Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

52 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2022-06-17Közel másfél ezren tekerték végig az idei bringatúra 35 kilométeres távját szombaton. Óriási mezőny a BringatúránRendkívül nagy sikert aratott az immáron 36. alkalommal megrendezett MK-TEC Bringatúra Dunaújvárosban 2022. június 11-én. A jótékonysági rendezvény részeként mintegy 1300-an vállalták a 35 kilométeres túrát, a résztvevők pedig kiváló időben, hatósági kísérettel, balesetmentesen teljesítették a távot.
2022-06-10Magyar bajnok lett a három, kulcsi kislányMájus végén különleges országos eseményt rendeztek Debrecenben. A bajnoki címért versenyeztek a cheerleading-­csapatok, köztük a dunaújvárosi Spartan Cheerleading Sport­egyesületből is több összeállítás bemutatta gyakorlatát.
2022-01-03Tíz éve küzd a sztereotípiák ellen a Spartan CheerleaderFennállásának tízedik évfordulóját ünnepli a Spartan Cheerleading Sportegyesület. Az idén jubiláló klub és sportolói egyaránt rengeteg előítélettel küzdöttek meg az eddigiek során. Az alábbiakban az együttes elnökével készült interjú talán segít elhelyezni a cheerleadinget a sportágak tengerében.
2021-06-03Nyolc aranyérem. Nyolc arannyal a tarsolybanA Spartan Cheerleading SE huszonnyolc sportolója utazott Gyöngyösre május végén, hogy megmérettesse magát a IV. Cheerstars Magyar Bajnokságon – tudatta lapunkkal Árgyelán Dominika, a Spartan SE elnöke.
2021-05-28Dunaújvárosi éremeső Gyöngyösön!Nyolc aranyérem mellett három ezüstnek is örülhettek a dunaújvárosi Spartan Cheerleading SE versenyzői a Gyöngyösön 2021. május 22-én megrendezett magyar bajnokságon.
2020-08-07Csak előre a spártai úton!Gyerektábort szervezett a Spartan Cheerleading SE a legfiatalabb sportolni vágyók számára. Az edzéseknek a Rudas középiskola adott otthont, ahol készségfejlesztéssel és sok játékos foglalkozással töltik idejüket a résztvevők.
2019-10-14Játékos vetélkedő a családi találkozónIsmét egy remek hangulatú családi napot tartottak a közelmúltban a Pannon Oktatási Központban, ahol a játékos vetélkedő eredményhirdetésekor ezúttal is – már négy éve megszakítás nélkül – Kovács-Erdősi Vera tanárnő csapata örülhetett, hiszen ők érték el a legmagasabb pontszámot, megnyerve ezzel a vetélkedést.
2019-06-12Táncmese az aranyrólJúnius 8-án, szombaton délután tartotta hagyományos évadzáró gáláját a már nemzetközi színtéren is sikeres Spartan Cheerleading Sportegyesület.
2019-05-24Öt érem a bajnokságrólGyöngyösön a Cheerstars International Open és Cheerleading Magyar Bajnokságon a Spartan SE 3 aranyat, 1 ezüstöt, 1 bronzérmet nyert és óvodás korcsoportban különdíjat nyertek.
2019-05-03Együtt köszöntöttük a tavasztKét napon át tartott a Májusi Mulatság a Városháza téren.
2019-04-18Újvárosi éremesőA II. ELTE Spring Open nemzetközi bajnokságán a Dunaújvárosi Spartan Cheerleading Sportegyesület versenyzői öt aranyéremmel és egy negyedik helyezéssel tértek haza.
2019-04-18Öt aranyérem a hibátlan kivitelezések gyümölcseÁprilis 14-én, vasárnap Budapesten rendezték meg a II. ELTE spring open nemzetközi bajnokságot három nemzet és 250 sportoló részvételével. Az eseményen a dunaújvárosi Spartan Cheerleading Sportegyesület versenyzői is megmérettették magukat.
2018-12-24A legjobbak elismeréseDecember 21-én, pénteken délután a Dunaújváros PASE megtartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét. A Dunaújváros Sportcsarnokban az U 7-es csapattól kezdve a felnőttekig minden korosztály képviseltette magát. A Dunaújváros Labdarúgásáért Díjat ezúttal Lehoczki Ádám kapta, aki több mint tíz éve a dunaújvárosi klub vezetőségének a tagja.
