefogás kell egy sportágértVan igény Dunaújvárosban az atlétikára. Pappné Házi Éva edzőhöz egyre több gyermeket visznek sportolni. A DAC egyesülete leigazolja az edző atlétáit.
2013-06-05Bent maradt a DAC"Megőrizte NB II-es tagságát a DAC női kézilabda-csapata, miután az utolsó fordulóban sikerült bebiztosítaniuk a bentmaradást ebben az osztályban."
2013-05-18Két aranyérem és két bronzéremNégy férfi- és négy női mérkőzéssel múlt hétvégén befejeződött a Fejér Megyei Kézilabda Szövetség által szervezett megyei kézilabda bajnokság. A női bajnokság végeredménye: 1. Duna-Pent NKE; 2. Seregélyesi PDSE; 3. Rácalmás SE. A férfi bajnokság végeredménye: 1. DAC; 2. VAX-Sárbogárd KE; 3. Rácalmás SE.
2013-03-08A Zeussoport Kupán a nők főpróbáztakÖtödik alkalommal rendezték meg a Zeussport Kupát a női kézilabdázók részére. Részletes eredmények a cikkben.
2013-03-01Takács Gabi távozottTávozott a DAC kézilabdázója, a Bajnokok Ligája győztes Dunaferr Sportegyesület tagja, Takács Gabriella.
2013-02-09Emléktornát rendezett a DACFebruár 2-án a Dunaújváros Sportcsarnokban rendezte meg meg a Dunaújvárosi AC női kézilabdacsapata a Gutenkunst Anna és Árva Csaba emléktornát.
2012-12-05Egy győzelem, egy döntetlen a végénA megyei kézilabda bajnokságban lezárult az őszi szezon. A férfiaknál a DAC, a nőknél a Duna-Pent kezdi az első helyről a tavaszi szezont.
2012-12-04Őszi bajnok lett a DACA DAC férfikézilabda-csapata megnyerte a megyei bajnokság őszi fordulóját.
2012-07-26A dacosok inkognitóbanBeszámoló a nyári városi strandkézilabda tornáról, a 4. Nyári Mikulás Kupáról, amelyet idén először, a szabadstrandon rendeztek meg. Részletes eredmények a cikkben.
2012-06-27Kiesés, majd esetleg visszatérés?Beszélgetés Kovács Istvánnal, a DAC férfikézilabda-csapat edzőjével.
2012-06-05Eredményes szezont zártak a DAC tekéseiBeszámoló a DAC teke szakosztályának szezonzáró rendezvényéről.
2012-05-29Maradt a hatodik helyA DAC NB II-es női kézilabdázói a hatodik helyen, a juniorok pedig az utolsó végeztek a bajnokságban.
2012-05-16Befejeződött a szezonAz elmúlt hétvégén rendezték a 2011/12-es versenyévad utolsó hazai utánpótlás versenyeit, amelyeken rajthoz álltak a DAC tekései. Részletes eredmények a cikkben.
2012-05-10Hosszú, esti futáson Budai bronzérmesVasas atlétikai pályáján rendezték meg a hagyományosnak mondható hosszútávfutó versenyt, az országos bajnokságot tízezer méteren. Az esti versenyen Budai Levente, a DAC versenyzője bronzérmet nyert.
2012-04-13Ismét aranyérmesekA kismaratoni futó országos bajnokságon a DAC sportolói (Salamon Zalán, Csathó Ábel, Budai Levente) csapatversenyben az első helyen végeztek.
2012-04-05Tíz év után Kovács Antal elbúcsúzottLemondott Kovács Antal, A DAC férfikézilabda-csapatának szakvezetője.
2012-04-03Ezüstérmet szerzett a DAC tekecsapataMásodik helyen végzett az NB II-es tekebajnokság Dél-keleti csoportjában a DAC csapata.
2012-02-14Játékkal emékeztek társukra, edzőjükreFebruár 12-én a DAC női kézilabdacsapata megrendezte a III. Gutenkunst Anna és I. Árva Csaba emléktornát.A DAC csapata a második helyen végzett.
2012-02-11Emlékezés játékosra és edzőre2012. február 12-én rendezik meg a III. Gutenkunst Anna és I. Árva Csaba emléktornát.
2012-02-07Az első torna: Borváros KupaA DAC férfikézilabda-csapatából távozott az egyik meghatározó játékosuk, Nagy Csaba.
2012-01-17Újvárosi tekések lettek a tavalyi év legjobbjaiFejér Megyei Tekézők Szövetségének elnökségi ülésén átadott 2011. évi legjobb megyei felnőtt, illetve utánpótlás tekéző díjak: felnőtt kategóriában Kovács György az utánpótlásban Czeilinger Gábor lett a tavalyi teljesítménye alapján a nyertes.
2012-01-16Elment a mesterElhunyt Árva Csaba, a dunaújvárosi kézilabda nagyszerű alakja, a DAC női csapatának szakvezetője.
2011-12-30Több egyesület is részesülhet támogatásbanNégy dunaújvárosi kézilabda egyesület összesen hetvenhatmillió forint adókedvezményt gyűjthet. A DAC tízmillió, a városi sportiskola tizenegymillió, a Dunaújvárosi Főiskola-Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia Nonprofit Kft. tízmillió, a Dunaújvárosi NK Kft. pedig negyvenötmillió forintos keretet tölthet fel.
2011-12-05Kosárlabda Dunaújvárosban?Összefoglaló a dunaújvárosi kosárlabdasportról, kosárlabdaéletről.
2011-12-02Matkó Csaba az Eb-nAz országos mezei futóbajnokságon Matkó Csaba (DAC) ezüstérmet nyert, ezzel bejutott az Európa-bajnokságra.
2011-10-11Korcsoportos tekebajnokságDunaújvárosban rendezte meg a Fejér Megyei Tekézők Szövetsége a megyei egyéni ifjúsági és serdülő bajnokságot. Eredmények a cikkben.
2011-10-08Belefér az idejébe - a mester folytatjaA DAC NB II-es női kézilabdázóinak vezetője Árva Csaba (kép).
2011-10-04Már "Nagy-csapat"DAC NB II-es férfikézilabda-csapatának új játékosa, Nagy Csaba.
2011-09-21Kovács Bálint (1938-2011)Elhunyt (2011. szeptember 16-án) Kovács Bálint tekéző.
2011-09-19Imádják a játékotA DAC férfikézilabda-csapata az NB II-ben játszik. Beszélgetés Kovács Antal edzővel.
2011-09-16Ismeretlen csoportban"Komoly erőfeszítések után felszállt a fehér füst: a DAC előző szezonban harmadik helyezett gárdája nekivág a mostani idénynek." Beszélgetés Vargáé Bokros Melinda szakosztályvezetővel.
2011-09-07A mester még nem döntöttIdeiglenesen Oblisz Anita vezeti a DAC csapatának edzéseit. Árva Csaba edző egyéb elfoglaltságai miatt még nem tudja, hogy vállalja-e a folytatást.
2011-08-31A juniorok és a DAC nyerte a kupátMásodszor rendezték meg a Credithill Kupa felkészülési tornát férfi és női kézilabdacsapatok számára.
2011-08-10Megkezdték a felkészülést a DAC tekéseiA DAC férfitekecsapata megkezdte a bajnoki esztendőt. A DAC játékoskerete, vezetői.
2011-07-14Rácalmás a győztesMegkezdődött a strandkézilabda szezon. A Rácalmáson megrendezett versenyen elért helyezések: 1. Rácalmás, 2. ABA, 3. DAC.
2011-07-05Anita végleg befejezteA Dunaferr Bajnokok Ligája győztes játékosa nem folytatja tovább a kézilabdát, a DAC NB II-es női csapatától "bronzéremmel" búcsúzott.
2011-07-04Érmeket is hoztak haza az atlétáinkNyíregyházán rendezték meg az utánpótlás korú atléták országos bajnokságát. Eredmények: Matkó Csaba ezüst- és bronzérmet nyert.
2011-07-02Rátaláltak a szponzorokraA DAC két kézilabdacsapata és a teke biztató helyzetben van. Beszélgetés Pók Ferenccel, a klub elnökével.
2011-06-21AZ NB II kapuja nyitvaA DAC férfikézilabda-csapata megnyerte a megyei bajnokságot, így indulhat a másodosztályú bajnokságban.
2011-05-31A régió legnagyobb maratonváltójaKözép-Kelet Európa legnagyobb maratoni váltófutásán, a K.H. Olimpiai Maraton Váltó elnevezésű viadalon részt vettek a DAC atlétái is. A dunaújvárosi csapat (kép) a második helyen végzett. A diákolimpián pedig Matkó Csaba két ezüstérmet nyert.
2011-05-16Szülöttjéről mond le az önkormányzat?"Egy huszonegy éves városi sportegyesület került igen nehéz anyagi helyzetben. A Dunaújvárosi Atlétikai Clubról, a DAC-ról van szó."
2011-05-04Kérdéses a tekézők jövőjeBefejeződött a 2010/2011. évi versenyszezon a DAC tekései számára. A közelmúltban megrendezett egyéni és korosztályos bajnokságokon elért eredményeik a cikkben. A folytatás kérdése, az önkormányzat nem támogatja tovább a csapatot.
2011-04-23Új pályacsúcs születettÁprilis 16-án K&H Olimpiai futónapot rendeztek Dunaújvárosban. A férfiak között 3. helyen végzett a dunaújvárosi Matkó Csaba (DAC), a nőknél az első két helyen Kácser Zita és Kácser Krisztina végzett.
2011-04-16Kérelmek egész sorát bírálta el a közgyűlésA közgyűlésen történt: új aljegyző: dr. Orbán Zsuzsanna, önkormányzati bérlakások - lakbéremelés, sportpálya eladása, Vidám Park, uszoda felújítása, támogatások elosztása, Kézilabda Akadémia.
2011-04-06Nagyszerű tavaszi rajtA DAC futói részt vettek a Székesfehérváron megrendezett kismaratoni országos bajnokságon. A csapatversenyben az első helyen végzett dunaújvárosi trió: Budai Levente, Matkó Csaba, Gucsi Imre (kép).
2011-04-01Bronzérmes a DACA DAC tekecsapata megszerezte a csoport harmadik helyét.
2011-03-11Megérdemelt helyen"Tizennégy győzelem mellett egy döntetlennel és csupán három vereséggel az első helyen végzett az NB II-es bajnokság Déli csoportjának alapszakaszában a DAC női csapata." Beszélgetés Árva Csaba edzővel.
2011-03-02ZeuSport Kupa harmadszor"Már hagyomány, hogy a bajnokság tavaszi fordulója előtt a megyeiben szereplő férfi- és női kézilabdacsapatok találkoznak egymással." A III. ZeuSport Kupa eredményei.
2011-02-10Tavaszi rajt előtt2009 decemberében tragikus autóbaleset áldozata lett a DAC női kézilabdacsapatának fiatal játékosa, Gutenkunst Anna. Emlékére másodszor rendeztek tornát. A tornát a DAC felnőtt csapata nyerte meg.
