Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

111 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2020-01-15Séra Miklósra emlékeztekSéra Miklós. A sportban járatosak számára sokat mond ez a név. Edzőként kajak-kenuban és jégkorongban is maradandót alkotott. A dunaújvárosi kötődésű küldöttség: Szélig Viktor, Tokaji Viktor, Vass András, Ladányi Balázs, Vas Márton.
2019-03-11Biztató téli felkészülésLassan túl vannak az ilyenkor kötelező téli alapozó fizikai felkészítésen a Dunaferr SE Kajak-Kenu Szakosztályának sportoló és szakmai vezetői.
2018-07-00Olimpiai bajnok segíti a fiatalok munkáját. Teljessé vált a városi evezős palettaHelyzetjelentés a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályáról 2018 nyarán. A továbbiakban a fiatalok felkészülését segíti Vajda Attila olimpiai bajnok kenus, míg Vass András szakmai vezető lett. A sárkányhajó szakosztályt Szücs László, a túra szakosztályt pedig Jiling Krisztián vezeti.
2017-05-16Újratervezés. András elkezdte építeni az élete másik oldalát isVass Andrást (kép) a Dunaferr SE sikeres kenusát egy a sportpályafutását is befolyásoló sérülés érte. A gyógyító beavatkozást nem lehetett halogatni, mert már akadályozta a felkészülésében. Elmondása szerint szerencsére nem volt nagy a probléma, egy rutinműtétet végeztek el rajta, és másfél nap elteltével már a hazautazása közben beszélgettünk vele.
2016-09-22Vass András háromszoros világbajnoki bronzérmes kenus... (képaláírás)Vass András háromszoros világbajnoki bronzérmes kenusunkat kaptuk lencsevégre, amint párjával és "Stukker" nevű kutyájukkal sétálnak az egyetem előtti parkban (teljes szöveg)
2016-06-17Az olimpia előtt egy EBA Dunaferr SE kenusai az elmúlt időszakban remek eredményeket értek el, Hajdu Jonatán (kép) olimpiai résztvevő lett. Ez is apropója volt a június 16-án megtartott sajtótájékoztatónak.
2016-05-13Elment a hajóA kenu 1000 méteresek között induló Vass, Bodonyi párosnak nem sikerült elérnie a célját, így ebben a számban nem lesz dunaújvárosi induló az olimpián.
2016-05-13Párosban nem sikerültAz olimpiai szereplés jogáért versenyeznek egymással szerdától a magyar kajakosok és kenusok az első válogatóversenyen, amelyen a Dunaferr SE sportolói is rajthoz állnak. Vass András kenusnak párosban nem sikerült kivívnia az olimpiai indulást.
2016-05-10Mostantól az olimpia a tétMegrendezi a Magyar Kajak-Kenu Szövetség az első olimpiai válogatóversenyt Szegeden, amely egyben az ifjúsági versenyzők részére rangsoroló is lesz. Hajdu Jonatán, Vass András és Kiss Balázs, a Dunaferr SE kenusai az olimpiai részvételért szállnak vízre az első válogatón.
2016-04-29Remekeltek a Dunaferr kenusai SzolnokonKét első és egy harmadik helyezéssel végeztek a szolnoki, Felnőtt Tájékoztató és Parakenu Vlágbajnoki Válogatón a Dunaferr SE versenyzői: Vass András, Hajdu Jonatán, Kiss Balázs.
2016-04-25Két Dunaferr elsőség a szolnoki versenyenA szolnoki kajak-kenu versenyen Vass András aranyérmet nyert.
2016-04-15Joggal dédelget riói álmokat a két kenusMájusban rendezik az olimpiai válogató kajak-kenu versenyt, amire Hajdu Jonatán és Vass András is készül.
2016-03-11Nagy a hajtás az edzőtáborbanOlimpiai kvótaszerzésre készül Vass András, a Dunaferr SE kenusa.
2016-02-11Melegebb éghajlatraVass András Dél-Afrika, míg Hajdu Jonatán Florida felé veszi az irányt. Lezárult a téli felkészülési időszak, legjobb kajakosaink és kenusaink hamarosan meleg éghajlaton lévő edzőtáborokba utaznak, vízen is megkezdik a felkészülést a riói olimpiára, illetve az azt megelőző válogatóversenyekre.
