Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

231 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2024-06-06Versennyel emlékeztek a tornászokKiválóan szerepeltek a dunaújvárosi "Mozdulj, Diák!" DSE versenyzői a tornacsarnokban megrendezett III. Hajdú László Emlékversenyen.
2024-02-16Évtizedes pálya elismerése2024. február 15-i dunaújvárosi közgyűlésen ünnepélyes keretek között adta át Pintér Tamás polgármester a „Dunaújváros Sportjáért” Díjat. Az elismerést az idei esztendőben Salamonné Szabó Éva, dunaújvárosi Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai és Módszertani Intézmény gyógypedagógusa vehette át, aki 2020-tól a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség torna szakág vezetője .
2024-02-16A város költségvetéséről is döntött a közgyűlés csütörtöki nyílt üléseKöszöntővel és díjátadó ünnepséggel kezdődött a dunaújvárosi önkormányzat 2024. 02. 15-i közgyűlése, majd nyílt ülésen harmincegy témát tárgyalt meg a testület.
2023-09-29Tornával emlékeztek a legendás edzőreKilenc egyesület közel hatvan versenyzője vett részt a harmadik alkalommal megrendezett Pap Zoltán Emlékversenyen, a Dunaújvárosi Tornacsarnokban.
2023-06-2350 éve a működik a sportág szolgálatában - Pap Zoltán nevét vette fel a tornacsarnokDupla ünnepet ült a dunaújvárosi tornacsarnok: a sportág egyik meghatározó hazai bázisát fél évszázada vehették birtokba a sportolók – és 2023. június 15-én, nagyszabású gála keretében, sportlegendák jelenlétében vette fel a legendás edző, Pap Zoltán nevét.
2023-03-24Minden aranyérmet begyűjtöttek a DKSE tornászai az év első versenyeinA Központi Tornacsarnokban rendeztek meg a szuper csapatbajnokság első fordulóját szombaton, s mivel a gyengébbik nem népesebb versenyzői táborral érkezett, mint a férfiak, így két etapban, 14:00-órától 16:30-ig, majd 16:30-tól 18:00 óráig mutatták be gyakorlataikat a nézőknek. A versenykiírás ugyanaz volt, mint a férfiaknál, tehát együttesenként legalább egy felnőtt versenyzővel kellett rendelkeznie a csapatoknak, ahol szerenként mindig a legjobb három eredménye számított.
2023-02-01Gumiasztalról egészen a mexikói cirkuszig dobbant el Vincze ÁkosVincze Ákost a dunaújvárosiak kiválóságát 2021 után tavaly ismét megválasztották a gumiasztal-szakág legjobbjának. A mindössze huszonöt éves sportoló hazai szinten mindent elért, amit egy gumiasztalos elérhet, ezért hamarosan Mexikó felé veszi az irányt. Interjú.
2022-10-21Rangos utánpótlás versennyel adóztak legendás edzőjük emléke előtt a DKSE tornászai. Versennyel emlékeztek a tornászokMásodik alkalommal rendezte meg a DKSE torna szakosztálya a Pap Zoltán Emlékversenyt, melyen az utánpótlás korú tornászok adhattak számot tudásukról a Dunaújvárosi Tornacsarnokban 2022. október 15-én. A legendás dunaújvárosi edzőről, pedagógusról elnevezett viadalon idén is részt vett dr. Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke, a Dunaújvárosi Kohász olimpiai bronzérmes kiválósága, a történelmi Kovács-szaltóról is híres Kovács Péter, míg városunk vezetését Barta Endre humán ügyekért felelős alpolgármester, valamint Motyovszki Mátyás, az önkormányzat ifjúsági, sport és turisztikai bizottságának elnöke képviselte a megméretésen.
2022-06-17Együtt ünnepelték az év egyik legfontosabb napját a DKSE tornászai. Végre gáláztak a tornászokKét év kihagyás után ismét gálarendezvénnyel ünnepelt a Dunaújvárosi Központi SE torna szakosztályának közössége. A kiváló hangulatú eseménynek a tornacsarnok adott otthont 2022. 06. 10-én, ahol az olimpikon Supola Zoltán is megtisztelte a jelenlétével a helyi tornászokat és vendégeket.
2022-05-25Uralják a vidéket a Dunaújvárosi KSE tornászaiKorosztályoktól függetlenül a DKSE fiú utánpótlástornászai szépen szerepelnek a Magyar Torna Szövetség különböző megmérettetésein.
2022-02-10Búcsú nagy bajnokunktól. Búcsú Csollány SzilvesztertőlA Farkasréti temetőben szerdán elbúcsúztatták Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászt, aki január 24-én, 51 éves korában hunyt el. A kiváló sport­ember a Dunaferr SE versenyzőjeként szerezte meg 2000-ben ötkarikás aranyérmét, máig egyetlenként dunaújvárosi klubszínekben.
2022-02-00Gyászolnak a városi sportbarátokKét kiváló, Dunaújvároshoz ezer szállal kötődő sportembertől kellett elbúcsúznunk 2022 elején: elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász és Szepessy László labdarúgó, edző.
2022-01-28Elment a gyűrűk uraÖtvenegy esztendős korában elhunyt Csollány Szilveszter tornász, a Dunaferr SE történetének eddigi egyetlen olimpiai bajnoka.
2022-01-27Csollány Szilveszter emlékének lángjaMa este a tornacsarnok előtt gyújtottak mécsest, gyertyát az egykori és a mai tornászok, valamint ismerősök, szurkolók Csollány Szilveszter emlékére.
2022-01-26Búcsú a gyűrű bajnokátólElhunyt Csollány Szilveszterre, a Dunaferr SE olimpiai bajnoka.
2022-01-25Elhunyt Csollány SzilveszterÖtvenegy esztendős korában, 2022.01.24-én Csollány Szilveszter tornász, aki a Dunaferr SE egyetlen olimpiai bajnoki címét szerezte meg 2000-ben.
2021-10-22Maratoni hosszúságú volt a csütörtöki kiözgyűlésA testület tagjai a nyílt ülésen 55 napirendi pontban döntöttek. Pap Zoltán tornászról, edzőről nevezik el a dunaújvárosi tornacsarnokot.
