Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

169 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2022-11-04Focival emlékeztek sporttársaikra2022-ben is mindenszentek ünnepe előtt rendezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) azt a kispályás labdarúgó tornát, melyen egykori sporttársaik, Héger Ádám, Ádám Anita, valamint Komáromi Ádám emléke előtt adóztak a sportág szerelmesei.
2022-06-10Remek meccsek a női mezőnybenA DLSZ Arénában rendezték meg az AA Mozgásstúdió női foci kupa elnevezésű viadalt, mely a Carissa osztály női bajnokságának harmadik fordulója is volt egyben. Sárkeresztes, a Dunaújváros PASE, a Baracs, az Enying és a Kiskunhalas együttesei mérték össze egymással erejüket körmérkőzéses rendszerben, melyből végül az a Sárkeresztes került ki győztesen, mely mind a négy meccsét megnyerte. A második helyen a DPASE gárdája végzett.
2022-03-18Nőnapi focikupa az AranybanA Kiskunhalas gárdájának sikerével ért véget a Nőnapi Carissa Virág Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna az Arany iskola tornatermében.
2021-12-29A korosztályok legjobbjait jutalmazta meg a DPASEBeszámoló a Dunaújváros PASE labdarúgóinak évzáró rendezvényéről, amelynek keretében a legjobb játékosokat díjazták.
2021-11-05Játékkal tisztelegtek előttükÚjra megrendezte a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a sportcsarnokban a VIII. Ádám Anita, IX. Héger Ádám és IV. Komáromi Ádám Emléktornát. Méltón sikerült megemlékezni mindhárom sporttársunkról, akik sajnos már nem lehetnek köztünk.
2021-11-05Játékkal emlékeztek barátaikra!A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség munkatársai emléktornával tisztelegtek a tragikusan fiatalon elhunyt sportolók, Héger Ádám, Komáromi Ádám, és Ádám Anita emléke előtt. A jeles eseményen Motyovszki Mátyás önkormányzati képviselő, az Ifjúsági Sport és Turisztikai Bizottság elnöke is részt vett.
2021-10-14A hölgyek is javában rúgják a labdátTöbbévnyi pihenőt követően a második évadot kezdték ősszel a lányok a Fejér megyei labdarúgó-bajnokságban.
2021-10-02A hölgyek is javában rúgjákJavában zajlik már a női felnőttfutball-bajnokság is. Sok év után tavaly indult ismét útjára a felnőtt korcsoport versenye Fejérben, ahol két városkörnyéki együttes, a Baracs és a Mezőfalva is rajtvonalhoz állt. A csapatokról.
2021-07-08"Megtanultam küzdeni"Pasker Renáta a Dunaújváros PASE futsalcsapatának játékosa huszonhat találatával a női futsal NB II nyugati csoportjában megszerezte a gólkirálynői címet hihetetlenül szoros versenyben Béres Lillával, a Máltai SE játékosával végig fej fej mellett haladva.
2021-06-12Újra pályán voltak a hölgyekHosszú szünetet követően újra a hölgyeké volt a főszerep a múlt hétvégén, amikor a DLSZ szervezésében rendezték meg a Markó Lajosról elnevezett városi kispályás labdarúgó-bajnokság második fordulóját, amelyen hat csapat indult.
2021-06-11Szekszárdi öröm a DLSZ ArénábanA DLSZ Arénában rendezték meg a női labdarúgók kispályás bajnokságának második fordulóját 2021. június 5-én. A sorozat szombati játéknapján hat együttes mérte össze egymással erejét, így a Dunaújváros PASE csapata mellett, a Szekszárd, a Sárkeresztes, a Mezőfalva, a Baracs, illetve a Kiskunhalas formációi vágtak neki a küzdelmeknek.
2021-05-08A nőknél a Baracs verhetetlenA Fejér megyei női labdarúgó-bajnokságot toronymagasan, a tizenkét meccséből tizenkettőt megnyerő Baracs az előző fordulóban Mezőfalván vendégeskedett.
2021-04-08Toronymagasan az első helyenA 13. körnél tartó bajnoki szezonban továbbra is veretlenül áll az élen a Baracs csapata a Fejér megyei női labdarúgó-bajnokságban. A sorozatban rajtuk kívül a Csákvár, az Enying, a Mezőfalva és a Sárbogárd együttesei küzdenek egymással.
2021-01-12A korosztályok legjobbjainak elismerése a DPASE klubjánálA Dunaújváros PASE labdarúgóklubja nemcsak a felnőttcsapat, hanem minden korosztály legjobbját is megválasztotta, akik a 2020-as évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.
2020-11-26A baracsi legyőzhetetlenekEgy mérkőzés kivételével véget értek a Fejér megyei felnőtt női labdarúgó-bajnokság 2020/2021-es idényének őszi fordulói, ahol a Baracs együttese ezúttal is magabiztosan utasította maga mögé a mezőnyt.
2020-08-13A hölgyek is készülnek már a közelgő bajnoki nyitányraMezőfalván az elmúlt hétvégén öt csapat részvételével rendeztek felkészülési tornát. A megmérettetés célja volt, hogy az edzők, az irányító szakemberek felmérjék az együttesek erőnléti és technikai állapotát.
