Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

14 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2012-04-19Zárt ülésen határoztakKözgyűlés: a Dózsa György Általános Iskola igazgatójának Tóth Györgynét, a Petőfi Sándor Általános Iskola igazgatójának Rideg Istvánt nevezte ki a testület 5 évre. Nem vásárolja meg a dunaújvárosi kézilabdacsapatot a város.
2012-04-14Mennyi az annyi?A dunaújvárosi közgyűlés döntése: nem vásárolja meg a dunaújvárosi önkormányzat a női felnőtt kézilabdacsapatot. Beszélgetés a Dunaújvárosi Női Kézilabda Sport Kft. elnökével, Fehér Tamással (kép).
2012-02-29Út a megújult sportvárosi címhezSajtótájékoztatót tartott a Fidesz a sportfejlesztésekről.
2012-02-22Ismét a városé lehet a kézilabdacsapat!A Dunaújvárosi Női Kézilabda Sport Kft. tulajdonosi köre úgy döntött, hogy üzletrészének 100 százalékát átruházza a városra, és ezért névleges , tagonként 100 forintos vételárat kérnek. A közgyűlés Cserna Gábor polgármestert bízta meg a tárgyalással.
2011-12-30Több egyesület is részesülhet támogatásbanNégy dunaújvárosi kézilabda egyesület összesen hetvenhatmillió forint adókedvezményt gyűjthet. A DAC tízmillió, a városi sportiskola tizenegymillió, a Dunaújvárosi Főiskola-Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia Nonprofit Kft. tízmillió, a Dunaújvárosi NK Kft. pedig negyvenötmillió forintos keretet tölthet fel.
2011-11-30Boki elbúcsúzottBaráti találkozón búcsúzott el az aktív játéktól az egykori magyar válogatott kézilabdázó, Radulovics Bojana a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A mérközésen a BL-győztes Dunaferrr és a DunaújvárosiNKS csapott össze.
2011-09-02Nyitány a Siófok ellenA dunaújvárosi női kézilabdacsapat tagjai, kép a csapatról.
2011-09-02A stabilizáció időszakaDunaújvárosi NKS: Cél a bennmaradás.
2011-09-01Öröm neki a játékBeszélgetés Gáspár Gabriella kézilabdázóval.
2011-08-31A juniorok és a DAC nyerte a kupátMásodszor rendezték meg a Credithill Kupa felkészülési tornát férfi és női kézilabdacsapatok számára.
2011-08-26Tele bizakodássalBeszélgetés Vig Viviennel, a dunaújvárosi NB I-es kézilabdacsapat kapusával.
2011-08-23Szilviát marasztaljákA próbajáték után szerződést kötött Lázár Szilviával az egyesület. Beszélgetés a kézilabda-csapat új játékosával.
2011-08-16Kézilabda: kész a program, csatákra fel!"Lassan célegyenesbe fordulhat a dunaújvárosi női kézilabdázók felkészülési időszaka a bajnoki kihívásokra: együttesünk új néven készül a szezonra..." A csapat új neve Dunaújvárosi Női Kézilabda Sport (Dunaújvárosi NKS).
Visszavonul Radulovics BojanaA Dunaújváros női kézilabdacsapatának emblematikus játékosa egészségügyi problémák miatt döntött a viszavonulás mellett.