Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

518 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2023-09-22Extra színvonal a pingpongosoknálA sportág ünnepére készültek hétvégén a Dunaújvárosi Egyetem Sportegyesület asztaliteniszezőinél, ugyanis azok után, hogy a szakosztály első számú együttese a tavalyi esztendőben megnyerte az NB I-es pontvadászatot, fennállása során először léphetett asztalhoz az Extra Ligában, az ország legjobb tizenkét együttese között.
2023-09-15A legmagasabb szinten bizonyíthatnakNagyon izgalmas és szép szezon elé néz a Dunaújvárosi Egyetem Sportegyesület asztalitenisz szakosztálya, melynek első csapata tavaly óriási bravúrt elérve nyerte meg az NB I-es pontvadászatot, amivel feljutott az Extraligába, így a 2023/2024-es szezon a bajnoki küzdelmeit már az élvonalban, a legjobbak között kezdi meg.
2023-06-16Kiemelkedő szezont zártak az asztaliteniszezőkA bravúros de teljesen megérdemelt NB I-es bajnoki cím mellett a Dunaújvárosi Egyetem DSE asztalitenisz szakosztályának többi csapata is "hozta a kötelezőt" a 2022/2023-as szezonban
2023-05-19Dunaújváros büszke lehet az NB I-es bajnoki címet szerző asztalitenisz csapat tagjairaRég várt, és eddig soha nem produkált eredményt ünnepelhetett a Dunaújvárosi Egyetem DSE asztalitenisz szakosztály első számú csapata. Az NB I-ben újoncként indult, a pontvadászat vége előtt két fordulóval már bajnoki címet ünneplő együttest a Dunaújvárosi Egyetem és a városvezetés képviselői köszöntötték.
2023-05-12megérdemelten lett bajnok az NB I-ben a Dunaújvárosi Egyetem DSE asztalitenisz csapataKét fordulóval a pontvadászat vége előtt matematikailag már bebiztosította a győzelmét az NB I-ben a Dunaújvárosi Egyetem DSE asztalitenisz szakosztály első csapata. A Bíró Bálint - Jeszenszki Dániel - Éliás Attila - Nemes Vince négyessel felálló alakulat eddig a szezon során mindössze egy vereséget gyűjtött be, s megérdemelten húzták be a bajnoki címet.
2023-03-17Parádés kezdés az NB I-benKilenc találkozót követően kilenc győzelemmel áll az NB I Nyugati csoportjának élén a Dunaújvárosi Egyetem DSE első számú asztalitenisz csapata, mely első tavaszi bajnokiján a Budaörs ellen aratott magabiztos sikert.
2022-12-16Bajnokesélyessé váltak az újoncokAz asztalitenisz NB1 bajnokesélyesévé lépett elő a Dunaújvárosi Egyetem csapata, miután bekerülve az első osztályba, nyolc forduló után veretlenül vezeti a tabellát. Interjú Varga Richárd szakosztályvezetővel.
2022-10-14Remekelt a pingpongasztalnál a dunaújvárosi nevelésű Biró Bálint az U19-es bajnokságon.A Dunaújvárosi Egyetem DSE asztaliteniszezőinek neveltje, Biró Bálint párosban aranyéremmel, míg a csapatban a BVSC-Zugló tagjaként ezüstéremmel zárta a fővárosban megrendezett bajnoki viadalt.
2022-09-30Parádés kezdés az NB I. sorozatábanGyőzelemnek örülhetett a Dunaújvárosi Egyetem DSE asztalitenisz szakosztály NB I-es és NB II-es csapata is. Előbbiek a Honvéd Szondi SE II. számú, utóbbiak a III. számú együttest verték 13:1-re, illetve 13:5-re.
2022-08-26Hazatértek régi otthonukba a Dunaújvárosi Egyetem DSE asztaliteniszezői.Megkezdte a felkészülést a 2022/2023-as szezon kihívásaira Dunaújvárosi Egyetem DSE Asztalitenisz szakosztálya újra a Móricz iskola tornatermében. Az egyesület csapatai mind szervezetileg, mind pedig szakmailag nagy változásokon mentek keresztül, emellett pedig továbbra is a fejlődés a cél.
2022-08-19Új lendülettel vágnak neki a szezonnakAz utánpótlás megerősítésének céljával, szép reményekkel várja a 2022/2023-as szezon küzdelmeit a Dunaújvárosi Egyetem Diák Sportegyesület, mely idén összesen öt szakosztállyal vesz részt a különböző sportágak küzdelmeiben.
2022-04-29Bajnoki címet ért a kiütéses győzelemKönnyed győzelemmel biztosította be bajnoki címét a Dunaújvárosi Egyetem DSE asztaliteniszezőinek első számú csapata az NB II-es bajnokság Dél-Nyugat csoportjában.
2022-04-20Volentics Anna is éremmel tért hazaA közelmúltban a magyar női U23-as asztalitenisz-válogatott harmadikként végzett a Közép-európai Szuperligában. A nemzeti csapat tagja volt az idei szezonban a Dunaújvárosi ASE NB I.-es csapatát erősítő Volentics Anna is.
2022-04-08Három bajnokiból kettőt nyertek hétvégén a DUSE DSE asztaliteniszezői. Újabb lépés a bajnoki cím feléA Dunaújvárosi Egyetem DSE asztaliteniszezőinek első csapata simán nyert, a második csapat egy győzelemmel és egy vereséggel zárta bajnoki fordulóit a hétvégén.
2022-03-25A bajnoki cím kapujába értek a DUE DSE asztaliteniszezői az NB II-ben. Szép győzelem a rangadónA csapat idei szezonjának legfontosabb mérkőzésén diadalmaskodtak a Dunaújvárosi Egyetem asztalitenisz első számú csapatának játékosai. Bár matematikailag még van esélye a legnagyobb riválisának, az egyesület a Nagykanizsa elleni 13:5-ös sikerrel gyakorlatilag be is biztosította a bajnoki cím sorsát.
2022-02-11Kiütéses sikerrel nyitották az évad második felétAz asztalitenisz NB I. nyugati csoportjának első tavaszi fordulójában a vártnál nagyobb győzelmet aratott a Dunaújvárosi ASE gárdája hazai környezetben a Budaörs ellen.
2021-11-26In memoriam Török József (1936-2021)Az asztalitenisz sportszerető közössége nevében is adózunk Török József sok-sok évtizedes munkája előtt. A kitűnő dunaújvárosi sportember, sportvezető 85 éves korában hunyt el.
2021-11-24In Memoriam Török József (1936-2021)Elhunyt a Dunaújvárosi Asztalitenisz SE Tiszteletbeli Elnöke.
2021-11-12Hibátlan mérleggel vezetik a bajnokságot a Dunaújvárosi Egyetem DSE asztaliteniszezői. Nagy léptekkel az NB I feléEddig magabiztosan halad a remélt bajnoki cím felé a Dunaújvárosi Egyetem DSE asztalitenisz szakosztályának első csapata az NB II-es bajnokság Dél-Nyugat csoportjában.
2021-10-07Megvan a DASE első sikere"Magabiztosan húzta be első győzelmét október 2-án hazai környezetben a Dunaújvárosi ASE asztalitenisz-csapata az NB I nyugati csoportjában."
2021-09-16Ráijesztett a tataiakra a DASEAz asztalitenisz NB I. nyugati csoportjában érdekelt Dunaújvárosi ASE ­(DASE) a bajnokság második fordulójában, hazai pályán a Tatai AC első számú csapatát fogadta. Kép: Kovács Domonkos.
2021-09-10Házi rangadóval kezdődött a szezonMegkezdődött az asztaliteniszezők NB II-es, valamint NB III-as pontvadászata, ráadásul a bajnokság első játéknapján a Dunaújvárosi Egyetem DSE asztalitenisz szakosztályának három együttese is megmérette magát. Az NB II Dél-Nyugat csoportjában szereplő csapatok rögtön egy házi csatával indítottak, ugyanis az egyetemisták első és második számú gárdája éppen egymás ellen ragadtak ütőt 2021. szeptember 4-én.
2021-09-07Értékes pontszerzésBravúros döntetlennel kezdte a 2021/2022-es bajnoki idényt szeptember 4-én az NB I Nyugati csoportjában érdekelt Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület (DASE) csapata a remek erőkből álló Pénzügyőr SE otthonában.
2021-08-27Három csapattal készül a bajnokságra a DUE DSE. Rajtra készen az asztaliteniszezők!Három csapattal vág neki a 2021/2022-es bajnoki szezonnak a DUSE DSE asztalitenisz szakosztálya, melynek első számú együttese egyértelműen az osztályváltás reményében áll asztalhoz hétről hétre az NB II-ben.
2021-05-21Rangadót nyertek, dobogón a pingpongosok a bajnokságban. Pingpong nagyüzem az egyetemenSikeres bajnoki hétvégén vannak túl a DUE DSE Asztalitenisz játékosai. A véghajrához közeledve egyre kiélezettebbé válnak a csapatok küzdelmei a bajnoki pontokért, illetve helyezésekért. A hétvége után már matematikailag is biztos, hogy a Dunaújvárosi gárda jövőre is az NB2-ben folytatja.
2021-05-14Végre ismét a Móriczban játszhat a DASEHosszas tolnai albérlet után a hétvégén ismét megszokott hazai pályáján, azaz a Móricz Zsigmond Átalános Iskola tornatermében fogadhatja soros ellenfeleit az asztalitenisz-csapatbajnokság NB I nyugati csoportjában vitézkedő Dunaújvárosi ASE – tájékoztatta lapunkat dr. Hanák Tamás, az egyesület elnöke.
2021-02-26Újabb pingpong pontok az egyetemenMagabiztos győzelmeknek örülhettek a dunaújvárosi asztaliteniszezők a másodosztály 2021. február 20-21-i fordulójában
2021-02-05Nem ízlett a kanizsai sör az egyetemistáknakGyőzelem nélkül zárták 2021. január végi bajnoki találkozójukat Nagykanizsán a DUE DSE asztaliteniszezői az NB II-es pontvadászatban
2021-01-30Tolnán fogadja a pécsieket a DASE első számú gárdájaFeljutóként remekül kezdte az idényt az NB I nyugati csoportjában vitézkedő Dunaújvárosi ASE első számú csapata.
2020-11-25"Az utánpótlás miatt is nagyon fontos az első csapat sikere"DASE néven fennállásának első NB I-es bajnoki szezonját kezdte meg szeptemberben a Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület megerősített férficsapata, amely az elmúlt fordulókban bizonyította: megérett az osztályváltásra. Az eddigi tapasztalatokról, az egyesület jelenlegi helyzetéről, valamint a járványhelyzet okozta kihívásokról kérdeztük a DASE elnökét és játékosát, dr. Hanák Tamást.
2020-11-12Leállnak az asztalitenisz bajnokságaiA Dunaújvárosi ASE és a Dunaújvárosi Egyetem Diák Sportegyesület csapatai sem tudnak asztalhoz állni bizonytalan ideig.
2020-08-22A DASE első együttese az NB I-ben szerepelhet!A Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület (DASE) első csapata a következő szezonban – ezen a néven először – NB I-es részvételre kapott lehetőséget – számolt be a fantasztikus hírről dr. Hanák Tamás, a klub elnöke.
2020-05-27Nem tudják befejezniA Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége nemrégiben ülést tartott, amelyen az egyéni és csapatversenyek lezárásának formáiról is döntöttek. Ennek alapján a Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség úgy határozott, hogy befejezettnek nyilvánítják a sorozatokat.
2020-05-25A másodosztályba tartanak. Szintet lépnének az asztaliteniszezőkA koronavírus-járvány miatt az asztaliteniszezőknél is felfüggesztették a bajnokságokat. Az egyetemisták első számú együttese az NB II Dél-Nyugat csoportjában volt érdekelt, s tizenhárom mérkőzésen aratott tizenkét győzelmével a második helyen állt a tabellán, míg az NB III-ban Közép-Nyugat csoportjában szereplő formáció a negyedik helyen állt úgy, hogy tizenöt mérkőzéséből tizenegyet megnyert, s egy döntetlen mellett három alkalommal szenvedett vereséget.
2020-05-07A nagymama húsvágó deszkája maradjon csak az asztalfiókbanIsmét Fejér megye asztaliteniszezőinek elnöke lett Furka Attila, aki egyúttal a Dunaújvárosi ASE asztalitenisz csapatának is oszlopos tagja. Török József, a dunaújvárosi pingpongsportág nagy öregje (nyolcvannégy éves) köteteket tudna lediktálni a város asztaliteniszmúltjáról.
2020-04-09Kötődések - emberekhez, helyekhez, tevékenységekhezCsík Miklós (kép), rendszeres követője Dunaföldvár eseményeinek, olvassa a megjelent helytörténeti kiadványokat. Mert – mint mondja – jó virtuálisan újra otthon lenni. Büszke őseire, ezért érdekli Dunaföldvár jelene is.
2020-03-06Dobogós helyek a DASE fiatajaitólNemrégiben (2020. március eleje?) rendezték meg a Fejér megyei asztalitenisz újonc és serdülő egyéni bajnokságot Polgárdiban, ahol a dunaújvárosi versenyzők is rajthoz álltak. Az U 13-as fiú korcsoportot a Dunaújvárosi ASE sportolója, Szabó Bence nyerte meg. Az U 15-ös kategóriában a DASE képviseletében Kargl Milán a második helyen végzett. Az U 15 fiú páros mezőnyben Mészáros Attila (DASE) és Langmáhr Tamás (MÁV Előre) duója diadalmaskodott, Kargl Milán és Szabó Bence párosa pedig a harmadik lett.
2020-02-21Hozták a kötelezőtA DUE DSE NB II-es asztalitenisz csapata házi rangadót nyert 2020. február 15-én, míg az NB III-as együttes Veszprémben örülhetett a kiütéses győzelemnek.
2019-12-20Örömjátékkal és ajándékkalA Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület lelkes közössége is elbúcsúztatta az évet. December 17-én, kedden 16 órától rendezték meg a gyerekek évzáró ünnepségét, természetesen a pingponglabda sem hiányozhatott.
2019-12-14Dunaújvárosi dobogós helyezések PolgárdibólA napokban Polgárdiban megrendezett Földes László Asztalitenisz Emlékversenyen a dunaújvárosi versenyzők is asztalhoz álltak.
