Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

23 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2022-05-06Rendkívüli közgyűlés – egy napirenddelRendkívüli közgyűlésen döntött Dunaújváros önkormányzata a DVG forgóeszköz-hiteléhez nyújtandó garanciavállalásról. A tanácskozást a Városháza közgyűlési termében tartották.
2019-10-31Megalakult az új közgyűlésA képviselőtestület tagjai letették hivatali esküjüket. Mezei Zsolt lett az általános, Barta Endre a humán ügyekért felelős, Szabó Zsolt a koordinációs és városüzemeltetésért felelős alpolgármester. Megválasztották a bizottságok elnökeit és tagjait. Tóth Kálmán lett a pénzügyi és ügyrendi, Orosz Csaba a közbiztonsági, Szántó Péter az oktatási, Motyovszki Mátyás az ifjúsági , és dr. Székely Károly a szociális bizottság elnöke.
2016-07-20Személycserék, döntésekHamarosan indulnak a Modern Városok Program keretében érintett városfejlesztési beruházások - többek között erről is szó volt a legutóbbi közgyűlésen július 18-án, amelyen számos személyi kérdésről is döntöttek a képviselők. A bizottságokban történt személycserékről, kinevezésekről.
2014-10-31Esküt tett a dunaújvárosi képviselő-testületAlakuló közgyűlést tartott a képviselő-testület. Nevek, fotók. Bizottságok összetétele.
2014-10-31Bizottságok alakultakPártegyeztetés után felálltak a bizottságok és a közgyűlés elfogadta az összetételt is az október 30-i soron kívüli ülésén. A bizottságok vezetőinek és tagjainak névsora a cikkben.
2014-10-30Rendkívüli közgyűlés2014. október 30.
2014-10-27Alakuló ülés2014. október 27.
2012-07-06Szociális kartográfiaBeszámoló a július 5-i közgyűlésről. Főbb témák: a szemétszállítási díj 7,8% emelkedhet augusztus elsejétől, október elsejéig el kell készíteni a város szociális térképét, letette az esküt a 7-es választókörzet képviselője, Tóth Zoltánné, a Volán menetrend módosítása. Zárt ülés: gazdasági, pénzügyi, oktatási bizottság tagja lesz Hingyi László, Nagy Zoltánné az idősügyi és szociális tanácsnok, és a szociális és az ügyrendi bizottság tagja lesz. Hrváth Tamás és Szilasi Sándorné a HF Formula Kft. felügyelő bizottságának tagja lesz.
2010-10-20A bizottságokAuz újonnan megválasztott közgyűlés a korábbi tizeneggyel szemben hét bizottságot hozott létre. A bizottságok s tagjainak felsorolása.
2010-10-15Átszabott bizottságokÖsszevonták a bizottságokat: ügyrendi, igazgatási és jogi; gazdasági és területfejlesztési; oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottság; szociális, egészségügyi és lakásügyi; közbiztonsági és társadalmi kapcsolatok; pénzügyi; városüzemeltetési, környezetvédelmi és turisztikai. Tagok névsora a cikkben.
2009-06-24Benzingőzös rémálomAz Amerikai Autók Találkozója az egyiklegsikeresebb szabadtéri program volt a Duna-parton. Ám a rendezéssel megbízott Tintilla Kft. a mainapig több alkalmazottnak, vállalkozónak tartozik. A kft. pedig újabb tízmillió forintot igényelne az önkormányzattól, akik már hatmillió forinttal támogatták a rendezvényt.
2007-01-30Etikátlannak ítélikaz MSZP -frakció a Fidesz viselkedését: pénzügyi bizottság létszámemelése, távfűtéssel kapcsolatos napirendi pont tárgyalása...
2007-01-10Költségvetési körök...A gazdasági (Pintér Attila) és városfejlesztési (Dorkota Lajos) alpolgármester a Dunaújváros pénzügyeiről.
2006-12-14Költség és vetésA műlt heti közgyűlésen nem tárgyalták a kommunális adó megszüntetésének ügyét. Dorkota Lajos szerint a szocialista ellenzék a határozat elfogadásának késleltetésével, megakadályozásával próbálja lehetetlenné tenni munkájukat.
2006-12-06VilágrekordTízezer tonnás híd úszik a Dunán
2006-10-25A pénzügyi bizottság vezetője - egy hölgyAz MSZP képviselője, a pénzügyi bizottság vezetője: Szűcs Aranka bemutatása.
2004-05-20Azonnali hatállyal mentsék fel!A pénzügyi bizottság után a gazdasági bizottság is azt javasolja a közgyűlésnek: azonnali hatállyal mondja fel Cs. Fekete Györgyi szerződését.
2003-01-14Súlyos visszáságok a DTV-nélA pénzügyi bizottság ülésen felmerült a kérdés: A Dunaújvárosi Városi Televízió Kht. működésével kapcsolatban létezik-e olyan terület, amelyet a törvényeknek megfelelően kezelt az ügyvezetés? A pénzügyi bizottság Cs. Fekete Györgyi azonnali felfüggesztését kezdeményei.
2002-05-31Szigorítás: adós fizess!Labilis a polgármesteri hivatal pénzügyi mérlege. A közgyűlés utasította a jegyzőt: készítsen ütemtervet az elmaradt bevételek, adók behajtására, és likviditási tervet a következő hónapokra. Az önkormányzat kasszájában 120 millió forinttal kevesebb iparűzési adó folyt be eddig. Kép a baptista templom építkezéséről.
2002-02-15Elfogadta a közgyűlés a város költségvetésétA közgyűlése elfogadta a város költségvetését. A pentelei közműfejlesztést nem támogatták.
2002-01-05Pénzügyi bizottsági nem a polgármesteri jutalomraA pénzügyi bizottság megkezdte munkáját ebben az évben. Az ülés témái: gázközmű-vagyon eladása, polgármester jutalmazása, fogászat térítési díjainak módosítása.
1996-07-04Két autót venne a hivatal, egy pénzenA költségvetés módosításáról tárgyalt a gazdasági és pénzügyi bizottság.
1995-04-21A közpénzek követéseInterjú Illéssy István elnökkel a pénzügyi biz. munkájáról.