2016-01-08A város hálás a kiváló teljesítményekértÖt dunaújvárosi sportolót és három felkészítő edzőt részesített jutalomban az önkormányzat az év végén. Elismerésben részesült Vass András, Hajdu Jonatán, Molnár Gergely, Takács Krisztián, Balog Gábor, Kovács József, Gurisatti Gyula, Karácsony Gyula.
2016-01-08Fantasztikus évet zárhattak"Ritkán látott sikeres évet zárt 2015-ben a kajak-kenu sportág – minderről Schmidt Gábor, a szövetség főtitkára beszélt akkor, amikor december végén Dunaújvárosban, a Dunaferr SE évzáróján járt."
2015-12-31Az Aranyalmáért versengenekA Fejér Megyei Hírlap 2015-ben is megjutalmazza az év legjobb sportolóit. Az Aranyalma-díj dunaújvárosi jelöltjei: Vass András (kép), Hajdu Jonatán, a Dunaferr SE kenusai és Gurisatti Lilla a DVCSH-UBSE búvárúszója.
2015-10-14Elégedett kapitányA Dunaferr SE kajak-kenu szakosztály csónakház első felújítási ütemének átadóján Dunaújvárosban járt Storcz Botond felnőtt szövetségi kapitány, aki interjút is adott.
2015-10-00Hogy értük is szólna a HimnuszBefejezték a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztály csónakházának első felújítási ütemét. Nyilatkozik Cserna Gábor polgármester, Pető Zsolt szakosztályelnök és Sztankovics László, az ifjúsági, oktatási, sport és kulturális bizottság elnöke. Beszélgetés Vass András kenussal.
2015-09-04Négy bajnoki aranyA Szolnokon megrendezett kajak kenu országos felnőtt bajnokságon Vass András 3 aranyat nyert, Hajdu Jonatán 1 aranyat.
2015-09-00Kajak-kenusok kerestetnek!A Dunaferr SE kajak-kenusai kiválóan szerepeltek a 2015-ös milánói világbajnokságon. Vass András és Hajdu Jonatán is nagyszerű eredményt ért el, utóbbi olimpiai kvótát is szerzett. A klub továbbra is várja a jelentkező fiatalokat.
2015-08-29Két dunaújvárosi aranyéremA szolnoki kajak-kenu országos bajnokság augusztus 28-i zárónapján a Dunaferr sportolói közül Hajdu Jonatán és Vass András is aranyérmes lett.
2015-08-28Bronz és aranyVass András a Dunaferr Se kenusa csapatban bronzérmet szerzett a Milánóban megrendezett ICF Gyorsasági Kajak-Kenu Világbajnokságon. Az egység utána a szolnoki felnőtt bajnokságon első helyen végzett 1000 méteren.
2015-08-28Vass két aranyaSzolnokon a felnőtt országos kajak-kenu bajnokságon a Dunaferrt erősítő Vass András a kenu négyessel egyaránt aranyérmet szerzett ezer, valamint ötszáz méteren.
2015-08-26Négy kenus a bajnokságonSzolnokon, az országos kajak-kenu bajnokságon a Dunaferrt négy kenus képviseli: Hajdu Jonatán, Vass András, Kiss Balázs, Kurucz Zoltán.
2015-08-24Vass bronz, Hajdu kvótaBefejeződött Milánóban az olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság. A Dunaferr Sportolói közül Vass András bronzérmes lett, míg Hajdu Jonatán hetedikként végzett, és ezzel olimpiai kvótát szerzett.
2015-08-21Olimpiai kvótákértBeszélgetés Molnár Gergellyel, a Dunaferr SE kenusainak edzőjével.
2015-07-24Hajdu és Vass a világbajnokságonA második válogatón is biztosan diadalmaskodott, így Hajdu Jonatán indulhat a kenu egyesek 200 méteres versenyszámában a milánói világbajnokságon. A Magyar kajak-Kenu Szövetség döntése alapján az augusztus 20-23. között megrendezésre kerülő olimpiai kvalifikációs vb-n Hajdu mellett Vass András is részt vehet.
2015-07-21Válogató utánJúlius 19-én a Dunaferr SE kenusai számára befejeződött a második felnőtt világbajnoki válogató, az eredmények alapján Hajdu Jonatán bekerült a csapatba.
