Keresés

Forrás típusa:
Keresendő :
Szerző:
Cím (címtöredék):
Tárgyszavak:
Minimum dátum: Naptár
Maximum dátum: Naptár
Találati listában megjelenő mezők:
Cím Leírás Forrás név Szerző Kezdőoldal Záróoldal Tárgyszavak Könyvtári jelzet Megjegyzés
Egy oldalon megjelenő találatok száma:
 

Találatok

461 db találat
ListaDátum downCímLeírás
2024-04-26Szintet lépett a CsomagtartóvásárA kezdeményezés történetében először a piac adott otthont a Csomagtartóvásár és Bolhapiac sokadalmának Dunaújvárosban 2024. április 21-én.
2024-04-19Szerszámmustra és partnertalálkozó az Innoparkban2024. április 17-én szerszámkereskedő kiállítás keretében mutatkozott be Dunaújvárosban a Hoffmann csoport, méghozzá az Innopark épületében rendezett expón, ahová elsősorban helyi vállalkozókat vártak.
2024-04-12A piacon tartják a CsomagtartóvásártÚj helyen, de a régi lendülettel folytatja az újrahasznosításon és a közösségi élményen alapuló kezdeményezését a Csomagtartóvásár és Bolhapiac szervező csapata: az idei (2024.) első vásárnap április 21-én, vasárnap lesz, a helyszínként pedig a dunaújvárosi piacot veszik birtokba az árusok, standolók.
2024-03-14Mindent visz a Tökmagbazár az MMK-banA dunaújvárosi Tökmag Bazár idén már fennállása harmadik évébe lépett, s a közelmúltban a 2024-es esztendő első akcióját is megszervezték az MMK-ban. A formula már ismert: jó minőségű használt gyermekruhák, játékok, kiegészítők közül válogathattak az érdeklődők.
2024-02-23Dunai Kincses Kert: tavaszváró évnyitó kerekedett - különleges remekek sorávalRemek felhozatal, különleges portékák sora várta Dunaújvárosban a Dunai Kincses Kert vendégeit a Szalki-szigeten 2024. február 17-én. Az idei első vásár beváltotta a hozzá fűzött reményeket.
2024-01-05Közösen gyújtották meg advent negyedik gyertyáját a forgatagban2023. december 23-án meggyújtották advent negyedik gyertyáját Dunaújvárosban a Városháza téren. Az ünnepi köszöntőt Pintér Tamás polgármestertől és Baltási Nándor római katolikus plébánostól hallhatták a kilátogatók.
2023-11-24Elkezdődött az adventi készülődés: több szervezet is gyűjti az adományokatMár az adventi, karácsonyi készülődés jegyében rendeztek termelői és kézműves vásárt a dunaújvárosi piacon 2023. november 19-én. Az Adománykuckó és az Epilepsziások Dunaújvárosi Egyesülete pedig arra kapott lehetőséget a rendezvényen, hogy adományokat gyűjtsön rászoruló emberek számára.
2023-09-22Újra Csomagtartóvásárt rendeztek a Béke városrészben2022. május után 2023. szeptemberében ismét a Béke városrészben rendezték meg a Csomagtartóvásárt Dunaújvárosban
2023-09-08Újra a Béke városrészi nagy parkoló lesz a Csomagtartóvásár helyszíne jövő szombatonA tavalyi kísérlet szép mutatói nyomán újra "kiköltözik" a dunaújvárosi Waldorf Gimnázium, vagyis a volt újtelepi iskola udvaráról a népszerű közösségi esemény: a Csomagtartóvásár és bolhapiac programjára a Béke városrészi nagy parkolóban várják a kincskeresőket szombaton.
2023-06-30Évadzáró kincsvadász sokadalom kerekedett a Szalki-szigeten – különlegességekkelKiváló elfoglaltság volt a 2023-as nyári időszak utolsó Dunai Kincses Kert Helyi Termelői és Kézműves Piac forgataga. A népszerű kezdeményezés közkedvelt termékekkel, újdonságokkal várta az érdeklődőket, akik szép számmal látogattak el a dunaújvárosi Szalki-szigetre.
2023-03-17Közösségi kincsvadászatra csalogattakBár egyelőre beltéri esemény kerekedett, de sikeresen pörgették fel újra a Csomagtartóvásár gépezetét: a naptári év első bolhapiacán ismét a volt újtelepi iskolába várták a kincsvadászokat Dunaújvárosban 2023. március 11-én.
2022-11-11Őszi kincsdömping helyszíne volt a Csomagtartóvásár sokadalmaA lomtalanítás nyomán talán érdemes megjegyezni, hogy nem minden lom és használati tárgy szemét, vagy haszontalan. Akik a pusztán megunt portékáikat szerették volna hasznosítani, azok ezt megtehették a volt Újtelepi Iskolában, a méltán népszerű Csomagtartó Vásár és Bolhapiacon.
2022-09-23Az eső és a szél sem tántorította el az Újtelepi ÖKO Nap résztvevőit.Jubilált a közösségi kezdeményezés, ugyanis idén immár tizedszerre szervezte meg az Újtelepi ÖKO Nap programját a Városvédők Újtelepért Egyesület 2022. szeptember 17-én. A népszerű közösségi programok sora mellett véradás és szűrés várta a résztvevőket – ráadásul ott startolt az önkormányzat őszi lomtalanítási akciója is. Átütő sikerrel.