2011-02-01KitavaszodottMegyei rangadót nyertek a DAC tekézői.
2010-12-29Átlépni a küszöbötA DAC férfikézilabda-csapata döntetlen és vereség nélkül, csupa győzelemmel vezeti a megyei bajnokságot. Beszélgetés Kovács Antal edzővel.
2010-12-28Eddig remekelnekBeszélgetés Árva Csabával, a DAC NB II-es női kézilabdacsapat edzőjével.
2010-09-01A Négyek Tornájában másodikak lettek a kézis fiúkVeszprémben a Négyek Tornáján a DAC fiú kézilabdázói a második helyen végeztek.
2010-08-25Nehéz helyzetbenBeszélgetés Balogh Bélával szakosztályvezetővel a DAC férfi tekecsapatának jelenlegi helyzetéről.
2010-08-14Még álmodnak az NB II-rőlBeszélgetés Kovács Antallal, a DAC férfikézilabdázóinak edzőjével.
2010-07-23Kézilabda szeretetbőlBeszélgetés Árva Csabával, a DAC női kézilabdázóinak edzőjével.
2010-05-28Kemény csata győzelemmelA Fejér megyei férfikézilabda bajnokságon a Rácalmás csapata Sárbogárd és a DAC mögött bronzérmet nyert.
2010-05-22Az a fránya hét faA negyedik helyen végzett az NB II Közép-csoportjában a Dunaújvárosi Atlétikai Club tekeszakosztálya. Évzáró rendezvény a tekéseknél. Beszélgetés Balogh Bélával, a szakosztály vezetőjével.
2010-05-20Ötödik helyen zártakA NB II-es női kézilabda-bajnokságban a DAC együttese az ötödik helyen végzett.
2010-03-04Mint egy jó család"A hétvégén - utolsó erőfelmérő állomásként - Dunaújvárosban rendezték meg az I. Gutenkunst Anna emléktornát, amit meg is nyert a DAC." Interjú Árva Csaba edzővel. A tornát a DAC csapata nyerte meg.
2010-03-02A felkészülést jól szolgáltaA kézilabdázók II. Zeusport Kupáján a Dunaújváros II és a DAC csapata nyert.
2010-02-26Játszva emlékeznek AnnáraJátékkal szeretnének emlékezni a nemrégiben elhunyt csapattársuk, Gutenkunst Anna előtt a DAC NB II-es női kézilabdázói.
2010-01-14A cél nem változottBeszélgetés Pók Ferenccel, a DAC elnökével a tavalyi évről, és a 2010-es tervekről.
2009-12-31Víg kedélyű, csivitelő madárka voltElhunyt a DAC kézilabdázója, Gutenkunst Anna.
2009-12-30Gyászos év végeTragikus balesetben elhunyt a DAC női kézilabdázója, csapattársai egy mérkőzés előtt megemlékeztek róla. Közlekedési balesetek - statisztika
2009-12-30Az úszok ezúttal Tatabányán taroltakA Dunaújvárosi Városi Sportiskola sportolóinak a közelmúltban megrendezett versenyeken elért eredményei, sportáganként.
2009-12-08Megőriznék ezt a helyetA DAC tekecsapata a negyedik helyen zárta a szezont az NB II-es bajnokságban. Beszélgetés Balogh Béla szakosztályvezetővel.
2009-08-28Jönnek a fiatalokBeszélgetés Kovács Antallal, a DAC férfikézilabda-csapatának szakvezetőjével.
2009-08-27Ezüstöt ért a jó gurításA Nyerges Kupa felkészülési tekeversenyen a DAC NB II-es férficsapata a második helyen végzett.
2009-07-28Rácalmási strandkéziElőször rendeztek strandkézilabda-tornát Rácalmáson, a Duna-parton. Helyezések: 1. Millpress, 2. Soltvadkert, 3. DAC.
2009-05-14Kiharcolták a tagságotKövetkező szezonban is NB II-ben játszik a DAC. A bajnokság vége előtt két fordulóval sikerült kivívnia a bent maradást a DAC NB II-es női kézilabda-csapatának.
2009-04-29Döntőbe jutott a fiatal HallasA felnőtt területi tekebajnokságon Győrben. Teljesítményével a még ifjúsági korú Hallas Balázs kvalifikálta magát a felnőtt vidékbajnokság szolnoki döntőjébe.
2009-04-21Kevés volt a jó játékA DAC NB II-es tekecsapata a 2008/2009. évi csapatbajnokságban a negyedik helyen végzett.
2009-04-07Még forr a csapat, mint a mustBeszélgetés Kovács Antallal, a DAc férfikézilabda-csapatának edzőjével.
2009-03-19Földvári, szekszárdi győzelem a tornánKézilabda. Dunaújvárosban megrendezték az I. Zeussport Kupát.
2009-03-11Bíznak a jövőben2000-ben baráti ötlettől vezérelve alakult meg a csapat, amely a DAC égisze alatt működik, s a megyei első osztályból azóta az NB II-be léphetett. A lelkes amatőrökből álló társaságnak edzője Hajnal Ferenc. Beszélgetés az edzővel és játékosokkal.
2008-10-30Tehetséges tekésekBeszélgetés Balogh Béla szakosztályvezető-helyettessel.
2008-09-18Fájdalmas szakításMolnár Ferenc befejezte az atlétikai edzősködést. A DAC szakosztályának - volt - vezetőedzője ezentúl a Dunaújvárosi Főiskolán dolgozik tovább.
2008-08-19Köszönet a sportnakNyugdíjba vonul a DAC elnöke. Beszélgetés Sárköziné Székelyi Ildikóval.
2008-08-06A tolnaiak remekeltekA Szalki-szigeten strandkézilabda-bajnokságot rendeztek. Eredmények, nők: 2. DAC, 3. Rácalmás, férfiak: 3. DAC.
2008-07-25"Piga" is segít nekiA DAC NB II-es női kézilabdázók új edzője Sepsi Gábor. Beszélgetés az új edzővel.
2008-07-19Új elnök a DAC-nálTisztújítás a DAC-nál. Az új elnök Pók Ferenc lett. Beszélgetés Pók Ferenccel.
2008-06-26Pénz nélkül nem megyDAC férfikézilabda-csapata. Beszélgetés Kovács Antal edzővel.
2008-06-06Tisztújítás a DAC-nálPók Ferenc az új elnök, elnökségi tagok: Ágoston Zita, Balogh Béla, Nagy Attila, felügyelőbizottsági tag Németh Andrásné lett.
2008-06-05Csőregi helyett Sepesi az edzőA DAC női kézilabdacsapat új edzője Sepsi Gábor lesz, Csőregi László helyett.
2008-06-05Új elnök és elnökségA DAC újelnöke Pók Ferenc (Sárköziné Székelyi Ildikó lemondott), elnökségi tagok: Ágoston Zita, Balogh Béla, Nagy Attila.
2008-05-30Éremosztás az ifiknekA DAC ifjúsági csapata az NB I Keletei csoportjában bronzérmet nyert.
2008-05-30Búcsú - jó szívvelA DAC tekecsapatának szakosztályelnöke, Hujber Gyula tizenhét év után lemondott posztjáról. Beszélgetés Hujber Gyulával.
2008-05-24DAC: irány a másodosztályA DAC férfikézilabdázói megnyerték a bajnokságot, így felkerültek az NB II-be.
2008-04-30Hujber Gyula befejezteA DAC férfiteke-csapatának vezetője, Hujber Gyula lemondott. Május elsejétől négytagú vezetés veszi át azirányítást. Elnök: Horváth Lajos, szakmai igazgató: Kovács György.
2008-04-24Búcsú vereséggel az NB I-tőlA DAC tekecsapatánaknem sikerült a bentmaradnia az NB I-ben.
2008-04-18DAC atléták éremszerzéseiA Dunaújvárosi Atlétikai Club versenyzői részt vettek az országos mezeifutó bajnokságon, ahol a Hajdu Rita, Rehány Orsolya, Szabó Zita csapat a harmadik helyen végzett. A Vivicitta utcai futás 6,5 km-es távján Horváth Bea az első helyen végzett.
2008-02-19Fedett pályás összetettBudapesten az atléták országos fedett pályás összetett bajnokságon Hajdu Rita (DAC) két bronzérmet nyert.
2008-02-06Itthon tartották a trófeátA helyi rendezésű kézilabda kupát a DAC NB II-es csapat nyerte meg. A kupa legjobb kapusa a dunaújvárosi Mozsár Paula lett.
2008-02-01Pót Mikulás Kupa vasárnap (kishír)A DAC NB II-es női kézilabda-csapata hat együttes részvételével pót Mikulás Kupát rendez 2008. február harmadikán vasárnap az Arany iskola tornatermében. (nem teljes szöveg)
2008-01-30A díjakból nekünk is jutottA Héraklész-gálán díjazták 2007 legeredményesebb utánpótlás-korú sportolóit. A dunaújvárosi díjazottak: Devecseri Ádám (kenu), Lakatos Zsolt (kenu), Poszkoli Rita (vízilabda), Erdélyi Péter (jégkorong), Kácser Krisztina (atlétika).
2008-01-30Pépp Zoltán bajnoki címeA veterán atléták országos bajnokságán Pépp Zoltán (DAC) aranyérmet nyert.
2007-12-04Megyei bajnok a D. ÉpítőkVéget ért a Fejér megyei amatőr tekézők csapatbajnoksága. A bajnokságot a Dunaújvárosi Építők együttese nyerte meg.
2007-11-14Királynővé koronáztákA Magyar Atlétikai Szövetség 110 éves jubileumi összejövetelén az Év legjobb junior korú női atlétája 2007 címet vehette át a DAC tizenkilenc éves atlétanője, Kácser Krisztina. Interjú.
2007-10-30Kácser Krisztina díjaAz idei eredményei alapján az év legjobb junior atlétájának választották Kácser Krisztinát (DAC).
2007-10-12Dunaújvárosi sikerekA DAC részt vett az atléták országos ügyességi csapatbajnokságán. A csapat a második helyen végzett. A maribori nemzetközi atlétikai versenyen a válogatott tagjaként első helyen végezett Indaia Ivett és Hajdú Rita. Az aranyérmen kívül Indaia Ivett két ezüstérmet, Hajdú Rita pedig egy bronzérmet nyert.
2007-09-19Két női csapat, két éremBudapesten az atléták országos váltóbajnokságán a Farkas Dorottya, Tóth Krisztina, Kácser Zita, Kácser Krisztina csapat aranyérmet nyert. A serdülő csapat: Indaia Ivett, Rehány Orsolya, Szabó Zita és Hajdú Rita ezüstérmet nyert.
2007-09-05A felkészülésben is előre léptekA DAC női kézilabdázói a Vadkert Kupán az első helyen végzett.
2007-09-05Kácserék győzelmeBudapesten, Közép-Európa legnagyobb fémaratoni futóversenyén Kácser Krisztina és Kácser Zita (DAC) a párosok mezőnyében az első helyen végeztek.