2015-07-18Kárász Anna, a trónfosztóJúlius 16-án kezdődött Szolnokon a második kajak-kenu világbajnoki válogatóverseny, amely sok számban pontot tehet az utazók névsorára. A viadalon ott vannak a Dunaferr SE sportolói is: Hajdu Jonatán, Vass András, Kiss Balázs. A dunaújvárosi születésű és Dunaferr nevelésű Kárász Anna pedig nem talált legyőzőre.
2015-06-26Vass András megcélozta az olimpiátA riói olimpián való indulásra készül Vass András, a Dunaferr kajakosa.
2015-06-12Vass és hajdu olimpiai kerettag lehetElszántak a dunaújvárosi kenusok.
2015-06-09Hatalmas csaták MilánóértA hétvégi, első felnőtt, ifjúsági és parakenu világbajnoki válogatón részt vettek a Dunaferr SE kajak-kenu versenyzői. Részletes eredmények a cikkben.
2015-05-29Döntőig ért a párosA Duisburgban rendezett II. Gyorsasági Világkupa viadalon a Dunaferr SE kenusa, Vass András is részt vett. A győri Varga Dáviddal a hetedik helyen fejezték be a Világkupa futamot.
2015-05-23Most Vass kap szerepetTizennyolc magyar versenyző áll rajthoz a hétvégi, második duisburgi világkupaversenyen, közte a Dunaferr SE kenusa, Vass András is. Eközben a klub többi versenyzője Győrött, a maraton bajnokságon áll rajthoz.
2015-04-07Most a kilométereket gyűjtöttékA Dunaferr SE két válogatott kenusa, Hajdu Jonatán és Vass András egyaránt külföldi és hazai edzőtáborokban készülnek a versenyszezonra.
2015-01-09Sportemberek, akikre büszkék lehetünkHét dunaújvárosi sportoló és edző vehette át az önkormányzat elismerését még december végén: Vass András, Hubik András, Hajdu Jonatán, Molnár Gergely, Balog Gábor, Takács Krisztián, Kovács József.
2014-12-23A nagyszerű teljesítményekértDunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése rendeletben hozott az eredményes dunaújvárosi sportolók, edzők jutalmazására. Az idei jutalmazottak: Vass András, Hubik András, Hajdu Jonatán, Molnár Gergely, Balog Gábor, Takács Krisztián, Takács József.
2014-11-11Kajak-kenusok a csúcsonNovember 8-án rendezték meg a Szokolya-Királyrétről rajtoló, hagyományos Nagyhideg-hegy futást, ami a kajak-kenusok utolsó idei közös megmérettetése, nem verseny, hanem egy közös nagy futás volt. A leggyorsabb dunaferres versenyző Vass András volt. A szövetség által kisorsolt egyes minikenut megnyerte a szakosztály.
2014-11-08Evgeny Tankhilevich sportolókat fogadottA Dunaferr SE kiválóan szereplő sportolóit fogadta - Vass ANdrás, Hajdu Jonatán, Balog Gábor - november 4-én Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr Zrt. cégvezetője.
2014-11-00Képaláírás2014. november 4-én a Dunaferr SE kiválóan szerepelt sportolóit fogadta Evgeny Tankhilevich cégvezető. A sportolók Balog Gábor úszó, Hajdu Jonatán és Vass András kenus voltak. (nem teljes szöveg)
2014-08-19A kenusok érmeiSzolnokon rendezték meg a hétvégén a kajak-kenu felnőtt országos bajnokságot. A Dunaferr SE kenusai, Hajdu Jonatán két ezüstérmet, Vass András aranyérmet nyert. A dunaújvárosi Szabó Gabriella hat aranyérmet és három bronzérmet nyert.
2014-08-15Bronzérem az evezőseinktőlAz ICF Gyorsasági Kajak-Kenu Világbajnokságon Vass András és Hajdú Jonatán is bronzérmet szerzett.
2014-08-15Vass András aranyérmesA Felnőtt Gyorsasági Parakenu Magyar Bajnokságán Vass András a C- 1000 méteres versenyszámban Vass András a győri Varga Dáviddal egy hajóban aranyérmet szerzett.
2014-07-14Dobogóra állhattakJúlius 13-án befejeződött a kajak-kenu Európa-bajnokság, ahol a Dunaferr SE kenusa, Vass András ezüstérmet nyert.