2019-12-13Veretlenek maradtak a pingpongosokRangadók hétvégéje az egyetem pingpong csapatainál.
2019-11-13Csak papíron veteránok, az asztaloknál nemHarmadik alkalommal adott otthont a Dunaújvárosi Asztalitenisz Sport­egyesület a megyei veterán bajnokságnak.
2019-11-06Marton Imrére emlékeztek (képaláírás)A Fejér megyei Asztalitenisz Szövetség a közelmúltban rendezte meg a Marton Imre Emlékversenyt. A tornán férfi egyesben Mizsei Tamás (DASE) bronzérmet, férfi párosban a Furka Attila (képünkön) és Szabó Attila (DASE) kettőse arany, Mizsei Tamás és Mizsei Máté (DASE), és Kada István, Páger Attila párosa (Dunaújvárosi Egyetem DSE) bronzérmet szerzett. (teljes szöveg)
2019-10-17Legendás hírű sportolóra emlékeztett a DASE tornájaA Dunaújvárosi Asztalitenisz SE október 12-én, szombaton immár negyedik alkalommal rendezte meg a rangos utánpótlás-versenyét újonc és serdülő korosztályban, amelyet a nyolcvanéves korában elhunyt kiváló játékos, Semsei Sándor emlékére hirdettek meg.
2019-10-04Telt házas edzések a Móriczban az asztaloknálA sikeres nyári senior Eb-t követően jól indult a bajnoki szezon a ­DASE csapatainál.
2019-10-00Rácalmási SportágválasztóA Rácalmási Rendezvényközpont és Sportcsarnokban 2019. szeptember 28-ánmegrendezésre került a Rácalmási Sportágválasztó
2019-06-13Helyzet a világbajnokság után és az újvárosi DASE háza tájánDr. Hanák Tamás, aki a DASE elnöke, jelenleg is aktív játékosa a klubnak, röviden fel tudja sorolni, mik voltak az erényei a csodahármasnak.
2019-02-28Apa és fia a vasműbenApa és fia egyaránt a vasműben dolgozik: idősebb Ármos József csaknem negyedszázada, fia, ifjabb Ármos József pedig "csupán" hét éve. Mindketten az energetikai részleg dolgozói.
2019-02-14Jól kezdik a tavaszt a pingpongosokDupla fordulót rendezett az egyetem a pingpongosoknál. Az első csapat a DASE-t fogadta, míg az NB III-as alakulat Szabadbattyán ellen lépett asztalhoz.
2018-12-29Örömteli évbúcsúztató a DASE nagy családjábanAz esztendő utolsó napjai­ban megrendezett összejövetelen az apró pingpongozók, a felnőtt pengések egyformán örültek a sikereknek.
2018-12-17Kanizsa Sör sok habbal a dobogónBefejeződött az asztalitenisz csapatbajnokság őszi fordulója. A DASE NB II-es első csapata a bajnokaspiráns Celldömölk gárdáját fogadta a záró körben. A Celldömölk szakosztálya talán az ország legeredményesebb közössége. Az első, valamint a második csapatuk is élen áll saját bajnokságában.
2018-10-11Veretlen szezonkezdés az egyetemi pingpongosoknálHat győzelem, egy döntetlen - repülőrajtot vett a dunaújvárosi pingpongelit! Ármos József értékelése a 2018/2019-es szezonkezdésről
2018-09-14Változások a DASE csapatainálAz asztaliteniszezők is megkezdték az új bajnoki sorozatot.
2018-09-13Újra a helyén az egyetemi csapatMár a megszűnés veszélye fenyegette, de a távozó játékosok helyett újak jöttek Ármos József mellé (Kada István, Hertelendi Amadó, Halász András) a Dunaújvárosi Egyetem asztalitenisz csapatába, így Ambrus Géza vezetésével folytatja a versenyzést a csapat
2018-07-26Eredményes szezont zárt a DUE DSEA Dunaújvárosi Egyetem sportegyesületeinek szezonzáró értékelése
2018-06-14Egyetemi ezüst a pingpongosoknál. Sokáig úgy tűnt, meglehet a bajnoki ezüstHat éve alapította meg a Dunaújvárosi EgyetemDiáksport Egyesülete az asztalitenisz-szakosztályát. A tavalyi NB I-es bronzérem után idén egy NB II-es ezüsttel gazdagították gyűjteményüket.
2018-05-03Győzelemért állnak az asztalhozEzüstös ősz után göröngyös tavasz várt a Dunaújvárosi Egyetem pingpongcsapatára. A tavaszi szezon felénél Ármos József, az NB II-es csapat kapitánya értékelt.
2018-02-23Jónyer-Szeri páros Las VegasbanSzeri Attila (kép) a dunaújvárosi asztalitenisz kiváló alakja, aki a hatvanas évektől hetvenhétig játszott a Kohász csapatában. Most a Móricz iskola tornatermében edz partnerével.
2018-02-15Helyi veteránok a karcagi erőpróbánA Dunaújvárosi Egyetem kötelékéből Ambrus Géza, Szeri Attila, illetve az egyetem edzője, Szabó Attila, a DASE csapatából Furka Attila és Hanák Tamás indult a karcagi veterán asztalitenisz versenyen az országos ranglista pontjaiért és helyezésekért. Szabó-Furka bronz, Hanák-Pintér ezüst, Ambrus Géza egyéniben bronz, Szeri Attila párosban és egyéniben is bronz.
2018-02-15Hosszú szünet után rajtKözel egy hónapos szünet után a második fordulóval folytatódott az asztalitenisz-csapatbajnokság tavaszi sorozata. A DASE mindkét csapata itthon játszott.
2018-01-18Szezon kezdete: győzelem és vereségA hétvégén megkezdődött az asztalitenisz-csapatbajnokság tavaszi fordulója. A DASE első csapata a csoport középmezőnyébe tartozó Gyenesdiás vendége volt.
2018-01-02Félelmetes fonákokNegyven évvel ezelőtt történt, hogy egy tízéves kislány került Török József gondozásába, aki már akkor is komoly szaktekintély volt a dunaújvárosi asztalitenisz sportban, a Duna-vidéki Vendéglátó SE női szakosztályának vezetőjeként. Mizseiné Judit (kép) az írásom főszereplője, aki még mindig versenyszerűen pingpongozik a megyei első osztályban és a senior bajnokságban is.
2017-12-13Bravúros győzelem SomogyországbanAz őszi forduló zárásaként a DASE első csapata a Kaposvár vendége volt.
2017-11-25Pentele Kupán szerepeltekHuszonkilencedik alkalommal rendezték meg a hagyományos asztalitenisz Pentele Kupát. Hat egyesület: H. Szondi, Polgárdi, Csákvár, MÁV Előre, DFDSE, DASE mintegy negyven versenyzője állt az asztalhoz a Móricz iskola tornatermében. Eredmények a cikkben.
2017-09-25Két győzelem a rajtonSzeptember 23-án, szombaton elkezdődött a DASE asztaliteniszezői számára is az új bajnoki sorozat. Az egyesület mindkét csapata itthon is játszott.
2017-07-25Sikeres bajnoki év után már készül a DASEA DASE asztaliteniszezői eredményes évet zártak. És ezt elmondhatjuk minden korosztályukról. Az NB II-es alakulat a bajnokság értékes negyedik helyét szerezte meg.
2017-06-21Sok dicséret és hatalmas pizzák az évzárón (képaláírás)A Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület legfiatalabb asztaliteniszezőit köszöntötték az egyesület vezetői. Ezt minden bajnoki sorozat után megteszik. Dr. Hanák Tamás értékelte az utánpótlás szereplését a bajnoki évben, s elhangzottak a dicsérő szavak. Az évzárás természetesen vendéglátással is párosult. Hatalmas pizzák és üdítők tették hangulatossá az összejövetelt. (teljes szöveg)
2017-06-03Ezüstös helyenVéget ért az asztalitenisz-csapatbajnokság. A DASE második csapata az utolsó fordulóban a Sztár együttesét fogadta.
2017-06-01Egy páratlan sorozat méltó megkoronázásaBronzérmet nyert a DUE DSE az asztalitenisz NB I-ben.
2017-04-20Újonc egyetemistákBíró Bálint és Sós Roland a DUE DSE asztaliteniszezője, Szabó Attila tanítványai. Sajátjuknál egy-két korosztállyal idősebb társaikat rendre maguk mögé utasítják.
2017-04-10Ügyesen szerváltakImmár második alkalommal rendezte meg a DASE asztalitenisz szakosztálya a Semsei Sándor-emlékversenyt. Öt szakosztály harminc versenyzővel vett részt a viadalon.Eredmények a cikkben.
2017-04-06A legtöbb éremmelRemek dunaújvárosi eredmények születtek a megyeszékhelyen, az 1993 óta minden évben megrendezett Marton Imre asztalitenisz-torna idei megmérettetésén.
2017-03-20Meg van az elsőAz asztalitenisz csapatbajnokság negyedik fordulójában változott a helyzet a DASE csapatát illetően. Megszületett az első csapat első győzelme.
2017-03-02Gábor még mindig az egyik legjobbJakab Gábor asztalitenisz-versenyző (apostagi származású) tavaly a Dunaújvárosi Főiskola asztalitenisz-szakosztályának utánpótlás-vezetőedzőjeként dolgozott. Megnyerték az NB II-t, lett utánpótlás-nevelés, de a folytatáshoz nem sikerült pénzt szerezni. Pedig, emiatt jött haza Németországból.
2017-02-23Hátrány: elmaradt mérkőzésekA harmadik fordulóval folytatódott az asztalitenisz-csapatbajnokság tavaszi fordulója. Eredmények a cikkben.
2017-02-17Vicces szezonkezdésMegkezdődött az asztalitenisz csapatbajnokság tavaszi sorozata. Az első fordulóban az NB II-es első csapat a BVSC utánpótlás-gárdájával kezdett volna, de a hazaiak halasztást kértek. A szezonkezdés problémás volt.
2017-01-03Mennyiség és minőségMozgalmas és sikeres őszi évadot hagyott maga mögött a DASE asztalitenisz-egyesülete. Kevés olyan klub működik a különböző sportágakban, amelyben annyi versenyzőnek adnak játékra lehetőséget, mint amennyire a DASE vállalkozik.
2016-12-22Meglepetések a fa alattKarácsonyi műsorral és sok szép ajándékkal ünnepeltek december 21-én a Vasvári Pál Általános Iskola tanárai, nebulói. Öt új pingpongasztalt vehettek birtokba a tanulók.
2016-12-10A legendás egyenes fonákEgyszerűen hihetetlen: Török József (kép), a dunaújvárosi asztalitenisz-sportág atyja nyolcvanéves. A történet hetven évvel ezelőtt kezdődött, amikor a lombfűrésszel furnérlemezből kivágta a pingpongütőjét, és a konyhaasztalon édesanyjával ütögette a pingponglabdát.
2016-12-09Felkapaszkodtak a harmadik helyreLassan véget ér a csapatbajnokságok őszi szezonja. A DASE asztaliteniszezői közül a második gárda is lejátszotta az utolsó őszi fordulót. A fiúk a Szár csapatához utaztak. A tét a bajnoki harmadik hely megszerzése volt.
2016-12-08Minden évben nagyon népszerűIsmét megrendezte a Dunaújvárosi ASE a hagyományos serdülő és újonc asztalitenisz versenyét. Öt egyesület küldte el a fiataljait. Eredmények a cikkben.
2016-11-23Őszi harmadik az első csapatNincs megállás az asztalitenisz csapatbajnokságban. Már a kilencedik fordulónál tartanak.
2016-11-17Nem ártott a Kanizsa SörA nyolcadik fordulóban a DASE pingpongosai (az első csapat) a tavalyi szezon bronzérmesét, a Kanizsa Sör gárdáját fogadta a hétvégén.
2016-11-10Megyei randevúkA legutóbbi fordulóban a DASE első csapata a kieső helyen tartózkodó Polgárdi otthonában fogott pingpong ütőt. A döntetlenre végződött párosok után egyértelmű vendégfölény jellemezte a találkozót.
2016-10-20Elmaradt a mohácsi vészAz asztalitenisz csapatbajnokságban a DASE első csapata azt a mohácsi együttest fogadta, amelyik komolyan megerősödött az új bajnokságra. Határozott céllal, győzelmi reményekkel, öntudatosan érkeztek a vendégek.
2016-10-07Biztos háttér, szép eredmények. Büszke az egyetem az asztalitenisz szakosztályáraA Dunaújvárosi Egyetem pingpong csapata az NB I bajnokesélyesévé érett az elmúlt öt év teljesítményével.
2016-10-05Bravúros döntetlenOktóber első hétvégéjén a DASE első csapatának asztaliteniszezői az első fordulóban elmaradt BVSC elleni mérkőzését játszotta le itthon.
2016-09-29DASE: örömteli hétvégeAz asztaliteniszezők már a harmadik fordulón is túl vannak. A DASE első csapata az NB III-ból feljutó Kaposvár gárdáját fogadta
2016-09-01Pattog majd a kaucsuklabdaA hétvégén, szeptember 3-án indul az asztalitenisz csapatbajnokság új bajnoki sorozata. A megyei csapatbajnokságok várhatóan majd szeptember végén kezdődnek. A dunaújvárosi csapatot Nemes Szilárd, dr. Hanák Tamás, Mizsei Máté (kép) és Mizsei Tamás (kép) alkotják.
2016-07-14Egy klub öt felnőtt csapattalA Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület (DASE) komoly bajnoki évet tudhat maga mögött.
2016-06-04Aranyéremmel zárták a bajnokságotÚjabb sikert könyvelhettek el a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet kollégái - megnyerték az országos asztalitenisz bajnokságot.
2016-05-20Először rendezték megElőször rendezte meg a DASE a Semsei Sándor emlékére kiírt serdülő újonc asztalitenisz versenyét. Részletes eredmények a cikkben.
2016-05-07A vége következikLassan a végéhez érkezik az asztalitenisz-csapatbajnokságok tavaszi fordulója. Az NB II-ben már befejeződött a sorozat.
2016-04-25Mentális sebesség azért voltSeniorok asztalitenisz versenyét rendezte meg a dunaújvárosi szövetség. Részletes eredmények a cikkben.