2018-11-19Jótékonykodtak a kórházért bálozók. Jótékonysági bál a kórházbanElegáns és kedélyes, a barátságos és jó kedélyű, a deklarált tiszteletreméltó ügy iránt elkötelezett vendégek töltötték meg a Dunaújvárosi Egyetem Arénáját november 16-án este. Ők voltak a Szent Pantaleon Kórház jótékonysági báljának résztvevői.
2018-10-31Maguk mögé utasították a mezőnyt a spártai lányokA Spartan Cheerleading Sportegyesület tehetséges fiataljai indultak a Digi Sport A nap hőse című nyereményjátékon. amelynek lényege, hogy hétről hétre öt versenyzőre lehet szavazni, a hét nyertese továbbjut a havi szavazásra, ahol ismét összemérik az erejüket.
2018-09-22Gólyák leptékel a városunk főterét. Partikamion és fesztivál - hangulat a gólyákkalCsapatzászlókat lengető középiskolások színes pólókban, a fiatalok kedvenc slágereit játszó DJ a partikamionon, és emelkedő hangulat a város főterén. Így indult a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum nagyszabású rendezvénye szeptember 21-én, péntek délelőtt.
2018-08-00Csarnokavató és városnapi rendezvény Rácalmáson. Rácalmási Rendezvényközpont- és sportcsarnokavató. Rácalmási Városnap 2018Képes összefoglaló a rácalmási csarnokavató és városnapi rendezvényről
2018-07-14Aranyosak a Spartan-lányok - több száz hazai tehetség között is a legjobbakAz idei szezon cheerleading magyar bajnokságát Gyöngyösön rendezték meg a közelmúltban. A dunaújvárosi Spartan Cheerleading Sportegyesület öt kategóriában képviseltette magát a magyar cheersport legnagyobb viadalán.
2018-07-13Hatodik hely a kontinensviadalon. Huszonhat ország négyezer cheerleadereHatodik helyen végzett a Spartan Cheerleading SE csapata a Finnországban megrendezett Európa-bajnokságon.
2018-06-14Táncos esernyők - komoly jószolis produkciók. A legnagyobb kincs mégis csak övékTöbbéves hagyomány ugyan, de sosem veszít az értékéből. A Jószolgálati Otthon Közalapítvány gálájával minden évben az önkéntesek hetét követően varázsolnak valami igazán különlegeset az ellátottak. Idén még a megszokottnál is többet adtak a fiatalok.
2018-06-04Remek bográcsos ételek készültek a falunapon. Ízletes ételek, kitűnő hangulatA Kisapostagi Baráti Kör ismét tarolt a falunapi főzőversenyen. A kondéros remekművek értékelése után kiosztották a Kisapostag Büszkeségei címet és a Kisapostagért Díjat is. Délután kulturális programok szórakoztatták a kilátogatókat. Az idei rendezvényre azok a lakók is kijöttek, akik eddig távol maradtak – mondta értékelésében Nagy Attila, Kisapostag polgármestere.
2018-05-25Magyar bajnokokA Spartan Cheerleading Sportegyesület a magyar cheersport legnagyobb bajnokságán két magyar bajnoki címet, két ezüstérmet egy bronzérmet, valamint a legmagasabb pontszámot elérő groupstunt (kiscsapat) gyakorlatnak járó különdíjat szerezték meg. A nagycsapat így magyar bajnokként vehet részt Finnországban a kontinensviadalon.
2018-05-23Két magyar bajnoki címet hoztakA hét végén Gyöngyösön rendezték meg a Cheerstars Hungarian National & International Open Cheerleading Bajnokságot.
2018-05-12Tárva-nyitva volt a mentőállomás kapuja. Vidám családi napot rendeztek a dunaújvárosi mentőállomásonNagy napjuk volt május 11-én, pénteken a város óvodásainak, ugyanis ők biztosan jártak a Országos Mentőszolgálat Dunaújvárosi Mentőállomása nyílt napján, amelyet a mentők napja alkalmából rendeztek.