2020-07-29Egyből két női csapat lett. A százéves történelmük során erre nem volt példaA semmiből egyszer csak két női csapata is lett Mezőfalvának! A klub 100 éves története alatt ilyen még nem volt – legalábbis ezt állítja Südi László edző, aki fantasztikus belépővel tért vissza a község labdarúgó­életébe. Maga köré gyűjtötte a környékbeli települések focit szerető „amazonjait” és egy ifjúsági, valamint felnőttkorosztállyal nekivágott a női bajnokságnak.
2020-06-00Volt egyszer egy csapatSzabó Tamás visszaemlékezése a Pentele Egyesület női labdarúgócsapatáról, amely az 1990-es években nagy sikereket ért el.
2019-07-16Kétezer meccset és negyvenkét kupát rendeznek éventeJúlius 12-én, pénteken este a Campus étteremben tartotta a 2018/2019. évi bajnoki szezon eredményhirdetését, valamint díjátadó ünnepségét a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség.
2019-03-00A Rácalmási Rendezvényközpont és Sportcsarnok hírei. Az I. Timpanon Amazon Kupa megnyitója. A nyolcadikosok keringője. Jótékony íjászverseny. Oviolimpia - kötélhúzés és sorversenyekKépes beszámoló a 2019. februári-márciusi sporteseményekről, rendezvényekről
2019-02-20A Puskás nyerte meg a rácalmási kupátFebruár 17-én, vasárnap rendezték meg Rácalmáson az I. Timpanon Amazon Kupa meghívásos labdarúgó-teremtornát, amelyet a leány U14-es korosztály számára írtak ki.
2018-11-21A hölgyek lezárták az idei évetA Dunaújváros PASE utánpótlás női együttesei két mérkőzéssel zárták a múlt héten a 2018/2019. évi bajnokság őszi szezonját.
2018-11-20Csokit gyűjt és labdát rúgA baracsi női labdarúgó SE a nagyok gyűjtésének tavalyi sikerén felbuzdulva idén belevág a gyűjtésbe. Az MTK női labdarúgóitól indult, akik az előző évben 1576 darab csokoládét gyűjtöttek a gyermekotthonban élő apróságok javára.
2018-11-17Őszi bajnok a DPASE csapataA Dunaújváros PASE női együttesei az elmúlt időszakban szép eredményeket érték el.
2018-11-07Lélekben ők is egykori társaikkal futballoztakA Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség felhívására a VI. Héger Ádám, V. Ádám Anita és I. Komáromi Ádám kispályás labdarúgó-emléktornán tíz férfi és hat női együttes mérkőzött meg a sportcsarnokban.
2018-07-23DLSZ: tartalommal megtöltött, sikeres évadot könyvelhettek elEgy baráti hangulatú szezonzáró ünnepségen fogadta a vendégeit a Dunaújvárosi Labdarúgó-szövetség (DLSZ) a Campus étteremben a napokban. A rangos tisztségeket betöltő meghívott vendégek és a támogatók mellett megjelentek a hihetetlenül bőséges versenyprogram legsikeresebb résztvevői és képviselőik is.
2018-07-18Szép jövő előtt áll a női labdarúgás isNagy fába vágja a fejszéjét az, aki Magyarországon komolyan kezd foglalkozni a női labdarúgással. Róth Magdolna (kép) ezt a nehéz munkát vállalta. Dunaújvárosi kezdés után, jelentős ugrással Spanyolországban folytatta a pályafutását, majd visszatért.
2018-07-09A sikerekből építkeznekJúnius 29-én este a baracsi faluház nagytermében ünnepélyesen is lezárult a Baracs SE 2017/2018-as idénye, ahol a legeredményesebb labdarúgócsapatokat és a legtehetségesebb játékosokat ünnepelték. A rendezvényen részt vett Schneider Béla, az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának igazgatója is.
2018-06-20Éremeső termett a baracsi hölgy futballistáknakIgen impozáns a Baracs SE női csapatának mérlege, hiszen a Pest megyei női háromnegyed pályás bajnokság déli csoportjának küzdelmeiben az első helyen végeztek.
2018-06-12Veretlenül bajnokok a baracsi hölgyekJúnius 10-én, vasárnap csoportgyőztesként vehette át a kupát a Baracs SE női labdarúgócsapata, és a góllövőlista első, második helyét is begyűjtötték. Veretlenül lettek bajnokok!
2018-06-06Fejér megye lányai a legjobbakA napokban rendezték meg a három megye női labdarúgó-válogatottjának tornáját, amelyen Fejér megye diadalmaskodott.
2018-04-00Nőnapi Futballtorna: ismét nagy siker volt2018. március 4-én hat csapat részvételével második alkalommal került megrendezésre a Nőnapi Futballtorna a nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola tornatermében. Csapatok és eredmények a cikkben
2018-03-20Tornák, sikerekAz elmúlt heti nemzeti ünnepen három kispályás labdarúgótornát is rendezett a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a Dunaújváros Sportcsarnokban.
2018-03-08Másodszor is megszerezték a nőnapi kupa első helyétA nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola tornatermében második alkalommal március 4-én kitűnő hangulatú mérkőzésen találkozott egymással hat csapat: a DPASE, a Baracs SE, Tatárszentgyörgy, Soroksár-Jánoshalma, az Amazon Foci (Budapest) és a házigazda Nagyvenyim női focistái.