2016-03-04Vasváris fölény - Móricz KupaMóricz Kupa az asztaliteniszező általános iskolásoknak. Kép: Schnierer Balázs, Juhász-Dóra Tia, Palotai Máté.
2016-03-03Tizenegy érmet hoztak haza"Ismét bebizonyosodott, hogy a megyében Dunaújvárosban a legerősebb az utánpótlás képzése." A megyei asztalitenisz versenyt rendeztek Polgárdiban az újonc, serdülő egyéni bajnokságot. A Dunaújvárosi FDSE és a DASE eredményei. Kép: Szalai Viola.
2016-02-22A Munkára Harcra Kész mozgalomA Vasas Sport Egyesület keretében 1951-ben 192 üzemi sportkör működött. Ezek a Munkára Harcra Kész sportmozgalom szervezésére összpontosították erőfeszítéseiket. A sportmozgalom szovjet mintára jött létre, benne elsősorban a számszerűség hajszolása és a kampányszerűség érvényesült. A dolgozók szórakoztatására szinte minden hónapban biztosítottak valamilyen sportszenzációt
2016-02-05A nokedliszaggatótól a pingpongütőig. Hetven évesen is bátran kiáll a fiatalok ellenKlein Sándor közel a 70. életévéhez ma is aktívan asztaliteniszezik, a korosztályos hazai ranglistán az ötödik helyen áll.
2015-12-28Megdicsérve öt együttesBefejeződött a 2015/16-os csapatbajnokság őszi fordulója az asztalitenisz-bajnokságokban.
2015-11-26Már huszonhetedszer Pentele KupaVáltozatlanul népszerű a fiatal asztaliteniszezők között a Pentele Kupa utánpótlás verseny. Immár huszonhetediket rendezték meg. Részletes eredmények a cikkben. Kép a DASE csapatáról.
2015-11-20Tolna megyei Asztalitenisz Diákolimpia (képaláírás)Földvári fiatal sportolók is versenyeztek a Tolna megyei Asztalitenisz Diákolimpia döntőjében Bonyhádon. (nem teljes szöveg)
2015-10-21Pinpongasztal a giminekPingpongozással színesítheti testnevelés óráit és szüneteit a Széchenyi István Gimnázium.
2015-10-09Ismét menetel a főiskolai pingpong csapatNégy forduló után már látszik, hogy a főiskola pingpongcsapata jól erősített a nyáron.
2015-09-15Idén öt csapattal pörgetik a kaucsukotEbben a bajnokságban a DASE sportegyesület öt asztalitenisz-csapattal indul a nemzeti és a megyei bajnokságokban.
2015-09-08Kiválóan rajtoltakA Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület történelmében először idén öt csapattal indul a nemzeti és megyei bajnokságokban, a létszámbővítés és fiatalítás jegyében.
2015-07-13Felkészülés mellett csapatépítésA Sportért Kultúráért Egyesület ismét megrendezte szokásos, egy hetes asztalitenisz edzőtáborát, ami igazi felkészülésként szolgál minden évben. Beszámoló a dunaföldvári asztaliteniszezők nyári táboráról.
2015-06-22Derekas helytállásA dunaföldvári Sportért Kultúráért Egyesület (SKE) asztaliteniszezőinek eredményei.
2015-06-19Soha rosszabb bajnoki évet!"Amióta DASE a DASE: a mostani bajnoki sorozat lett az asztaliteniszező egyesület legsikeresebb éve. Mindez a legkisebbek és a legnagyobbak érdeme is." Beszélgetés dr. Hanák Tamással, az egyesület elnökével.
2015-06-19Szerva az élmezőnybenAz elmúlt 10 év legsikeresebb idényét produkálták a Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület pingpongosai.
2015-06-05Igazi nagy siker voltA Dunaújvárosi ASE asztaliteniszezői eredményes bajnoki évet zártak. Az egyesület átformálása a tapasztalatok alapján sikeresnek bizonyult. A DASE fejlődését a bajnoki cím is bizonyítja
2015-05-15Kiváló a bajnoki mérlegAz NB II-es csapatbajnokságban második helyen végzett a DASE I. Ebben a bajnoki sorozatban nagyszerűen szerepeltek DASE asztaliteniszezői. A DASE két együttese régen volt olyan sikeres, mint az idei bajnokságban.
2015-05-00A hónap diákjaA www.infodunaujvaros.hu honlap versenyén áprilisban győztes diákok bemutatása.
2015-04-21György Sándor emlékére (kishír)Harminchatodszor rendezték meg a György Sándor Emlékversenyt az asztaliteniszezők.
2015-03-05Az ifistáknál a DASE taroltA megyei asztalitenisz szövetség Dunaújvárosban rendezte meg az ifjúsági egyéni bajnokságot. Részletes eredmények a cikkben. Kép: Mizsei Tamás.
2015-02-25Pontszerzés hazai asztaloknálAsztaliteniszezők csapatbajnoksága Dunaújvárosban. Kép a DASE első csapatáról.
2015-02-24A móriczosok nyertekHarminchatodik alkalommal rendezte meg a Móricz Zsigmond iskola a Móricz Kupa asztalitenisz versenyét.
2015-02-13Ha jól megy a munka, csak a labda pattogBeszélgetés dr. Hanák Tamással, a Móricz iskolában edző Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület elnökével.
2015-02-04Továbbra is formábanMegállíthatatlan a Dunaújvárosi ASE második együttese, vezetik a tabellát. Kép: Farkas László.
2015-01-21Adogatás a légópincébenBeszélgetés Mizsei Mátéval és Mizsei Tamással, a DASE asztaliteniszezőivel.
2015-01-21Újra asztaliteniszMezőfalván több mint tíz éve működő asztalitenisz klub kis szünet után ismét megnyitja kapuit.
2015-01-03Évet értékeltek az egyesületekDecember folyamán a dunaföldvári sportegyesületek ünnepélyes keretek között értékelték és zárták az elmúlt esztendőt.
2014-12-20A DASE második csapataAz asztalitenisz-csapatbajnokság NB III-as csoportjában is befejeződött az őszi szezon. A harmadosztályú bajnokságban a dunaújvárosi fiatalok nagy bravúrt értek el, a tabella első helyén állnak.
2014-12-16Kalampár Tibor a Vasváriban (képaláírás)Kalampár Tibor, a magyar asztalitenisz sport egyik legnagyobb alakja, legendája, december 15-én a Vasvári Pál Általános Iskolában vendégeskedett. (nem teljes szöveg)
2014-11-29Kimagasló eredményekDunaföldvár - Remekül szerepeltek a nemrégiben megrendezett megyei diákolimpiai döntőben a DSKE fiatal asztaliteniszezői. Csapatkép és eredmények a cikkben.
2014-11-25A fiúknál teljes a látszámA megyei asztalitenisz-csapatbajnokság sorozata közben az ifjúsági TOP 12 versenyt is Dunaújvárosban rendezték meg. Kép az elsőről: Hertelendy Amadóról.
2014-07-07A következő szezonra készültekEgy hetes edzőtáborozáson vettek részt a dunaföldvári Sportért Kultúráért Egyesület fiatal asztaliteniszezői.
2014-06-27Láng Dominik és Horváth Dóra aranyaiA közelmúltban a Polgárdi asztalitenisz-szakosztálya rendezte meg hagyományos és az évad utolsó utánpótlás-versenyét. Láng Dominik két arany-, Horváth Dóra két arany- és egy ezüstérmet, Szalai Viola két arany-, és ezüstérmet, Fülöp Zsombor arany-, Bíró Bálint ezüst-, és Sztankovics Soma bronzérmet nyert.
2014-06-14Sikeresen CsákváronCsákváron megrendezték a hagyományos újonc és serdülő asztalitenisz versenyét, ahol a DASE és a DFDSE sportolói is részt vettek. Horváth Dóra három számban is aranyérmet nyert. 1. Horváth Dóra, Bíró Bálint, 2. Láng Dominik, 3. Láng Dominik-Bajusz Bence, Katona Kristóf.
2014-06-13Pingpong professzort igazolt a csapatMegduplázta elmúlt évi eredményét a DF DSE pingpong-csapata. Kétszeres bajnokok lettek.
2014-06-03A lelkesedés mellett eredményesek isA Tolna Megyei Asztalitenisz Szövetség által rendezett hat fordulóból álló Diákkupa versenysorozaton a dunaföldvári fiatalok megszerezték a 3. helyezést és az ezzel járó kupát.
2014-05-23Remek kollokviumFőiskolás asztaliteniszezők bajnoki eredményei, összegzés. A csapat bejutott az NB Ii-be. Beszélgetés Varga Richárddal, a DFDSE csapatából.
2014-05-22Fiataljaink kupán és megyei versenyenA DASE és a DFDSE asztaliteniszezői részt vettek a Vértes Kupa ifjúsági és a megyei ifjúsági csapatbajnokságon is. Részletes eredmények a cikkben. Kép: Bajusz Bence, Láng Dominik.
2014-05-09Fiatalok versenyeMájus 4-én harmincötödik alkalommal rendezte meg a DASE a hagyományos György Sándor Emlékversenyt. Részletes eredmények a cikkben. Kép: Bali Bettina, Bokros Kamilla.
2014-05-09Eredményesek a város pingpongosaiA fiatal korában elhunyt tehetséges pingpongosra, György Sándorra emlékeztek hétvégén az asztaliteniszezők. A harmincötödik alkalommal megrendezett versenyen mintegy 30 versenyző mérte össze tudását. A Dunaújvárosi Főiskola csapata 7. a DASE csapat nyolc érmet tartott itthon.
2014-04-17Főszerepben két dunaújvárosi klubÁprilis 12-én Polgárdiban rendezték meg a megyei serdülő és ifjúsági leány egyéni bajnokságot asztalitenisz sportágban. A DASE és a Dunaújvárosi Főiskola DSE asztaliteniszezőinek eredményei. Kép: Bali Bettina, Bokros Kamilla, Szabó Attila.
2014-03-28Zöldasztal és kapuVarga Ádám bemutatása, interjú. A vasvári Pál Általános Iskola diákja asztaliteniszezik és focizik is.
2014-03-27Dunaújvárosi fölény a megyeinDunaújvárosban a hétvégén rendezték meg a serdülők részére az asztalitenisz megyei bajnokságot. A DASE sportolóinak eredményei. kép. Bajusz Bence, Láng Dominik.
2014-03-07Idén is vasvárisok35. alkalommal rendezték meg a Móricz Zsigmond Általános Iskola asztalitenisz-csapatversenyét, a Móricz Kupát. 1. Vasvári Pál Általános Iskola, 2. Móricz Zsigmond Általános Iskola I., 3. Móricz Zsigmond Általános Iskola II. Kép: Juhász-Dóra Tiana, Láng Dominik, Varga Ádám.
2014-03-07Az első csapat fölényesen nyertAz asztalitenisz-csapatbajnokság újabb fordulójában a DASE első csapata nyert hazai pályán. Kép: Mizsei Máté.
2014-02-25Megvan az NB IIA Dunaújvárosi Főiskola DSE asztaliteniszezői a következő évi bajnokságban már az NB II-ben folytatja a versenyzést.
2014-02-18Érmeket szereztekA Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség Dunaújvárosban rendezte meg a diákolimpiát. A dunaújvárosi diákok eredményei.
2014-01-17Sportsikerek, fontos történések 2013 (VI.)Az év eleje az összegzések időszaka. Így teszünk mi is, visszapillantunk a tavalyi év legjelentősebb dunaújvárosi és városkörnyéki sportsikerekre, eseményekre, történésekre. Kép: a női vízilabdacsapat kupagyőzelme.
2014-01-09Sportsikerek, fontos történések 2013 (II.)Az év eleje az összegzések időszaka. Így teszünk mi is, visszapillantunk a tavalyi év legjelentősebb dunaújvárosi és városkörnyéki sportsikerekre, eseményekre, történésekre.
2014-01-03Ismét merész tervekBeszámoló a Dunaújvárosi Főiskola Diáksport Egyesület (DF DSE) asztaliteniszezőinek elmúlt évben elért eredményeiről és a tervekről.
2013-12-21Amíg a kislabda pattog...Török József a napokban töltötte be hetvenhetedik életévét, s nemrég tüntették ki a Fejér Megye Diáksportjáért kitüntetéssel. Beszélgetés a DASE asztaliteniszezőinek vezetőjével.
2013-12-20A csapat igazi erőssége az egységMozgalmas pingpong ősz a Dunaújvárosi Főiskolán.
2013-12-17Ismét dunaújvárosi fölényA megyei diáksportszövetség megbízásából a megyei asztalitenisz-szövetség Polgárdiban tartotta meg az idei megyei középiskolás diákolimpiai versenyét. Eredmények: 1. Széchenyi István Gimnázium csapata, 3. Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola csapata. Kép: Szalai Boglárka, Hertelendy Amadó, Jójárt Bence, Jójárt Dániel.
2013-12-12Véget ért a szezonAZ NB II-ben és a megyei felnőtt asztalitenisz csapatbajnokságokban befejeződtek a küzdelmek. Eredmények a cikkben.
2013-11-28Nyugaton második helyen végzettBokros Kamilla tizenhárom éves, a Móricz Zsigmond Általános Iskola hetedik osztályos tanulója. Álma, hogy a legjobb 20 asztaliteniszező közé kerüljön. A megyei serdülő és újonc kategóriában listavezető. Interjú.
2013-11-05Asztalitenisz: Pentele KupaHuszonötödik alkalommal rendezte meg a DASE szakosztálya az utánpótlás korú, újonc és serdülő asztaliteniszezők megyei bajnokságát, a Pentele Kupát.
2013-10-07A DASE két csapata győzöttA Dunaújvárosi ASE négy csapata is játszott a különböző asztalitenisz-bajnokságokban, kettő győzelemmel végzett. Részletes eredmények a cikkben. Kép: Mizsei Máté.
2013-10-03Dunaújvárosi érmekA DASE asztaliteniszezői részt vettek a régiós, egyéni bajnokságon. Részletes eredmények a cikkben.
2013-10-02Tízéves pingpongosokTíz éves a Mezőfalvi Asztalitenisz Klub.
2013-09-30Dunaújvárosi sikerekAz utánpótláskorú asztaliteniszezők csapatbajnokságait rendezték meg a közelmúltban, eredmények.
