Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

6 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2015-11-20Újpesti vendégek a dunaújvárosi stadionbanA Szusza Ferenc Stadion felújítása miatt februárban Dunaújvárosban játszhatja hazai mérkőzéseit az Újpest labdarúgócsapata.
2014-08-01Épül a futballstadionA közbeszerzést a DVG Zrt. végzi a stadion felújítási munkákra vonatkozóan. jelenleg a parkoló felújítását végzik.
2012-02-24Nagyívű tervekA megújult sportvárosért - Tervek a létesítményekről, a Vidám Park helyén épülő sportcentrumról, a futballstadion fejlesztéséről, a női kézilabdacsapatról, akinek új tulajdonosa a dunaújvárosi önkormányzat. Beszámoló a Fidesz sajtótájékoztatójáról.
2012-01-25Vidámparki jövőképBeszélgetés Cserna Bélával, a DVG sportingatlan-kezelő ágazat igazgatójával a futball stadion befejezéséről, a fű2 gyakorlópályáról, a vidámpark átalakításáról.
2003-10-22Kiebrudalnák a futballistákat?A Dunaferr SE elnöke az elnökség nevében kéri, a Dunaferr Stadion Kft. ügyvezető elnöket, hogy szüntesse meg a Dunaújvárosi Futball Club Kft. szerződés nélküli törvénytelen stadion-, edzőpálya-, öltöző-, mosoda stb. használatát.
2000-12-27Korszerű stadionja lesz a Dunaferrnek2001 végére készül el. 15 000 ember fogadására lesz alkalmas.