2017-12-00Lezárultak az őszi fordulók2017. év végi összegzés a rácalmási labdarúgó csapatokról
2017-11-28Renáta lett a király BaracsrólA napokban rendezte meg hatodik alkalommal az MLSZ Pest megyei igazgatósága a gólkirályok gáláját, ahol a Baracs SE női labdarúgócsapat játékosa, Pasker Renáta (kép) a Pest megyei bajnokság déli csoportjában elért 13 találatával a gólkirályi címet vehette át a 2016/2017-es idényben.
2017-11-18Győzelmével őszi bajnok lett a baracsi női labdarúgó-együttesRemek összjátékkal, pontos és fegyelmezett taktikával a Baracs együttese teljesen megérdemelten írhatott három pontot a Pest megyei női bajnokság déli csoportjának záró fordulójában. Az utolsó forduló eredményével ezzel az élre ugrottak Fehérvári József lányai, a második helyen a Dunaújváros PASE csapata telel.
2017-11-07Focival emlékeztekNovember elsején két, tragikus körülmények között elhunyt két egykori fiatal labdarúgóra, Géger Ádámra és Ádám anitára emlékeztek a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által szervezett kispályás tornákkal a Dunaújváros Sportcsarnokban.
2017-08-03A csantavéri magyarokA közelmúltban a Pentele lány focicsapat a szerbiai Csantavérre látogatott, arra a barátságos kupameccsre, amelyet a falunapok tiszteletére rendeztek, s ahová meghívták a testvértelepüléseiket is, így a magyar Akasztót is.
2017-07-10Gálával zárták az évetJúlius 7-én, pénteken este a Campus Étteremben tartotta szokásos szezonzáró ünnepségét a városi kispályás bajnokságokat, és különböző tornákat lebonyolító Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség.
2017-07-07A jó teljesítmény érmekben és kupákbanÉrem- és kupaeső a 2016/17-es bajnoki évad értékelésénél - a baracsi futballszakosztályok nem véletlenül kiemelkedő csapatai a megye délvidéki pontjának.
2017-06-28A DPASE lett a női bajnokA 2016/2017. évi Carissa női kispályás labdarúgó-bajnokság utolsó fordulóját rendezték június 24-én,szombaton Baracson.
2017-06-17Csantavéri látogatásMa már huszonkilenc éves hagyománynak megfelelően ez évben is dunaújvárosi küldöttség látogatott a vajdasági Csantavérre, a háromnapos csantavéri falunapra.
2017-05-17Mindenki egyenrangúvá válikA Sajtó és Tanulás (SÉTA) programban résztvevő diákok írásai. Schnierer Fanni, a Hild József Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjának írása.
2017-04-00Lányok a kezdővonalnálHangulatos Nőnapi futballkupát rendezett március 4-én a Nagyvenyimi Sport Klub. Helyezések: 1. DPASE, 2. Baracs, 3. Maroshegy, 4. Rácalmás
2017-03-14Ezúttal a DPASE győzöttA Dunaújváros Sportcsarnokban rendezték meg március 11-én. szombaton a 2016/2017. évi Carissa női amatőr kispályás labdarúgó-bajnokság második fordulóját.
2017-03-07A csapatszellem segítettHangulatos nőnapi futball kupát rendezett március 4-én, szombaton a Nagyvenyimi Sport Klub, ahol a házigazda mellett az Ikarus-Maroshegy, a DPASE, és a Baracs SE női focistái mérték össze tudásukat.
2016-12-29XXVI. Pentele Kupa. Az Astra Hungary FC nyerte a Pentele KupátDecember 28-án már a huszonhatodik alakalommal rendezték meg a Dunaújváros Sportcsarnokban a Pentele Kupa női kispályás labdarúgótornát. Pályára lépett a Dunaújváros PASE együttese is, de nem jutottak a legjobbak közé.
2016-12-27A huszonhatodik kupaA két ünnep között, december 28-án, szerdán immár huszonhatodik alkalommal rendezi meg a Pentele Sport Kultúr és Hagyományőrző Egyesület a Kárpát-medence talán legjelentősebb női teremlabdarúgó-tornáját.
2016-07-18Évet zárt a születésnapos DLSZJúlius 15-én, pénteken este a Campus étteremben tartotta a 2015/2016. évi Markó Lajos kispályás labdarúgó-bajnokságok díjátadó ünnepségét a negyvenöt esztendős Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A legsikeresebb csapatvezető: Bognár István, az elmúlt bajnoki esztendő legidősebb játékosa Futó János (62 év), az év játékvezetője: Reinicz Gábor. A DLSZ Tisztelet-díját Jurinka Zoltán kapta.
2016-07-01Bajnok a Baracs SEA hétvégén rendezték a Carissa Női Labdarúgó Bajnokság rájátszását.
2016-06-15Fejér megye végzett az élenJúnius 11-én rendezte meg a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága a női megyeválogatottak tornáját, amelyen a következő négy csapat vett részt: Budapest, Fejér, Somogy és Bács-Kiskun megye. A Dunaújváros PASE és a Baracs SE is három játékost adott a megyeválogatottba. Dunaújváros PASE: Domján Boglárka, Somogyi Dóra, Varga Fani. Baracs SE: Bozsik Brigitta, Gyöngyösi Éva, Sraj Bernadett.