2007-07-30Kácser Krisztina aranyaSzékesfehérváron, az atléták országos bajnokságán Kácser Krisztina arany- és ezüstérmet, Kácser Zita bronzérmet nyert.
2007-07-14Az FTC is az újvárosiak csoportjábanA DAC férfi tekecsapata az NB II-es bajnokság megnyerésével feljutott az NB I-be. Beszélgetés Hujber Gyula szakosztályelnökkel.
2007-07-10DAC: örömteli hetedik helyA DAC NB II-es női kézilabda csapat a hetedikhelyen végzett a bajnokságban. Beszélgetés Csőregi Lászlóval, a csapat edzőjével.
2007-07-04Történelmi sikerKcser Krisztina (DAC) elérte első országos csúcsát az országos atlétikai bajnokságon. Ezüstérmet nyert: Kácser Zita, az ifjúsági vágtaváltó négyese: Farkas Dorottya, Nyuli Anna, Papp Andrea, Tóth Krisztina.
2007-06-27Molnár Balázs jó döntéseBeszélgetés Molnár Balázzsal, a DAC volt atlétájával, aki jelenleg az Egyesült Államokban tanul.
2007-06-21Ikrek, és mindig futnakBeszélgetés Kácser Krisztinával és Kácser Zitával, a DAC legerdményesebb futóival.
2007-06-19A Kácser testvérek Eb-indulókAz eszéki nemzetközi atlétika versenyen Kácser Krisztina első, Kácser Zita a harmadik helyen végzett. A Budapest-bajnokságon Kácser Krisztian első, Kácser Zita a második helyen végzett, így indulhatnak a hollandiai Európa-bajnokságon.
2007-06-16Érmek a "vidékről"Az atléták vidékbajnokságán Kácser Krisztina aranyérmet, Kácser Zita ezüstérmet nyert.
2007-06-06Újabb Kácser sikerekA diákolimpián országos bajnokságot nyert Kácser Krisztina, második lett Kácser Zita.
2007-05-23DAC: lesz hol tekézniBeszélgetés Sárköziné Székelyi Ildikóval, a DAC elnökével.
2007-05-15Bajnok a DACFeljutottak az NB I-be a tekézők.
2007-05-09Siker, átigazolásMolnár Balázs (DAC), megnyerte Amerikában a konferenciabajnokságot és átigazolt a DAC-tól az Alba Regia Atlétika Klubhoz.
2007-05-04Megérte fiatalítani, bajnok lett a DACA DAC NB II-es tekecsapata megnyerete a Közép-csoportot és felkerült az NB I-be.
2007-04-24Bajnok lett a DAC csapataAz NB II-es teke csapatbajnokságon a DAC fiatal csapata az első helyen végzett.
2007-04-24Érmes helyek a VivicittánBudapesten a T-Com Vivicittá Városvédő Futáson Kácser Krisztina (DAC) a második, Kácser Zita (DAC) a harmadik helyen végzett.
2007-04-13"Hová tűnt Takács Csaba?"A közgyűlésen történt. Az Év rendőre: Gál Ferenc, Mózes Csaba. Az Év tűzoltója: Mátó István. Plusz forrást osztottak szét: Dunaújváros Sportjáért Közalapítvány 15 millió, a Dunaújvárosi Atlétikai Club 5 millió, a Dunaújváros Ifjúságáért Alapítvány 3 millió, az MMK-nak összesen 4 millió 870 ezer forint, a Dr. Kovács Pál Alapítvány 5 millió forintot kapott. A Jószolgálati Otthon Közalapítvány - 10 millió helyett - mintegy 2 millió 400 ezer forintot kapott.
2007-04-06Dobogón a DAC és a DVSIAz országos mezei futóbajnokság eredményei. Ezüstérmet nyert Kácser Krisztina és a DAC lány csapata. Bajnok lett a DVSI serdülő lány csapata: Hajdu Rita, Szabó Zita, Rehány Orsolya.
2007-03-30Szerencse és némi játékA következő közgyűlésen tárgyalják majd, hogy a Vasmű úti Sparral szemben épülhet-e szolgáltatóház. A költségvetésből támogatást kapnak: sportiskola 15 millió; DAC 5 millió, Dunaújváros Ifjúságáért Alapítvány 3 millió; Dr. Kovács Pál Közalapítvány plusz 5 millió; MMK Kht. 3,7+1,1 millió; Jószolgálati Otthon 10 millió forintot.
2007-03-23DAC: "biztosítjuk az ötmilliót"A DAC sportegyesület helyzetéről. Reflektálás a "Végveszélyben a DAC?" című írásra.
2007-03-08Hat érmet gyűjtöttekA DAC utánpótlás korú atlétái részt vettek az ifjúsági és junior országos fedett pályás bajnokságon. Eredmények: Kácser Kirsztina egy arany-, és két ezüstérmet nyert. Kácser Zita és Farkas Dorottya bronzérmet, a 4x200 méteres női váltó ezüstérmet nyert.
2007-02-27Érmek fedett pályárólA Dunaújvárosi Atlétikai Club versenyzői indultak a 2007. évi fedettpályás atlétikai bajnokságon. Kácser Krisztina egy ezüst, és egy bronzérmet szerzett.
2007-02-22Főpróbát tartottakHat NB II-es együttes részvételével a DAC női kézilabda-csapata hagyományteremtő szándékkal tornát rendezett az Arany János Általános Iskolában. A hazai csapat a negyedik helyen végzett.
2007-02-21Kétérem az ob-rólA fedett pályás atlétikai országos bajnokságon Kácser Krisztina egy ezüst- és egy bronzérmet nyert.
2007-02-10A tengerentúlon remekelnek a fiúkLicsák András és Molnár Ferenc, a DAC két válogatott atlétája Amerikában tanulnak. Az ott elért eredményeikről.
2007-02-09Pénzhez juthat a DAC és a sportiskola isRendeződni látszik a Dunaújvárosi Városi Sportiskola és a DAC pénzügyi helyzete is. A megoldásokról. Beszámoló a Fidesz sajtótájékoztatójáról.
2007-02-06A DAC-nak nem jut egyetlen forint semAz önkormányzat a költségvetés tervezet szerint nem támogatná ebben az évben a Dunaújvárosi Atlétika Clubot. Veszélyben az iskola. Beszélgetés Sárköziné Székely Ildikóval, a DAC elnökével.
2007-01-05Lelkesedésből várépítésA DAC atlétika szakosztály, a 2006-os év értékelése (versenyek, eredmények).
2006-12-23Így, szimplán jóBeszélgetés Csőregi Lászlóval, a DAC női kézilabdázóinak edzőjével.
2006-10-20Atlétika: te rongyos királynőA savanyarú körülmények ellenére ismét érmet nyertek atlétáink.
2006-10-11Még szokják AmerikátA DAC két atlétája Molnár Balázs és Licsák András sportösztöndíjat kapott az Amerikai Egyesült Államokba.
2006-10-11Megyei bajnok ifjú tekéseinkEredmények.
2006-09-26Fölényes lett a befutóA Dunaújvárosi AC női junior 3x800m-es váltó csapata nagy fölénnyel nyerte az Országos Bajnokságot szeptember 16-án, a Budapesten megrendezett váltóversenyen.
2006-09-19A sikerek a páros félmaratoninSzeptember elején 21. alkalommal került megrendezésre a Nike Budapest Nemzetközi Félmaratoni verseny. A Dunaújvárosi Atlétikai Club is részt vett.Kácser Krisztina. Feller Zoltán és Németh MIklós az élmezőnyben végzett.
2006-09-18Országos első lett a váltóA DAC női junior váltója - Kácser Zita, Kácser Krisztina, Tóth Zita - aranyémes lett az országos atlétikai bajnokságon.
2006-09-14Harmadik helyezés az éjszakai futásonA Budapesten megrendezett éjszakai futáson Kácser Zita bronzérmet nyert.
2006-09-06Dunaújvárosi siker a félmaratononA nemzetközibudapesti félmaratoni futóversenyen Kácser Krisztina (DAC) és Kácser Zita (DAC) párban az első helyet szerezték meg.
2006-08-30Mostantól a másik oldalon áll majdA DAC NB II-es női kézilabdázóinak új edzője Csőregi László. Beszélgetés az edzővel.
2006-08-24Két atlétánk AmerikábanA DAC atlétái közül Molnár Balázs és Licsák András is az Amerikai Egyesült Államokban folytatja pályafutását.
2006-08-09Ilisz Pál két Eb érmet szerzettA veterán atléták Európa-bajnokságán Ilisz Pál egy ezüst-, és egy bronzérmet nyert.
2006-07-26Molnár csodáiBeszélgetés a kétszeres országos utánpótlás bajnok Molnár Balázzsal és edzőjével, Molnár Ferenccel.
2006-07-25Mégis lesz csapat!Az ötven-ötven százaékban walesi-magyar érdekeltségű Celtic Hungarian Kft. (Burián Imre képviseletében) és Azari Zsolt a tulajdonosa a július 24-én megalakult Dunaújvárosi Jégkorong Kft-nek. A szakmai munkát Vladimír Matejov iránytíja majd. A csapat névsora.
2006-07-24Molnár Balázs duplájaAz országos atlétikai bajnokságon Molnár Balázs (DAC) két aranyérmet is nyert.
2006-07-18Érmek a nehézségek ellenéreA Puskás Ferenc stadionban a DAC atlétái az országos ifi, junior és utánpótlás U23-as egyéni bajnokságon 8 érmet szereztek.
2006-07-13ÉremhalmozókA DAC atlétái részt vettek az országos ifjúsági, junior és utánpótlás-bajnokságon. Molnár Balázs két arany- és egy ezüst-; Licsák András ezüst-, bronz-; Kácser Krisztina ezüst- és bronz-, Nyuli Anna bronzérmet nyert.
2006-06-20Molnár a válogatottbanMolnár Balázs (DAC) indult az Európa Kupában a magyar férfi atlétikai válogatott tagjaként.
2006-06-13DAC-Invitel:élt két évet?A DAC Jégkorong Kft 2006. június 1-én rendkívüli taggyűlést tartott, áttekintve az OB I-es felnőtt jégkorongcsapat helyzetét s megállapította, hogy a kégkorongcsapat működtetését a továbbiakban nem tudja vállalni. A működtetés olyan költségekkel jár, amit a társaság nem tud kigazdálkodni.
2006-04-07Tisztújító közgyűlés a DAC-nálBeszámoló a közgyűlésről.
2006-03-29Dunaújvárosi sikerek a mezei bajnokságonA mezei országos bajnokságon részt vett a Dunaújvárosi Városi Sportiskola és a Dunaújvárosi Atlétika Club (DAC) csapata is. Ezüstérmet nyert: Kácser Krisztina, Matkó Csaba, és a sportiskola csapata. Bronzérmet nyert: Kácser Zita.