2013-09-25Születésnapot ünnepelnekA Mezőfalvi Asztalitenisz Klub tízéves fennállását ünnepli.
2013-09-24Gyermekcsapat győzött a felnőttek ellenA múlt héten megkezdődött a megyei asztalitenisz bajnokság. Kép a gyermekcsapatról. Kép: Láng Dominik, Bajusz Bence, Szalai Boglárka, Szalai Viola, Furka Attila (edző).
2013-08-29DASE: fiatalításSikeresnek minősítette a tavalyi bajnoki évet a DASE asztalitenisz egyesületének elnöke. Beszélgetés az elnökkel, dr. Hanák Tamással.
2013-08-06Sikeres osztályozó, feljutásDunaújvárosi Főiskola Diáksport Egyesület már két csapattal indulhat az NB III-as asztalitenisz-bajnokságban.
2013-07-23Az új bajnokságban is az aranyérem a célSikeresen zárta a tavalyi bajnokságot a Dunaújvárosi Főiskola DSE asztalitenisz-szakosztálya. A felnőtt csapatok remekül szerepeltek a megyei bajnokságban. A főiskola egyesülete női csapatot is indít a következő bajnoki szezonban.
2013-06-29Tizennyolcan indultakA Mezőfalvi Vigasságok programsorozat keretében a hagyományos asztalitenisz tornát is megtartották.
2013-06-15A főiskola rendezte az országos versenytA Dunaújvárosi Főiskola sportcsarnokában rendezték meg az újonc-serdülő országos asztalitenisz bajnokságot. A verseny előtt átadták a megyei bajnokság érmeit: a DF DSE első csapata aranyérmet, a második csapata ezüstérmet nyert (kép).
2013-06-06Eredmények, tervekÉvértékelés a DASE asztaliteniszezőinél. Beszámoló. Kép a DASE III bronzérmes csapatáról.
2013-06-04Bajnoki PolgárdibanA DASE és a DFDSE asztaliteniszezői részt vettek a Polgárdi Kupán. Bokros Kamilla (kép), a DFDSE versenyzője három aranyérmet nyert. Részletes eredmények a cikkben.
2013-05-06Furka Attila a megyei elnökA DASE fiatal játékosát, Furka Attilát választották meg a közelmúltban négy évre a Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség elnökének.
2013-05-03Csákvár: Vértes KupaA huszonnyolcadik alkalommal megrendezett Vértes Kupán versenyeztek a DASE ifjúsági asztaliteniszezői. Részletes eredmények a cikkben.
2013-04-17Három győzelemA hétvégén a Csákvár rendezte meg a hagyományos Floriana Kupa elnevezésű utánpótlás-versenyt. A dunaújvárosi csapatok részletes eredményei a cikkben, kép Szepesi Hannáról.
2013-04-02Országos ifjúsági bajnokságA dunaújvárosi főiskola sportcsarnokában rendezték meg az országos ifjúsági fiú és leány-csapatbajnokságot, majd az egyéni viadalt, a MOATSZ Kupát, március 28-29-én. A verseny rendezője a Dunaújvárosi Főiskola asztalitenisz- szakosztálya. A verseny vendége volt Klampár Tibor világbajnok is.
2013-03-28A sportág legjobbjaiNagyszabású asztalitenisz-rendezvény lesz március 28-29-én a főiskola sportcsarnokában. Csütörtökön az országos ifjúsági fiú és leány csapatbajnokságon, pénteken pedig az ifjúsági fiú és leány asztaliteniszezők a MOATSZ Kupa egyéni viadalon vetélkednek.
2013-03-27A fiatalok bajnokságaiMárcius 23-án Székesfehérváron rendezte meg a megyei asztalitenisz szövetség a 2013. évi újonc egyéni bajnokságot. Másnap pedig Polgárdiban zajlottak ai ifjúsági egyéni bajnokságok. A DASE sportolóinak elért eredményei a cikkben.
2013-03-22A rájátszás csapatai a pingpongozóknálA DASE csapatai a megyei rangsor elején szerepelnek.
2013-03-12Csapatbajnoki, serdülő egyéniMárcius 10-én Dunaújvárosban rendezték meg az idei megyei egyéni asztalitenisz bajnokságot. A lányoknál Szepesi Hanna (DASE) volt a győztes.
2013-03-12Varga Ádám bronzérmesBudapesten rendezték meg az asztalitenisz országos diákolimpiai versenyt. Fejér megye az ötödik, a dunaújvárosi Varga Ádám (kép) egyéniben harmadik helyen végzett.
2013-03-05Az aranyérem mellé kellene az ezüst isA Dunaújvárosi Főiskola DSE asztalitenisz-szakosztályának első csapata vezeti a tabellát, a második együttes pedig harmadik. Kép ifj. Ármos Józsefről.
2013-03-05A Móricz Kupát idén a vasvárisok nyertékA 33. alkalommal megrendezett Móricz Kupa asztalitenisz versenyt a Vasvári Pál Általános Iskola csapata: Szabó Nóra, Kóré Ádám, Kohut Zénó (kép) nyerte meg. 2. Vasvári II, 3. Móricz I. csapata.
2013-02-20Négy egyesület emlékversenyeHarmincötödik alkalommal rendezte meg a DASE a Sándor György Emlékversenyt, ahol a főiskola egyesülete, DFDSE is elindította asztaliteniszezőit. Részletes eredmények a cikkben.
2013-01-08Elégedettség az őszi forduló utánBeszélgetés Török Józseffel, a DASE asztalitenisz-szakosztály szakmai vezetőjével.
2012-12-29Az ősz legjobbja Mizsei TamásA DASE értékelte az idei bajnokság első félévében egyéni teljesítményeket, az "Ősz játékosa" Mizsei Tamás lett.
2012-12-21Tíz mérkőzés pontveszteség nélkülA Dunaújvárosi Főiskola Diáksport Egyesület (DF DSE) asztalitenisz szakosztályának első csapata őszi bajnok lett, a második csapata pedig egy ponttal vannak lemaradva a dobogós helyezéstől. A csapatok névsora a cikkben. A második csapat játékosa Nagy Ferenc a megyei bajnokság legeredményesebb versenyzője.
2012-12-18Eredményesen szerepelt a DASEBefejeződött az asztaliteniszezők csapatbajnokságának őszi fordulója. Eredmények.
2012-12-13A hazai fiatalok kiemelkedtekA megyei szövetség Dunaújvárosban, a Móricz Zsigmond Általános Iskolában rendezte meg az asztalitenisz diákolimpia megyei döntőjét. Részletes eredmények a cikkben.
2012-12-04Öt megyei gárda a Pentele KupánHuszonharmadik alkalommal rendezték meg a Pentele Kupa újonc és serdülő fiú-lány megyei asztalitenisz versenyt. Részletes eredmények a cikkben. Kép Szalai Boglárkáról.
2012-11-28A legjobb négy bejutott a megyei döntőbeA Móricz Zsigmond Általános Iskolában rendezték meg a hétvégén az általános iskolák számára, az asztalitenisz városi diákolimpiát. Részletes eredmények a cikkben.
2012-11-27Jó tanulók, jó sportolókA Fejér Megyei Kormányhivatal dísztermében kerültek átadásra a megye Jó tanuló - Jó sportoló díjakat. Budai Levente, Csathó Ábel–atlétika, Csathó Ábel–atlétika, Horváth Bianka, Kovács Máté– karate, Jancsovics Dániel–búvársport, Szalai Boglárka–asztalitenisz, Szmodics Levente László–íjászat.
2012-11-26A főiskolán is pattog a labdaA nyár folyamán többen is távoztak a DASE asztalitenisz egyesületből, majd megalakították a Dunaújvárosi Főiskola DSE asztalitenisz-szakosztályát. Az egyesület, a játékosok bemutatása.
2012-11-26Széchenyi a megyei elsőA megyei asztalitenisz szövetség Polgárdiban rendezte meg a megyei középiskolások bajnokságát. A pontversenyt a Széchenyi István Gimnázium diákjai nyerték meg.
2012-11-15Diákolimpia középiskolásoknakAsztalitenisz diákolimpiát rendeztek a dunaújvárosi középiskolások részére. Eredmények a cikkben.
2012-10-18TOP 12 verseny: újvárosi fölényA megyei TOP 12 asztalitenisz versenyen részt vettek a DASE fiataljai is. Részletes eredmények a cikkben.
2012-10-04Fiatalok a rangsor elejénA DASE fiatal asztaliteniszezői a Polgárdiban megrendezett csapatbajnokságon sikeresen szerepeltek. Részletes eredmények a cikkben. Kép Kada Istvánról.
2012-09-25A legjobbak a megyébenA DASE fiatal asztaliteniszezői a Dunaújvárosban megrendezett megyei őszi bajnokság őszi fordulójában sikeresen szerepeltek. Részletes eredmények a cikkben.
2012-09-20EB-selejtező a főiskola sportcsarnokábanSzeptember 18-án asztalitenisz EB-selejtezőt rendeztek a Dunaújvárosi Főiskola sportcsarnokában.
2012-09-06Újra pattog a labda a főiskolánNagy reményekkel indulnak a DF asztalitenisz csapatai, de eredményesek voltak az utánpótláskorú játékosok is.
2012-08-28Az ütők kicsomagolvaBeszélgetés dr. Hanák Péterrel (kép), a DASE asztalitenisz-egyesület elnökével.
2012-06-28Új időszámítás az asztaliteniszezőknélA főiskolán asztalitenisz szakosztály indult. Beszélgetés Novák Zoltán technikai vezetővel.
2012-06-08Sikeres szezonzáróPolgárdiban megrendezték a szezon utolsó asztalitenisz utánpótlás-versenyét. A DASE játékosainak részletes eredménye a cikkben. Kép Szalai Boglárkáról.
2012-06-06Ősztől a főiskolán is pattog a kaucsuklabdaA DASE II asztalitenisz-csapata a hetedik helyen végzett a bajnoki sorozatban. Ősztől a Dunaújvárosi Főiskola sportegyesülete felkarolja az asztalitenisz sportágat és létrehozza saját szakosztályát, vélhetően több DASE sportoló ott folytatja tovább a játékot.
2012-06-05A fiatalok ötödik helye a megyébenA DASE fiataljai az ötödik helyen végeztek a megyei bajnokságban. Kép Kada Istvánról.
2012-05-30A fúk vettek kézbe ütőt (kishír)Csákváron az asztaliteniszezők Vértes Kupáján eredményesen szerepeltek a DASE sportolói. Részletes eredmények a cikkben.
2012-05-29Az első csapat ötödik helyezése dicséretesA DASE asztaliteniszezőinek első csapata az 5. helyen végzett a bajnokságban.
2012-05-16Remeklő utánpótlásCsákváron, a Floriana Kupán szerepeltek a DASE legfiatalabb asztaliteniszezői. Részletes eredmények a cikkben. Kép Bajusz Bencéről.
2012-05-09Nem volt ellenfelük a DASE fiataljainakA megyei szövetség Székesfehérváron rendezte meg a megyei ifjúsági asztalitenisz csapatbajnokságot. Részletes eredmények a cikkben. Kép Mizsei Tamásról.
2012-04-25Bennmaradnak az NB II-benA DASE I egyes számú csapata marad az NB II-ben.
2012-04-05A Dunaújvárosi Főiskola sikereA Dunaújvárosi Főiskola volt tegnap a házigazdája a XIII. Fejér Megyei Felsőoktatási Sportnapnak. Beszámoló és eredmények. Az összesített pontversenyben a házigazda végzett az első helyen.
2012-03-22Mizsei Tamás három aranyaLezajlott a megyei ifjúsági egyéni bajnokság asztalitenisz sportágban. Mizsei Tamás három versenyszámban is az első helyen végzett.
2012-03-14Itthon maradt aranyérmekA megyei serdülő egyéni bajnokságot Dunaújvárosban rendezte meg a megyei asztalitenisz szövetség. Részletes eredmények a cikkben.
2012-03-03Öt szakosztály hozta el a fiatal versenyzőit"Harmincnegyedik alkalommal rendezte meg a DASE szakosztálya a fiatalon elhunyt pingpongozó, György Sándor emlékére a fiatalok versenyét." Részletes eredmények a cikkben.
2012-02-23Amatőrök országos döntőjeBudapesten a 2012-es amatőr országos asztalitenisz diákolimpia döntőjében Varga Ádám a harmadik helyen végzett.
2012-02-06Ismét a házigazda győzöttHarmincharmadik alkalommal rendezték meg az asztaliteniszezők Móricz Kupáját. Eredmények: 1. Móricz Zsigmond Általános Iskola, 2. Dózsa György Általános Iskola, 3. Széchenyi István Gimnázium.
2011-12-30Egy család a zöld asztalnálEgy asztaliteniszező család bemutatása. Mizseiné Mészáros Judit, Mizsei Máté és Mizsei Tamás is asztaliteniszeznek. A fiúk a DASE tagjai.
2011-12-07Lelkes vagyok!Beszélgetés Török Józseffel, a Dunaújvárosi Asztalitenisz Szövetség elnökével.
2011-12-02Pentele Kupa - huszonhárom évHuszonharmadik alkalommal rendezték meg a Pentele Kupát a serdülő ás újonc asztaliteniszezőknek.
2011-11-24Arany- és bronzérmekMegrendezték az ifjúsági asztaliteniszezők megyei TOP-versenyét. A dunaújvárosi csapat eredményei.
2011-11-23Pingpong a barátság jegyébenInterjú ifjabb Ármos Józseffel, a Dunaújvárosi Asztalitenisz Egyesület NB III-as csapatkapitányával barátságról, sportról, tervekről.
2011-11-15Lecsökkent az indulók létszámaA városi asztalitenisz-szövetség megrendezte szokásos őszi városi diákolimpiáját a város általános iskolásainak.
2011-11-09Ezúttal újoncok a TOP-onDunaújvárosban rendezték meg az újonc asztaliteniszezők TOP bajnokságát.
2011-10-25Jelentős fölény az emlékversenyenMarton Imre emlékére rendezett felnőtt és ifjúsági korosztályos asztalitenisz versenyen részt vett a DASE csapata is. Részletes eredmények a cikkben.
2011-10-18A "fakó" ígérte, és be is tartotta a szavátA DASE asztaliteniszezői több versenyen is szerepeltek a közelmúltban. Részletes eredmények a cikkben. Kép Váczi Norbertről.