2016-04-00A hónap diákjaiA www.infodunaujvaros.hu honlap versenyén - tanulmányi eredményeik, sportteljesítményük vagy zenei teljesítményük miatt - márciusban legtöbb szavazatot kapott diákok névsora és bemutatása.
2016-02-19Kupagyőzelem kapott gól nélkülMindhárom mérkőzését megnyerte a Földi Imre Sportcsarnokban tornagyőztes Fejér megye női kispályás labdarúgó-válogatottja. A csapnak két dunaújvárosi játékos is tagja: Huszta Melánia, Zumbulisz Martina. A Baracs Sportegyesületből négy tagja van a válogatottnak.
2016-02-00Hild 60Hatvan éves a Hild Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. Egy kiállítás keretében elevenítették fel az elődök munkáját, sikereit, erőfeszítéseit, illetve a közelmúlt és a jelent történéseit. Ismertető az iskola jelenlegi helyzetéről.
2016-01-26Igazán pörgős meccsek voltakA Hild József Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium lány és fiú csapata is remekül szerepelt a Fair Play Cup országos labdarúgó tornán.
2015-12-22Huszonötödször a hölgyekEz évben már 25. alkalommal rendezték meg Dunaújvárosban a Kárpát-medence legjelentősebb női labdarúgó-tornája, a Dunapentele Kupát, amit először 1991-ben bonyolítottak le. A győzelmet a szegediek szerezték meg
2015-12-17Jubileumi Pentele KupaDecember 19-én rendezik meg a Dunaújváros Sportcsarnokban a XXV. Pentele Kupát egyben III. Kárpát-medence bajnoka női labdarúgó-tornát.
2015-11-25Amatőr focitornán...Ismét elkezdődött a Fair Play Cup nevezetű országos középiskolai amatőr labdarúgó torna, amelyen az 1996. június 30-a után születettek vehetnek részt. A Hild József Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium lánycsapata remekül szerepelt a labdarúgó-tornán.
2015-06-26A gólkülönbség döntöttJúnius 13-14-én öt megye részvételével női válogatottaknak kiírt torna zajlott Budapesten. A megyei válogatott tagjaként öt Dunaújváros PASE labdarúgó játszott a mérkőzésen: Kovács Gáborné, Dudás Dóra, Szatmári Magdolna, Pasker Renáta, Zumbulisz Martina). A válogatott vezetőedzője, a szintén dunaújvárosi Vigh György.
2015-06-25Vakáció, lehetőségekHatáron túli tehetséges fiatal sportolók táboroznak Dunaújvárosban. A huszonöt táborozó fiatal már megérkezett a Lorántffy szakközépiskola kollégiumába, ahol Szabó Tamás, a Pentele Sport-, Kultúr és Hagyományőrző Egyesület elnöke köszöntötte a vendégeket.
2015-06-19Megdönthetetlenek a hölgyekMegyei Kupa győztes lett a Baracs SE női csapata.
2015-05-28Címvédés az idei Akarat Ereje KupánTizenkét férfi, valamint nyolc női csapat részvételével rendezték meg Pünkösd hétfőn az Alsó Duna-parton a IV. Akarat Ereje Kupa elnevezésű kispályás labdarúgótornát.
2015-05-00A hónap diákjaA www.infodunaujvaros.hu honlap versenyén áprilisban győztes diákok bemutatása.
2015-05-00Komoly célok az utánpótlás nevelésben [utánpótlás-nevelésben]A dunaújvárosi labdarúgó csapat utánpótlásának bemutatása. Harsányi István, Rafael Laura és Tóbiás Fanni nyilatkozata, akik az utánpótlás-csapatok tagjai.
2015-04-17Magabiztosan vezetik a tabellátŐsszel remekelt az U15-ös női focicsapat.
2015-03-02Kicsik-nagyok, fiúk-lányok futballoztakA dunaújvárosi diákönkormányzat február 27-én első alkalommal rendezte meg a városi diákolimpiai labdarúgó-tornát.
2015-02-20Listavezető helyen az U15-ös csapatSzépen teljesítenek a női labdarúgók. Várhatóan március végén kezdődik a bajnokság.
2015-02-12Dunaújvárosi siker a lányok mezőnyébenTizenöt öregfiúk csapat csatázott az FMLSZ Kupájáért a Főnix csarnok műfüves pályáin. A hölgyek között ott voltak a dunaújvárosiak és a baracsiak is. A torna válogatottja Dudás Dóra lett.
2014-12-27Erős mezőny, jó meccsekHuszonnegyedik alkalommal rendezték meg a hagyományos női nemzetközi labdarúgó-tornát, amely ettől az évtől kezdve új nevet kapott: Kárpát-medence Bajnoka.
2014-12-16A Kárpát-medence bajnokaAz idén december 21-én vasárnap huszonnegyedik alkalommal rendezik meg a nemzetközi női teremlabdarúgó tornát a sportcsarnokban. Az eddigi Dunapentele Kupa az idén Kárpát-medence Bajnoka Kupa nevet kapta.