2006-03-03NagyüzembenA Budapesten megrendezett fedettpályás korosztályos és felnőtt országos atlétikai bajnokságon részt vett a DAC csapata is. Kácser Krisztina volt a legeredményesebb versenyző.Helyezések: Kácser Krisztina egy aranérmet és egy ezüstérmet, Kácser Zita egy ezüstérmet és egy bronzérmet nyert. További eredmények a cikkben.
2006-01-24A svédekkel csak a második körben tárgyalnakAz első levélváltás után az egyeztető tárgyalásokra is sor került. De jeln állás szerint úgy néz ki, a Hungarian Golf Development Kft. szerepvállalására még várni kell. A DAC vezetői először a Dunaferr Rt. vezetőivel szeretnének a csapat jövőjéről tárgyalni.
2006-01-10Megvennék az AcélbikákatA nehéz helyzetben lévő szakosztályt egy csákberényi befektetői kör , a Hungarian Golf Development Kft. kereste meg vételi szándékkal. A szakosztály érdemi információkat, adatokat kért.
2005-10-19Búcsúzásként aranyBefejeződött az idei szabadtéri atlétikai évad. A gátfutó és ügyességi csapatbajnokságon Jenei Péter, Molnár Balázs, Licsák András, Horacsek Norbert (DAC) csapat aranyérmet nyert. Részletes eredmények a cikkben.
2005-07-30Hajszálra a bronztólMolnár Balázs és Licsák András, a DAC atlétái részt vettek a junior Európa-bajnokságon. Beszélgetés a sportolókkal.
2005-07-28Mi lesz veled hoki?Beszélgetés a DAC szakosztályelnökével, Kőhalmi Tiborral (kép) és Takács Endrével, a DAC Jégkorong Kft. ügyvezető igazgatójával.
2005-07-13Sporttörténeti bronzéremA 110. Országos Atlétikai Bajnokságon a DAC atlétái (kép: Molnár Balász, Horacsek Norbert, Licsák András, Baglyas Tamás) a 4x100-as váltóban bronzérmet nyertek.
2005-07-09Bronzérem az atlétikai OB-rólBronzérmet szerzett a DAC 4x100-as férfiváltója (Baglyas Tamás, Moracsek Norbert, Licsák András, Molnár Balázs) július 1-jén a 110. Országos Atlétikai Bajnokságon Debrecenben.
2005-06-30A Dunaújvárosi AC atlétái ismét kitettek magukértA DAC atlétái (kép) részt vettek az ifjúsági, junior és utánpótlás magyar bajnokságon. A sportolók 14 éremmel tértek haza. Részletes eredmények a cikkben.
2005-06-17A siker titka: a kézilabda szeretete és a csapategységIdén is bajnoki címet nyert a aDAC női, megyei első osztályú kézilabdacsapta. A következő idényben már az NB II-ben fognak játszani. Beszélgetés Vargáné Bokros Melindával csapatkapitány és technikai vezetővel.
2005-06-14"Balu" Újpestre tartA DAC jégkorong csapatából a védő Horváth András 124-szeres magyar válogatott tizenegy évi dunaújvárosi szereplés után visszatér Budapestre.
2005-05-25Fiatalítás, kiesés árán isBeszélgetés Hujber Gyulával (kép), a DAC teke szakosztályának elnökével.
2005-05-18Molnár Eb-szintjeMájus 14-15-én megrendezték Budapesten az Egyetemi és Főiskolás Bajnokságot. A DAC két atlétája Molnár Balázs (kép) és Licsák András is aranyérmet nyert.
2005-05-18Továbbra is svédül tanulnak jégkorongozóinkBeszélgetés Takács Endre szakosztály-igazgatóval, az elmúlt év eseményeiről és a közeljövő terveiről.
2005-03-02Éremeső az idényzárónA Dunaújváros AC atlétái (kép) az ifjúsági és junior országos bajnokságon sikeresen szerepeltek. Részletes eredmények a cikkben.
2005-02-22Molnár Balázs első felnőtt érmeA felnőtt fedett pályás országos atlétikai bajnokságon szerepelt a DAC öt sportolója. Eredmények: Molnár Balász ezüstérmet, Fehér Román bronzérmet nyert.
2005-02-14Kétszázhúsz centiméterrel Boros megvédte címétMegrendezték 2005. február 13-án Dunaújvárosban a Radar atlétika csarnokban a 7. Csépán György Magasugró Gálát. A dunaújvárosi Fehér Román (DAC) sérüléssel a negyedik helyen végzett.
2005-02-12Csépán György magasugró-gálaA bécsi nemzetközi fedett pályás atlétika versenyen Licsák András (DAC) aranyémret nyert.
2005-02-04Sikerek, és megszűnés?A DAC atlétái sikeresen szerepletek a 2004-es évben is. A szakosztályt mégis a megszűnés veszélye fenyegeti. Beszélgetés Molnár Ferenc szakvezetővel.
2005-02-03Pépp Zoltán aranyaAranyérmet nyert Pépp Zoltán a veterán atléták fedettpályás országos bajnokságán.
2004-12-04Évzáró a DAC és a DVSI atlétáinakA Dunaújvárosi Atlétika Club és a Dunaújvárosi Városi Sportiskola közös összejövetelen zárta le az idei évet.
2004-10-15Remekeltek a DAC atlétáiA DAC junior atlétái, a női és a férfi csapat is aranyérmet nyertek. A városi sportiskola atlétái pedig az országos egyéni serdülő bajnokságon szerepeltek sikeresen. (részletes eredméyek a cikkben).
2004-10-13Remekeltek a fiatalokA Fejér Megyei Tekézők Szöetsége Dunaújvárosban rendezte meg a redülő és ifi egyéni bajnokságot. A DAC tekézőinek eredményei, első helyezés: Berze László, Puskás Milán; második helyezés: Kincses Zsolt; harmadik helyezés: Hallas Balázs.
2004-10-01Kosártalan helyzetDunaújvárosban vergődik az egyik legnépszerűbb csapatsport, a kosárlabda. A DAC 2003. novemberétől utánpótlás híján szüneteltette a csapat működését.
2004-09-28Őszi futás - próbázókkalTizenötödik alkalommal rendzetékk meg az őszi utcai futóversenyt. (részletes eredmények a cikkben).
2004-08-17Jegelt szerződés...A hokisok jövője már biztosítottÚj névadó szponzora a dunaújvárosi jégkorongcsapatnak: DAC-Invitel. Az új vezetés (DAC, önkormányzat, szponzorok) ápr. 29-én vette át a csapatot.
2004-08-11Névadó a jégkorongozóknálAz Acélbikák (a DAC jégkorongozói) most már DAC-Invitel néven lépnek pályára.
2004-08-04Jég helyett továbbra is szárazon jégkorongoznakA Dunaújvárosi AC felnőtt jégkorongozóinál alakulnak a dolgok, de a Dunaferr SE utánpótlás csapatánál sok a gond. Beszélgetés Takács Endrével, a DAC ügyvezetőjével az idei szezon lehetőségeiről, terveiről.
2004-07-27Remekül zárta az idényt a DACA DAC atlétái az országos junior bajnokságon sikeresen szerepeltek. Erdemények: Molnár Balázs három aranyérmet, Meixner Mónika aranyérmet, Licsák András két bronzérmet, Tóth János bronzérmet nyert.
2004-07-20Fehér Román ezüstérmes magasugrásbanDebrecenben, az LG-kupa 109. országos atlétikai bajnokságán. Ilisz Pál 35 évesen 4. lett.
2004-07-12Jó pár arany Debrecenben maradtAz atlétikai országos bajnokságon Fehér Román ezüstérmet nyert.
2004-07-06Ladányi Balázs szerződése biztosra vehetőA DAC jégkorongcsapatának felkészüléséről, a keretben történt változásokról, az egyesület anyagi helyzetéről.
2004-07-02Megvan az új vezetésÖsszeállt a DAC jégkorong-szakosztályának új vezetése.
2004-07-02Molnárnak csak a pénz hiányzikA DAC atlétája, Molnár Balázs indulhat a junior világbajnokságon.
2004-06-29Kölcsön a hokisoknakA Dunaújvárosi AC jégkorong-szakosztálya kölcsönfelvételhez folyamodik. A 15 millió forintos banki hitelhez Dunaújváros közgyűlése készfizető kezességet vállal.
2004-06-15Atlétikai versenyek minden korosztálynakA DAC és a Sportiskola atlétái országos és nemzetközi versenyen is szerepeltek. A nemzetközi versenyen: Molnár Balázs és Meixner Mónika második helyen végzett. A vidékbajnokságon: Fehér Román ezüstérmet nyert. A gyermekverseny országos döntőjében pedig Matkó Csaba az első helyen végzett.
2004-06-10Molnár: közel a kiküldetési szintidőA DAC atlétái nemzetközi versenyen szerepeltek. Meixner Mónika és Molnár Balázs első helyezést ért el, Licsák András másodk helyne végzett a magyar válogatott tagjaként.
2004-06-10Sikeres bajnoki év a tekézőknélBeszámoló a DAC férfi NB I-es felnőtt tekecsapatának eredményeiről. Czeilinger Mihály (edző) Emlék-plakettet és elismerő oklevelet kapott munkájáért.
2004-06-07Érmeket gyűjtöttek a DAC atlétáiA DAC atlétái eredményesen szerepeltek a székesfehérvári megyei gyermekbajnokságon. (részletes eredmények a cikkben).
2004-06-04Tornászból lett reményteljes négyszázasBeszélgetés Molnár Balázzsal, a DAC atlétájával, aki a diákolimpián három aranyérmet és egy ezüstérmet nyert.
2004-06-03Borbás és Vaszjunyin távozott a DAC-bólBorbás Gergely és Artjom Vaszjunyin távozik a DAC jégkorong-csapatából.
2004-05-20Eredményes év lehet az ideiMolnár Ferenc, a Dunaújvárosi Atlétika Club vezetőedzője, a "Magyar atlétikáért végzett kiemelkedő tevékenységéért" dicsérő oklevelet kapott. Beszélgetés az edzővel.
2004-05-13Évzáró megbeszélés a tekéseknélSzemélyi változások is történtek.
2004-05-07A magyarok kishitűek...Beszélgetés Björn Ferberrel, a DAC jégkorongozóinak új edzőjével.
2004-05-05Björn Ferber jött, látott és két évre aláírt...A DAC férfi jégkorongozóinak új edzője: Björn Ferber.
2004-05-04Svéd edzője lett a DAC-nakA DAC férfi jégkorongozóinak edzője: Björn Ferberer lesz.
2004-04-17Svéd edző váltja KapustátA DAC férfi jégkorongozóinak új edzője: Morgan Svensson.
2004-04-14Szélig Árpád is elköszöntDusan Kapusta vezetőedző után Szélig Árpád szakosztályelnök is távozott posztjáról.
2004-03-23Legendák - DAC: hoki-fiesztaA Duanferr Jégcsarnokban megrendezték a Legendák-DAC jégkorong mérkőzést. (Képes beszámoló).