2014-07-12Viharos kezdet a kontinenstornánJúlius 11-én elkezdődött a németországi kajak-kenu Európa-bajnokság. Az első napon a Dunaferr SE kenusa, Vass András (kép), aki C-2 500 méteren nem jutott döntőbe párjával.
2014-07-11Európa-bajnoki érmekre hajtJúlius 11-én a kajak-kenu Európa-bajnokságon a Dunaferr SE kenusa, Vass András is indul. Beszélgetés Hubik András vezetőedzővel.
2014-07-08Világversenyeken eveznekA válogatók után a Magyar Kajak Kenu Szövetség kijelölte a felnőtt Európa- és világbajnokságon szereplő csapatot, amelybe két Dunaferr SE kenus, Hajdu Jonatán és Vass András is bekerült. A fiatalabb versenyzők pedig a vidék bajnokságon szerepeltek. Részletes eredmények a cikkben.
2014-06-28Vass András harmadik (kishír)A kajak-kenu szegedi világbajnoki válogatóján Vass András, a Dunaferr SE kenusa a harmadik helyen végzett.
2014-06-12Az első válogató utánA hosszú hétvégén a felnőtt és utánpótlás kajak-kenu versenyzők komoly tétért versenyeztek: világ- és Európa-bajnoki válogatókat rendeztek Szegeden. A Dunaferr SE eredményei, kép: Vass András.
2014-05-28Egy másodpercet ledolgozni RióigRemekül kezdte az idei évet Vass András, a Dunaferr SE kenusa, aki a hétvégi, szegedi Világkupán olimpiai távon, C-2 1000 méteren lett bronzérmes. Interjú.
2014-05-26Vassék dobogóra állhattakBefejeződött a kajak-kenu Világkupa, a Dunaferr SE versenyzője, Vass András (kép) bronzérmes lett C-2 1000 méteren, Devecseri Ádám is bronzérmes lett, az ifjúsági korú Hajdu Jonatán pedig C-2 200 méteren jutott a fináléba, ahol hetedik lett párjával.
2014-05-24Vassék döntőben a VilágkupánMájus 23-án elrajtolt az 54 nemzet sportolót felvonultató kajak-kenu Világkupa, amelynek első napján máris remek Dunaferr SE eredmény született: Vass András (kép) párjával bejutott a döntőbe.
2014-05-23Kajak-kenu Világkupán szerepelnekMájus 23-25-én Szegeden rendezik meg a kajak-kenu Világkupát, ahol a Dunaferr SE sportolói is indulnak. Beszélgetés a vezetőedzővel, Hubik Andrással.
2014-05-13Hajdu és Vass a Világkupán (kishír)A III. Gyorsasági és parakenu Világkupa futamon - Szegeden május 23-25. - részt vesz a Dunaferr SE két kenusa, Hajdu Jonatán és Vass András.
2014-04-11Vass volt a legjobb kenusVass András, a Dunaferr SE kenusa érte el a legjobb eredményt a Dunavarsányban megrendezett 3x2000méteres felmérő versenyen.
2014-03-25Vass jótékony futásaVass András, a Dunaferr SE kenusa részt vesz a Gánton megrendezésre kerülő jótékonysági futóversenyen.
2014-03-07Aranyalmába haraptak2013 legjobb Fejér megyei sportolóit köszöntötték a Campus Étteremben. A dunaújvárosi legjobbak: Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület, Vass András, Tábori Áron, Hajdu Jonatán, Dab.Docler
2014-03-00Gratulálunk!Ünnepélyes keretek között adták át a Dunaújváros Sportjáért Díjakat a városházán. Díjazottak: Keszi Viktória (íjász), Vass András (kenus), Liszi Ferenc (testnevelő tanár, röplabda edző), Bába Mihály (gyúró)
2014-02-21Példás elhivatottsággalA február 20-i közgyűlésen átadták a Dunaújváros Sportjáért Díjakat: Vass András (kenus), Liszi Ferenc (testnevelő, röplabda mesteredző), Keszi Viktória (íjász), Bába Mihály (gyúró).
2014-02-20"Dunaújváros Sportjáért" Díj - 2014"Dunaújváros Sportjáért" Díj idei kitüntetettjeinek méltatása: Keszi Viktória, Bába Mihály, Liszi Ferenc, Vass András.
