Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

19 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2012-06-29Ékszerek a csillogóknakTizenegyedik alkalommal tartották meg a zsöllyetulajdonosok az évadzárást, és adták át az arra érdemeseknek a Teátrista Gyűrűt, valamint a Varázsdobozt. Idén ezüstből készítette Jeszenszky Sándor ötvösművész a Bartók lógójával díszített gyűrűt. Kitüntetett: Polgár Lilla. Varázsdoboz-tulajdonosok:Tőkés Nikoletta, Tóth Boglárka.
2012-06-28Ezüstgyűrű és varázsdobozA Dunaújváros Színházáért Alapítvány Idei Teátrista Gyűrű díjazottja Polgár Lilla, a Varázsdoboz-díj prózai tagozatos díjazottja Tőkés Nikoletta és táncszínházi díjazottja Tóth Boglárka lett.
2012-06-26DíjesőJúnius 25-én a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házában a Zsöllyetulajdonosok évadzáró ünnepségén az évad legjobbjait díjazták. A 2011-12-es évadban a Teátrista Gyűrű kitüntetést a Polgár Lilla, a szakmai Varázsdoboz díjat Tőkési Nikoletta, Tóth Boglárka, a Dunaújvárosi Hírlap közönségdíját Polgár Lilla kapta.
2011-07-29Díjak a Bartók évadzárójánTeátrista Gyűrű: Benedek Miklós, Varázsdoboz-díj: Szerecz Róbert, Farkas Erik, Dunaújvárosi Hírlap közönségdíja: Lapis Erika.
2010-06-22Varázsdoboz a kézbenA Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza és a Dunaújváros Színházáért Alapítvány Kuratóriuma hagyományos díjátadójával zárta az évadot. A Varázsdoboz-díjat idén két fiatal művész, Tóth Boglárka és Gasparik Gábor vehette át.
2008-06-06Évadzáró és ligetnyitó elismerésekkelVáltozatos programmal zárta évadját a Bartók...
2007-06-26DíjazottakA Dunaújváros Színházáért Alapítvány elismerését, a teátrista Gyűrűt a Bartók hagyományos évzáróján adták át. A díjat Kiss Attila, a Bartók művésze vehette át. A prózai tagozat Varázsdobozát idén Baksay Erika kapta, a Dunaújvárosi Bartók Táncszínház tagjai közül Suplicz Mihályérdemesült az elismerésre. A közönségdíjat a tánctagozat tagjának, Thiard-Laforest Csabának ítélték oda.
2007-06-22Hazai győztesA Dunaújváros Színházért Alapítvány a Teátrista Gyűrdíjat Kiss Attilának adományozta. Varázsdoboz-díjat Baksay Erika és Suplicz Mihály kapta. A közönségdíjat pedig Thiard Laforest Csaba kapta.
2004-07-08Örökké tanul a díjazott táncosBeszélgetés Lőrincz Mátéval, Dunaújváros Táncszínházának tagjával, aki az idén elnyerte a Varász-doboz szakmai díjat.
2004-07-02Színpadi díszítő lett a díjazottDunaújváros Színházáért Alapítvány a közönségdíj mintájára megalapította a Varázsdoboz elnevezésű szakmai díjat. Az első elismerést Kiss Attila kapta, aki az Iskolaszínház Társulat tagja. Beszélgetés Kiss Attilával.
2003-06-17Az évad aranygyűrűse: Söptei AndreaAz idei színházi évad Teátrista-gyűrűjét Söptei Andrea kapta. A Dunaújvárosi Hírlap közönségdíját Králik Attila kapta meg.
2003-05-06A Teátrista Gyűrű várományosaiElkészült a Dunaújváros színházáért Alapítvány listája, akikre lehet szavazni. A zsöllyetulajdonosok máj. 20-ig dönthetnek. A várományosok: Verebes Linda, Králik Attila, Söptei Andrea, Bálint Péter.
2003-05-05Kié lesz idén a Teátrista gyűrűA jelöltek: Verebes Linda (Az utosó tangó Párizsban), Králik Attila (Csocsó, Légy jó mindhalálig), Söptei Andre (Pogánytánc), Bálint Péter (Dunaújváros Táncszínháza).
2002-06-04Átadták a teátrista GyűrűtElőször adták át a Dunaújváros Színházáért Alapítvány díját, a Teátrista Gyűrűt. Hacser Józsa vehette át, A peleskei nótárius boszorkányának szerepében nyújtott alakításáért. Suplicz Mihály a közönségdíjat vehette át.
2002-04-16Vajon ki kapja a legnagyobb elismerést?A Dunaújváros Színházáért Alapítvány kuratóriuma a múlt héten állította össze a Teátrista Gyűrűre javasolt művészek listáját. A zsöllye-tulajdonosoké a döntő szó.
2002-04-10Ki lesz a gyűrű ura/nője?Az idei színházi évad zárásaként adják át június elején a Teátrista Gyűrű kitüntetést. A szakmai grémium hat jelöltjéből a zsöllye-tulajdonosok választják ki a díjra leginkább érdemest. Jelöltek Ráckevei Anna, Suplicz Mihály, Polgár Dóra, Hacser Józsa, Rátóti Zoltán, Kiss Attila.
2002-03-12Elkészült a mintadarab. Vajon ki kapja meg elsőként?Elkészült a Dunaújváros Színházáért Alapítvány által alapított Teátrista Gyűrű. Jeszenszky Sándor ötvösművész munkája.
2002-02-01Ünnepi ülés - túl az első X-enAlig egy hete ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját a Dunaújváros Színházáért Alapítvány.
2001-11-13Aranygyűrű a legjobbnakA Bartók sajtótájékoztatója. Elkeltek az Ezüst-zsöllyék. Az 1993-ban megalakult Dunaújváros Színházáért Alapítvány kuratóriuma elhatározta, hogy ezentúl minden évben aranygyűrűvel jutalmazza az évadban legszínvonalasabb teljesítményt nyújtó előadóművészt. A kikötés az, hogy helyi produkcióban tegye mindezt. Az első gyűrűt a jövő év júniusában osztják ki.