2014-12-03Szerintem csodás érzésNovember 27-én felkészülési torna keretében elkezdődött a Coca-Cola és az MLSZ közös, középiskolásoknak kiírt országos kispályás focitornája. A Hild József Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium lány csapata első helyezést ért el.
2014-12-00Őszi bajnokok a lányokA Dunaújváros PASE U15-ös női utánpótláscsapata őszi első lett. Interjú Róth Magdolnával, a csapat edzőjével.
2014-07-16Egy kiegyenlített szezon mérlegeSzezonzárás, értékelés a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnél.
2014-07-04Serdülő lány futballisták (kishír)A Dunaújváros PASE leány U15-ös korosztályú labdarúgócsapata a 2014. évi megyei bajnokságban a második helyen végzett.
2014-06-27Egy szezonban negyven bombaMásodikok lettek a DPASE leány (U15) labdarúgói a megyei bajnokságban.
2014-06-00Újra a legjobbak között!A kezdetek. DPASE: új fejezet a dunaújvárosi foci történetében. A női szakág története. Az újkor.
2014-03-12Dunaújvárosi győzelemLabdarúgó-tornát rendezett lányoknak az U15-ös korosztályban a Dunaújvárosi PASE március másodikán az Arany iskolában. Az öt résztvevő csapat közül az első helyet a házigazdák szerezték meg.
2014-03-07Itthon tartották a kupát a lányokA Dunaújváros PASE rendezésében a múlt hézt végén került sor az U 15-ös korosztályú lányok labdarúgó tornájára az Arany iskola tornatermében. Öt csapat vett részt a tornán.
2014-03-00Büszke vagyok a lányokraEgyre nagyobb népszerűségnek örvend városunkban a női labdarúgás, amely a Dunaújvárosi PASE égisze alatt több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. Interjú Vígh György edzővel.
2014-01-10Női foci magas színvonalonFutsal határok nélkül. Huszonharmadik alkalommal rendezték meg a Dunapentele Kupát, december 30-án.
2013-12-31Az Astra Hungary kupagyőzelmeA Dunaújváros Sportcsarnokban kilenc csapat részvételével december 30-án rendezték meg a 23. Dunapentele Kupát kispályás női labdarúgásban. A győzelmet az Astra Hungary szerezte meg.
2013-12-24Orosz földön magyar emberkéntOrosz labdarúgócsapattal mérkőzött meg a Pálhalma női csapatával. Beszélgetés az orosz csapat edzőjével.
2013-12-18Kispályás focitornaCoca-Cola Cup kispályás focibajnokság középiskolásoknak, amelyen a Hild József Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium lány és fiú csapatai is indultak.
2013-10-19A DPASE-Hild Kupáért fociztakA múlt héten megrendezték a hetedik és nyolcadik osztályos fiúk és lányok részére a DPASE-Hild Kupát. Eredmények a cikkben. Kép: Szabó Gyula és Kovács Zoltán.
2013-09-05Futballozó hölgyekAz előző bajnoki esztendőben a tizedik helyen végzett a Dunaújváros PASE női labdarúgócsapata a Fejér megyei bajnokságban, a városi kispályás sorozatban viszont aranyérmes lett. Beszélgetés Vigh György edzővel.
2013-08-13Baracsi futballBeszélgetés Fehérvári Józseffel, a Baracsi Sportegyesület elnökével.
2013-07-17Zeus Nyári Foci FiesztaA hétvégén már az ötödik Zeus Nyári Foci Fiesztát rendezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. Részletes eredmények a cikkben.
2013-06-26Női kispályás bajnok a DPASEA 2012/2013. esztendei városi kispályás labdarúgó-bajnokság női Baronesz csoportjának győztese a Dunaújváros PASE együttese (kép).
2013-02-06Újra lányfoci a HildbenNagy öröm számára, hogy néhány tehetséges lány kezdeményezésére néhány évvel ezelőtt újjá alakult iskolánk, a Hild József Szakközépiskola lányfoci-csapata.
2013-01-25Az NB III drága volt, most a megyei II-benA adonyi sportkör futballcsapatáról Pálinkás András elnök beszélt.
2013-01-17Amazonok határon innen és túlDecember 29-én rendezték meg a már hagyományos Pentele-Villicus nemzetközi női labdarúgó tornát a városi sportcsarnokban10 csapat részvételével. Első lett a Bp. Univerzum, második a szintén magyar Astra FC, harmadik az Érsekújvár csapata.
2013-01-03Az Univerzum nyerte a nőilabdarúgó-tornátDecember 29-én rendezték meg a Dunaújváros Sportcsarnokban a XXII. Pentele-Villicus Kupát. A hagyományos női kispályás nemzetközi labdarúgótornára a Kárpát medencéből összesen tíz csapat nevezett. Részletes eredmények a cikkben.
2012-12-27Dunapentele KupaDecember 29-én megrendezik a Dunapentele Kupa nemzetközi teremlabdarúgó-tornát a Dunaújváros Sportcsarnokban.
2012-06-21A DPASE lett a női bajnok (kishír)Befejeződött a Baronesz női városi kispályás labdarúgó-bajnokság. Eredmények: 1. DPASE, 2. DDSE Dunaferr Iskola, 3. Retro.