2004-03-23Bajnok a VolánA DAC nem tudta megszerezni a bajnokság fináléjában a győzelmet. Dusan Kapusta, a DAC vezetőedzője három év után elhagyja Dunaújvárost.
2004-03-22A helyzet nem olyan rosszA DAC jégkorongcsapata a bajnoki döntőben a második helyen végzett. Beszélgetés Szélig Árpáddal, a jégkorong szakosztály elnökével, a sportág jövőjéről.
2004-03-19Kapusta kijelölte keretétBefejeződött a jégkorong-bajnokság. Tokaji Viktor lett a legjobb hátvéd és Ladányi Balázs lett a legjobb csatár.
2004-03-16Az Újpest az ifibajnokHazai pályán bukták el az ifjúsági jékorongozóink a bajnoki finálét.
2004-02-26A 2003-as év legjobb megyei atlétáiFejér megye legjobb atlétái között van a DAC három sportolója: Fehér Román, Meixner Mónika, Licsák András.
2004-02-24Helytálltak a DAC juniorjaiA DAC junior atlétái részt vettek a budapesti fedett pályás junior és ifjúsági országos bajnokságon. Részletes eredmények a cikkben. Kép.
2004-02-24Tekézők megyei bajnokságaMegrendezték a városi tekepályán a megyei teke bajnokságot. Első helyen végzett a dunaújvárosi Tóbiás János.
2004-02-18Fehér Román idei legjobbjával harmadikFehér Román, a DAC magasugrója Csehországban egy nemzetközi versenyen harmadik helyezést ért el, idei legjobb ugrásával.
2004-02-17A legszínvonalasabb gála voltBeszámoló a Csépán György Magasugró Gáláról.
2004-02-13Dunaújváros sportjáértDunaújváros díjat kapott: Vizi Gábor (kenu edző), Kelemen István (röplabda edző) és Babszki Ferenc. Képek. Júliustól két új aót fizetünk: építményadó, magánszemélyek kommunális adója.
2004-02-10Veszélyben a volt rekordHatodik alkalommal rendezte meg a DAC a Csépán György Magasugró-gálát. Beszámoló a versenyről. Eredmények.
2004-02-09Ugrógála: címvédés, csarnokcsúccsalSzombaton volt a radari atlétika csarnokban a 6. Csépán György Magasugró Gála, a DAC rendezésében.
2004-02-07Csépán György Magasugró-gálaFebruár 7-én megrendezték a VI. Csépán György Magasugró-gálát.
2004-02-02Ladányit vitte volna a SlovanA Slovan Bratislava szlovák csapat szerződést ajánlott Ladányi Balázsnak (a DAC jégkorongozójának), de a DAC ingyen nem engedte.
2004-01-27Felmentések a közgyűlésenVezetőségválasztás volt a Dunaújváros Atlétika Clubnál (DAC).
2004-01-24Fejér megye atlétái nyertek a középiskolások közöttA középiskolai Fedettpályás Atlétikai Megyeválogatott Versenyt Fejér megye nyerte meg. A megyei csapatban szerepeltek a DAC atlétái is: Bakos Norbert, Meixner Mónika, Kácser Krisztina, Baglys Tamás, Licsák András és Tóth János.
2004-01-20Búcsú az InterligátólA múlt hét kedden, ill. szerdán lejátszott Interliga középdöntőn kiesett a DAC jégkorongcsapata.
2004-01-19Címvédés a kupábanA DAC jégkorongosai a magyar kupában győzelmet arattak, a ligából kiestek.
2004-01-16Infrastruktúra nélkül nehéz...A DAC atlétáinak előző eszetndejét a szakvezető, Molnár Ferenc értékeli.
2004-01-13Magyar Kupa győztes a jégkorongcsapat!a DAC jégkorongcsapata.
2004-01-12Az Acélbikák újabb bravúrjaA DAC jégkorongozói megvédték a Magyar Kupát.
2003-12-16Teljesen amatőrként az NB I-benDunaújváros első teke szakosztályát az 1960-as években alapították a Dunaújvárosi Építők szervezésében. Jelenleg az NB I-es bajnokságban szerepelnek, de az Építők megszünése után a DAC színeiben.
2003-12-11Remek évet zárt az atlétikaA DAC atlétika szakosztálya megtartotta évzáróját. (rövid beszámoló)
2003-12-05Robert Spisák tudjaBeszélgetés Robert Spisákkal, a Dunaferr SE jégkorongozóinak volt edzőjével. Kép.
2003-11-18A Baráti Kör nyújt segítséget a jégkorongosoknakA Magyar Jégkorong Szövetség, a Dunaújvárosi Polgármesteri Hivatal és a Baráti Kör által szervezett szponzori kör összefogásával, reális esély van a jégkorongcsapat éves költségvetésének előteremtésére.
2003-11-04Őszi bajnok a DACSzáz százalékos teljesítménnyel lett első a DAC női kézilabdacsapata a megyei kézilabdabajnokságban.
2003-11-04Amikor a cérna nem bírja tovább...Beszélgetés Szélig Árpáddal, a DAC jégkorongcsapat vezetőjével az együttes jövőjéről, amely a megítélt segélyek ellenére sincs könnyű helyzetben.
2003-10-31Egy tisztázó beszélgetés után...Beszámoló a DAC jégkorong-csapatának helyzetéről.
2003-10-30Még minden bizonytalanMég mindig minden bizonytalan a dunaújvárosi jégkorongozók körül. Interjú Kálmán Andrással.
2003-10-28Lenni, vagy nem lenni - ez ma a kérdésA dunaújvárosi hokisok helyzetéről.
2003-10-28Idegenben nyert rangadót a DACŐszi elsőnek tekinthetők a Dunaferr női kézilabdázói.
2003-10-28Becsületes helytállás a nehézségek ellenéreKiürült a DAC jégkorongcsapatának kasszája, s veszélybe került a bajnoki szereplés, s ezzel együtt Dunaújváros jégkorong sportja is.A Magyar Jégkorong Szövetség az utolsó pillanatban megelőlegezte a bajnokis szereplésért járó pénzt. A felszínen maradáshoz azonban több kell.
2003-10-27Van-e gazdájuk a hokisoknak?Van-e gazdájuk a hokisoknak?
2003-10-21A szövetség dobott mentőövet a DAC-nakA DAC-nak ötmillió forintos kölcsönt szavazott meg a Magyar Jégkorong Szövetség, hogy a DAC jégkorong-szakosztálya ne szűnjön meg.
2003-10-21Búcsú a Kontinentális KupátólNem sikerült az ismétlés. Tavaly először jutott be a jégkongcsaptunk a Kontinentális Kupa harmadik fordulójába.
2003-10-07Vereséggel rajtoltak a DAC színeibenA sikeres zágrábi Kontinentál Kupa első fordulója után elindult az Interliga. Itt a z egykri Dunaferres Acél Bikák már a DAC színeiben léptek a jégre, hazai pályán.Az ellenfél az Olimpija Ljubljana volt.
2003-10-03Először DAC-ként a jégenAz Olimipia Ljubljana ellen kezdik meg a szereplésüket az Interligában az Acélbikák.
2003-09-30Utoljára DunaferrkéntA férfi jégkorongcsapat utoljára indult a Dunaferr színeiben. A csapat ezentúl a DAC-hoz fog tartozni.
2003-09-17Érem tízpróbábanA DAC tízpróba fiú csapata aranyérmet nyert a bajnokságon.
2003-08-26Rajt előtti pillanatképekIdény előtti beszélgetés a DAC és a Dunaferr SE szakosztályoknál.
2003-08-16Döntetlen TopolcsánybanMegalakult a DAC jégkorong szakosztálya. A Dunaferr SE játékosai ősztől a DAC színeiben játszanak tovább.
2003-08-04Aranyat, ezüstöt halmoztakNyíregyházán az atlétikai Országos Bajnokságon Fehér Román (DAC) második helyen végzett. Kép.
2003-07-11Lesz nekünk még olimpikonunk!Beszélgetés Molnár Ferenccel, a DAC és a Dunaújvárosi Sportiskola atlétikai szakosztályainak vezetőedzőjével.
2003-07-08Tatán készül a kontinensbajnokságraBeszélgetés Fehér Románnal, a DAC atlétájával.
2003-07-08A csütörtöki közgyűlésen döntöttekA közgyűlés most döntött arról, hogy a 45 millió forint költségvetési tartozást a TESCO Global Rt-vel kötendő szerződési háttérrel prolongálja 12 hónapig. Az Irodaház felújítására 2 tervező cég készített javaslatot.ű A közgyűlés támogatta a Dunaújvárosi Futball Club idei 10 millió forint összegű, a Dunaújvárosi Atlétikai Club jégkorong szakosztályának 5 millió forint összegű támogatását. Autómentes lesz a Városháza tér. ABC és irodaház a Vasmű úton.
2003-07-03Öt szakosztállyal, szép csendben dolgoznakBeszélgetés Sárköziné Székelyi Ildikóval, a DAC elnökével az egyesület szakosztályairól.
2003-07-02Fehér Román ezüstérmeAz utánpótlás országos atlétikai bajnokságon Fehér Román (DAC) ezüstérmet nyert.
2003-07-01Jégkorong a zöld asztal mellőlFolyik a Dunaferr SE és a DAC között az Acélbikák átadási-átvételi szerződésének kidolgozása.
2003-06-28"DAC-ból" lesz jégkorong?Mi lesz a Dunaferr SE férfi jégkorong szakosztályával?- hetek óta ez a kérdés. Sárköziné Székelyi Ildikót, a Dunaújvárosi Atlétika Club elnökét a klub elnöksége felhatalmazta arra, hogy megalakítsa a DAC jégkorong-szakosztályt.
2003-06-24Licsák és Molnár magyar bajnokBudapesten az ifjúsági és junior atléták országos bajnokságán Licsák András és Molnár Balázs aranyérmet nyert. Meixner Mónika ezüstérmet nyert.
2003-06-17Fehér Román megugrotta az Eb-szintetDunaújvárosi Atlétika Club.
2003-05-20Megkezdődött az atlétika szezonA közelmúltban elkezdődött az atlétikai idény. A Dunaújvárosi Atlétika Club (DAC) versenyei és eredményei.
2003-04-03Befejeződött a tekesuliA Dunaújvárosi Atlétika Club szervezésében tekesulit tartottak az elmúlt hetekben a Béke téri pályán.
2003-03-03Öten lettek a megye legjobb atlétáiFejér megye legjobb atlétái között szerepel öt dunaújvárosi sportoló is: Tóth János megosztva Jámbor Zoltánnal, Kácser Krisztina, Licsák András, Meixner Mónika, Fehér Román.
2003-02-24Öt dunaújvárosi kitüntetettA Fejér Megyei Atlétika Szövetség díjazta a 2002-es év legjobb atlétáit. Díjazottak: Fehér Román (DAC), Meixner Mónika, Balázs Viktor, Molnár Balázs, Matkovics Dóra és Molnár József edző.