2021-10-08Tornával emlékeztek a legendás edzőreTíz csapat részvételével, a sportág országos vezetésének, valamint Barta Endre alpolgármester jelenlétében rendezték meg az I. Pap Zoltán Emlékversenyt a dunaújvárosi tornacsarnokban 2021. október 2-án, délelőtt 10 órától. A jeles megmérettetésen alaposan kitettek magukért a DKSE ifjú tornászai is.
2021-03-20Supola Zoltán sohasem tagadta meg magyarságát, a hazájátSupola Zoltánt egymásután találják meg az elismerések, ami természetesen nem véletlen, sőt, jár neki. Legutóbb Magyarország köztársasági elnöke, Áder János a nemzeti ünnep, március 15. alkalmából adományozta neki a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést.
2021-03-19Arany Érdemkeresztet kapott Supola ZoltánA Magyar Arany Érdemkeresztet polgári tagozata kitüntetést kapott Supola Zoltán
2021-03-16Arany Érdemkereszt Supola ZoltánnakA Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetésben részesült: Supola Zoltán Európa-bajnok tornász, artistaművész, edző a magyar tornasport nevadai népszerűsítését szolgáló több évtizedes munkája, valamint a világhírű Cirque de Soleil társulattal elért sikerei elismeréseként.
2020-12-28Pap Zoltán halhatatlanA napokban hunyt el Pap Zoltán, a magyar tornasport egyik legmeghatározóbb edzője, nem „mellesleg” a dunaújvárosi tornasport létrehozója, nemzetközi szintre vivője.
2020-10-19Az utolsó hatszeres versenyző, Supola Zoltán ötvenéves lettSupola Zoltán, a szeptember végén 50. születésnapját ünneplő dunaújvárosi tornász a sportág amerikai rejtelmeiről, a Cirque du Soleil csodájáról és a saját edzőterem felelősségéről beszélt a Nemzeti Sportnak adott interjújában.
2020-09-18A jövő reménységeit fogadták a tornászokÓvodásoknak tartott toborzót a Dunaferr SE torna szakosztálya 2020. szeptember 14. és 17. között a régi Bánki iskola tornatermében.
2020-08-15Egy máig köztünk élő legenda: Paprika Jenő, a kiváló tornászDunaújvárosban nemzetközi szinten is mindig erős volt a tornasport. Hol a fiúk, hol a lányok vitték a prímet, és nagyon ritka volt, ha a válogatottban nem volt minimum két tornász a Dunaújvárosi Kohászból, illetve a Dunaferr Sportegyesületből. Közéjük tartozik Paprika Jenő is.
2020-07-31Átugrottak a Bánkiba, most ott edzenekA tornacsarnok felújítási munkálatai miatt a korábbi Bánki iskola épületében, a Bercsényi úton edzenek a Dunaferr SE tornászai
2020-06-26A jövő csarnoka lesz. Kezdődik a tornacsarnok felújítása!Elkezdték edzéseiket a Dunaferr SE tornászai a szakosztály Eszperantó úti csarnokában, ám 2020. június utolsó napján ideiglenesen el kell, hogy hagyják otthonukat. Ez persze okoz némi nehézséget a munkában, ám a haszon most lényegesen nagyobb lesz, mert július elején végre elkezdődik a 70-es években épült tornacsarnok energetikai felújítása. A várhatóan szeptember végéig tartó munkálatok alatt elbontják a teljes homlokzatburkolatot a nyílászárókkal, illetve a homlokzaton lévő kopolit üvegfallal együtt.
2020-05-27Verseny az internetenVéget ért a magyar tornasport első online megmérettetése, amelyet a Magyar Torna Szövetség hirdetett meg a fiú utánpótlás-tornászok számára. Ezen a Dunaferr SE fiataljai is indultak.
2020-05-08Húsz éve, hogy új kihívást talált magának, sportolóból edző lettMára már nem csak udvariassági formula, amikor a régi barátainkat mind gyakrabban keressük fel a bizakodástól duzzadó „hogy vagy?” kérdéseinkkel. A korábbi dunaújvárosi sportolóink közül az egyik ikont, a férfitornából Pánczél Miklóst (kép) is így köszöntöttem.
2020-04-27Ne keressenek más munkát, mert ez nagy veszteség lenneInterjú Trenka Jánossal, a Dunaferr tornász edzőjével a koronavírus járvánnyal kapcsolatos helyzetről
2020-01-24Ketten a legjobbak közöttAz Év Sportolója Díjra jelölték Dunaújváros két speciális olimpikonját, Latinovics Líviát és Juhász Szebasztiánt
2020-01-14Hajsza az aranyértAz Év sportolója díjra várományos férfi sportolók bemutatása
2020-01-06Év Sportolója Gála 2019: kihirdették a kategóriák legjobbjait2020. január 6-án Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője ismertette az egyes kategóriák jelöltjeit, vagyis kiderült, hogy – természetesen a sorrend megjelölése nélkül – mely három-három jelölt marad versenyben az év férfi és női sportolója, parasportolója, labdarúgója, illetve az év edzője, csapata (külön tekintve a hagyományos csapatsportokat és az egyéni sportágak csapatversenyeit), fogyatékos csapata és fogyatékosokkal foglalkozó edzője kategóriában.
2019-12-16Kihirdették az M4 Sport-Az Év Sportolója Gála idei jelöltjeitMegkezdődött az internetes szavazás 2019 legjobb sportolóira – a Magyar Sportújságírók Szövetségének tagjai 62. alkalommal voksolhatnak.
2019-05-15A vidékbajnokságon szereztek medálokatA Dunaferr SE fiútornászai a napokban indultak a csapatbajnokság második fordulójában, ami egyben vidékbajnokság is volt. A fiú serdülő kezdő kategóriában a fővárosi központi tornacsarnok adott helyet a versenyzésre.
2019-03-27Speciális Olimpia: dunaújvárosi éremözön Abu Dhabiban – köszönjük, Lívia, köszönjük, Szebasztián!A tornászok mezőnyében kizárólag két dunaúvárosi fiatal, Latinovics Lívia és Juhász Szebasztián képviselte Magyarországot az Abu Dhabiban és Dubajban 2019. március 7 és 24 között zajló speciális olimpián.
2019-03-19Sorra szerezték az olimpiai elsőségeketA kizárólag dunaújvárosi sportolókból álló magyar tornászválogatott tagjai fantasztikus teljesítménnyel halmozták az aranyérmeket a XV. Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon, amelyet az Egyesült Arab Emírségekben rendeznek meg.