2011-10-12TOP-on voltak a gyerekek!A megyei szövetség által Dunaújvárosban megrendezett TOP bajnokságon részt vett a DASE csapat is. Részletes eredmények a cikkben.
2011-10-05Egyszer felnőnek a gyerekekA DASE asztaliteniszezők utánpótlás csapata részt vett a serdülők megyei csapatbajnokságán. Részletes eredmények a cikkben.
2011-09-28Főszerepben a fiatalokA DASE fiataljai részt vettek az ifjúságiak csapatbajnokságának őszi fordulóján, ahol az első helyen végeztek.
2011-09-09Az életkor nem számítA kisapostagi asztaliteniszezők ismét jogot szereztek az NB III-ban való indulásra. A csapat: Tóth János, Nagy Ferenc, Blanárik János, Szabó László, Klein Zoltán és Nagy Milán.
2011-08-12Szerva és bumm!2011 őszétől lánycsapataot i sindít az NB I-ben a DASE. Beszélgetés Török Józseffel, a DASE szakmai vezetőjével.
2011-07-02El Liberecbe, honfitársak!Klein Sándor asztaliteniszező részt vett Liberecben (június 20-25. között) megrendezett veterán asztaliteniszezők Európa Bajnokságán.
2011-06-03Harminc érem itthon maradtHarminckettedik alkalommal rendezték meg a György Sándor Emlékversenyt. A DASE asztaliteniszezőinek eredményei a cikkben. Kép Tóth Renátóról.
2011-05-27Hét versenyző, tíz éremA DASE fiatal asztaliteniszezői részt vettek a Vértes Kupa ifjúsági versenyen. Részletes eredmények a cikkben.
2011-05-20Tizenkét medál az újoncoknálDunaújvárosban rendezték meg a megyei újonc egyéni asztalitenisz-bajnokságot. Részletese eredmények a cikkben.
2011-05-17Kiestek a másodosztálybólA DASE első csapata kiesett a másodosztályból.
2011-05-10Megyei versenyen a DASE az élenSzékesfehérváron rendezte meg a megyei asztalitenisz-szövetség az idei ifjúsági egyéni bajnokságot. A dunaújvárosi csapat legeredményesebb versenyzője Szalai Boglárka (kép) volt. Részletes eredmények a cikkben.
2011-04-14A serdülők között nagy hazai fölényÁprilis 10-én a megyei asztalitenisz-szövetség Dunaújvárosban rendezte meg a megyei serdülők számára az egyéni bajnokságot. Részletes eredmények a cikkben.
2011-03-24Tavaszias formában"A tavasszal szokásos asztalitenisz utánpótlás-versenyeket rendezték meg a napokban. A serdülők csapatbajnokságát Dunaújvárosban bonyolították le." Részletes eredmények a cikkben.
2011-02-28Harminckét év utánHarminckét évvel ezelőtt indította el a Móricz Zsigmond Általános Iskola asztalitenisz-versenysorozatát, a Móricz Kupát. Részletes eredmények a cikkben.
2011-02-04Merész tervet dédelgetnek"A kisapostagi asztaliteniszezők szép eredménnyel fejezték be az őszi évadot. A megyei első osztály elit csoportjában a tabella élén állnak, és bajnokságot akarnak nyerni."
2011-02-02Asztaliteniszben jók vagyunkTörök József, az asztalitenisz-szakosztály szakmai vezetője bemutatja a Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesületet.
2011-01-07Szellemi sportGrundpingpongosból lett gazdasági vezető: Horváth Ferenc, a Dunaferr gazdasági szakembere.
2011-01-07Őszi adogatások"Létezik, sőt sikeresen dolgozik egy közösség Dunaújváros sportjában. Szép csendben teszik a dolgukat immár évtizedek óta. A dunaújvárosi asztaliteniszezőkről van szó. Igazolás nem lesz, a fiataljaikban bíznak." Interjú.
2010-12-10Négyen az országos döntőbenDunaújvárosban rendezte meg a megyei asztalitenisz szövetség az általános iskolások megyei diákolimpiai döntőit. Az országos döntőben indulhat: Kada Richárd, Hertelendi Amadó, Szalai Boglárka (kép) és Szepesi Hanna. Részletes eredmények a cikkben.
2010-12-01A megyei döntőt vasárnap rendezikRészletes eredmények a városi asztalitenisz diákolimpiai versenyről. Kép Bajusz Bencéről és Liú Dávidról.
2010-11-23Házigazdák fölényePentele Kupa asztalitenisz serdülő, újonc versenyen elért eredmények.
2010-11-12DASE Kupa: húsz éremA dunaújvárosi asztalitenisz egyesület (DASE) megrendezte a már hagyományos megyei ifjúsági versenyét a DASE Kupát. Részletes eredmények a cikkben.
2010-06-26Négy Testőr ütővelA kisapostagi asztaliteniszezők bemutatása.
2010-06-25Kupagyőzelemmel érkezhettek hazaA Polgárdi Kupán sikeresen szerepeltek a dunaújvárosi asztaliteniszezők (kép). Részletes eredmények a cikkben.
2010-06-16Bajnokságot nyert a DASEBefejeződött az asztalitenisz-csapatbajnokság, ahol a DASE I megnyerte a bajnokságot, és bejutott az NB II-be.
2010-06-03A harmadik helyenBefejeződött a megyei felnőtt csapatbajnokság asztaliteniszezőink számára. A bajnokságban a DASE III csapata bronzérmet nyert.
2010-05-25Csákváron remekeltekHuszonhatodik alkalommal rendezte meg a Csákvári TC hagyományos utánpótlás-versenyét, a Flórián Kupát. A DASE asztaliteniszezőinek elért eredményei.
2010-05-18Nagy csaták az újoncoknálDunaújvárosban rendezték meg a megyei asztalitenisz újoncbajnokságot. A DASE sportolóinak eredményei.
2010-05-06Serdülők és ifjúságiak bajnokságaSzékesfehérváron a megyei, serdülő egyéni asztalitenisz-bajnokságon eredményesen szerepeltek a DASE sportolói.
2010-04-23Nyolc számban nyolc első helyHarmincegyedik alkalommal Dunaújvárosban György Sándor emlékére az asztalitenisz utánpótlás-versenyt. Eredmények a cikkben.
2010-04-17Rendőrkézre adták a térfigyelő rendszertKözgyűlés: Dunaújváros és Nagyvenyim csatornázási tárulásáról, DVCSH csapadékvízelveztési számlája a városnak, októbertől a Dunaújvárosi Rendőrkapitánysághoz kerül a térfigyelő rendszer. Támogatások: röplabda-szakosztály 3 millió, asztaliteniszezők 1 millió, Gurisatti Gyula 500 ezer, Arany Üst 500 ezer, Egy Darab Gyepért 250 ezer forint.
2010-04-10György Sándor emlékverseny (kishír)Vasárnap (2010.04.11.) 9 órától a Móricz iskola (Dunaújváros) tornatermében rendezik meg a már hagyományos György Sándor Emlékversenyt a fiatal asztaliteniszezők számára. Ez a viadal immár a harmincegyedik, és ezúttal nem az ifjúságiak, hanem az újonc és serdülő pingpongozók szerepelhetnek. (nem teljes szöveg)
2010-02-27Gárdonyisok nyertekHarmincegy éve rendezi meg a Móricz Zsigmond Általános Iskola a városi és a környékbeli iskolások számára asztaliteniszben a Móricz Kupát.
2010-02-11Apróságok ütővelA városi asztalitenisz szövetség megrendezte az egyéni újonc és serdülő bajnokságokat. Részletes eredmének a cikkben.
2009-12-22Tizenhat érem a megyei döntőnDiákolimpia megyei döntő eredményei asztalitenisz sportágban.
2009-11-21Hazai csarnokban öt aranyHuszadszor rendezték meg a Pentele Kupát, amin a serdülő és ifjúsági asztaliteniszezők indultak. Eredmények a cikkben.
2009-11-19Hat iskolából indultakA Móricz Zsigmond Általános Iskolában rendezték meg a városi diákolimpiát asztalitenisz sportágban. Részletes eredmények a cikkben.
2009-10-15Az újonc Balázs veretlen lettA Dunaújvárosban megrendezett TOP-versenyen Fejér megyei legjobb utánpótlás-korú asztaliteniszezője Molnár Balázs (DASE) lett.
2009-10-13TOP-on voltak, TOP-on lesznek"A dunaújvárosi DASE Sportegyesület rendezte meg a megyei asztalitenisz-szövetség felkérésére a 2009. évi újonc TOP-versenyt." Részletes eredmények a cikkben.
2009-09-30Hazaiak nagy fölénybenA megyei újonc csapatbajnokságot Dunaújvárosban rendezték meg. A DASE fiatal asztaliteniszezőinek eredményei.
2009-07-25Remek tavaszi forduló utánKisapostag asztalitenisz csapata eredményeiről.
2009-07-03A fiatalok jelentkeznekA DASE asztalitenisz-sportegyesület eredményeinek értékelése.
2009-06-12Dunaújvárosi Asztalitenisz Sport Egyesület"Az idény befejeztével minden egyesületnek érdemes egy kis önértékelést tartania. A DASE részéről ezt Varga Richárd osztotta meg velünk."
2009-06-11Már csillog a DASE II bronzérmeA DASE II asztaliteniszezői az NB III-as csapatbajnokságban (Közép-dunántúli csoportban) bronzérmet nyert.
2009-05-29Belőlük lesznek rövidesen bajnokok"Régi hagyomány, hogy minden évben tavasszal Polgárdiban asztalitenisz-kupát rendeznek a legjobb Fejér megyei újonc leány- és fiúversenyzőknek." A Polgárdi Kupán, a DASE sportolóinak elért eredményei a cikkben.
2009-02-27Ismét a dobogónAz országos diákolimpia döntőjében, a Fejér megyei csapat tagjaként Keszi Zsombor képviselte Dunaújvárost. A csapat ezüstérmet nyert.
2009-02-17Harminc év: Móricz KupaHarminc évvel ezelőtt történt, hogy a Móricz Zsigmond Általános Iskola elindította az asztalitenisz sportágban a Móricz Kupát. Az idei kupát a Gárdonyi Géza Általános Iskola együttese nyerte meg.
2009-01-26Kisapostagon a dobogó tervA kisapostagi asztalitenisz csapatáról. Tagjai: Nagy Ferenc, Klein Zoltán, Szabó László, Blanárik János.
2008-12-20Fél év a zöld asztalnálBeszélgetés Török Józseffel, a Dunaújvárosi Asztalitenisz Szövetség elnökével.
2008-12-18A fiúk mezőnyében a hazaiak remekeltekA megyei asztalitenisz-szövetség Dunaújvárosban rendezte meg az idei megyei középiskolás diákolimpia döntőjét. Részletes eredmények a cikkben.
2008-12-11Továbbra is tarolnak az újvárosi gyerekekA megyei asztalitenisz diákolimpia versenyéről a dunaújvárosi sportolók 12 éremmel tértek haza.
2008-12-04Kiöregedtek az ifjúságiak korosztályábólA Dunaújvárosi Asztalitenisz SE (DASE) megrendezte hagyományos ifjúsági fiú-lány versenyét. Részletes eredmények a cikkben.
2008-11-27TOP-on a fiatalokAz megyei TOP 12 asztalitenisz versenyen a Dunaújvárosi ASE sportolói is részt vettek. Részletes eredmények a cikkben.
2008-06-13Az asztalon sem pattog már a labdaA DASE fiatal asztaliteniszezői három arany-, öt ezüst-, és hét bronzérmet nyertek a Polgárdi Kupán.
2008-06-11DASE: nagy családBeszélgetés Török Józseffel, a a DASE szakmai vezetőjével.
2008-06-05Fiataljaink még mindig használják az ütőketUtánpótlás-versenyeken vettek részt a DASE asztaliteniszezői Móron és Csákváron. Eredmények.
2008-05-28Minden számban dunaújvárosi sikerDunaújvárosban 30. alkalommal rendezték meg az asztaliteniszezőknek, a György Sándor Emlékversenyet. Részletes eredmények a cikkben.
2008-05-22Ezüstérem a második csapatnakAz asztalitenisz-csapatbajnokságon a DASE máodik csapata ezüstérmet nyert.
2008-05-05Húsz medál a táskábanA DASE asztaliteniszezői részt vettek a csákvári Floriana Kupán. Részletes eredmények a cikkben.
2008-05-02Eredmények a MóriczbólDiákolimpia országos döntő: gumiasztal: 1. Rozs Viktória, 3. Rozs István; asztalitenisz: Mizsei Tamás arany- és ezüstérmet nyert.
2008-04-29Minden számban elsőkÚjoncbajnokságot rendezett a Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség. A DASE indulói mind az öt versenyszámot megnyerték.
2008-04-17A DASE kilenc egyéni érmeA Fejér Megyei Szövetség Székesfehérváron rendezte meg az ifjúsági egyéni asztalitenisz-bajnokságot. A DASE versenyzői három arany-, két ezüst- és négy bronzérmet nyertek. Részletes eredmények a cikkben.
2008-04-09Arany, ezüst- és bronzéremA serdülő asztaliteniszezők 2008-as egyéni bajnokságának eredményei: aranyérem: Keszi Zsombor és a Körmendi Bence-Keszi Zsombor páros, ezüstérem: Takács Dóra és a Takács - Naumov leány páros, bronzérem: Lázár - Anda fiú páros.
2008-02-29Több idő jut így a teniszreBeszélgetés Ignácz Bélával, aki az ISD Dunaferr Zrt. munkaerő-koordinációs osztályának volt a vezetője.
2008-02-21A petőfis csapaté a serlegHuszonkilencedik alkalommal rendezték meg a Móricz Zsigmond Általános Iskolában az asztalitenisz Móricz Kupát. 1. Petőfi Sándor Általános Iskola, 2. Arany János Általános Iskola, 3. Gárdonyi Géza Általános Iskola és Széchenyi István Gimnázium.
2008-02-20Olimpiai bajnokokAz országos asztalitenisz diákolimpián a Fejér megyei csapat az első helyen végzett. A csapat dunaújvárosi tagjai: Keszi Zsombor, Körmendi Bence.