2012-04-11Elkezdődött a női kispályás bajnokságDunaújvárosi női kispályás labdarúgó-bajnokság.
2012-04-05A Dunaújvárosi Főiskola sikereA Dunaújvárosi Főiskola volt tegnap a házigazdája a XIII. Fejér Megyei Felsőoktatási Sportnapnak. Beszámoló és eredmények. Az összesített pontversenyben a házigazda végzett az első helyen.
2012-03-12A Rudas nyerte a nőnapi tornátNőnapon már a tizenkilencedik alkalommal rendezték meg a városi középiskolás lányok részére kiírt teremlabdarúgó Bánki Kupát.
2011-12-31Kupagyőztes UniverzumA Dunaferr Sportcsarnokban huszonegyedik alkalommal rendezte meg a Pentele Alapítvány a Dunapentele Kupa nemzetközi női kispályás labdarúgó-tornát.
2011-10-27A Hild kollégium sikere műfüvönHild kollégium pályáján rendezték meg a Fejér megyei kollégiumok műfüves labdarúgó-bajnokságát. Az iskola Hild I csapata az első helyen végzett.
2011-02-23Ez a név kötelez!Beszélgetés Vígh Gyulával, aki a pentelei női futball csapat-, és a helyi tekeegyesület technikai vezetője volt, a Dunaújváros és Környéke Közbiztonságáért Alapítvány kuratóriumának elnöke és a Kéknefelejcs Népdalkör tagja.
2010-12-30Az Universum lett az elsőHuszadik alkalommal rendezték meg - december 28-án - a Pentele Kupa női kispályás labdarúgó tornát a Dunaújváros Sportcsarnokban.
2010-10-06Foci, lányok, csapatszellemInterjú a Pálhalma női labdarúgócsapat edzőjével, Vígh Györggyel és két játékosával, Horváth Edinával és Bozsik Brigittával.
2010-06-12Mert a jó focit mindenki szereti!Kép a Pálhalmai női labdarúgócsapatról.
2010-04-27Fináléba jutott a RudasDunaújvárosban rendezték meg az V.-VI. korcsoportos női labdarúgó diákolimpia megyei döntőjét. A dunaújvárosi csapatok közül a Rudas szakközépiskola csapata (kép) jutott be az országos döntőbe.
2010-01-20Évről évre fejlődik a lánycsapatA Rudas Középiskola leány labdarúgócsapata egy vajdasági nemzetközi versenyen a negyedik helyen végzett.
2009-12-30Kupagyőztes futsalosokMegrendezték a Dunaferr Sportcsarnokban a XIX. Dunapentele Kupa női kispályás labdarúgó-tornát. Eredmények.
2009-12-02Lányok a kispályánAz Arany János Általános Iskola tornatermében múlt szombaton rendezték meg a II. Zeus Női Foci Tornát.
2009-12-01Pálhalmai diadalA Carissa Sportegyesület és a Zeus sportbolt szervezésében megrendezték a II. Zeus Női Foci Kupát, ahol a Pálhalma gárdája végzett az élen.
2009-06-03Egy bronz a lányoknakBudapesten rendezték meg a szakközépiskolák országos bajnokságát, ahol a Rudas szakközépiskola leány labdarúgócsapata bronzérmet nyert.
2009-04-29Negyedszer a döntőbenA női labdarúgó diákolimpia V-VI. korcsoportjának megyei döntőjében a Rudas szakközépiskola csapata az első helyen végzett.
2009-01-30Remek hallás és jó gömbérzékA Móricz Zsigmond Általános Iskola leány labdarúgócsapata bronzérmes lett a megyei diákolimpián.
2008-12-03Teremben küzdöttek a női futballistákMegrendezték az I. Zeus Női Focigálát az Arany János Általános Iskolában. Részletes eredmények a cikkben.
2008-11-26A perkátai lányok sikereiRudas Kupa: az általános iskolák felső tagozatos lányainak teremfoci kupájának eredménye: 1. Perkáta csapata, 2. Dózsa György Általános Iskola, 3. Ercsi csapata. A legjobb kapus Horváth Brigitta (Dózsa iskola), a gólkirálynő Tóth Alexandra (Perkáta).
2008-10-18Rudas sikerek női futballbanA kispályás futball-bajnokság Közép-magyarországi régiójában a Rudas középiskola csapata az első helyen végeztt. A gólkirálynő Pasker Renáta lett.
2008-06-04A sorsoláskor minden eldőltA Rudas szakközépiskola lány futballcsapata a diákolimpia döntőjében a 9. helyen végzett.
2008-01-04Meglepetés született a női Pentele Kupán2007. december 29-én (a cikkben rosszul szerepel) a Dunaferr Sportcsarnok adott otthont a XVII. Pentel Kupa nemzetközi női teremlabdarúgó-tornának. Eredmények a cikkben
2007-12-29A Pentele Kupáért (kishír)Ismét megrendezik a női labdarúgók Pentele Kupáját. A teremtornának a helyszíne ezúttal a Dunaferr Sportcsarnok lesz. Itt ma (2007.12.29.) reggel kilenc órától tíz csapat méri össze erejét. Szabó Tamás főszervezőtől megtudtuk, hogy igen erős mezőnyt sikerült összehozni, hiszen itt lesz Dunaújvárosban a nagypályás bajnok MTK és a kispályán aranyérmes Bp. Universum is. A Honvéd pedig két csapattal is nevezett. A határontúliakat az Érsekújvár és a Szabadka képviseli, míg a dunaújvárosi színeket a Pálhalma NB II-es együttese. (teljes szöveg)
2007-12-10A "nagy játék" örömeA Dunaújvárosi Főiskola női futballcsapatának bemutatása.