2019-03-11Kodálytól a hegedűn át egészen a világhírű nyújtógyakorlatigArra talán sokan fogadnának, hogy Dunaújváros első olimpiai érmét tornász szerezte, de arra kevesen, hogy Kovács Péter volt az a tornász, aki Moszkvában 1980-ban csapatban bronzérmes lett. Méghozzá olyan csapattársakkal, mint a lólengésben kétszeres olimpiai bajnok Magyar Zoltán, a lólengésben világbajnoki ezüstérmes, többszörös Európa-bajnok Guczoghy György. Kovács Péternek jutott még nyújtón egy Európa-bajnoki ezüst­érem (1979) és kilenc magyar bajnoki cím, de amivel halhatatlanná tette magát, az az ő róla elnevezett Kovács-szaltó, amit még most is a legerősebb elemek között tartanak számon a világ tornasportjában.
2019-03-00Olimpiára mennek a tornászainkA magyar tornász-válogatottat két dunaújvárosi versenyző fogja képviselni a 2019-ben, Abu Dhabiban rendezendő speciális olimpiai játékokon: Latinovics Lívia és Juhász Szebasztián. Nyilatkozik Salamonné Szabó Éva, testnevelőtanár; Alpekné Major Valéria, a Móra iskola igazgatója és Latinovics Lívia.
2019-02-04Vezetőedző: Salamonné Szabó Éva, ...Kép Salamonné Szabó Éváról, a MSOSZ ( Magyar Speciális Olimpia Szövetség) torna szakvezető-helyetteséről, aki felkészítette a 2019-es speciális olimpiára a tornászokat
2018-12-31Jött a cirkusz ajánlata, az ott eltöltött kilenc év sikeres voltSupola Zoltán (48 éves), a Dunaferr SE egykori tornásza, a magyar torna halhatatlanja. Erről 2015. szeptember 11-óta papírja is van, hiszen ekkor választották be a Magyar Torna Szövetség Halhatatlanok Klubjába.
2018-12-13Sikeres évet zárt a DunaferrHagyományos évzáró vacsoráján a Dunaferr SE összefoglalta 2018-as esztendő eredményeit. Szakáganként díjazták a legeredményesebb sportolókat.
2018-11-07Benjámin indulhat a mesterfokú viadalonOktóber végén a Dunaferr serdülő-kezdő korosztályos fiútornászai két versenyen is indultak. Két, dunaújvárosi fiú versenyzett a Fradi Kupán. Zolta Benjámin (kép) és Kiss Marcell is színre lépett.
2018-10-19"Köszönöm Dana néni, hogy te tanítasz"A vidéki csapatok között a negyedik helyet szerezték meg a dunaújvárosi fiatal tornászok. Furjákné Wágner Dajána a képen látható gyereksereggel egy éve dolgozik együtt, kivéve Szabó Emilt, akinek már ez a második éve edzőjével.
2018-10-16Fiatal tornászok sikereiÖrömteli hírt kaptunk a Dunaferr fiútornászairól. Több versenyen is nagyszerűen vitézkedtek az apró legények. Szeptember 29-én eleget tettek egy meghívásnak. Ugyanis a Fradi hívta meg a gyermek haladó korosztály tagjait egy hagyományos egyéni versenyre. Ötvenkét induló fiú között két tízéves dunaújvárosi fiú is versenyzett az egyéni versenyen.
2018-06-22Jó előjel az őszi országos bajnokságraA hét végén Budapesten a Tornacsarnokban szerepeltek ismét a Dunaferr Sportegyesület fiútornászai. Közülük is a tíz és tizenegy évesek indultak a versenyen.
2018-06-06Ügyesednek a srácokJúnius 3-án, vasárnap Nyíri Patrik és Varga Gyula edzők tanítványai szerepeltek a diú serdülő, kezdő kategóriában.
2017-12-00Aki nevét adta egy szaltónakPortré Kovács Péter tornászról, aki a Kohász versenyzőjeként Dunaújváros első olimpiai érmét (bronz) szerezte a magyar válogatottal. A 1979-es esseni Európa-bajnokságon bemutatott egy különleges tornaelemet, a később róla elnevezett Kovács-szaltót.
2017-05-26Ügyes tornász srácok a fővárosbanA Dunaferr Sportegyesület tornaszakosztály fiú versenyzőinek - kezdő-haladó - csapatbajnoki versenyét rendezték meg a fővárosban.
2017-03-10Trenka János artista volt OlaszországbanNemcsak a hazai tornasportban, hanem nemzetközi szinten is ismertté vált Trenka János, a tornászok vezetőedzője. Pályakép
2016-07-30Egy hét elég volt MoszkvábólKovács Péter, a dunaújvárosi tornasport legendája versenyző korában nemcsak itthon, hanem nemzetközi szinten is kimagasló teljesítményt nyújtott. Nem véletlen, hogy elemet is neveztek el róla, a Kovács-szaltót, amit sokáig rajta kívül senki sem tudott megcsinálni. A tornász visszaemlékezése.
2016-05-26Sokat fejldődtek a fiúkA Magyar Torna Szövetség által létrehozott csapatbajnokság első fordulóját tartották meg a fővárosban fiú gyermek- kezdő-haladó csoportban (nyolc-tíz évesek).
2015-11-11Felújítják a csarnokotFelújítják a tornacsarnokot. Beszélgetés Mátyás Gáborral, a Dunaferr SE elnökével.
2015-09-27Ha én mondom, úgy csinálják, mert olimpián voltam"Supola Zoltán is csak egy azon tornaedzők közül, akik külföldön tanítanak. Las Vegast a kényelméért szereti, még a cirkusz miatt került oda. Ott ragadt, itthon pedig a halhatatlanok közé választották." Interjú a dunaújvárosi tornásszal.
2014-11-12"Zsebi babák" a tornacsarnokbanA Dunaferr SE fiú ás lánytornászai külön versenyeztek, a fiúk az FTC Kalotherm Kupán, a lányok a Zsebi baba és a jövő tornászbajnokai versenyen vettek részt. Összetett bajnok lett Makovits Mirtill, második lett Badics Charlotte, Körtés Kora (kép).