2008-02-14Ármosék ismét nyertekAz asztaliteniszezők (középiskolások) megyei diákolimpiáját Dunaújvárosban rendezték meg. Az első helyen a Széchenyi István Gimnázium csapata végzett.
2008-02-05Ifjúsági pingpongozók bajnokságaA városi ifjúsági asztalitenisz-bajnokság eredménye.
2007-12-27Apa és fia az asztalnálBeszélgetés Ármos Józseffel és fiával, ifj. Ármos Józseffel, a DASE (Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesület) asztaliteniszezőivel.
2007-12-06DASE Kupa ifjúságiaknakA dunaújvárosi asztaliteniszezők megrendezték a DASE Kupa ifjúsági viadalt. Részletes eredmények a cikkben.
2007-12-04A Széchenyi gimnázium sikereiMegrendezték a dunaújvárosi középiskolák asztalitensiz diákolimpiáját. Részletes eredmények a cikkben.
2007-11-23Nagy Ferenc első lettA kisapostagi Duna SE asztaliteniszezője, Nagy Ferenc, a megyei TOP 12 viadalon az első helyen végzett.
2007-11-22Dunaújvárosi sikerekMegrendezték az asztalitenisz Pentele Kupát. Eredmények.
2007-10-10Móri borünnep és pingpongA móri Arany Ütő Kupa asztalitenisz-versenyen a dunaújvárosi fiatalok 24 érmet szereztek. Részletes eredményeka cikkben.
2007-06-06A sportág él továbbBeszélgetés Török Józseffel, a Linde SE szakmai vezetőjével.
2007-05-22Ezúttal elindulnak a harmadosztálybanA kisapostagi asztalitenisz feljutottak az NB III-ba.
2007-05-04Remekelt a LindeHuszonkilencedik alkalommal rendezték meg az ifjúsági korosztály számára a György Sándor Emlékversenyt. A Linde SE sportolóinak elért eredményei.
2007-04-18Floriana Kupa CsákváronA Floriana Kupa asztalitenisz versenyen a Linde SE sportolói négy első, hat második, és négy harmadik helyet szereztek. Részletes eredmények - korcsoportonként - a cikkben.
2007-03-28Nyolc érem a serdülőktőlAz idei serdülő asztalitenisz egyéni bajnokságon sikeresen szerepeltek a Linde SE fiataljai. Erdemények a cikkben.
2007-03-22Újoncok és ügyesekA megyei asztalitenisz-szövetség Dunaújvárosban rendezte meg az idei újonc-bajnokságot. A Linde SE fiataljainak eredményei.
2007-02-28Ismét fiatalok az asztaloknálA serdülő fiúk és lányok csapatbajnokságán az első helyen a Linde csapata végzett. A Witner Kupán is remekeltek a Linde játékosai (részletese eredmények a cikkben).
2007-02-26Ismét Móricz KupaHuszonnyolcadik alkalommal rendezte meg a Móricz Zsigmond Általános Iskola a Móricz-Kupa asztalitenisz-tornáját. Eredmények: 1. Széchenyi István Gimnázium, 2. Petőfi Sándor Általános Iskola, 3. Arany János Általános Iskola csapata.
2006-12-20Vállalnák az NB III-at isKisapostag asztaliteniszező-csapatáról. Beszélgetés Szabó Lászlóval, a csapat vezetőjével.
2006-12-12Remekeltek a diákolimpiánAz általános iskolák megyei diákolimpiai asztalitenisz-versenyén, a dunaújvárosi sportolók elért eredményei.
2006-12-09Furnérlemeztől az ExtraligáigBeszélgetés Török Józseffel, a Dunaújvárosi Asztalitenisz Szövetség elnökével.
2006-11-18Városi olimpia ping-pongbanA városi asztalitenisz diákolimpia eredményei.
2006-11-09Három arany jutott Keszi ZsombornakHagyományos őszi asztalitenisz versenyt rendeztek a Móricz Zsigmond Általános Iskolában. Keszi Zsombor három számban is aranyérmet nyert. Részletes eredmények a cikkben.
2006-05-13A Linde aranyérmeiA Florián Kupa versenyen a Linde asztaliteniszezői is részt vettek. Részletes eredmények - korcsoportonként - a cikkben.
2006-04-29A dunaújvárosiak taroltak a sportnaponDunaújvárosban rendezték meg április 27-én a VII. Fejér Megyei Felsőoktatási Sportnapot. A pontversenyt a Dunaújvárosi Főiskola nyerte meg. Részletes eredmények a cikkben.
2006-03-03A Móricz KupáértA Móricz Zsigmond Általános Iskolában megrendezték a városi, városkörnyéki asztaliteniszezőknek a Móricz Kupát. Helyezések: 1. Széchenyi István Gimnázium első csapata, 2. Széchenyi István Gimnázium második csapata, 3. Arany János Általános Iskola.
2005-12-28Egy vergődő sportág segítségre szorulnaA dunaújvárosi Linde ASE jelenlegi helyzetéről.
2005-12-08Remekelt a LindeMegrendezték Székesfehérváron a Marton Imre emlékversenyt. A Linde asztaliteniszezői is szerepeltek a versenyen. Részletes eredmények a cikkben.
2005-11-29Taroltak a Linde fiataljaiA Pentele Kupán sikeresen szerepletek a Linde asztaliteniszezői. Részletes eredmények a cikkben.
2005-10-06Eredményes móri, polgárdi játszmákMóron, az Arany Kupán a Linde II. csapat elért eredményei.
2005-10-05Negyedik lett a főiskolaA Dunaújvárosban megrendezett Műszaki Felsőoktatási Sportnapokon az összesítésben a Dunaújvárosi Főiskola a negyedik helyen végzett. Részletes eredmények a cikkben.
2005-08-31Tizenegy sportágban vetélkedtekAz augusztus 20-i rendezvények sorában ismét megrendezték a hagyományos Szent István Kupát tizenegy sportágban. Részletes eredmények a cikkben.
2005-07-26Bajnok lett a KisapostagHosszú idő után nyert bajnokságot a Kisapostag megyei első osztályú asztalitenisz csapata (kép).
2005-06-07Jó év után is bizonytalanságAz asztalitenisz egyesület jövője bizonytalan az anyagi lehetőségeik romlanak. A Linde idei eredményeiről.
2005-04-09György Sándor emlékversenyA 27. alkalommal, fiatal asztaliteniszezők versenyének részletes eredménye.
2005-02-16Móricz Kupa - immár huszonhatodik éveHuszonhatodik éve rendezi meg a Móricz Zsigmond Általános Iskola asztalitenisz sportágban a Móricz Kupát. Eredmények: 1. Széchenyi István Gimnázium, 2. Petőfi Sándor Általános Iskola, 3. Vasvári Pál Általános Iskola.
2004-12-24Remekül helytálltak asztaliteniszbenRészletes eredmények az asztalitenisz sportág megyei diákolimpiájáról.
2004-12-20A Linde minden bajnokságán dobogósTörök József ,a Linde Asztaliteniszező SE szakmai vezetőjének beszámolója, a csapat őszi eredményeiről.
2004-12-03Linde Kupa a fiataloknakImmár tizedik alkalommal rendezte meg a Linde asztalitenisz-szakosztály a Linde Kupát. (részletes eredmények a cikkben)
2004-10-25Pentele Kupa: éremesőA Dunaújvárosban az asztalitenis szövetség által megrendezett Pentele Kupa részletes eredményei. A fiúknál Váczi Norbert, a lányoknál Zimányi Bea volt a legeredményesebb.
2004-10-08Nyugodtabb év pingpongbanMóron az utánpótlás-versenyen sikeresen szerepeltek a Linde azstaliteniszezői. (részletes eredmények a cikkben).
2004-10-08A hallgatók ezúttal a pályán vizsgáztakA Műszaki Főiskolai Sportnapokon részt vettek a Dunaújvárosi Főiskola sportolói is. A férfikézilabda-csapat aranyérmet nyert, a sakkozók és az aszatliteniszezők ezüstérmet nyertek. Az összesítésben a Dunaújvárosi Főiskola a második helyen végzett.
2004-09-09Linde: ismét az NB I B-benA inde első csapata az NB I B-ben játszik továbbra is.
2004-07-12Helybetöltő után visszaút(?)Beszélgetés Török Józseffel, a Linde Sportegyesület szakmai vezetőjével az egyesület további sorsáról.
2004-06-18Kupa PolgárdibanAz évad utolsó asztalitenisz versenyén vett részt a Linde SE. (részletes eredmények a cikkben).
2004-04-28Taroltak a Linde fiataljaiAz asztalitenisz Florian Kupán eredményesen szerepeltek a Linde SE újonc és serdülő versenyzői. A megszerezhető negyven éremből huszonhármat gyűjtöttek be. (részletes eredmények a cikkben)
2004-04-19Tizenhárom érmet szereztek a dunaújvárosiakA huszonötödik alkalommal megrendezett György Sándor Emlékversenyen a dunaújvárosi asztalitemiszezők tizenhárom érmet nyertek. (részletes eredmények a cikkben).
2004-03-05Bravúrokra lenne szükségBeszélgetés Török Józseffel, a Linde Se asztalitenisz egyesület jelenlegi helyzetéről.
2004-02-24A házigazdák nyerték meg a Móricz KupátA Móricz Zsigmond Általános Iskola megrendezte a Móricz Kupa asztalitenisz-versenyt. A versengést a házigazda csapata nyerte meg.
2004-02-17Serdülők, újoncok versenyeA dunaújvárosi asztalitenisz szövetség versenyt rendezett az újoncoknak és a serdülőknek.
2003-12-08Pentele Kupa a megye fiatal versenyzőinekPentele Kupát rendeztek a legfiatalabb korosztálynak asztalitenisz sportágban. Részletes eredmények a cikkben.
2003-06-03Ötödik a Linde!A férfi bajnokság rájátszásának az ötödik helyéért egyetlen mérkőzésen döntöttek .
2003-05-09Nagy baj, hogy feljutottak?A Linde SE a második helyen végzett a bajnokságban, és ősztől felkerülhet az extraligába.
2003-04-18Linde-sikerek a versenyenA György Sándor asztalitenisz emlékverseny eredményei.
2002-12-24Az érmek fele Dunaújvárosba kerültMóron rendezték meg az általános iskolások megyei asztalitenisz diákolimpiáját. Részletes eredmények.
2002-12-11Tízen a TOP 12-es viadalonDunaújvárosban rendezték meg a Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség ez évi felnőtt TOP 12 bajnokságot. Eredmények: 1. Slett József, 2. Engelmann Zsolt, 3. Jakab Gábor, 4. Szabó Krisztián, 5. Nagy Sándor.
2002-11-27Két korosztályban rendeztek diákolimpiátMegrendezték az idei városi diákolimpia versenyét asztalitenisz sportágban. Az általános iskolák között a Széchenyi gimnázium nyert, a középiskolások között a Rudas közgazdasági iskola lett az első.
2002-11-08Nyolcadszor rendezték meg a Linde KupátMegrendezték Dunaújvárosban az asztaliteniszezőknek a Linde Kupát. A Linde SE versenyzői közül Szirom Tibor és Katona Kitti szerepelt a legjobban.
2002-10-29Két csapat is aranyérmesSikeresen szerepeltek a Dunaújvárosi Főiskola sportolói a XXXIII. Országos Műszaki Főiskolai Sportnapokon. A főiskola kézilabdázói és az asztaliteniszezői aranyérmet nyertek.
2002-09-06Ismét az első-ötödik helyértA Linde SE aszteliteniszezőinek új tagja: Muskó Péter.
2002-05-17Teljes Linde-siker született az emlékversenyenA Móricz Zsigmond Általános Iskolában rendezték meg a György Sándor-emlékversenyt ifjúsági asztaliteniszezőknek. A Linde SE fiataljai a 32 éremből 22 megnyertek.
2002-05-10Csapat- helyett egyéni viadalBefejeződtek a csapatbajnokságok az aszatliteniszben. Az felnőtt egyéni bajnokságon és az ifjúsági bajnokságon is a Linde SE versenyzői voltak a főszereplők. Részletes eredmények.
2002-04-24A Linde második csapatának sikerült a búcsúA Linde második csapata befejezte a tavaszi szereplését, várhatóan a negyedik helyen fognak végezni a csapatbajnokságban.
2002-03-11Móricz Kupa pingpongozóknakHuszonharmadszor rendezte meg a Móricz Zsigmond Általános Iskola a városi, városkörnyéki intézmények számára a Móricz Kupa asztalitenisz versenyt. A versenyt a Móricz iskola csapata nyerte: Sellei Katalin, Dege Katinka, Váczi Norbert. Második helyen Dózsa csapata végzettÉ Szakács László, Klein László, Gazdag Ágnes. Harmadik lett a Vasvári iskola csapataÉ Hegyi D., László Péter, Kismóni Dóra.
2002-01-09Tavaszi bajnoki rajt az őszi sikerek jegyébenA Linde SE megkezdi a tavaszi szezont.
2001-12-17Tíz érem a diákolimpiánA dunaújvárosi gyerekek 5 arany, 2 ezüst és 3 bronzéremmel tértek haza az asztalitenisz diákolimpiáról.
2001-12-01Diákolimpia asztalitenisz sportágbanA városi diákolimpia döntőjét rendezték asztalitenisz sportágban. A legeredményesebb iskola a Móricz lett két első és két második hellyel. Részletes eredmények.
2001-08-13Lenullázták az ellenfeleketA Linde SE asztaliteniszezői részt vettek az osztályozó mérkőzéseken. A Linde csapata két győzelemmel elérte az NB II-es tagságot. Kalmár Tamás pedig leigazolt a csapatba.
2001-06-06Befejezték a bajnokságot az asztaliteniszezőkA Linde SE két csapata ezüstérmmel zárta a bajnokságot.
2001-05-17Harminc év után ismét van első osztályú pingpongcsapatA Linde ASE I csapata feljutott az NB I A csoportjába.
2001-04-25Fiatalok a György Sándor emlékversenyenMár 22. alkalommal rendezték meg a városban a György Sándor emlékversenyt, az ifjúsági asztalitenisz ranglista versenyt.
2001-04-09Idehaza győzött a Linde második együtteseItthon fogadta a Linde második csapata a pécsi egyetemistákat, a versenyt a Linde csapata nyerte.