2014-02-20Sportdíj: dicsőséges, diadalmas pályákNégyen vehették át a "Dunaújváros Sportjáért" Díjat a közgyűlést követő ünnepségen a Városházán ma délelőtt. Keszi Viktória, Vass András, Bába Mihály és Liszi Ferenc kapta a rangos önkormányzati elismerést
2014-02-14A sport az egyetemes kultúra részeA vízi sportolók és edzőik előtt tisztelgett a közgyűlés. Díjazták Hajdu Jonatánt s felkészítő edzőjét, Kovács Józsefet, Vass András, s a Dragon Steel Sportegyesületet.
2014-02-11Sportolók elismeréseSikeres sportolókat jutalmaztak február 10-én a városházán, akik olimpiai szakágakban értek el kiemelkedő eredményt, és elismerték a sárkányhajósokat is.
2014-01-24Minden Aranyalma Dunaújvárosba gurult...A Fejér Megyei és a Dunaújvárosi Hírlap olvasói összesen 13 041 voksot küldtek be. Ezek alapján Fejér megye legjobb csapata 2013-ban a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület, legjobb felnőtt sportolója Vass András, a legjobb utánpótláskorú sportolója pedig Hajdu Jonatán lett, mindketten a Dunaferr SE kenus sportolója.
2013-11-20Voksoljanak a dunaújvárosiakra!Decemberben ötvenhatodik alkalommal rendezik meg a Sportcsillagok Gálaestjét, amelyen a sportújságírók szavazatai alapján az év legjobb sportolóit díjazzák. Dunaújvárosban sportoló jelöltek: vízilabda: Garda Krisztina, Kasó Orsolya, Menczinger Kata, Miskolczi Kitti. Jégkorong: Ladányi Balázs, kajak-kenu: Vass András (kép). További dunaújvárosi jelöltek a cikkben.
2013-11-01Vass András akár az Olimpián is ott lehet!Vass András kenus portréja, tervei a jövőre.
2013-09-10A felnőtt ob medáljaiA hétvégén megrendezték a felnőtt kajak-kenusok nagy gyorsasági versenyét, a magyar országos bajnokságot. Devecseri Ádám, Hajdu Jonatán ezüstérmet, Vass András bronzérmet nyert. Eredmények a cikkben.
2013-09-09Dunaújvárosi érmek (kishír)A hétvégén megrendezték a felnőtt kajak-kenusok nagy gyorsasági versenyét, a magyar országos bajnokságot. Devecseri Ádám, Hajdu Jonatán ezüstérmet, Vass András bronzérmet nyert.
2013-09-02Vass vb harmadik lettA duisburgi kajak-kenu világbajnokságon a Dunaferr SE-t képviselő Vass András harmadik lett a kenu négyessel.
2013-08-28Vass most bizonyíthatVass András is indul a németországi kajak-kenu világbajnokságon. Kép, sporteredményei. Beszélgetés a sportolóval.
2013-05-13Fejér megyei érmek SzegedenA május 10-12-ig, Szegeden megrendezett kajak-kenu Világkupán Devecseri Ádám és Vass András, a Dunaferr SE kenusai bronzérmet nyertek. A korábban dunaújvárosi színekben induló Kárász Anna (kép) aranyérmet, Sáfrán Mihály ezüstérmet nyert.
2013-05-09Világkupa, két dunaújvárosivalMájus 10-12. között Szegeden rendezik meg a kajak-kenu Világkupát, amelyen részt vesz a Dunaferr SE két kenusa Devecseri Ádám és Vass András is.
2013-03-28KépaláírásA Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának tagjai a mostoha időjárás ellenére sem hanyagolják a tréningeket. Bár a fagy és a hóesés alaposan megnehezítette a dolgukat, a dunaújvárosi fiúk alkalmazkodva a speciális helyzethez, nem mindennapi edzést tartottak. A képen: Hajdu Gergő, Vass András, Náhlich csaba. (nem teljes szöveg)
2012-08-18Döntős szereplés az első naponAugusztus 17. és 19. között rendezték meg a kajak-kenu országos bajnokságot, ahol a dunaújvárosi Kárász Anna kajak négyesben aranyérmet nyert. Részletes eredmények a cikkben. Kép Vass Andrásról.