2014-07-29Olimpia kommunista bojkottalA XXIII. nyári olimpiai játékokat harminc évvel ezelőtt nyitották meg Los Angelesben. A magyar csapat azonban a szovjet bojkott miatt nem vehetett részt az eseményen. A válogatott dunaújvárosi tagjai voltak: Paprika Jenő tornász, Vadász Csaba birkózó, Juhász Anikó tornász. A sportolók visszaemlékezései.
2014-05-16Szófiában és a fővárosbanKovács Zsófia, a Dunaferr tornásza jelenleg Szófiában az Európa-bajnokságon szerepel. A kezdő fiúk csapata (kép) pedig a közelmúltban a Vidák-bajnokságon vett részt első versenyén, ahol a második helyen végeztek.
2004-02-00A levegő királya: Supola ZoltánInterjú Supola Zoltánnal.
1997-11-25Supola hetedikDöntőbe jutott az első alkalommal megrendezett tornász Világkupa első fordulójában Supola Zoltán.
1997-11-04Supola és Pánczél aranyaiA Mesterfokú Tornászbajnokság szerenkénti döntőin Supola gyűrűn és nyújtón aranyat, talajon, lólengésben és ugrásban ezüstöt nyert, Pánczél Miklós lólengésben aranyat.
1997-11-01Supola Zoltán az egyéni összetett mestereMegkezdődött a tornászok mesterfokú bajnoksága. Supola 3 szeren jutott be az első helyen a fináléba. Az összetettben 1. lett.
1997-09-26Varga és Supola álma:továbblépniInterjú Supola Zoltánnal.
1997-09-23Supola: újabb öt aranyéremVasárnap a tornászok szerbajnokságán Supola 5 aranyérmet, Halász Tibor 1 bronzérmet nyert. A csapatbajnokság 3. fordulójában a Dunaferr a 2. lett (harmadszor), így csapatunk már nem lehet aranyérmes.
1997-09-05Supola Zoltán a legjobb magyarA Lausanne-i tornász VB-n 17-ként került az összetett fináléjába Supola. A lólengésben döntős lett.
1997-06-12Mindig jó az öreg a háználBudapesten a felnőtt és junior magyar tornabajnokságon Supola 2 aranyat, 3 bronzot, Pánczél 1 aranyat szerzett.
1997-06-07Supola az összetett bajnokaSupola aranyérmet szerzett az országos tornászbajnokság egyéni összetett versenyében.
1996-12-28Pánczél Miklós remekelt AusztriábanKiskunhalason a Tulit Péter Emlékversenyen Szabó Ferenc összetettben 4. lett, korláton 1.+ különdíj. Az osztrák nemzetközi bajnokságon Pánczél 2arany, 1 ezüst, 1 bronz.
1996-11-05Torna: aranyeső mesterfokonA mesterfokú tornászbajnokság szerenkénti döntőiben: Supola 3 arany, 3 bronz; Pánczél 1 arany, 1 ezüst.
1996-11-04Supola Zoltán ismét mesterfokúA tornászok idei mesterfokú bajnokságán Supola 1. lett, Pánczél 4.
1996-09-28Szabó Ferenc a válogatottbanCottbusban a nemzetközi utánpótlás versenyen Szabó Ferenc 2. lett az egyéni összetettben.
1996-07-24A szakember véleményeSupola olimpiai szerepléséről: nem került be a szerenkénti döntőkbe, összetettben a 20. helyen indul.
1996-07-12Supola Zoltán ma útnak indultInterjú Supolával az olimpia előtt.
1996-06-25Négyen biztosan utaznakAz atlantai nyári olimpián részt vevő Dunaferr versenyzők: Supola Zoltán, Kiss Annamária, a kézilabdás lányok közül még választanak.
1996-06-11Supola túl van a negyvenedikenAz országos tornászbajnokság szerenkénti döntőin Supola 4 aranyat, 1 bronzot szerzett, Pánczél 1 ezüst, 1 bronz.
1996-06-10Supola tovább ül a trónjánA Dunaferr Sportcsarnokban a csapatbajnokság 2.fordulójában a Dunaferr tornászcsapata 4. lett, de Supola volt az egyéniben a legjobb. A hétvégén az egyéni országos bajnokságon Supola1., Pánczél 4. lett.
1996-05-30Pánczél még versenybenAz FTC-Cereol Kupán Supola az egyéni összetett megnyerése mellett 5 szeren volt első, Pánczél 4. lett.
1996-05-22"Tartogatok még meglepetést"Interjú Supolával s edzőjével az EB-s szereplésről.
1996-05-13Egy, csak egy tornász...Supola az EB-n egyéni összetettben 6. lett. Szerenként is értékes helyezések.
1996-04-23Supola tisztesen helytálltA San Juanban rendezett tornász szerenkénti VB-n Supola 7. lett.
1996-03-25Supola újabb győzelmeA XXIV. magyar nemzetközi tornászbajnokságon Supola megnyerte az egyéni összetettet.
1995-12-14Szabó Ferenc ismét remekeltSzabó Ferenc Dunaferres tornász a legjobb utánpótláskorú fiú tornászok versenyén összetettben 2. lett, nyújtón 1., az abszolút fináléban nyújtón 3. Az ugrás döntőjében Bernáth,1., Paprika 2. lett.
1995-12-07Supola nem pihenSupola a zürichi Világ Kupa Viadalon mind a 6 szeren bekerült a fináléba.
1995-12-05Supola-bravúrA zürichi Grand Prix-viadal 2. napján Supola nyújtón 2. lett.
1995-11-03Csapat nélkül AtlantábanAz idei mesterfokú tornászbajnokságon 6 arany: összetettben, lovon, gyűrűn, ugrásban, korláton, nyújtón. Interjú a VB-s kudarcról.
1995-10-30Supola újra mesterfokonSupola a mesterfokú bajnokságon egyéni összetettben győzött.
1995-10-03Supola Zoltán, Pánczél Miklós képKép a két dunaújvárosi tornászról.
1995-09-07Supola nem sokat pihenhetA japán nyári Universadén lólengésben aranyat nyert Supola.
1995-09-01Supola aranyérmesA Japánban rendezett nyári Universiadén Supola Zoltán a férfiak szerenkénti döntőjében első helyen végzett.
