Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

4 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2009-09-30Szakképzéssel a versenyképességértA Fejér Megyei Szakképzés-szervezési Társulás "Fejlett szakképzés - térségi esély" című projektjének szakmai nyitórendezvényét tartották szeptember 22-én a Bartók Kamaraszínházban.
2008-08-27Szakképzésért társult a megye és a városAugusztus 21-én Székesfehérváron aláírták a Térségi Integrált Szakképző Központ társulásai szerződését.
2008-05-14Sajnálat helyett együttműködésre van szükségA Kulcson tervezett Térségi Integrált Rekreációs és Mentális FejlesztésiCentrum tetőterében az SM-betegeknek is lesz részlege. (szklerózis multiplex). A Carpe Diem Alapítvány 2003 óta klubot működtet számukra, ahová Dunaújvárosból és a környező településekről 44 tag jár rendszeresen.
2008-04-23Kistérségi összefogás az esőemberekértÁprilis 18-án tartotta a Kulcs KistérségiEgészsségügyi Központban konferenciáját az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesülete és a Carpe Diem Alapítvány. A cél egy majorsághálózat kiépítése és a Térségi Integrált Rekreációs és Mentális FejlesztésiCentrum tervének bemutatása volt.