2006-12-29A Dunapentele KupáértA Gárdonyi Géza Általános Iskolában rendezték meg a XVI. Dunapentele Kupát női teremlabdarúgásban.
2006-07-18Baracsi lányok remekléseA baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola lány labdarúgói az országos diákolimpia döntőjében a kilencedik helyen végeztek.
2006-01-20Női focisták PálhalmánBeszámoló.
2005-12-22A Bp. Universium nyerte a női kupátTizenötödik alkalommal rendezték meg a Dunapentele Kupa elnevezésű női teremlabdarúgó-tornát.
2005-11-14Lányok húztak focicipőtA Rudas szakközépiskolában megrendezték a lány teremlabdarúgó tornát. A C csoportban a Gárdonyi Géza Általános Iskola csapata a második, a Dózsa György Általános Iskola csapata a harmadik helyen végzett.
2005-08-31Tizenegy sportágban vetélkedtekAz augusztus 20-i rendezvények sorában ismét megrendezték a hagyományos Szent István Kupát tizenegy sportágban. Részletes eredmények a cikkben.
2004-12-23Pentele KupaDecember 29-én tíz csapat részvételével nemzetközi női teremlabdarúgó-tornát rendeznek a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában.
2004-08-24Lányok, gyerünk focizni!A pálhalmai csapat első NB II-es idényét a 8. helyen zárta. Edzőjük Vígh György, a Pálhalmai Sportegyesület elnöke.
2004-01-03Az Univerzum vitte el a serlegetA Pálhalma hetedik lett a tizenharmadszor megrendezett Dunapentele Kupán. (női labdarúgás).
2003-12-24A Rudas is harmadszor győzöttA megyei leány labdarúgó tornán, a Vörösmarty Kupán szerepelt a Hild, a Rudas és a Lorántffy kollégiumának csapata. A győztes a Rudas iskola csapata lett.
2003-09-09Papírforma eredményMagyarország női labdarúgó-válogatottja szeptember 8-án a Dunaferr-stadionban fogadta az Oroszország együttesét az Európabajnoki selejtezőn. Képek.
2003-08-29Újab válogatott meccs a városbanA dunaújvárosi női labdarúgók is szeretnének az új stadionban bemutatkozni. Kép a csapatról.
2003-08-19Hild győzelem az "Ezeréves Pentele" KupánAz "Ezeréves Pentele" nevű nemzetközi leány labdarúgó tornán 1. lett a Hild iskola csapata.
2003-04-29Maradandó siker SzabadkánSzabadkán a Rudas iskola lány labdarúgói legyőzték a vajdaságiakat, s harmadikok lettek. A döntőben a Szabadka legyőzte a hildes lányokat.
2003-01-14Ria, ria Hungária2002. dec. 28-án immár 12. alkalommal rendezték meg Dunaújvárosban a Pentele Kupa elnevezésű Nemzetközi Női Teremlabdarúgó Tornát. A győztes a Bp-i Hungária lett.
2003-01-02XII. Dunapentele KupaMegrendezték a Dunapentele Kupa nemzetközi női labdarúgótornát.
2002-12-17Jól szerepeltek a régió csapatai a Hild KupánNagy sikert aratott a közelmúltban a Hild Kupa leány labdarúgó-torna, amelyet már hatodik alkalommal rendeztek meg a Kőrösi iskolában.
2002-01-02A Renováé lett a serlegA hagyományos nemzetközi Dunapentele Kupán tíz női csapat játszott. A Pálhalma-Dunaújváros gárda elvesztette a csoportmérkőzéseket.
2001-12-27Teremtorna leányoknakÖt középiskola leány együttese vett részt a Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola által rendezett labdarúgó teremtornán. 1. lett a Rosti csapata.
2001-01-17A Renova nyerte a tizedik Dunapentele KupátA hagyományoknak megfelelően karácsony és újév között ezúttal is megrendezték a Dunapentele Kupa női teremlabdarúgó tornát.
2000-05-25Huszonkét csapat a döntőben: A dunaújvárosi csapatoknak a negyedik és ötödik hely jutottA Hild József Szakközép- és Szakmunkásképző Iskola rendezte meg a közelmúltban a kispályás leány labdarúgók diákolimpiájának országos döntőjét. A Hild iskola negyedik lett, a Széchenyi csapata ötödik.
2000-01-25Verdás házidöntő Dunaújvárosban: terembe költöztek a női futA 9. Dunapentele -kupa női nemzetközi labdarúgó tornán az "A" csoport eredménye: 1. Verda 5000-László Kórház SC, 2. Bicske-sörbár A "B" csoportban 1. Rosco-Verda 5000-László Kórház SC.ú A Dunaújvárosi Pentele SC 4. lett.