1995-07-24Supola az UniversiadénSupola indul a Nyári Universiadén.
1995-06-06Supola: aranyesőSzombaton az egyéni OB-n összetett bajnok: Supola. Vasárnap a szerenkénti döntőkön a gyűrű kivételével 1. lett.
1995-05-23MagabiztosanA magyar tornászválogatott győzött Halifaxban az angolok ellen Supola vezetésével.
1995-04-03Tornászbajnokság, SupolaA Honvéd-Schwechater Kupáért zajló magyar nem-zetközi torna bajnokságon jelenleg 1. Supola.= Kötelezők után az élen =AH 95. ápr.3.7.p. A bajnokság végeredménye: 1. Supola. = Megnyugtató Supola formája = AH 95. ápr.4.7.p.
1995-03-17Supola duplázottAz idei torna OB-n a vidékbajnokság egyéni összetett versenyén: 1. Supola, 2. Pánczél. A szerenkénti OB-n: Supola 1. ugrásban, korláton, 2. lólengésben, gyűrűn, Pánczél 3. nyújtón.
1995-03-17Versenyzéssel lakott jól: Supola Zoltán három országban tornSupola idei versenyeiről.
1995-03-16Versenyek az év elejénInterjú Supolával év eleji versenyeiről.
1994-11-25Atlantáiog mindenképpen. "Jelenleg van egy-két lyukas szerem"A dortmundi csapat-világbajnokságon tért vissza a válogatottba Pánczél Miklós, a Dunaferr SE tornásza, aki a katonaság után mostanában kezd magára találni.
1994-09-27"Márkás" eredményekA Fradi Kupa meghívásos, pénzdíjas szerenkénti férfitornaversenyén: Supola korláton arany, Pánczél ugrásban, nyújtón ezüst.
1994-06-18Zoli nem unatkozottInterjú a tavaszi szezon után.
1994-06-13Továbbra is a trónon4 aranyérmet szerzett Supola a mesterfokú bajnokságon.
1994-05-18A két Szabó sikereSerdülő I. korosztályú országos szerbajnokságon Szabó Ferenc korláton megvédte bajnoki címét. 2. ugrásban Szabó Balázs.
1994-04-30Mindenkinek köszönöm?Interjú Supolával a VB után.
1994-04-26Supola a nyújtónA Brisbane-i tornász VB-n nyújtón ezüstérmet szerzett Supola.
1994-03-18Egy élet munkájáértLimperger István a férfitornászaink vezetőedzője mesteredzői címet kapott. Interjú.
1994-03-17Magabiztos versenyzésA Tornacsarnokban az országos tornabajnokságon Supola 4 bajnoki címet, 1 ezüstöt, 1 bronzot nyert. Pánczél 1 bronzot.
1993-12-08BronzéremStuttgartban a DTB Kupán Supola bronzérmet szerzett.
1993-11-25Most a lányok...A bp-i ifjúsági OB-n a Dunaferres lányok harmadikok lettek, a fiúknál lóugrásban ezüst.
1993-11-17Külföldön folytatjaInterjú Supolával a Fradi Kupáról, az országos bajnokságról, s további feladatairól.
1993-11-03Kupa utánSupola Svájc-Magyarország viadalon 1., az FTC nemzetközi kupán egyéni összetettben 4., ugrásban, nyújtón ezüstérmes, lólengésben bronz.
1993-04-20Bronzérem a nyújtónBronzérmes lett Supola a VB-n.
1993-04-16Supola a világbajnokságonSupola Szlovéniában nemzetközi tornaversenyen vett részt, majd Birminghamben az egyéni és szerenkénti világbajnokságon. Eredményei.
1993-03-23Miklós a lovon folytattaA magyar nemzetközi tornászbajnokságon Pánczél Miklós lóugrásban megszerezte a győzelmet. Helyezések.
1993-03-19Pánczél "helyettesített"Supola Orlandóban egy meghívásos versenyen vett részt, a 7. helyen végzett az összetettben. A szerenkénti OB-n a 3. helyen végzett. Pánczél ugrásban első, lólengésben harmadik, nyújtón negyedik lett.
1993-03-02Új figurákkal próbálkozikInterjú Supola Zoltánnal, aki az 1992-es év legjobb dunaújvárosi sportolói között volt.
1993-02-02A "karcsúsítás" áraA MOTESZ elnöke nyilatkozik a Dunaferr férfitorna szakosztályban történt változásokról. (3 lemondás)
1993-01-29A "karcsúsítás" áraA Dunaferr férfitornászainak szakosztályvezetője s vezető edzője lemondott.
1992-12-22Élete a tornaÉv végi számvetés Supola Zoltánnal.
1992-12-08Supola StuttgartbanPénzdíjas, meghívásos tornászversenyen szerepelt Stuttgartban Supola Zoltán. 9. lett.
1992-10-27Taroltak a dunaújvárosiakAz ország legjobb tornászainak versenyén Supola és Pánczél is mesterfokú bajnoki címet szerzett. Supola egyben az ország legjobb férfitornásza lett.
1992-08-07Hajszás interjú SupiékkalInterjú a két tornásszal az olimpia után.
1992-06-09Supola az "aranyásó"Az Országos Bajnokságon Supola 4 aranyat szerzett, Pánczél az ugrásban lett aranyérmes.
1992-05-22Supi és a három kívánságBeszélgetés Supola Zoltánnal az EB megnyerése után.
1992-05-19Supola Európa-bajnokEB aranyat szerzett Supola Zoltán a budapesti kontinensbajnokságon.
1992-04-24Párizs: szép emlékPárizsban, a szerenkénti világbajnokságon a két dunaújvárosi tornász is részt vett. Helyezések.
1992-04-07A vb előttA tornászbajnokság legeredményesebb versenyzője Supola Zoltán volt.
1992-04-03Pánczél bronzérme MoszkvábanAz elmúlt hét tornászsikerei: Supola, Pánczél érmes helyezés.
1992-03-24Supola négy érmeA németorszégi Cottbusban rendezett mesterek tornáján Supola Zoltán négy érmet szerzett.
1992-03-13Angol segítséggelAz Extermetal LTD angol cég, 5OOOOO Ft-tal támogatja a két sportoló felkészülését az olimpiára.
1991-12-13Az olimpia nagy tétInterjú a két sportolóval.Supola tagja a 12 tagú olimpiai keretnek.
