Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

6 db találat
ListaDátum downCímLeírás
1975-02-07Itt foci lesz...! (képaláírás)Majdnem fél esztendeig tartó szünet után újra megkezdték a volt "Kék egér" helyén a leendő edzőpálya építésének előkészítő munkálatait. Egyelőre csak a tereprendezés folyik, de remélhet, hogy ahol most a gép tevékenykedik, ott nemsokára foci is lesz. Persze az is igaz, hogy ez nem csak a pályaépítőkön múlik. (teljes szöveg)
1974-03-15RazziaTámadás három hullámban. Az italbolt nem vész el, csak átalakul. Csak beugrottunk egy sörre. Melyik faluban vagyunk? A világ csak "Hangulat"? Fizetésnap után...
1974-03-15Bontják a Sportbüfét (képaláírás)A "Kék egérnek" is becézett büfét elkezdték lebontani. A törzsközönség ezentúl az Zöld elefántban találkozik. (nem teljes szöveg)
1974-01-29Elkészült a Dunavidéki Vendéglátó Vállalat új cukrászüzemeLebontják a Sikló út mellől a cukrászüzem barakképületét, és ezzel megszűnik a "Kék egérnek" becézett talponálló. A Radarban, a Papírgyári úton elkészült a korszerű cukrászüzem, ahol már a termelés is megkezdődött.
1971-08-03Mikor készült a tortaszelet?Séta a KÖJÁL ellenőrével.
1964-07-14Vendég voltam a "Kék egérben"A "Kék egér" (Sportfalatozó?) egy ötméterszer húszméteres, veranda-szerű, sivár söntés.