2012-06-01Vass András vargabetűje, avagy út a mindent felülíró álom feléInterjú Vass András kenussal.
2012-01-09Vass egy évet kihagyVass András, a Dunaferr SE ifjúsági Európa- és világbajnok sportolója egy évre felhagy a kenuzással. Beszélgetés a sportolóval.
2011-12-21Kajak-kenu: sikeres év utánBeszámoló a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztály évzáró összejöveteléről.
2011-07-04Ötödikek lettek az Eb-nA zágrábi kajak-kenu U23-as és ifi Európa-bajnokságon Devecseri Ádám és Vass András a kenu négyes tagjaként az ötödik helyen végzett.
2011-06-29A négyesben kettenZágrábban az U23-as kajak-kenu Európa-bajnokságon indul a Dunaferr SE két kenusa, Devecseri Ádám és Vass András (kép) is. Takács Attila az ifi világbajnokságra utazhat.
2011-05-09Kvótáért is eveztekVilágbajnoki válogató és tájékoztató kajak-kenu versenyt rendeztek Szegeden. Részletes eredmények a cikkben.
2011-05-06Az első felmérőBeszélgetés Hubik Andrással, a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztály vezetőedzőjével.
2011-03-02Majmok a konyhában, és négyszáz kilóméterA Dunaferr SE három válogatott kenusa: Hajdu Gergő, Vass András és Devecseri Ádám, valamint edzőjü: Hubik András egy hónapra Dél-Afrikába utazott melegvízi edzőtáborba.
2010-09-01Tizenöt érem a vébérőlDevecseri Ádám, Hajdu Gergő és Vass András összesen tíz arany- és öt ezüstérmet szerzett a szegedi ICF sárkányhajó világbajnokságon.
2010-08-16Kajak-kenuból sárkánybaA szegedi sárkányhajó világbajnokságon több dunaújvárosi sportoló is részt vesz. Köztük a Dunaferr SE három kenus és edzőjük is: Hajdu Gergő (kép), Devecseri Ádám, Vass András és Hubik András. Névsor a cikkben.
2010-08-03Meglepték mesterüketMoszkvában az ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságon a kenu négyes tagjaként második lett a dunaújvárosi Vass András és Devecseri Ádám.
2010-08-02Devecseri és Vass ezüstérmeMoszkvában az U23-es kajak-kenu Európa-bajnokságon Devecseri Ádám és Vass András (Dunaferr SE) ezüstérmet nyert.
2010-07-26Válogató és OB SzegedenSzegeden a kajak-kenu országos bajnokság és válogató versenyen Vass András bronzérmet nyert. További eredmények a cikkben.
2010-07-05Nem lett érem belőleA spanyolországi kajak-kenu Európa-bajnokságon induló Vass András és Kiss Tamás C-4 1000 méteren az ötödik helyen végzett.
2010-07-02Az első felnőtt Eb-jeVass András és Kiss Tamás, a Dunaferr SE kenusai indulnak a spanyolországi kajak-kenu Európa-bajnokságon.
2010-06-24Vass Eb-résztvevőA Dunaferr SE kenusa, Vass András részt vehet az Európa-bajnokságon. A szegedi Eb-válogató verseny eredményei, értékelése.
2010-06-18Legjobbak válogatójaEurópa-bajnokságra válogató versenyen vesz részt a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztálya. A felnőttek között Devecseri Ádám, Hajdu Gergő, Kárász Anna és Vass András, míg az ifjúságiak mezőnyében Takács Attila szerepel. Interjú.
2010-05-31Világkupa: ötödik helySzegeden a kajak-kenu MOL Világkupán a dunaújvárosi Vass András kenu négyesben az ötödik helyen végzett. A Dunaferr SE volt kajakosa Benedek Dalma (kép) két aranyérmet, Szabó Gabriella pedig aranyérmet nyert.
2010-05-28Legifjabb résztvevőként evez a VilágkupánVass András, a Dunaferr SE kenusa legifjabb résztvevőként evez a Világkupán.
2010-05-19Vass András indul a VilágkupánA Dunaferr SE kenusa, Vass András indul a kajak-kenu Világkupán.