1991-11-12Nincs jobb ZolinálAranyérmet szerzett Supola Zoltán talajon, gyűrűn, ugrásban, korláton és nyújtón a mesterfokú bajnokságon.
1991-09-24Kénytelenek Zolira figyelniRiport az indianapolisi vb-ről. Supola az előírtakban nyújtón 2. lett.
1991-09-20Az egyetlen magyarA torna vb-n nyújtón 5. lett Supola Zoltán.
1991-07-30Korláton és nyujtónA barcelonai nemzetközi versenyen korláton ezüstérmet, nyújtón pedig bronzérmet nyert.
1991-06-18Ugrásban aranySupola Zoltán az Európa Kupáért férfi tornászversenyen ugrásban első, nyújtón második lett.
1991-06-11Supola 10 aranyaSupola a torna OB-n a 14 versenyszámból 10-szer nyert aranyat. A csapatbajnokságon a Dunaferr 3. lett. A junioroknál Supola bajnok lett, Szabó Attila 3.
1991-05-17Kedvenc szer a nyújtóA World Sport Fair nemzetközi tornaversenyen Tokióban Supola ezüstöt, Pánczél bronzot nyert nyújtón.
1991-04-12Ugrásban és nyújtónAz Imperial Casino Kupán az egyéni összetettben Supola 6.lett, a szerenkénti döntőben ugrásban és nyújtón 2. lett.
1990-12-18Supola három szeren bajnokUjvidéken a XIX. Városok Kupája tornaversenyen összetetten 1. Supola. Szerenkéntiben: 4 elsőhely, 1 második. Pánczél 1 hamadik hely. Inter-Európa Bank mesterfokú bajnokság a tornacsarnokban: Supola összetettben 2., szerenkéntiben 3 bajnoki cím.
1990-09-21Ugrásban elsőBp. magyar nemzetközi tornabajnokság és Imvestor- Interag Kupa: Pánczél egyéniben 1 arany, 1 bronz.
1989-11-24Tornász-örömAz ifjúsági első osztályú torna csapatbajnokságról és az egyéni bajnokságról. Eredmények: a lány- és a fiúcsapat is második lett. Egyéni összetett bajnok: Pánczél Miklós a D. Kohász sportolója. Fotó P. M-ról.
1989-11-17Supola a nyújtónBarcelonában, a Katalán Kupa nemzetközi versenyen szerepelt a magyar tornász férfi- és női válogatott. A férfiaknál Supola Zoltán, a D. Kohász tornásza az összetettben 4. lett.. Nyújtón 1., korláton 2. helyezést ért el.
1989-10-27Egy pohár világos. Stuttgart után Barcelona.Interjú Supola Zoltánnal a dunaújvárosi tornásszal, jó szereplése miatt a magyar tornászcsapat az előkelő 5. helyet szerezte meg. 1 fotó: Supola és edzői, Dobra László és Limperger László.
1989-10-20Supi remekeltA stuttgarti tornász-világbajnokságon Supola Zoltán a dunaújvárosi tornász bejutott a szerenkénti döntőbe.
1989-06-20Egy arany, két bronzA Dunaferr Sportcsarnokban rendezett Magyar Népköztársaság Mestefokú tornászbajnokságon Pánczél Miklós 1 arany, Supola Zoltán 2 bronz.
1989-05-23Tornászhírek egy mondatbanLeningrádban 2. lett lólengésben Pánczél Miklós. Jugoszláviában nemzetközi bajnok. Plovdivban egyéni összetettben első. Tagja volt a felnőttválogatottunknak is, akik Tel-Avivban legyőzték Izrael válogatottját. Ifjúsági első osztályú vidékbajnokságon egyéni összetettben bajnok.
1988-06-28Házi verseny lett belőleA nemzetközi Dunaferr tornaversenyen csapatban1. lett a D. Kohász. Egyéniben 1. lett Supola Zoltán, Péter Mária, 2. lett Pánczél Miklós, Verbóczky Petra. Különdíj Péter Máriának, Supola Zoltánnak.
1988-06-03Az olimpiára készül. Taktikai utasítás:"Apu nyerjél"!Interjú Paprika Jenővel.
1987-12-11Tornászok ÚjvidékenJól szerepeltek a Kohász versenyzői: Török Orsolya, Szabó Judit, Pánczél Miklós. Női- és férfitorna verseny.
1987-11-17Még sokra vihetiA D. Kohász 16 éves, nagyon tehetséges tornászának bemutatása. Írásban és képben. Pályafutásának története. Pánczél Miklós.
1987-11-03Két magyar bajnokAz országos ifjúsági tornászbajnokságon Supola Zoltán és Pánczél Miklós bajnokságot nyert.
1987-10-13KépaláírásOktóber 18-án Rotterdamban rendezik meg a 24. tornász-világbajnokságot. Ennek a főpróbáját tartották meg Ausztriában a hét végén, ahová a magyar tornászok is kiutaztak, köztük a D. Kohász tornásza, Paprika Jenő. A dunaújvárosi fiú talajon és ugrásban egyaránt első helyezést ért el. (teljes szöveg)
1987-08-18KépaláírásSupola Zoltán a Nagybányán megrendezett tornász IBV-n nyújtón bronzérmes lett. (nem teljes szöveg)
1987-08-04Tanár lett a tornászInterjú Paprika Jenővel, a Kohász kiváló tornászával.
1987-06-23Pánczél: két aranyMagyarország-Lengyelország tornászversenyen jól szerepeltek a dunaújvárosi ifjúsági versenyzők. Összetettben első: Supola Zoltán lett. Pánczél lólengésben és korláton első lett.
1987-03-13Világot járt tornászfiúSupola Zoltán, ifjúsági tornászreménység nyilatkozik sporteredményeiről.
1986-06-17Torna: Pánczél hatodik lett.Magyarország - Bulgária ifjúsági tornaverseny eredménye. Csapatban magyar, egyéniben bolgár győzelem. Szombaton és vasárnap a DKSE endzésében a központi csarnokban rendezték a Magyarország-Bulgária férfi ifjúsági tornászversenyt.
