Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

22 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2022-03-31Megnyílt a Tavaszi tárlat, most is az ICA-D ad otthont a helyi alkotók kiállításának. ICA-D: megnyílt helyi alkotók seregszemléjeHarmincnál is több alkotó anyagát felvonultatva nyílt meg a „Tavaszi tárlat” a dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben. Az eseményen Kálló Gergely országgyűlési képviselő mondott beszédet, majd Szabó Zsolt, Dunaújváros alpolgármestere adta át az önkormányzati elismerést.
2021-10-08A találkozás tere lett a megyei őszi tárlatÜnnepélyes keretek között, díjátadóval nyílt meg a Fejér Megyei Őszi Tárlat szalonkiállítása az Uitz Teremben 2021. október 1-én.
2020-07-20Helyi alkotók kollektív tárlata - nem csak dunaújvárosi lakcímkártyával rendelkezőknekHosszú hónapok kényszerszünete után július 17-án, pénteken este ismét kiállításmegnyitóra várta közönségét a Kortárs Művészeti Intézet.
2019-01-22A D-tervezgetéstanodaA D-terv a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója több mint féléves projektjének, kutatásának végeredményeképp jött létre. Valamint a rangos kiállítók sora: A Fehér Vera, Fromm Balázs, Kiss Richárd, Lázár Dóri, Martinkó Márk, Nagy Tibor, Németh Domonkos Tamás, Pólya Zsombor, Regős Benedek.
2018-04-13Helyi művészek seregszemléjeA város szinte minden jelentős képző- és iparművészének alkotása szerepel a Kortárs Művészeti Intézet múlt pénteken Kilátások címmel nyílt kiállításán. Dunaújváros önkormányzatának díját Nemes Ferenc kapta, a Dunaújvárosi Művészetért Alapítvány Melkovics Tamást díjazta.
2018-04-05Újvárosi lakcímkártyávalKilátások címmel ismét életjelet ad a dunaújvárosi képző- és iparművészeti szcéna legjava, amely most is országos, sőt nemzetközi közfigyelemre tarthat számot. Beszélgetés Deák Nórával.
2017-12-11Műalkotást a fa alá!December 8-án, pénteken este nyílt meg hagyományteremtő jelleggel az ÚjPart Egyesület műtárgyvására a Kortárs Művészeti Intézetben.
2017-09-25Martinkó: Mesterséges zöld (képaláírás)Október 8-ig látogatható a dunaújvárosi kötődésű fotóművész Martinkó Márk Mesterséges zöld című önálló kiállítása a fővárosi Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban. Martinkó részben hasonló tematikájú tárlata Zárt kert címmel 2016 januárjában és februárjában volt látható a dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben. (teljes szöveg)
2017-02-00Művészeti erőfeszítések, túlélt szervezeti formák. Gondolatok a Fejér Megyei TárlatrólÁprilis végén (2017.04.27) megnyílt a dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben a kétévenként tartott Fejér Megyei Tárlat. Megnyitotta Deák Nóra a tárlat kurátora. Díjjazottak a cikk végén.
2016-12-13Év végi összegzésTöbb helyi kiállítóhely is vásárral egybekötött kiállítással csábítja az érdeklődőket az ünnepek előtti hetekben. Érdemes időt és energiát szánni e gyűjtésekre, hiszen igazi csemegékre bukkanhatunk.
2016-10-20MIAZÁBRA itt, Újvárosban?Országos, sőt némi lokálpatrióta érzülettel megemelve: nemzetközi színtéren is jegyzett a dunaújvárosi kortárs művészeti szcéna. Hogy merre is tart a helyi, illetve a városhoz kötődő alkotótársadalom, az kiderül október 21-én, pénteken a Kortárs Művészeti Intézetben.
2016-03-02Körbevezettek a művészekMaguk a kiállító művészek - Martinkó Márk és Karácsonyi László - vezették körbe az érdeklődőket szombaton délután a Kortárs Művészeti Intézet termein, háttér-információkkal látva el őket a tárlatról.
2016-02-25TárlatlesvezetőkRendhagyó tárlatvezetés lesz február 27-én a Kortárs Művészeti Intézetben, Martinkó Márk Zárt kert és Karácsonyi László Hakni című kiállításán.
2016-02-22Zárt kertek urbánus titkai"A hónap elején mutatkozott be Martinkó Márk Zárt kert című kiállítása a Kortárs Művészeti Intézetben. A városunkból elszármazott alkotóval e tárlat anyagáról és a még szorosan élő újvárosi kötődésekről is szót ejtettünk."
2016-02-17Zárt kert kiállítás (képaláírás)Kortárs Művészeti Intézet: Zárt kert című kiállítás Martinkó Márk munkáiból. A kiállítás megtekinthető március 4-ig. (teljes szöveg)
2016-02-11Két remektárlatKarácsonyi László és Martinkó Már kiállítása látható a Kortárs Művészeti Intézetben.
2016-02-06Páros tárlatnyitó (képaláírás)Martinkó Márk Zárt kertek és Karácsonyi László Hakni című kiállítása mutatkozott be február 5-én este a Kortárs Művészeti Intézetben - rendhagyó meglátások (teljes szöveg)
2016-02-04Kettős nyitányKét egyéni kiállítás a Kortárs Művészeti Intézetben: Martinkó Márk és Karácsonyi László.
2013-12-13Dávidnak dalaiA Karácsonyi Vásár színpadán játszott a dunaújvárosi Dalai Dávid zenekar.
2013-11-18De hová tűnt Dalai Dávid?A dunaújvárosi Dalai Dávid zenekar koncertjéről. Kép: Martinkó Márk, Szekeres István, Farkas Csaba a Munkásművelődési Központ színháztermében.
2013-10-24Azok a '80-as évekMartinkó Márk fotóművész a múlt héten szombaton bemutatkozó Fejér Megyei Párlat című kollektív tárlaton vehette át a zsűri különdíját.
2013-10-21Zárlatból PárlatSzámos érdekes alkotást magában foglaló tárlat nyílt meg szombaton este a Kortárs Művészeti Múzeumban. Beszámoló az őszi Fejér Megyei Tárlatról. Dunaújváros Önkormányzat Díja: Várnai Gyula. Székesfehérvár Önkormányzat Díja: Borsos Lőrinc (Borsos János, Lőrinc Lilla), megyei önkormányzat díját Horváth Tibor kapta. Különdíj: Gosztola Kitty, Varga Gábor Farkas, Lipics Vilmos, Martinkó Már.