2001-04-05Két tucat érmet gyűjtöttek a lindés fiatalokAz elmúlt hétvégén a Linde SE pinpongozói, az ifjúsági megyei bajnokságon kitűnően szerepeltek.
2001-03-29Kiválóan pingpongoztak a lindés lányokCsákváron az asztalitenisz-csapatbajnokságon a Linde egyesület serdülő korosztálya 12 érmet nyert.
2001-02-26Móricz Zsigmond Kupa immár huszonkettedszerFebruárban huszonkettedszer rendezték meg a város és régió iskolásai számára a Móricz Zsigmond Ált. Iskolában, a Móricz Kupa aszatalitenisz versenyt. 1.Móricz tanulói, 2. Szilágyi iskola tanulói.
2001-01-03Jó hírek a zöld asztal mellől: A Linde ASE mindkét csapataA Linde ASE mindkét csapata megtáltosodott ebben a bajnokságban.
2000-12-28Három diákunk az országos döntőbenA megyei diákolimpián szerzett eredményei alapján a dújv-i diákok közül Sellei Katalin, Dege Katinka, Szakács László vehet részt az országos versenyen.
2000-12-23Asztalitenisz: dunaújvárosi fölény a megyei diákolimpiánA megyei asztalitenisz diákolimpián a dunaújvárosiak 3 aranyat: Ármos József, Für Zita, Csanda D.- Nikolin A., két ezüstöt: Nikolin Anita, Szirom Tibor - Ármos József, 1 bronzérmet: Dálnoki Éva
2000-12-06Linde: teljes siker itthon és idegenbenA Linde Kupa 5 versenyszámából az ifjúságiak 4-et megnyertek. A felnőttek TOP 12 versenyén is a Lindések remekeltek.A Móron rendezett utánpótlás kupán is taroltak a Linde fiataljai. Részletes eredmények.
2000-11-28Hét középiskola a dunaújvárosi diákolimpiánA közelmúltban rendezett középiskolás asztaliteniszezők diákolimpiai városi döntőjén a legeredményesebben a Bánki szakközépiskola szerepelt: 2 arany-, egy ezüst és két bronzérem. A Rudas iskola eredménye: egy arany, egy ezüst, négy bronz.
2000-11-10A Pentele Kupán a megye legjobb fiataljai versenyeztekA megyei asztalitenisz-seregszemle, a Pentele Kupa eredményei. legeredményesebb dunaújvárosi asztaliteniszező Batha József volt, aki egy első, egy második és egy harmadik helyezést szerzett.
2000-08-31A Linde célja: visszakerülni a legmagasabb osztálybaA Szentendréről igazolt játékossal erősödött az első csapat
2000-06-07Szorgalmasan gyűjtötték az érmeket a fiatalokA Gelátó Kupa elnevezésű újonc és serdülő leány asztalitenisz verseny dújv-i eredményei: Újonc leány: 1. Sellei Katalin (Linde) Serdülő, leány: 1. Fűr Zita (Linde), 2. Sellei Katalin Leány, páros: 1. Fűr Z. - Sellei K.
2000-05-19Csapatok után egyéni versenyek a zöld asztalnálPolgárdiban, a harmadosztályú felnőtt egyéni asztalitenisz bajnokságon a Linde eredményei:férfi egyéniben 1. lett Nagy Ferenc női egyéniben 1. Fűr Zita, Dálnoki Éva, 3. Sellei Katalin, férfipárosban 2. Id. Ármos - Nagy F., 3. Szirom - Ifj. Ármos, női páros 1. Fűr - Csnda, 2. Dálnoki - Sellei, vegyespárosban 1. Nagy F. - Csanda, 2. Id. Ármos - Sellei, 3. Ifj. Ármos - Fűr.
2000-03-10Huszonegyedik Móricz Kupa21. éve indította el a Móricz Ált. Isk. a város és környéke általános iskoláinak a Móricz Kupa elnevezésű asztalitenisz-versenyt. Az első évben s ez évben megnyerték a kupát.
1999-12-21A Linde fölénye az utánpótlásbanA városi asztaliteniszszövetség rendezte megyei serdülő és újonc utánpótlás versenyének eredményei: 1. hely: Für Zita, Sellei Katalin, Vincze M. - Györgydeák B. 2. hely: Sellei K., Für Z. -Ármos A., Batha J. 3. hely: Ármos A., Kovács B., Vincze M., Hegyi D. -Dege K., Szakács L., Kovács B. - Siklósi A.
1999-12-15A gyerekek készülhetnek az országos döntőre...A megyei asztalitenisz diákolimpián a legeredményesebb iskola - 3 első, 1 második helyezéssel - a Móricz Zsigmond Ált. isk. lett. További eredmények.
1999-12-11Hazai éremeső a fiatalok Linde kupájánA Linde Kupa idei versenyének helyezései: 1. hely: Nikolin Anita, Für Zita - Csanda Dóra, Ármos József - Für Zita 2. hely: Ármos J., Nikolin A. - Sellei Katalin 3. hely: Szirom Tibor, Sellei Katalin, Für Zita, Ármos J. - Szirom T., Szántó A. - Ács B., Ármos A. - Hegyi D., Szirom Tibor - Sellei K.
1999-12-08Középiskolások pingpongoztakA középiskolásoknak rendezett asztalitenisz Kereskedelmi-Vendéglátó Kupán 1. Bánki, 2. Rudas, 3. Széchenyi és Dunaferr.
1999-12-03Most a fiatalok versenyeznekA TOP 12 nevű asztalitenisz újonc, serdülő és ifjúsági korosztályos megyei ranglista viadalon a Linde eredményei: Szirom Tibor, Sellei Katalin, Für Zita első lett.
1999-11-20Pingpong: városi diákolimpiaAz asztalitenisz városi diákolimpiát rendezték meg a negyedik és ötödik korcsoportban. 4. korcsoport: 1. Ármos József (Bánki), 2. Szirom Tibor (Bánki), 3. Szántó András (Rudas), és Szabó Zoltán (Széchenyi). Lányoknál: 1. Dálnoki Éva ((Lorántffy),2. Nikolin Anita (Széchenyi), Csanda Dóra és Györök Bernadett (Széchenyi). 5. korcsoport: 1. Galgóczi áron (Bánki), 2. Szeifert László (lórántffy).Lányoknál: 1. Kékesi Erzsébet (Ker. Vend.), 2. Szaniszló Erika (Bánki), 3. Csákvár Tekla (Bánki), Mészáros Rita (Ker.Vend.). .
1999-09-03Nagyokat változtak a tervekA Dunaújvárosi Linde játékosállományáról.
1999-06-15Az utánpótlás szép napjaiSárbogárdon a Galátó Kupa leány asztalitenisz versenyen a lindések 2 első helyezést szereztek.
1999-03-17Hatvannégyből harmincegy érem a LindénekCsákváron az újonc és serdülő megyei egyéni sakkbajnokságon a Lindének 14 érem jutott. A hét végén Dújv-ban rendezett György Sándor ifj. emlékversenyen további 17 érem.
1999-03-02Első lett a SzilágyiA Móricz Zsigmond Ált. Isk. hagyományos asztaliteniszversenyén a Szilágyi iskola csapata lett a bajnok.
1999-01-27A legkisebb bajnokok...A városi asztalitenisz szövetség megrendezte Dújv. újonc-, serdülő- és ifjúsági egyéni bajnokságát. Eredmények.
1998-12-08Pentele Kupa a legkisebb asztaliteniszezőknekA Pentele Kupa asztaliteniszversenyen szinte az egész megye képviseltette magát. Eredmények.
1998-11-17Pingpongozók olimpiájaA dújv-i diákolimpia eredményei az asztalitenisz sportágban.
1998-09-04Komoly tervek a zöld asztalnálA Linde asztaliteniszezőinek mindkét csapata feljebb került egy osztállyal: így most egy NB IB-s és egy másodosztályú csapat van.
1998-06-12Aranyak a Polgárdi KupánA Polgárdiban megrendezett asztaliteniszutánpótlás-versenyen a Lindések 3 első, 6harmadik helyet szereztek. 1.hely: Szirom Tibor,Szirom - Ármos, Dálnoki-Selymes, 3. hely: Vincze Mikós, Fűr Zita, Ármos József, Dálnoki Éva, Nikolin A.
1998-05-28Főiskolások sportsikereiA Testépítő és Fitness Szövetség országos juniorbajnokságán 2. lett Vass Attila. Az asztaliteniszező Kelemen Karolina a Magyar Egyetemi és Főiskolai OB-n 3. lett.
1998-05-13A Linde "fakó" csapata is célba ért...A Linde asztaliteniszcsapata megnyerte az NB III bajnokságot, így átkerült az NB II-be.
1998-05-02Ismét az első osztálybanBefejeződött a csapatbajnokság. Ismét az első osztályba került a Linde csapata.
1998-04-22Bajnokcsapat a LindeA Linde győzött a Pénzügyőr ellen, így az utolsó mérkőzés eredményétől függetlenül bajnokcsapat lett.
1998-04-08Fiatalok a zöld asztalnálMóron a Köztársaság Kupán a Linde fiataljai megnyerték a pontversenyt. Dújv-ban a hagyományos György Sándor ifjúsági emlékversenyen 2 első, 2 második, és 4 harmadik helyezést nyertek. A verseny eredményei.
1998-03-13Tizenhárom éremAz 1998. évi megyei asztalitenisz ifjúsági egyéni bajnokságon a Linde versenyzői 1 aranyat, 2 ezüstöt és 4 bronzot nyertek.
1998-03-05A megyein Slett győzöttSlett Józse,a Linde versenyzője a Dújv-ban megrendezett megyei felnőtt asztalitenisz bajnokságon egyéniben és párosban is 1. lett.
1998-02-28képaláírás19. alkalommal rendezte meg a Móricz ált. isk.a Móricz Kupa asztalitenisz-versenyt a város ésa városkörnyék iskolásainak. A Szilágyi iskola végleg elnyerte a kupát.
1997-12-22A diákolimpián bizonyítottakA középiskolásoknak és az általános iskolásoknak rendezett asztalitenisz diákolimpia dújv-i eredményei.
1997-11-22Fiatalok a zöld asztalnálA Pentele Kupa serdülő és újonc asztalitenisz verseny eredményei.
1997-11-15Diákolimpia asztaliteniszbenAz asztalitenisz városi diákolimpiájának eredményei.
1997-05-16Jogos az elégedettség...A dújv-i Linde-Aladdin SE a legjobb asztalitenisz szakosztály a megyében.
1997-05-09Ismét bronzérmes a LindeBefejeződött az idei asztalitenisz csapatbajnokság a másodosztályban.
1997-04-04Ármos József két aranyérmeA megyei újoncok és serdülők korosztályos egyéni bajnokságán Ármos József 2 első és 1 második helyezést ért el. További eredmények.
1997-03-06Dálnoki volt a legjobbl997. évi egyéni asztalitenisz bajnokság: Dálnoki Éva 2 első hely, 1 második. További eredmények.
1996-12-19Megyei diákolimpiaAz ált. isk. megyei asztalitenisz seregszemléjevolt Dújv-ban. Dújv. 3 arany, 3 ezüst, 3 bronz.
1996-12-14A kaucsuklabda bűvkörébenA kaucsuklabda bűvkörében
1996-12-05Remek szervák CsákváronA megyei asztalitenisz diákolimpia eredményei alapján indulnak az országos döntőn: Páger Edit, Sebestyén Krisztián, Páger Attila.
1996-09-03Két csapattal szervál a LindeA Linde másodosztályú és harmadosztályú asztalitenisz csapatáról.
1996-07-09Tisztes helytállás AtlantábanInterjú Szepesi Attila paraolimpikonnal olimpiára indulás előtt.
1996-05-16Asztalitenisz: csupa jó hírA Linde-Munkásszöv. asztalitenisz szakosztály idei eredményei.
1996-05-08Akik megígérték a dobogótA Linde-Munkásszöv. megverte a már bajnoknak tekinthető Pécsi Gázmű csapatát. A csapat bronzérmet szerzett.
1996-03-14Kilenc érem itthon maradtA megye Dújv-ban rendezte az újonc és serdülő asztalitenisz bajnokságot. Eredménylista.
1996-03-08Egy olimpikonunk már vanInterjú Szepesi Attilával, aki résztvesz az atlantai paraolimpián.
1996-02-13Nem volt gyenge pontSzombaton a csapatbajnokságon Győrben győzött a Linde-Munkásszöv. férfi csapata. Ambrus Géza veretlen maradt.
1995-12-11Gyermekzsivaj az asztal körülMegyei asztalitenisz diákolimpia : a dújv-i versenyzők 2 arany, 2 ezüst, 2 bronzérem helyezést hoztak.
1995-11-28Pingpongosok diákolimpiájaA városi diákolimpia asztalitenisz versenyének eredményei.
1995-11-15A legjobb tizenkettőFejér megye legjobb 12 asztaliteniszezőjének versenye Dújv-ban. Eredmények.
1995-11-13Van még remény, ha hívjákNémeto.-ban nemzetközi bajnokságon nyert Szepesi Attila asztaliteniszező. A dániai EB-n a negyeddöntőben kiesett.
1995-06-09A keretbenA mozgáskorlátozottak vidékbajnokságán Szepesi az egyéni és a páros számokban is első lett. Így tagja lett az őszi VB keretnek.
1995-05-17Két dunaújvárosi éremA városban rendezett labdarúgók Universitas Kupájának döntőjén 2. lett az MEDFK. Az asztaliteniszezők az EFOB-on : Kelemen Karolina 3. lett.
1995-03-22Legjobbak a megyébenDújv.-ban volt a megyei felnőtt egyéni asztalitenisz verseny. A Linde-Munkásszöv. versenyzői 4 első, 2 második, 7 harmadik helyet szereztek, s a pontversenyben elsők lettek.
1995-03-17Fiatal tehetségekDújv.-ban rendezték a megyei újonc és serdülő egyéni asztalitenisz bajnokságot. Eredmények.
1994-07-28Előtérben a tömegsportA Ferrobeton SE leadta asztaliteniszezőit a Lindének s a tömegsportra koncentrál, az Építők tekézői (NB I.) önállósodtak így a természetjáró- és a tömegsportszakoszt. maradt.
1994-06-23Nincs több szervaMegszűnik a Ferrobeton SE amely a versenyeztette az asztaliteniszezőket. Az okokról.