1986-02-04Dobogón állni és felejteni. Tévedtek a pestiek.A Dunaújvárosi Kohász férfitornászainak vezető edzője Pap Zoltán nyilatkozik a szakosztály helyzetéről. Adatok. Fénykép
1986-01-07Mély lélegzet a búcsúraBeszélgetés Kovács Péter és Erdélyi Péter tornásszal abból az alkalomból, hogy visszavonulnak az aktív versenyzéstől.
1985-04-10Paprika remekeltNemzetközi tornászbajnokságon két szeren lett első.
1985-01-04A későn érő Paprika. Nemcsak a kiejtése tetszett.A dunaújvárosi kíváló tornász japán versenyéről. Eredmények, tervek. Kép.
1984-04-13Torna: Talajon sikerült...a dunaújvárosi Paprika Jenő a nemzetközi magyar tornászbajnokságon magyar-első, nemzetközi második lett. -- talajon!
1984-03-27Torna: Paprika Jenő vidékbajnokA budapesti versenyen négy szeren lett első. Egyéb dunaújvárosi eredmények
1983-11-22Mesterfokú tornászbajnokság. Szezonvégi formábanAz Egerben rendezett versenyen jól szerepeltek a dunaújvárosi tornászok, köztük Paprika Jenő. Kép: P. J.
1983-11-01Szépek lehetünk... Paprika Jenő remekül tornászottA dunaújvárosi tornászok szereplése a Budapesten rendezett világbajnokságon. A legszebb tornásznő: Óvári Éva lett.
1983-09-20Torna: Paprika /Jenő/ készülhet a VB-reAz I. osztályú CSB III. fordulójában elért sikerei alapján
1983-06-21Torna: Paprika /Jenő/ bajnok, Juhász Anikó ezüstérmesAz országos tornászbajnokságon szereplő dunaújvárosiak eredményei
1982-12-21Három mesterJuhász Anikó, Szloboda Éva és Paprika Jenő mesterfokú bajnokságot nyert. Képek: J. A., Sz. É., P. J.
1982-11-09Paprika a vidék legjobbjaAz országos bajnokságon a bronzérmet szerezte meg. Egyéb eredmények.
1981-11-24Tornászaink a VB-nA moszkvai tornász VB-n résztvevő dunaújvárosi versenyzők képe.
1981-11-13VB előttAz ausztriai Bregenzben nemzetközi torna versenyen összetett egyéniben 2. lett Paprika Jenő. Szerenkéntiben: Paprika 1 ezüst, 1 bronz, Kovács Péter 1 ezüst, 2 bronz.
1981-10-20Fradi KupaA Fradi Kupa nemzetközi egyéni tornaversenyen Paprika Jenő lólengésben 3., ugrásban 1. lett. Berényi György ugrásban 2. lett.
1981-10-16KépaláírásA legjobb magyar és norvég férfitornászok versenyén Paprika Jenő 2. lett.
1981-08-11Sporttörténelmünkben először...Dunaújváros első felnőtt magyar bajnoka atlétikában Simon Balla István 400 méteres gátfutásban. Magyar bajnoki címet szerzett Simon Balla István a DKSE tornásza.
1981-06-26Versenyek szünet nélkülTorna országos összetett egyéni bajnokság:Paprika Jenő 3. lett. A szerenkénti döntőkben Kovács Péter 1 bronz, Paprika 1 ezüst, 1 bronz, Erdélyi Péter 1 ezüst, Tóth Margit 1 ezüst, 2 bronz.
1981-05-29VidékbajnokságAz 1981. évi vidékbajnokságon Tóth Margit az összetettben és 3 szeren lett első, Berényi György összetettben, lólengésben és korláton nyert. Erdélyi Péter talajon, gyűrűn és nyújtón lett első.
1981-04-28"Soha nem szerettem veszíteni"Súlyos sérüléséből gyógyuló Kovács Péter tornász nyilatkozata. Sportszeretetéről. Terveiről. Kép: K. P.
1981-01-23Magyar bajnokok Kovács Péter, Szloboda Éva, Erdélyi PéterA felsoroltak fényképei.
1980-08-12Becsülettel helytálltak sportolóinkA moszkvai olimpián a dunaújvárosiakat is tartalmazó női torna válogatott 5. lett. Kovács Péter talajon 5. lett, s ezzel a 2. legjobb magyar.
1980-06-20Olimpiára készülnekHárom dunaújvárosi olimpikon Kovács Péter, Óvári Éva, Hanti Erzsébet tornászok edzőikkel - Tatán.
1980-05-20Kovács magyar bajnokA torna OB-n Kovács Péter megszerezte az egyéni összetett bajnoki címet, a szerenkénti döntőben Első lett gyűrűn, harmadik lett talajon, ugrásban és nyújtón.
1980-04-15Győzelem összetettbenA Pécsen rendezett VIII. nemzetközi tornászbajnokságon a dunaújvárosi Kovács Péter első lett. Gyűrűn első, korláton negyedik, lóugrásban és nyújtón ötödik lett. Elnyerte Pécs város nagydíját is.
1980-02-12Olimpiai esküDunaújvárosi olimpikonok: Óvári Éva, Hanti Erzsébet, Kovács Péter, Erdélyi Péter, Berényi György és Paprika Jenő, Kovács József.
1980-01-18Magyar válogatottakBerényi György (tornász), Segesvári Sándor (labdarúgó)
1979-12-21Tokióban...(kishír)A nemzetközi versenyen Óvári Éva gerendán, Flandler Erika ugrásban szerzett első helyet. Kovács Péternek két ezüst érme lett.
1979-11-06Kovács Péter remekeltA mesterfokú bajnokságon összetettben és három szeren /talaj, ugrás, nyújtó/ lett bajnok.
1979-10-12Torna :Sikerek.Ausztria-Magyarország tornászviadalon a dunaújvárosi Berényi második, Erdélyi pedig ötödik lett. D Kohász serdülő leány-tornászai az országos csapatbajnokságon elsők lettek. A csapat névsora.
1979-10-02Berényi harmadikPrevidzában (Csehszlovákia) nemzetközi versenyen a dunaújvárosi Berényi György az összetettben harmadik, lólengésben első lett.
1979-05-22Kovács Péter ezüstérmesAz esseni férfi Európa-bajnokságon Kovács Péter dunaújvárosi tornász dupla szaltós nyújtógyakorlatával ezüstérmet szerzett. A világon elsőként: dupla szaltó a nyújtó fölött.