2018-05-04Gáláztak a pomponosok. Európa-bajnokságra készülnekAz év egyik legnagyobb eseményére került sor a Spartan Cheerleading SE tagjai számára. Múlt szombaton a Bartókban rendezték meg harmadik gálájukat.
2018-05-00Rácalmásiak majálisa a pályán. Sportos, szórakoztatóRemek hangulatban telt a rácalmásiak 2018-as majálisa a sportpályán. A futóverseny eredményei a cikkben
2018-04-30Gála a finnországi kalandért. Színpadon a Spartan: remek gálaműsorralÁprilis 28-án, szombaton délután immáron harmadik alkalommal rendezte meg jótékonysági gálaműsorát az évek óta figyelemre méltó módon építkező Spartan Cheerleaders SE.
2017-12-14Aranyos spártaiakAranyérmet szerzett a Spartan Cheerleading egyesület csapata a Győrben szervezett Santa's Cheer Cup elnevezésű versenyen.
2017-12-09Nagyszerű szereplés. Ismét ott lesznek az Európa-bajnokságonHarmadik alkalommal rendezték meg a Santa’s Cheer Cup elnevezésű, nemzetközi cheerleading bajnokságot Győrben. A dunaújvárosi Spartan Cheerleading Sportegyesület is részt vett a viadalon, és ha már ott volt, megszerezte az aranyérmet.
2017-07-00Európa élvonalában a csapat. Spartan CheerleadersPrágában rendezték meg 2017. június utolsó hétvégéjén a Cheer­leading Európa-bajnokságot, ahol tizenhét induló közül a kilencedik helyen végzett az Árgyelán Dominika és Kiss Balázs (az ISD Dunaferr mechanikai anyagvizsgáló labor munkavállalója) vezette csapat.
2017-06-30Sikeres nemzetközi bemutatóA Spartan Cheerleading Sportegyesület immár harmadszorra szerezte meg a jogot arra, hogy részt vegyen az Európa-bajnokságon. A Spartan a Warriors Senior Coed Elite kategóriában versenyzett, ahol 17 csapatból a 9. helyen végeztek. Az egyesület 3 sportolója a válogatottban is versenyzett, ahol bronzérmet szerzett Magyarország.
2017-06-27Fellépés a kontinens legnagyobbján. Bekerültek az első tízbeA Spartan Cheerleading Sportegyesület immáron harmadszorra szerezte meg a jogot a kontinens legnagyobb versenyén való részvételre, a cheerleading Európa-bajnokságra.
2017-06-16Gálával gyűjtöttekJótékonysági rendezvénnyé avanzsált a közelmúltban a Spartan Cheerleading Sportegyesület évzáró gálaműsora.
2017-06-13Jótékonysági gála (képaláírás)Év végi jótékonysági gálaműsort tartott a Spartan Cheerleading Sportegyesület június 11-én, vasárnap délután a Bartók nagyszínpadán. A gála célja felnőtt versenyzői csapatuk támogatása volt, akik kihívták a szereplés lehetőségét a cheerleading Európa-bajnokságon. (teljes szöveg)
2017-06-08Ismét indulnak az Eb-nA dunaújvárosi Spartan Cheerleading Sportegyesület évadzáró, jótékonysági gálát rendez. Az esemény június 11-én, vasárnap 17 órai kezdődik a Bartók nagytermében.
2017-06-00A bizalom sportja. Európa-bajnokságra készülnekA cheerleading nevű sport és a helyi sportklub, a Spartan Cheerleading Sportegyesület bemutatása. Nyilatkozik a csapat tagja, Kiss Balázs és az edző, Árgyelán Dominika. Kiss Balázs az ISD Dunaferr mechanikai anyagvizsgáló laborjának munkavállalója.
2016-12-02Spártai pomponosok (kishír)Az öt éves Cheerleaders egy jubileumi gálaműsorral kedveskedett a támogatóknak, hozzátartozóknak a Rudas iskola tornatermében megrendezett múlt szombati gálán. (nem teljes szöveg)
2016-06-16Gáláztak a pompon lányok (kishír)Évzáró jótékonysági gálát tartott a Spartan Cheerleading Sportegyesület vasárnap a Bartók színházban. (nem teljes szöveg)
2015-10-00Akik lányokat dobálnak a levegőbeA dunaújvárosi Spartan Cheerleaders csapat bemutatása. Beszélgetés Árgyelán Dominika edzővel.