2009-08-14Remeklő utánpótlásAz ifjúsági és U23-as országos döntőkben a Dunaferr SE kenusai remekül szerepeltek. Vass András két aranyérmer, Devecseri Ádám aranyémret, Csúri Attila és Hajdu Gergő ezüst- és bronzérmet nyertek.
2009-07-28"Bronzos" hazatérés az Eb-rőlDevecseri Ádám és Vass András kenu kettesben, Lengyelországban a maratoni Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett.
2009-07-15A fiúk az Eb-re mentekÖt dunaújvárosi indul a poznani kajak-kenu Európa-bajnokságon: Devecseri Ádám, Csúri Attila, Hajdu gergő, Vass András és Volein Viktor. Beszélgetés az edzővel, Hubik Andrással.
2009-07-13Érmekkel jöttek hazaSzegeden az országos kajak-kenu bajnokságon részt vettek a Dunaferr SE kenusai is. Részletes eredmények a cikkben.
2009-07-11Ezredek döntöttekSzegeden a kajak-kenu országos bajnokságon Devecseri Ádám és Vass András bronzérmet, a volt dunaferres Benedek Dalma aranyérmet nyert.
2009-06-23Meglepetés születettA szegedi felnőtt és ifjúsági kajak-kenu versenyen Hajdu Gergő ezüstérmet, Devecseri Ádám és Vass András bronzérmet nyert. Beszélgetés edzőjükkel, Hubik Andrással. (Kép az első oldalon is.)
2009-06-20A páros bronzérmeSzegeden a kajak-kenu HP Kupán a Dunaferr SE versenyzői: Volein Viktor, Devecseri Ádám és Vass András bornzérmet nyertek.
2009-02-19Eddig töretlen fejlődésAusztráliában szerepeltek, megkapták a Héraklész díjat, az év utánpótlás-versenyzőjének választották a kajakos Kárász Annát, a kenus Vass Andrást és elismerték edzőjüket, Hubik Andrást is. Beszélgetés a sportolókkal és edzőjükkel.
2009-02-14Újabb elsimerés a dunaújvárosiaknakA Magyar Kajak-Kenu szövetség vezetése Budapesten köszöntötte (február 13-án) a sportág 2008-as legjobbjait. A Dunaferrből Kárász Anna (kajak) és Vass András (kenu) lett a legjobb, edzőjük Hubik András is elismerésben részesült.
2009-01-28Négy dunaújvárosi fiatalt díjaztak a Héraklész-gálánA díjazottakra az előző évi eredményességük alapján a szakszövetségek tesznek javaslatot. Négy dunaújvárosi érdemelte ki az elismerést: Magosi Bálint jégkorongozó, Borás Beatrix úszó, Kárász Anna és Vass András mindketten kajak-kenusok.( A képen Vass András)
2009-01-26Négy győztesünk vanBudapesten a Héraklész Gálán, az utánpótlás-korú versenyzők legjobbjainak rendezett ünnepségen húsz sportág ezerkilencszáz versenyzője között négy dunaújvárosi győztes is szerepelt. Bordás Beatrix (úszó), a Dunaferr SE kajakosa, Kárász Anna, a DAB. Docler jégkorongozója, Magosi Bálint, és a Dunaferr SE kenusa, Vass András lett a legjobb saját sportágában.
2009-01-13Túra a kenguruknálNégy dunaújvárosi sportoló: Kovács Dóra, Berta Blanka (vízilabda), Kárász Anna (kajak), Vass András (kenu) és Hubik András edző tagja lesz a magyar küldöttségnek az Ausztrál Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon. A megnyitón Kárász Anna viheti a zászlót.
2008-10-29Jó árfolyamú ifikA Magyar Kajak-Kenu Szövetség támogatója, az MKB Bank évente rangsorolja a versenyzőket a teljesítményük alapján. Az ifjúsági kategóriában női mezőnyben Kárász Anna, a kenusok között Vass András lett az első.
2008-07-23AranybányászainkBeszélgetés Kárász Annával és Vass Andrással, a Dunaferr SE két ifjúsági Európa-bajnok versenyzőjével.
2008-07-21Vass és Kárász Európa-bajnokA szegedi kajak-kenu utánpótlás Európa-bajnokságon Kárász Anna két aranyérmet, Vass András egy aranyérmet nyert.
2008-02-01Útban a világhír feléInterjú Vass András kenussal.