1979-05-08Óvári Éva ismét bajnokAz Országos Egyéni bajnokság eredményeiről.
1979-03-30Torna: Kovács Péter győzött.Lengyelországban a magyar-lengyel férfiviadalon szabadon választott gyakorlatok után Kovács Péter a D. Kohász tornásza első helyen végzett.
1979-03-09Magyar válogatott Paprika Jenő tornászKép: Paprika Jenő
1979-01-09Magyar bajnokokKépek: Berényi György junior tornász és Óvári Éva felnőtt tornász
1979-01-05Magyar bajnokokLővei Mária felnőtt-tornász ugrásban. Képek: Lővei Mária, Erdélyi Péter
1978-10-31Sikeres szereplés a világbajnokságonÖsszetett egyéniben Kovács Péter 15., Óvári Éva 12. lett. Óvári Éva a gerendán 4. helyezést ért el.
1978-10-24Óvári Éva, Tóth Margit és Kovács Péter a válogatottbanA világbajnoki versenyeken. Nyilatkoznak az edzők.
1978-09-15Világbajnokság előttKovács Péter az olaszok, Óvári Éva a hollandok elleni válogatott tornászviadalon második helyezést ért el.
1978-04-14A második helyen ...A Pécsett rendezett hatodik magyar nemzetközi tornászbajnokságon a dunaújvárosi Berényi György és Óvári Éva a második helyen végzett. Kép: Berényi Gy., Erdélyi Péter
1978-02-28Dunaújváros legjobb sportolóiTóth Attila jégkorongozó, Erdélyi Péter tornász, Kovács Péter tornász
1977-12-13Magyar bajnokokKovács Péter tornász felnőtt kategóriában talajon és ugrásban. Erdélyi Péter tornász, ifjúsági kategóriában, gyűrűn, korláton, és nyújtón. Képek: A bajnokok.
1977-11-18Torna: Győzött Kovács PéterA Szegeden megrendezett nemzetközi versenyen, egyéni összetettben lett első.
1977-10-25Kovács Péter bravúrja.A magyar bajnokságon összetettben második, két szeren első lett.
1977-03-29Dunaújvárosiak az élvonalbanAz eredmények. Kép: Óvári gerendán
1977-01-18Magyar bajnokok. Sárai László /tornász/Sárai László magyar bajnok
1976-11-09Torna. Magyar bajnokokKépek: Tóth Margit tornászolimpikon és magyar bajnok - korláton. Kovács Péter magyar bajnok összetettben - talajon és nyújtón.
1976-10-26Torna. Gerendán Óvári, lóugrásban Berényi mesterfokú bajnokA női egyéni összetettben Óvári második. Képek: Óvári Éva, Berényi György
1976-04-09Dunaújvárosi sikerek az országos középiskolás bajnokságokonElső hely: Kovács Péter Münnich Gimnázium. Több jó helyezés.
1975-01-10Magyar Zoltán tornász-világbajnok DunaújvárosbanMagyar Zoltán tornász-világbajnok Dunaújvárosban
1974-07-09Nagyszerű hazai győzelem a nemzetközi versenyenBeszámoló a Dunaújvárosi Kohász Sportiskola-Sumperk nemzetközi fiú tornászversenyről.
1973-06-08Az idén is esélyesek...A IX. Nyári Úttörő Olimpia esélyesei: Óvári Éva, Tóth Margit, Erdélyi Péter, Balázs László.
1973-05-29Országos bajnokságBudapesten rendezték meg az 1973. évi Seregszemle Verseny országos döntőit, ahol a dunaújvárosi tornászok is szerepeltek.
1973-01-12Tizenkét évesen az utánpótlásválogatott keretébenA DKSI fiú tornászok eredményei.
1973-01-12Mérlegen a DKSI fiú tornászai.Tizenkétévesen az utánpótlásválogatott keretében...
1972-05-21Éva Dunaújvárosból (kishír)A DKSE serdülő tornászai biztosan nyerték a fiúk és a lányok országos I. osztályú csapatbajnokságát. A képeken Óvári Éva.
1972-02-11A város legeredményesebb szakosztályA Dunaújvárosi Kohász fiútornászai.
1972-01-04Dunaújváros 1971. évi legjobb sportolóiKecskeméti Margit, Balázs László és a fiú tornászcsoport.
1970-01-06Tornászok közöttA női tornászok másodosztályúak, a férfiaknál nem olyan egyenletes a fejlődés.
1966-11-1820 éve tornászKecskés Pál portréja
1961-06-06Tornászaink elnyerték az "1961 legjobb vidéki tornászcsapat címet.Kecskés, Tarjáni, Molnár, Akucs, Nyíri, Rátkai.
A harmadik Csollány SzilveszterCsollány Szilveszter olimpiai győzelméről.
A csúcson szeretne körbenézniCsollány Szilveszter olimpiai aranyérméről.
Supi és Las VegasRiport Supola Zoltán tornászról, aki jelenleg Las Vegas legnagyobb showjának főszereplője.
Képek Berényi György tornászrólVálogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.
Képek Erdélyi Péter tornászrólVálogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.
Kép Kovács Péter tornászrólA DKSE tornásza. Válogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.
Kép Pánczél Miklós tornászrólA DKSE tornásza. Válogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.
Kép Paprika Jenő tornászrólA DKSE tornásza. Válogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.
Képek Supola Zoltán tornászrólA Dunaferr SE tornásza, olimpikon. Válogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.
Kép Csollány Szilveszterről és Supola ZoltánrólA Dunaferr SE tornászai, olimpikonok. Válogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.
Kép Ternyák Attila tornászrólA DKSE tornásza. Válogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.
Élvezi, ha alkothatBeszélgetés Supola Zoltán tornásszal, aki Las Vegasban egy magánklubban 6-17oktatja a sportágat.
Juhász Szebasztián 16 évesPortré a speciális olimpián (2019.03.07 Abu Dhabi, Dubaj) induló tornász Juhász Szebasztiánról
Portré Juhász Szebasztián és Latinovics Lívia speciális olimpiai bajnokokrólRövid portré a sportolókról. A Nemzeti Színház hivatalos műsorfüzetének 2020. január 16-i számában jelent meg, ami a 62. M4 Sport Az év sportolója gála 2019 címmel jelent meg