2015-09-18Itthon vagy! Magyarország, szeretlek!Szent Mihály-napi programok a Városháza téren. Részletes programterv.
2015-08-22Spártai falanx módjára tarolnakA dunaújvárosi Spartan Cheerleaders csapat bemutatása.
2015-06-11Remekelt a Spartan csapat ÉrdenMájus végén harmadik alkalommal rendezték meg Érden az ÉTC Cheerleading Championship névre hallgató seregszemlét, ahol részt vett a dunaújvárosi Spartan csapat is. Részletes eredmények a cikkben.
2015-03-20Gálázott a Rudas (képaláírás)Csütörtökön este sokszínű gálaműsorral ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját a Rudas Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium. Képünkön a Rudas égisze alatt működő egyre sikeresebb Spartan Cheerleaders látványos bemutatója (teljes szöveg)
2014-12-10Jó úton a SpartanDecember 7-én a Dunaújvárosi Főiskola Sportcsarnokában rendezték meg a CheerStars Nemzetközi Cheerleading Bajnokságot, ahol a dunaújvárosi csapat - Spartan Cheerleaders - is bemutatkozott.
2014-11-28Hajrázók a házbanNemzetközi versennyel mutatkozik be a szélesebb közvéleménynek a Spartan Cheerleaders. December 7-én a Dunaújvárosi Főiskola Sportcsarnokában rendezik meg a CheerStars Nemzetközi Cheerleading Bajnokságot.
2014-11-22Csúcson a Spartan (képaláírás)A Rudas-hét keretében mutatta be műsorát a nemzetközi versenyre készülő Spartan Cheerleaders (teljes szöveg)
2014-07-11Négy aranyat szereztek a pom-pom lányokHárom és fél éves fennállása legkiemelkedőbb eredményével zárta a szezont a Spartan Cheerleaders csapata.
2014-05-13SpartanCheerGirls: négy arany!"A XV. Országos Akrobatikus Pom-pom Bajnokságon a SpartanCheerGirls alakulata: a dunaújvárosi táncosok négy kategóriában léptek pástra – és négy aranyéremmel zárták a rangos megméretést. Három és fél év munkája érett be a fővárosi viadalon!" Kép és a csapat névsora.
2014-02-26SpartanCheerGirls: kemény szezon előtt"A tavalyi, hasábjainkon is zengetett komoly sikerek után új tagokkal bővülve, immár több korcsoportban készül az évad feladataira SpartanCheerGirls cheerleader csapata: az alakulat csatlakozott a szakszövetséghez, újult erővel dolgozik."
2013-03-17SpartanCheerGirls: két ezüst!"Remekül szerepeltek a dunaújvárosi csapatok a III. MAFSZ Magyar Cheerleader Bajnokság viadalán: a SpartanCheerGirls két együttese is színre lépett a rangos erőpróbán szombaton, s mind a seniorok, mind a juniorok kategóriájában dobogós pozíciót harcolt ki – két ezüst a jutalom..."
2012-10-12SpartanCheerGirls: táncra fel!"Valami Amerika - Dunaújvárosban is!" – ezzel a mottóval hirdet toborzót és várja új tagok jelentkezését a SpartanCheerGirls pom-pom lány csapat.
SpartanCheerGirls cheerleader csapat"2011 őszén alakultunk meg Dunaújvárosban, a DF-RFT OB1-es floorballcsapatának szurkolólány-csapataként. Azóta is minden hazai meccsen szórakoztatjuk a közönséget a harmadok közti szünetekben és lelkesítjük a játékosokat. A kezdeti sikereknek köszönhetően több népszerű dunaújvárosi sportág oldalán is bemutatkozhattunk, mintpéldául jégkorong, amerikaifutball, asztaltenisz és labdarúgás. 2012-ben az érdeklődésnek hála megalakult utánpótlás csapatunk, a SpartanCheerGirls-mini és a SpartanCheerGirls-junior is, azóta foglalkozunk gyermekek tanításával is. 2013 óta működünk önálló sportágként , országos cheerleader bajnokságokon veszünk részt."