2003-02-18Kiegyensúlyozott mezőnyAz ötödik alkalommal rendezték meg a Csépán György Emlékversenyt, a Magasugró Gálát. Eredmények.
2003-02-04Sikeres év után a DACA legsikeresebb évét zárta le a DAC. Beszélgetés Molnár Ferenc vezetőedzővel.
2002-12-13Ukrán kitüntetést kaptak a dunaújvárosiakUkrán kitüntetést kapott a dunaújvárosi női vízilabda-csapat és Fehér Román, a DAC atlétája.
2002-11-08Újból jutalmaztakDr. Kálmán András, Dunaújváros polgármestere megjutalmazta azokat a dunaújvárosi sportolókat, akik a közelmúlt országos és nemzetközi versenyein kiemelkedően szerepeltek.
2002-10-02Második lett a DAC tízpróbacsapataA DAC atlétái az ifjúsági összetett magyar bajnokásgon ezüstérmet nyertek.
2002-08-01Fehér Román húszezreseBeszélgetés Fehér Románnal, a DAC magasugrójával.
2002-07-27Fehér Román zsinórban harmadszor felnőtt bajnokFehér Román a DAC atlétája, a felnőtt országos bajnokságot megnyerte.
2002-06-28A férfiak is befejezték a megyei bajnokságotA férfikézilabdázók megyei bajnokságában a Dunaújvárosi Atlétika Club csapata a második helyen végzett.
2002-06-25Meixner Mónika két aranyaBudapesten az atléták országos ifjúsági és junior bajnokságán Meixner Mónika, a DAC atlétája két aranyérmet nyert.
2002-06-20A nők végeztek a megyeibenA Fejér megyei kézilabda-bajnokságban a Dunaferr SE serdülő csapata első helyezést, a Dunaújvárosi Atlétika Club (DAC) lánycsapata második helyezést ért el.
2002-06-19Fehér Román sikeres nemzetközi sorozataBeszámoló Fehér Román (a DAC magasugrója) elért nemzetközi sikereiről. Meixner Mónika (a DAC atlétája) a Négy Nemzet Versenyén, a junior csapat válogatottjaként bronzérmet nyert.
2002-06-18Fehér Román és a kétszázhúszFehér Román, a DAC atlétája a zalaegerszegi utánpótlás bajnokságon aranyérmet nyert.
2002-06-01Újoncként a negyedik helyenA DAC NB I-es férfi teke-csapata a bajnokságban a negyedik helyen végzett.
2002-05-29Éremmel kezdett a DAC az országos bajnokáságonA DAC sportolói részt vettek Budapesten a megyei válogatottak junior csapatbajnokásgon. Fejér megye válogatottjában négy DAC-os atléta szerepelt. Grosch Judit, Meixner Mónika, Molnár Balázs, Rohonczi Donát.
2002-05-28Fehér Román biztató formában kezdettTiszaújvárosban a II. Nemzetközi Atlétikaversenyen Meixner Móniak aranyérmet nyert. Licsák András aranyérmet, Molnár Balázs ezüstérmet nyert.Tóth János bronzérmet, Balázs Viktor, Matkovics Dóra ezüstérmet nyertek.
2002-05-03Negyedik lett a DACBefejeződött az NB I-es férfiteke bajnokság. A DAC a negyedik helyen végzett.
2002-04-19Közgyűlés volt a DAC-nálA Dunaújvárosi Atlétika Club megtartotta a négyéves beszámoló, és vezetőségválasztó közgyűlését.
2002-03-28Kovács György továbbjutásaA dunaújvárosi Kovács György (DAC) tekézője bekerült az országos nyugat-vidék bajnokságba.
2002-03-13Öt atléta lett a megye legjobbjaSzékesfehérváron átadták a 2001-es év legjobb megyei atlétáinak a díjakat. Díjazottak: Matkovics Dóra, Balázs Viktor (DVVSI), Licsák András, Meixner Mónika, Fehér Román (DAC).
2002-03-04Fehér Román tizenkilencedik az Eb-nFehér Román, a DAC magasugrója 19. helyezést ért el, a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon, élete első felnőtt világversenyén.
2002-02-26Fehér Román első érmeA felnőttek fedett pályás országos atlétikai bajnokságon Fehér Román első helyezést ért el. Meixner Mónika pedig hetedik helyen végzett.
2002-02-06Megkezdődött a fedett pályás szezonFehér Román az utánpótlás korúak összetett országos bajnokságán (febr. 3.) indult, hogy megszerezze az Eb-indulás jogát.
2002-01-29Fehér Román: a cél megváltozottA Csépán György Magasugró gálán, fehér Román két centiméterrel maradt el a fedett pályás Eb részvételi szintjétől. Ha sikerül javítani akkor irány Bécs, az Európa-bajnokság.
2002-01-28Fehér Román két centire az Európa-bajnokságtólNegyedik alkalommal rendezték meg a Csépán György Magasugró gálát a radari atlétika csarnokban. Első helyen végzett Fehér Román és Viklovicz Ágnes.
2002-01-07Érem helyett kiesésA magyar csapat kiesett a többpróba Európa Kupa Szuperligájából A csapat tagja volt a dunaújvárosi Váczi Márk is.
2001-09-27Szakadó esőben teljesítette Radnai Zsolt a tizenkét órátRadnai Zsolt a dunaújvárosi ultramaratonista, a Budapesten rendezett tizenkét órás Sri Chinmoy futóversenyen harmadik helyezést ért el.
2001-09-14Sportvárosi jutalmak. Akik Dunaújvárost dicsőítikA hazai és nemzetközi sportversenyeken eredményeket elért dunaújvárosi sportolókat s edzőiket az önkormányzat jutalmazta. Névsor.
2001-09-04XIV. Acélszív Triatlon verseny. Sprint távEredménylista.
2001-08-24Éremátadó ünnepséget tartott tekéseinek a DACA DAC tekecsapat felkerült az NB II-ből, az NB I-be. A csapat éremátadó ünnepésgen vehette át a díjakat az alpolgármestertől.
2001-07-27Fehér Román megvédte bajnoki címétA DAC-os Fehér Román nyerte a nyíregyházi atlétikai OB magasugró versenyét.
2001-07-27Tisza mellett edz a dunaújvárosiFehér Román a DAC atlétája magyar bajnokságot nyert.
2001-07-04Versenyről versenyre járnak a dunaújvárosiakA DAC és a Sportiskola versenyzőinek eddigi teljesítményéről.
2001-07-03Vácziék ötödikek lettekFranciaországban ,az Európa Kupa Szuper Ligában Zsivoczky Attila, Váczi Márk, Munkácsy Sándor és Kürtösi Zsolt, tízpróbázók ötödik helyen végeztek.
2001-05-30Százhatvannyolc kilométer huszonnégy óra alattSzolnokon az ultramaratoni futóversenyen Radnai Zsolt (DAC) első helyezett lett.
2001-05-29Amatőr szinten, de profi módonA DAC férfitekéző csapata feljutott az NB I-be.
2001-05-10Aranyérmes lett a DAC férfiteke-csapataAz NB II-es férfiteke csapatbajnokság Közép-csoportjában a DAC csapata aranyérmet nyert.
2001-03-22Váczi Márk megállíthatatlanVáczi Márk, a DAC atlétája sikeres szereplései, és magyar bajnoki címe mellé a város önkormányzata is kitüntette.
2001-03-22képaláírásDunaújváros önkormányzata tegnap déluátn (márc.21.) fogadta és díjazta a női kézilabda Európa-bajnokságon győztes játékosokat, ill. a magyar bajnokságon remeklő Váczi Márkot.
2001-02-10Váczi: bronz az idénynyitónBudapesten az Olimpiai Csarnokban rendezett fedett pályás, összetett országos bajnokságon, Váczi Márk (DAC) hétpróbában a harmadik helyen végzett.
2000-12-27A feltételek nem javultak...Kétezerben is volt felnőtt magyaA Dunaújvárosi Atlétikai Club és a Dunaújvárosi Városi Sportiskola idei eredményeiről.
2000-11-10Fehér Román nem csalódott: Nagy élmény volt a chilei világbaA chilei atlétikai világbajnokságon nem sikerült a döntőbe kerülnie a DAC versenyzőjének, Fehér Románnak. Interjú a versenyről.
2000-10-30Villejuif: ismét sikeresen szerepeltek az atlétáinkVillejuifban Dunaújvárosból a DAC és a Dunaújvárosi Városi Sportiskola sportolói (heten) vettek részt a hagyományos utcai futóversenyen. Oszlányi Réka (DAC) a junioroknál 10 km-en elsőként ért célba.
2000-08-14Ősztől egy csapatban a dunaújvárosi tekésekHosszú évekig 2 csapat képviselte Dunaújvárost a tekében: A DAC az NB I-ben, a Dújv-i Teke Club az NB II-ben - kivéve a tavalyi bajnokságot, amikor mindkét csapat az NB II-ben szerepelt. Ősztől a Dújv-i Teke Club megszűnik, s a játékosok átigazolnak a DAC-ba.
2000-08-10Radnai Zsolt újabb sikeres szupermaratonijaAz Isaszeg-Dány útvonalon rendezett 162 kilométeres futóversenyen Radnai Zsolt 8. lett.
2000-08-07Chilébe készül Fehér RománFehér Román (DAC) atléta idei eredményeiről.
2000-08-04Szupermaraton: "Spárta hőse" szeretne lenni Radnai ZsoltAz Isaszegen megrendezett szupermaraton "Sangas" 162 kilométeres távon 8. helyen ért célba Radnai Zsolt, a DAC atlétája.
2000-07-31Fehér Román felnőtt bajnokFehér Román, a DAC versenyzője a felnőttek országos atlétikai bajnokságán aranyat nyert.
2000-07-29Versenyről versenyre utaznak a dunaújvárosiakÁgoston Zita a Nike Kékes Csúcsfutáson 4. lett. Bognár Pál a Budapest-bajnokságon 7. lett. Nyíregyházán a junior ifjúsági atléták OB-jén Fehér Román 2. lett, Tóth Georgina 6.
2000-07-05Fehér Román a világranglista élmezőnyébe kerültTovábbra is nagyszerű formában versenyez Fehér Román, a Dunaújvárosi Atlétikai Club magasugrója.
2000-06-07Fehér Román felnőtt válogatott lettA Dunaújvárosi Atlétikai Club junior válogatott magasugrója, Fehér Román biztató formában kezdte meg a szabadtéri idényt.
2000-05-15Wachter Gábor remek szezonkezdéseA DAC sportolója, Wachter Gábor a diákolimpia döntőjén 6. lett. A Komárno-Komárom nemzetközi futóversenyen 4. helyen végzett. Az országos kismaratoni bajnokságban az ifjúságiak között 3. lett.
2000-05-12Teljesítették a kitűzött célt: Ötödik lett a DAC női kosárlabda csapataÖtödik lett a DAC női kosárlabdacsapata az NB II nyugati csoportjában. (Tavaly harmadik volt.)