1993-12-17Megyei diákolimpiaKözépiskolások megyei asztalitenisz-diákolimpiájának döntője. Dújv.-i helyezések:1 első, 2 második, 3 harmadik. Csapatban Lorántffy a 2.
1993-12-02Asztalitenisz diákolimpiaMegyei asztalitenisz diákolimpia a Mező isk.- ban. 1. korcsoport eredményei.= Babér a vidékieknek = AH 93. dec.2. 7.p. 2. és 3. korcsoport eredményei = Harmadik a Vasvári = AH 93. dec. 3. 7.p.
1993-11-17Középiskolások diákolimpiájaA város középiskolásainak asztalitenisz versenye. Eredmények.
1993-05-07A hagyományokhoz hívenA megyei egyéni asztalitenisz bajnokság eredményei.
1993-03-05A Ságvári nyertIdén a Ságvári nyerte a város és környék iskoláinak asztalitenisz-versenyét. Helyezések.
1993-02-12Utazás a kaucsuklabda körülA város asztalitenisz sportága még a sztálinvárosi időkre vezethető vissza. Az aranykoráról, hanyatlásáról.
1992-12-04DiákolimpiaNov. 20-án volt a városi középiskolai asztalitenisz diákolimpia. Helyezések.
1992-07-07Szepesi Attila is indulA IX. paraolimpián Barcelonában ott lesz a 12 magyar versenyző között Szepesi Attila, aki asztaliteniszben indul ismét.(Szöulban ezüstöt szerzett).
1990-12-28Diákolimpia SzékesfehérváronA megyei diákolimpia asztalitenisz-bajnokságon a Dunaferr isk. tanulója: Szabó Attila aranyérmet nyert.
1990-04-27Asztalitenisz: György Sándor emlékversenyTizenegyedik alkalommal rendezte meg a városi asztalitenisz szövetség, a fiatalon elhunyt György Sándor emlékét őrző ifjúsági asztalitenisz-versenyt. Eredmények.
1990-02-13Szett és mattA Rudas László Szakközépiskola megrendezte a város pedagógusainak sportversenyét. A verseny a fiatalon elhunyt kolléganő, Fülöp Lászlóné nevét fogja viselni.
1990-01-23PingpongA BVM - városi asztalitenisz szakosztályának helyzetéről. A megye legjobb szakosztályának gondjairól.
1989-12-22A BVM Sportegyesület asztalitenisz szakosztályának hét legfiatalabb versenyzője...A fotón az újonccsoport. Molnár Diána, Michel Anna, Mikulka Szilvia, Keresztúri Edit, Pjéter Zita, Varga Viktória, Kiss Ágnes.
1989-12-19Asztalitenisz: DiákolimpiaA Székesfehérváron tartott asztalitenisz-diákolimpia döntőjének eredményei. 1. Péter Zita (Arany Á.I.), párosban is aranyat nyert. A fiúknál Szabácsi Mihály (Petőfi Á.I.) 3. lett, párosban 1.
1989-12-08Három első helyezés. Krisztina és Krisztián.Enyingen rendezték meg a középiskolások megyei diákolimpiai asztalitenisz versenyét. Eredmények.
1989-11-28Megyei döntőCsákváron rendezték meg az 1989. évi diákolimpia II. és III. korcsoportjának döntőit. A dunaújvárosiak eredményei.
1989-11-17DiákolimpiaAz 1989. évi diákolimpia városi döntőjének asztalitenisz eredményei.
1989-03-10Hazai sikerekA Mező Imre iskola tornatermében rendezték meg az 1989. évi újonc- és serdülőbajnokságot. 9 egyesület közel 120 versenyzője nevezett a versenyre. Eredmények. 6 dunaújvárosi győzelem.
1987-12-29Szerva közben dúdolgatA dunaújvárosi asztalitenisz sportról és az egyik legtehetségesebb versenyzőjéről, Kovács Krisztiánról.
1987-12-15Kovács és SzeriA diákolimpia asztalitenisz megyei döntőjét Enyingen játszották a III. korcsoport versenyzői. Eredmények.
1987-11-20Nevelnek - másoknakAz asztalitenisz sport helyzete Dunaújvárosban. Részletes beszámoló és visszatekintés. Nevek, adatok.
1987-07-17Új sportegyesület alakult (kishír)A Fésűsfonoda és a Munkásszövetkezet hozott létre közösen egy egyesületet, asztaliteniszező és egy természetjáró szakosztállyal.
1987-03-24Eladó szakosztályokA Vörös Csillag termelőszövetkezet NB III-as asztaliteniszezőinek problémái.
1987-02-20Legjobbak a megyébenMegyei versenyen sakkban és asztaliteniszben mérkőztek. Sárbogárdon sikeresen szerepeltek a dunaújvárosiak. Sportoló pedagógusok.
1987-01-16Hegyi Ágnes okozta a meglepetéstA városi újonc, serdülő és felnőtt egyéni asztalitenisz-bajnokság eredményei
1986-07-04Várják a közönséget. Átszervezés után.A város asztalitenisz sportjáról. Adatok, kíváló sportolók neve. Eredmények. A BVM-nél működik a legjobb asztalitenisz szakosztály.
1986-02-04Bajnokokat avattakVárosi ifjúsági és felnőtt bajnokság győztesei. Kép. Egéniben is és vegyespárosban is Mészáros Judit és Kovács István nyert
1985-11-29Asztalitenisz: Tízek bajnokságaEredmények. Fénykép: Ekker Éva kétszeres bajnok.
1985-06-25NB II-ben a BVMAz 1984. évi eredmények az asztaliteniszben.
1985-06-21Asztalitenisz: NB II-ben a lányok isMegnyerték az osztályozót a Szekszárdi TÁÉV ellen, döntetlent értek el a Bp. Siketek SC-vel. Jobb játszmaaránnyal elsők lettek. Kép: A győztes lányok. Névsor.
1985-01-22A felnőttek bajnokságaAz asztaliteniszező megyei és városi bajnokságának eredményei.
1984-12-11Úttörőolimpia: Népszerű a pinpongA városi döntők eredményei.
1984-11-13A felnőttek között isAsztalitenisz. A megyei tizek bajnokságán a dunaújvárosi Kristóf Attila első lett. Dunaújvárosban rendezték.
1984-02-03Asztalitenisz. Sikerek CsákváronKét dunaújvárosi kíváló szereplése a megyei felnőtt bajnokságon. Csőszné, Kovács
1984-01-03Motortól a kaucsuklabdáig. Még bírkózó nem voltamJambrik Ferencről, aki "meghonosította" Dunaújvárosban az asztalitenisz sportot. 1951 óta versenyez Dunaújvárosban. Sportolói pályafutásáról nyilatkozik. Kép: J. F.
1983-03-18Poros asztalokkal kezdődött. Drága ütők, apró vágyak.Török József, a városi asztalitenisz szövetségének elnöke nyilatkozik a város asztalitenisz sportjáról. Vázlatos sporttörténet. Az 1951-es évektől. Az elsők között Jambrik Ferenc, Markovics Sándor - említve. Mai eredmények és gondok
1983-01-28Kovács István-ötszörA hétvégén került sor az asztalitenisz városi és megyei bajnokságra is, amelyen Kovács István öt aranyérmet szerzett.
1982-10-15Bot csak a sétához kellSzepesi Attila mozgássérült az asztaliteniszben országos bajnok lett. Munkájáról és sportpályafutásáról.
1982-02-12Dunaújvárosi fölényÚjonc, serdülő és ifjúsági egyéni, megyei bajnokságban a Dunaújvárosi sikerekről. Eredmények.
1982-01-12Izgalmas játszmákA városi egyéni és a megyei egyéni versenyeken jól szerepeltek a dunaújvárosiak. Részletes eredmények.
1981-12-18Asztalitenisz: Négyen a döntőbenAz 1981. évi úttörőolimpia megyei döntőin a dunaújvárosiak négy első helyet szereztek. Részletes eredmények.
1981-11-24Asztalitenisz: SikerekA III. osztályú megyei bajnokságon minden számban a dunaújvárosiak győztek. Eredmények. A legeredményesebb versenyző fényképe: Kovács István.
1981-11-10György Sándor emlékversenyMásodszor rendezte meg a városi asztalitenisz szövetség a György Sándor emlékére kiírt serdülő és ifjúsági versenyt a megyei csapatoknak. Az ifjúságiaknál a DKSE nyerte a pontversenyt.
1981-03-06Ujoncok tornájaBicskén a Floriana Kupán 2. lett a Kohász csapata.
1981-02-20AranyérmekA megyei asztalitenisz szövetség Dújv-ban, a Petőfi iskolában rendezte meg az 1981. évi újonc, serdülő és ifjúsági egyéni bajnokságot. Eredmények.
1981-02-20Tömegsport. Sportoló pedagógusokFebruár 8-án a téli olimpiai napok keretében Székesfehérváron rendezték meg a pedagógusok megyei asztalitenisz és sakk versenyét. A dunaújvárosi pedagógusok sikeresen szerepeltek. A győztesek névsora.
1981-01-27HelyezésekAz asztalitenisz megyei felnőtt egyéni bajnokságán 2. lett Ambrus G., 2. lett a férfi páros: Ambrus - Szalontai, vegyespárosban 3. lett Szalontai - Boros.
1980-11-07EmlékversenyGyörgy Sándor-emlékverseny a serdülő megyei asztaliteniszezőknek.
1980-01-22Nyolc győzelemA Székesfehérváron rendezett serdülő, megyei bajnokságon a dunaújvárosiak nyolc győzelmet arattak.
1978-05-26Befejeződött a városi csapatbajnokságA bajnokság tavaszi végeredménye.
1978-01-24Asztalitenisz. Hat első helyzésA megyei serdülő és újonc bajnokságon. A győztesek és helyezettek névsora.
1977-07-01Eredményes hat hónap a Kohász életébenA "bizonyítványosztás" ezután következik.
1976-07-23A ping-pong edzőSemsei Sándor ("Kacsa) edző portréja.
1974-12-13Asztalitenisz: mérleg, 1974A Vendéglátók és a DKSE eredményei.
1974-10-08A dunaújvárosi fiúk győztekDunaújvárosban rendezték meg az 1974. évi serdülő fiú és leány Tízek Bajnokságát.
1973-11-23Asztalitenisz: mérleg; 1973.Beszámoló a dunaújvárosi asztaliteniszezők 1973. évi eredményeiről.
1973-01-26Hét dunaújvárosi győzelemDunaújvárosban rendezték a megyei serdülő és ifjúsági asztalitenisz bajnokságot. Részletes eredmények a cikkben.
1973-01-09A papírforma érvényesültEredmények a városi asztalitenisz -bajnokságról.
1973-01-05Az év első városi bajnokát avatják.dunaújvárosi asztalitenisz bajnokság.
1972-12-22"Nehéz, de eredményes évet hagyunk magunk mögött"Gyorsmérleg a D. Kohászról. Beszélgetés dr. Sápi Tibor elnökkel.
1972-12-12Kilenc dunaújvárosi úttörőÖt birkózó, 2-2 asztaliteniszező a VIII. téli olimpia döntőjében.
1972-01-14Asztalitenisz, birkózásMérlegen a D. Kohász.
1971-12-14Hét dunaújvárosi úttörő került a VII. Téli Úttörő-olimpia döntőjébeAsztalitenisz, és sakk. Névsor.
1970-12-04AsztaliteniszDunaújváros sportja, 1970.
1970-11-13BajnokcsapatA D. Ruhagyár asztalitenisz csapata két vereséggel az NBII-ben.
1969-09-12Jubileum (kishír)Tíz éve 1959-ben alakult meg a Dunaújvárosi Ruhagyár asztalitenisz szakosztálya.
1969-06-10A kaucsuklabda nem pihenAz asztalitenisz sport helyzetéről. A D. Ruhagyár és a Vörös Meteor csapatáról.
1968-12-20D. Kohász 1968Eredményes éve volt-e 1968 a Dunaújvárosi Kohász Sportegyesületnek, a 12 szakosztálynak?
1967-03-03Az asztiliteniszező sportiskolások versenyzéseA gyerekek részvétele megyei, országos versenyeken.
1967-02-10Országos asztalitenisz vidék bajnokság városunkbanAsztalitenisz OB.
1966-01-28Bemutatjuk a Petőfi Sportkört1963-ban tenisz szakosztállyal alakultak. Mára már asztalitenisz szakosztályuk is van
1966-01-18A Vörös Meteor SportkörNagy elképzelések, tervek egy kis sportklubtól.
1963-12-31SzámvetésA város 12 sportkörénél 17 sportág szakosztályai működnek. 3 iskolai (316.ITSK, Technikum, Gimnázium) és 9 üzemi sportkör létezik. Sportiskola: Kinizsi SE patronálása alatt.
1962-11-23Fő feladat a tömegsport kiszélesítése14 sportág eredményeit, hibáit értékelte a Városi Tanács Végrehajtó Bizottsága.
1961-11-05"Idényzárás" előtt a Kohász.Eredmények.
1960-12-13Évzárás előtt az asztaliteniszezőknélMár évek óta az élmezőnyben vannak.
1960-02-05SzámvetésA Kohász 1959. évi sportjáról
1959-10-02Az asztalitenisz sport fejlődése SztálinvárosbanTörténeti összefoglaló
1959-01-23A Vasas SK vezetőségválasztó taggyűléseÉrtékelték a szakosztályok munkáját. A sportklub előtt álló feladatok.
1959-01-16Az asztalitenisz szakosztály 1958. évi munkájárólBeszámoló az elmúlt évről.
1958-12-24Az év legszebb sportélményeibőlSemsei Sándor asztaliteniszező. Bedecs László atléta. Fejes László labdarúgó. Ligeti Béla labdarúgó...
1958-03-11Sztálinvárosi Vasas - Görögország 5:1Nemzetközi asztalitenisz mérkőzés március 8-án Sztálinvárosban.
1958-01-17Számvetés az elmúlt esztendőrőlA helyi sportélet, sportesemények.
1957-12-06Árvai-Semsei páros országos bajnokságot nyertA Kecskeméten lebonyolított asztalitenisz versenyen az Árvai-Semsei páros nyert.
1956-11-29A Vasas sportolók folytatják edzéseiketA forradalmi események a sporolók felett sem múltak egy nyomtalanul.