1999-12-30A Verdáé a Dunapentele KupaA Kőrösi iskolában rendezték meg a legnépszerűbb hazai női labdarúgó-tornát, a Dunapentele Kupát. 7. lett a Pentele csapata.
1999-01-06Teremben búcsúztakA 8. Dunapentele Kupát az óév utolsó napjaiban rendezték. A Pentele női labdarúgócsapat 4. lett.
1998-12-09Kollégiumi foci, Hild sikerekkelA Fejér megyei kollégiumok teremlabdarúgóbajnokságán a Hild leány- és fiúcsapata is első lett.
1998-07-23Pálya nélkül a Pentele csapataKilátástalan a Pentele női labdarúgócsapat helyzete, mégis benevezett a bajnokságba.
1998-06-22Kétszáz csapat előtt bajnokok,lettek...Bp-en az ifj-iaknak rendezett kispályás labdarúgó országos bajnokságon bajnok lett a Pentele if. csapata. 2 különdíj: Cserepes Dórának, Pusoma Mónikának.
1998-05-28Speciális Szakiskolák Országos TalálkozójaA Speciális Szakiskolák Országos Találkozóján Ajkán atlétikai számokban és kispályás labdarúgásban versenyeztek a Hildesek. A legjobb eredmény Szabó Zsuzsa 4. helye volt.
1998-04-14Hat pentelei labdarúgó a női ifi válogatottAz ifj. labdarúgó EB-re bekerült az ifi válogatottba a Pentele labdarúgócsapatából: Szabó Beatrix, Bécs Brigitta, Virág Andrea, Tóth Anita Pusoma Mónika és Mauterer Zsanett, ha felépül sérüléséből.
1997-12-30A lányok nem adják fel!A Pentele NB II-es női labdarúgócsapat átalakulásáról.
1997-08-14Pentelei focisták bravúrja PetrováconA jugoszláviai Petrovác jubileumi női labdarúgótornát rendezett: a Pentele csapata győzött.
1997-06-26Búcsúzott a Pentele FCkiesett az NB I-ből a Dunaújvárosi Pentele SC.
1997-02-18Csak a szerencse hiányzottÚjvidéken meghívásos nemzetközi labdarúgótornán szerepelt a Pentele NB I-es női labdarúgócsapata. Különdíj Balonya Andreának, a torna legjobb kapusának.
1996-08-05Remekeltek a pentelei nőkA hét végén rendezett Pentele Kupát megnyerték alányok.
1996-07-24Rácalmás befogadta őketA Pentele Dunaújváros női labdarúgócsapat 7 lett az NB I-ben. A Magyar Kupában bekerült az első négybe.Bajnoki mérkőzéseiket ezentúl Rácalmás pályáján játszák.
1996-05-03Sporttörténelmi eredmény4 közé került a Magyar Kupán a Pentele női labdarúgócsapata.
1996-02-02Tovább fejlődött a Pentele SC1988-ban újjászervezték a pentelei sportkört./Valamikor 1920-ban alakult meg először a Pentele SC/1989-ben megalakították a női futtballabdacsapatot s végigjárva a különböző bajnoki osztályokat tavaly bekerültek az NB I-be.További terveikről.
1995-08-18Kezdődik a pontvadászatA Pentele NB I női labdarúgócsapat képe, névsor.
1995-08-15Nők rúgták a labdátA Dújv-ban rendezett női labdarúgó Szuper Kupát a László Kórház, a Pentele Kupát a Nis nyerte.
1995-08-11Ezeréves DunapenteleDújv-ban rendezik a női labdarúgó Szuper Kupa döntőjét szombaton. Másnap lesz a Pentele Kupa.
1995-06-21A kislányokból nők lettekA dújv-i Pentele női futtballcsapatról.
1995-06-09Locsoltak a sárkányokA Pentele a Pepita Sárkányok ellen győzött s jövőre így a "felsőházban" indulhat.
1994-09-23Lányfocisták a KőrösibenA Kőrösi női-labdarúgóiról. .
1991-04-06Duanújvárosi hírekA Gyermekekért alapítvány teremlabdarúgó tornát szervez. A Pentele SC női labdarúgó és atlétikai szakosztály létrehozását tervezi. A Papír SK-tól kivált a vívószakosztály Vívó Klub néven műkődik tovább.
1987-07-07Egy kupa itthon maradtDunaferr Kupa kispályás labdarúgótorna: a férfiaknál 1., a nőknél 3. lett a Dunaferr csapata.
1971-05-08Lánynézőben1971.máj.1-2. nemzetközi női labdarúgótorna Dunaújvárosban. Helyi csapat is indult. Eredmények.
1971-04-23Lányok és a foci....Tornát rendez az Idegenforgalmi Hivatal.
Amazonok határon innen és túlDecember 29-én rendezték meg a már hagyományos Pentele-Villicus nemzetközi női labdarúgó tornát a városi sportcsarnokban10 csapat részvételével. Első lett a Bp. Univerzum, második a szintén magyar Astra FC, harmadik az Érsekújvár csapata.
Kép a BVM női labdarúgó csapatárólVálogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.
Kép Mauterer Zsófia labdarúgóróla Pentele NB II-es labdarúgócsapat játékosa. Válogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.