2000-04-20Ágoston félmaratonit nyertA DAC válogatott hosszútávfutója, Ágoston Zita megnyerte az Express félmaratoni hegyi versenyét.
2000-02-16Fehér Román egyéni csúcsot ugrott fedett pályánFehér Román 5. helyen végzett a felnőttek fedett pályás magasugró országos bajnokságán.
2000-02-04Szabó Gergely. a "hétpróbás" bajnokSzabó Gergely, a DAC versenyzője az idénynyitó junior fedettpályás többpróba-bajnokságon hétpróbában bajnoki címet nyert.
1999-12-17DAC: eredmény van, pénz nincs az atlétikáraA DAC atlétika szakosztálya fennállásának legeredményesebb évét zárta. Értékelés, célok, problémák.
1999-11-19Sikeres szereplés a mezei futóbajnokságonA DAC atlétáinak csapata: Javos Anikó, Ágoston Zita, Edöcsény Nóra ezüstérmet nyertek az országos mezei futóbajnokságon. A Sportiskola csapata: Molnár Balázs, Csikós-Nagy Norbert, Licsák András bronzérmet nyert.
1999-11-18Történelmi tett: második lett a DAC futócsapataAz atléták szezonzáró versenyén, az országos mezei futóbajnokságon Javos Anikó 3 lett, a csapat 2. helyet szerzett. A Sportiskola is szerzet egy bronzérmet: Licsák András, Csikós-Nagy Norbert, Molnár Balázs összeállításban.
1999-10-28Sikerek FranciaországbólTizedszer indultak a dújv-i atléták a Villejuifben megrendezett futóversenyen. Eredmények.
1999-10-16Szezonzáró pályaversenyOrszágos ifjúsági és serdülő "B" ügyességi és gátfutó csapatbajnokságon vettek részt a DAc és a Dunaújvárosi Városi Sportiskola atlétái. A legjobb eredményt a DAC hármasugró csapata: Vizsoli Mária, Grosch Judit, Molnár Tímea és Vadász Anita - érte el, bronzot nyertek.
1999-09-29Az érmek most sem hiányoztakA dújv-i sportiskola eredményei a serdülő "B" korosztályban az atlétikai OB-n: Bakos Norbert bronz, a DAC eredményei az "A" osztályban: a tízpróbában Szabó Gergő, Baksa Balázs, Németh Péter összeállításban bronz.
1999-09-15Ágoston Zita: sérülés után egyre javuló forma...Á. Z. a nyáron több nemzetközi versenyen szerepelt, s 2 ezüstérmet szerzett: Ausztriában és Volkermarkban.
1999-09-04Két csapattal az NB II-benA DAC teke-szakosztályáról.
1999-08-07Fehér Román kiesett az EB-nFehér Román kiesett az EB-n.
1999-07-27A DAC érmszerző atlétái: Vizsoli Mária és Fehér RománAz országos serdülő "A" és ifjúsági egyéni bajnokságon Vizsoli és Fehér is 3. helyen végzett ugrásban.
1999-07-08Váczi Márk egyéni csúcsot ért el a SzuperligábanVáczi Márk 2 egyéni csúcsot ért el a hét végén Prágában a sportág Szuperligáján. rúdugrásban és gátfutásban.
1999-07-02Győzött az akaraterő...: Három nap alatt kétszáztizenöt kiloRadnai Zsolt, a DAC ultramaratonistája jún. 18-20. között a Balaton szupermaratonon vett részt.
1999-06-29Javos Anikó ezüstérmes a magyar bajnokságon...a 14. országos atlétikai bajnokságon. A többiek a DAC-ból nem szereztek dobogós helyezést.
1999-05-28Új egyéni csúccsal nyert Pozsonyban a DAC atlétájaFehér Román egyéni csúccsal, 212 cm-rel nyerte hét végén a Pozsonyban megrendezett 3 nemzet atlétikai viadalának magasugró számát. Interjú.
1999-05-12A visszatérők segíteni akarnakIsmét visszatért Dújv-ba 2 futó: Javos Anikó, Ágoston Zita. A DKSE-ben kezdtek, s most a DAC sportolói lettek. Interjú.
1999-03-16Először a sportiskola színeibenA DAC Eső Pál emlékére serdülő fedett pályásatlétikai versenyt rendezett Dújv-ban. Eredmények.
1999-03-04Fehér Román magyar bajnokSzombaton az ifjúsági korú atléták fedettpályás magyar bajnokságán Fehér Román a DAC magasugrója egyéni csúccsal aranyérmes lett.
1999-02-11Már csak a remény élA DAC tekecsapatának reményei, hogy bent maradnak a bajnokságban, lassan elsszállnak.
1999-02-09Remekül helytálltak a Dunaújvárosi AC...Az FTC Chio-Chips fedett pályás gyermek versenyéna DAC versenyzőinek eredménye.
1999-02-06Fehér Román ezüstérmeBp-en, a múlt héten tartott serdülő és ifjúsági "A" korcsoportos fedettpályás atlétikai viadalon a DAC-os Fehér Román magasugrásban 2. lett.
1999-01-28Fehér új fedettpályás csúcsaBp-en a felnőttek fedettpályás atlétikai viadalán Fehér Román egyéni csúcsot ugrott. A Fejér Megyei Atlétikai Szövetség odaítélte Az év atlétája és Az év edzője címet. Dújv-idíjazottak: Molnár Balázs, Szegedi Balázs, Fehér Román.
1999-01-22Váczi Márk: újabb sikerekAz idénynyitó fedett pályás atlétikai versenyen Váczi Márk két egyéni csúccsal összetettben 1. lett. Vizsoli Mária 11,25 m-t ugrott hármasugrásban, Fehér Román magasugrásban 195 cm-t ugrott.
1999-01-21Akarnak e minőségi atlétikát?Idén lesz 10 éves a DAC (Dunaújvárosi Atlétikai Club). Évek óta nem történik fejlesztés. Továbbra is vágynak egy műanyag négyszázas futópályára, arra, hogy legyen főállású edzőjük, szerződtetett sportolóik legyenek.
1999-01-18Váczi Márk egyéni csúcsaVáczi Márk a közelmúltban rúdugrásban beállította egyéni csúcsát, amivel megnyerte a fedett pályás viadalon a versenyt.
1998-12-19Bajnokság a vébé jegyébenA DAC rendezte meg Dújv-ban az 1998. évi teke férfi páros és egyéni serdülő országos bajnokságot. Eredmények.
1998-10-28Remek eredmény az aszfaltonA Villejuifban rendezett Nemzetközi Utcai Futóversenyen első helyet szerzett: Licsák András, Jenei Gábor, második helyet:Rácz Tamás, 3. helyet Várnai Gergely.
1998-09-19Szegedi Balázs egyéni csúcsaiA serdülő "B" korosztály országos atlétikai bajnokságán Szegedi Balázs, a DAC atlétája 1 aranyat és egy ezüstöt nyert.
1998-09-10A DAC szünetelteti működésétA DAC NB I B-s ifj. női kézilabdacsapata szünetelteti működését, míg a Dunaferr SE 2 csapattal is indul a megyei első osztályban.
1998-09-04Radnai Zsolt ismét száz kilométer fölött...A Szombathelyen rendezett 12 órás futásversenyen Radnai Zsolt ezüstöt nyert, a DAC és a Dunaferr futóiból álló váltó szintén ezüstöt nyert. A váltó tagjai: Rácz Tamás, Jenei Gábor, Máltesics Zoltán, Nagy Miklós, Heidenhoffer Gottfried, Várnai Gergely.
1998-09-03Fiatalítás, hosszú távú tervekA DAC teke szakosztályának idei elképzeléseiről.
1998-08-27Az Eb fényében "sütkérezett" az atlétikai.A jugoszláv-német-lengyel-magyar ifjúsági viadalon Fehér Román 2. lett. A Mezőbank Kupán Szegedi Balázs 3., a Posch János, Rohonczi Donát, Szegedi Balázs, Molnár Balázs négyese megnyerte a 800 m síkfutást.
1998-07-14Váczi Márk itthon és külföldön is...Váczi Márk a felnőtt atlétikai válogatott tagjaként tízpróbában egyéni csúccsal segítette a magyar csapatot a 4. hely megszerzésében, Tallinban. A 103. felnőtt magyar bajnokságon rúd- ugrásban 3., távolugrásban 6. lett.
1998-07-04Ezüstérmek az atléták utánpótlás...Az ifjúsági és serdülő "A" korosztályos atlétikai egyéni OB-n Vizsoli Mária és Fehér Román ezüstöt nyert.
1998-07-03Három évtized a sportért...Székelyi Ildikó, a dújv-i sporttitkárság főmunkatársa, a DAC elnöke a Magyar Sportért kitüntetést kapta. Interjú.
1998-06-10Fehér Román ezúttal a diákolimpián győzöttAz atlétikai diákolimpia IV-V. korcsoportjának országos döntőjén Fehér Román aranyérmet nyert ugrásban. Máj. 31-én Szfváron a megyei gyermek-bajnokságon 1. lett: Szegedi Balázs kétszer,Tóth János kétszer, Baksa Balázs, Licsák András a svédváltóban is elsők lettek. 2. lett: Molnár Balázs, Szegedi Balázs, Popovics András. 3. lett: Kossovitz Bence, Prainer Zenina, Rohonczi Donát.
1998-06-09"Spárta Hőse" szeretne lenniInterjú a Dac-os Radnai Zsolt futóval, aki idén már nem csak a hagyományos maratonon indul,hanem az ultramaratonon.
1998-06-08A bázist kívánják erősíteniA DAC női kézilabdacsapata 11. lett a bajnokságban. Pergel István edző értékelte az évet.
1998-06-00Csépán György (1937-1998)Nekrológ. Részt vett a gimnáziumis sporttagozatos osztályok megszületésében, s a helyi sportiskola alakulásában. Vezette a Kohász atlétikai szakosztályát,, majd 1988 végén ő is alapítója volt a Dunaújvárosi Atlétikai Clubnak.
1998-05-29Remek hangulat, hazai érmekA DAC teke szakosztálya nemzetközi versenyt rendezett: 1. Zenta, 2. DD Gáz Pécs "A", 3. DAC "B"
1998-05-28Fehér Román nagy ugrásaZalaegerszeg, 12 évesek korcsoportjában "Ki a leggyorsabb, legkitartóbb.." viadal országos döntője: Molnár Balázs bronz, Licsák András bronz. Zalaegerszeg, serdülő "B" korosztály Vidékbajnokság: Molnár Tímea 1 ezüst, 1 bronz, Fehér Román valószínűleg bekerül a válogatott keretbe, Vizsoli Mária aranyjelvényes minősítés., különdíj. Bp. összetett serdülő "B" Budapest-bajnokság:Bakos Norbert 1. lett négypróba "B" variációban Szegedi Balázs az "A" variációban lett 1.
1998-05-09Radnai Zsolt száz kilométereAz ifj-i OB-n Varga Ákos magasugrásban ezüstöt, Grosch Judit ezüstöt, Bakos Norbert, Szegedi Balázs és Várnai Gergely bronzot szerzett. A junioroknál Lukács Mihály ezüstöt szerzett. Az évadnyitó megyei atlétikai bajnokságon Fehér Román magasugrásban, Vizsoli Mária hármasugrásban lett első.
1998-04-25Egy pontra volt a nagy álomHujber Gyula, a DAC NB I-es teke szakosztályának elnöke értékeli a bajnoki évet, beszél az idei tervekről.
1998-03-17Csapatban amásodik a DACFedettpályás évadzáró versenyt rendezett a DAC , az Eső Pál emlékversenyt: 1 arany, 4 ezüst, 1 bronz.
1998-02-13A Borvárosok Kupáját a DAC hozta elKiskőrösön a Borvárosok Kupáján a DAC női kézilabdacsapata elnyerte a kupát.
1998-02-12DAC-mérleg: tizenhét éremFedett pályás serdülő "B" kategóriájú atlétikai viadalt rendezett a DAC szombaton, az Eső Pál Emlékversenyt. A DAC csapata 5 aranyat, 5 ezüstöt, 7 bronzot gyűjtöttek.
1998-01-28Paszternák László elismeréseA Fejér Megyei Atlétikai Szövetség kitüntette Paszternák Lászlót, a DAC edzőjét a "100 éves a Magyar Atlétikai Szövetség" emlékérmével.
1998-01-09Váczi Márk AmerikájárólInterjú Váczi Márkkal a DAC válogatott több próbázójával, aki fél éve Memphisben tanul.
1997-11-05Sikeres futás PárizsbanA DAC atlétái a nemzetközi Hautes Bruyeres-i utcai futóversenyen 3 aranyat, 4 ezüstöt, 1bronzot szereztek.
1997-10-29A fehér holló neve: DAC1988-ban jött létre a DAC egy szakosztállyal. Ma már 4 működik. Beszélgetés a klub életéről az elnökkel, Sárközi Györgynével.
1997-10-10DAC-os csapat és egyéni sikerekA kismaratoni OB-n, melyet Szfváron rendeztek a DAC-os fiú csapat bronzérmet nyert. Az ifjúsági és serdülő "B" korcsoportok országos csapatbajnokságán a DAC serdülő "B" fiú gárdája aranyat nyert gátfutásban.
1997-10-10Bronzzal mutatkozott beA magyar, a horvát, a szlovén válogatottak serdülő erőpróbáján Szabó Gergely távolugrásban bronzot nyert.
1997-10-06Szabó Gergely a válogatottbanIfjúsági és serdülő "B" korosztályú gátfutó és ügyességi csapatbajnokságot rendeztek: a DAC fiú csapata megnyerte a 100 méteres gátfutást, távolugrásban harmadikok lettek.
1997-10-03Ismét átalakulóban a DACA Dunaferr I. osztályú kézilabdacsapata mellett elkezdte bajnoki szereplését az NB I B-ben a Dunaújvárosi Atlétikai Klub is. A Dunaferr fiókcsapataként működő szakosztály céljairól, gondjairól.
1997-10-01Egy tekecsapat megmenekültBeszélgetés Hujber Gyulával a teke szakosztály névváltoztatásáráról.
1997-09-25A fiatalok is bizonyítottakA 13-14-15 évesek országos egyéni atlétikai bajnokságán Szabó Gergely és Grosch Judit ezüstérmet szerzett távolugrásban.
1997-08-09Névváltozás a tekéseknélEgyesületet és nevet váltott június 1-től a Dunaújvárosi Építők Teke SE, a jövőben a DAC szakosztályaként fog működni.
1997-07-22Tízpróba vagy rúdugrás?Az atlétikai OB-n Váczi Márk ezüstérmet szerzett rúdugrásban. A serdülő "B" korosztály összetett bajnokságában Grosch Judit négypróbában bronzérmet szerzett.
1997-07-21Váczi ezüstjeAz atléták OB-jén a DAC-os Váczi Márk rúdugrásban 2. lett.
1997-07-04Európa KupaTallinban az atlétikai Európa Kupa-Szuperliga összetett döntőjén 3. lett a magyar csapat, melynek tagja volt Váczi Márk is.
1997-07-03Fehér Román egyéni csúcsaAz ifjúsági és serdülő "A" egyéni országos atlétikai bajnokságon Fehér Román magasugrásban 4. lett. Ez új egyéni csúcs, mely aranyjelvényes minősítést jelentett.
1997-06-25Atlétikai Európa TalálkozóDebrecenben a VI. Gyermek Atlétikai Európa Találkozón a DAC-os versenyzők eredményei: Szegedi Balázs 2 ezüst, Molnár Balázs bronz.
1997-02-27Molnár Ferenc kitüntetéseMolnár Ferenc a DAC vezetőedzője a "Magyar Atlétika Utánpótlásáért" kitüntetést kapta.
1997-02-13Megszületett az első idei aranyPépp győzött 400 méteren a hét végén rendezett Országos Veterán Atlétikai Bajnokságon.
1997-02-12Az első "felvonáson" túlHagyományos fedett pályás serdülő versenyét rendezte meg a DAC: Eső Pál emlékverseny.
1997-01-04Egy bronzérem történeteA DAC női másodosztályú csapata az elmúlt bajnokságban a Közép-csoportban bronzérmes lett.
1996-11-19Futás a francia VillejuifbanA DAC futói részt vettek Villejuifban a hagyományos utcai futóversenyen. Eredmények.
1996-10-16Jól sikerült évzáró atlétikábanSzfváron a kismaratoni OB-n Lukács M. 4. lett aranyjelvényes minősítéssel, Várnai G. 8.ezüstjelvényes minősítéssel, Török Illyés L.bronzjelvényes lett. Bp-en az ifj. és serdülő "A" Ob-n Váczi 4. lett aranyjelvényes, a fiú serdülőcsapat ezüstérmes lett.
1996-09-28Remek rajtot vett a DACMegkezdődött az NB I-es női röplabda-bajnokság:DAC -BHG SE 23-19.
1996-09-26Jó eredmények atlétikábanAz utánpótláskorúak egyéni OB-ján Váczi gátfutásban 2. lett. Tatán, a serdülő "B"-sek egyéni OB-ján Szabó Gergő aranyat nyert gátfutásban, ezüstöt távolugrásban. Fehér Román rúdugrásban, magasugrásban bronz. A Futapest utcai futóversenyen Várnai Gergely 3.lett. Tősmagi értékes különdíjat kapott.
1996-09-11Váczi Márk nyolcezer pontjaVáczi M. a felnőttek OB-ján szerzett aranyérmével az első ilyen érmet szerezte a városnak atlétikában. Interjú.
1996-09-04Váczi Márk történelmet írtBp-en a felnőtt és junior több próba OB-n Váczi felnőtt és junior magyar bajnokságot nyert.
1996-05-16Kicsi, de jó csapattal...A 10 000 méteres ifj. OB-n a DAC-os 3 versenyző mindegyike pontszerző lett. Eredmények.
1996-03-09Szlovák fölény atlétikábanA DAC serdülő B korosztályos fedettpályás versenysorozatáról.
1996-03-01Fedettpályás atlétika versenyFedettpályás versenysorozatának 2. serdülőversenyét rendezte a múlt hét végén a DAC. Eredménylista. = Újabb verseny serdülőknek =AH 96.márc.1.7.p. Részletesebb eredménylista. = Kétszáz atléta a radarban = AH 96. márc.2.11.p.
1996-02-02Remek teljesítményekA DAC fedett pályás atlétikai versenyt rendezett jan. 27-én. Eredménylista.
1996-01-06Fejér megye legjobbjaiFejér megye legjobb atlétáinak díjazása, köztük 7 dújv-i: Szabó Gergő, Fehér Román, Vizsoli Mária, Szabó Zoltán, Almási József, Váczi Márk.
1995-12-07Párizsban vendégeskedtekA Villejuifban rendezett utcai futóversenyen a DAC futói 2 első helyet, 2 negyedik helyet szereztek.
1995-09-22Az idővel is dacolt a DACA 13-15 évesek egyéni országos versenyén Szabó Gergely 1 arany, 2 ezüst, Fehér Román: bronz, Szabó Zoltán 4. hely.
1995-09-16Hagyományörző tízpróbázókA DAC ifjúsági csapata az ifi és serdülők magyar bajnokságán ezüstérmet nyert. További eredmények.
1995-09-08Megszületett az első éremVáczi Márk felnőtt és junior tízpróba bajnokságon a felnőttek mezőnyében bronzérmet, a juniorok között ezüstöt nyert.
1995-07-22Szabó Gergely négyszer "próbálkozott"Négypróba B-variációs bajnokságot nyert Szabó Gergely s ezzel aranyjelvény minősítést. Vizsoli Mária aranyjelvény minősítést. Nyíregyházán az ifj. és junior korú atléták OB-ján Váczi Márk volt a dújv-ak közül a legeredményesebb.
1995-06-16Ezüstös vegyescsapatAz NB I-es atlétikai csapatbajnokságon részt vett Fejér megye férficsapata ezüstérmes lett. 5 DAC-os atléta szerepelt.
1995-03-04Kétszázan indultakA múlt hét végén a DAC rendezésében "B"kategóriás serdülő fedett pályás atlétikai verseny zajlott. Eredmények.
1995-02-23Várják a tehetségeketA héten folyt. az atlétikai versenysorozat a DAC rendezésében, a 13-14-15 évesek versenyeznek.
1994-12-15Kitüntetett atlétákFejér megye legjobb atlétája díj dújv.-i kitüntetettjei: 1. díj Fehér Román, Váczi János, Láng Erika, Szente Renáta. További helyezések.
1994-10-21Győztesek és díjakAz őszi utcai futóverseny győztesei.
1994-10-17"Párizsig" futottak...Az őszi utcai futóversenyről.
1994-08-25Salbert is segítSzept.-ben újra indítja a DAC a rúdugróiskolát.
1994-07-04Renáta, a bajnokAz országos atlétikai egyéni bajnokságon Szente Renáta megnyerte a 400 m-es gátfutást.
1994-06-23Öt első helyA dújv.-i atléták a Bp.-bajnokságon felnőtt-junior, ifj. csoportban , s a serdülőlányok csoportjában első hely, a lányok csapatversenyében 1. hely, ifj. lányok csoportjában 1. hely.
1994-04-13Repülés a léc fölöttA DAC rúdugró bemutatójáról.
1994-04-08Bemutatja: Bagyula IstvánAz Atlétikai Klub rúdugró bemutatót rendez,melyet hírverésnek szán. Rúdugró iskolát kíván indítani.
1994-04-08"Ezüstös" lányokA Basketball Wien 94 kosárlabdatornán kadetlányok csoportjában ezüst, serdülők ezüst.