2022-09-16Szép sikert aratott a szeptemberi Csomagtartóvásár és Bolhapiacforgataga múlt szombaton. Siker volt a nyárbúcsúztató CsomagtartóvásárVáltozatlanul népszerű Dunaújvárosban az újtelepi Csomagtartóvásár és Bolhapiac. 2022. szeptember 3-án ismét megtelt a volt újtelepi iskola, jelenlegi Waldorf Gimnázium udvara. A régi eladók és vásárlók mellett egyre többen kíváncsiak a felhozatalra és természetesen a hangulatra, gyakorlatilag az összes környékbeli településről vannak már látogatók.
2022-09-12Remek holmik egyenesen a csomagtartókbólTovábbra is hihetetlen nagy érdeklődés fogadta a nemrég egyéves születésnapját ünneplő csomagtartós bolhapiacot. Nem is csoda, hiszen megannyi, szuperebbnél szuperebb holmit kaparinthattunk meg, és ha szemfülesek voltunk, akár igazi kincseknek is gazdái lehettünk.
2022-08-19Meglepetésekkel készült a Csomagtartóvásár, egyéves születésnapját ünnepelte a közösség. Meglepetésekkel készült a Csomagtartóvásár.A várakozásoknak megfelelően nagy sikert aratott az árusok és érdeklődők körében Dunaújvárosban 2022. augusztus 13-án a Csomagtartó Vásár és Bolhapiac néven futó kezdeményezés. A forgatag egyéves jubileumát ünnepelte, ennek apropóján különlegességekkel is kedveskedtek a szervezők a látogatóknak.
2022-07-01A Városháza parkolójában is siker volt a Csomagtartóvásár forgatagaEzúttal Dunaújvárosban a Városháza parkolójában rendezték meg a Csomagtartó Vásár és Bolhapiac névre keresztelt kezdeményezést a hétvégén. A forgatag a Béke városrészi kitelepülést követően a belvárosban is nagy sikert aratott az árusok és a látogatók körében.
2022-05-06Sikert aratott, vásárral, beszélgetésekkel, előadással debütált a DunaKosár közössége. Sikeres bemutatkozás – és biztató jövő!Dunaújváros térségi termelők vásárával, jó hangulatú beszélgetésekkel és szakmai előadással egybekötött rendezvényen bontott zászlót a DunaKosár közösség 2022. április 24-én. A kezdeményezés részleteiről Csonka Melindával, a helyi közösség koordinátorával beszélgettünk.
2022-04-22Dunai Kincses Kert: vásár, piac, találkozási pont - ízélménnyel és húsvéti hangolódással. Újra sikert aratott a kincses ünnepi sokadalom a Szalki-szigetenBár az időjárás nem fogadta éppen a kegyeibe a Dunai Kincses Kert húsvétra hangoló sokadalmát, a közel 80 árus, na meg a közönség hűséges és kitartó volt – remek kavalkád kerekedett Dunaújvárosban a Szalki-szigeten
2022-04-14Termelőket, vásárlókat és önkénteseket vár a helyi Dunakosár közösség. Nyitott nappal bont zászlót a DunaKosárMi fán terem a kosár közösség? Erre és még számtalan fontos kérdésre kaphat választ mindenki, aki ellátogat a DunaKosár nyitott napjára
2022-04-14Remek programmal köszöntötte a tavaszt a Városvédők Újtelepért Egyesület az ÖKO Napon. Eső verte az ÖKO Napot – de így is siker volt!Immáron 9. alkalommal rendezték meg Újtelepen az úgynevezett ÖKO napot. A rendezvény keretében többek között vásár, véradás, és lomtalanítás is várta az érdeklődőket.
2022-03-25Tavaszköszöntő sokadalom a Szalki-szigeetenNagy népszerűségnek örvendett a Dunai Kincses Kert Helyi Termelői és Kézműves Piac. Mint arról Tiringer Ákos szervező beszámolt, a forgatag ez alkalommal már 80 árus részvételével zajlott, és az igazi tavaszi hangulat rendkívül sok érdeklődőt vonzott.
2022-02-25Dunai Kincses Kert: sikeres volt az évnyitó sokadalom a Szalki-szigeten múlt szombaton. A kincsvadászoknál már eljött a tavasz!A 2022-es esztendő első Dunai Kincses Kert Helyi Termelői és Kézműves Piacán vehettek részt az érdeklődők a dunaújvárosi Szalki-szigeten a február 18-án. A kavalkád a szokott módon kiváló hangulatban telt, és az árusok ez alkalommal rendkívül sok különlegességet kínáltak a látogatóknak.
2022-01-19Sikeresen zárult az Educatio kiállításA Dunaújvárosi Egyetem idén is képviseltette magát, a már hagyományosnak mondható Educatio kiállításon, ami 2022. január 13-15 került megrendezésre.
2022-01-13Dunaújváros is a kedvencek listáján. Remek kézműves sajtok, erdélyi alapgondolattalEgy családi vállalkozás - László Katalin készíti a recepteket és a sajtokat - bemutatása, akiknek egyik kedvenc helyük a dunaújvárosi Dunai Kincses Kert termelői piaca.
2022-01-07Kiváló karácsonyvárás a kincses kertbenKarácsonvárás jegyében telt a 2021-es utolsó Dunai Kincses Kert Dunaújvárosban a Szalki-sigeten
2021-12-17Karácsonyváró kincsvadászat kerekedettÖsszességében az ötödik Csomagtartó Vásár és Bolhapiac nevet viselő eseményt rendezték meg Dunaújvárosban 2021. december 12-én. A méltán népszerű forgatagnak ezúttal is a volt újtelepi iskola adott otthont.
2021-11-26Minden rekordot megdöntött a közösségi kincsvadászat a Szalki-szigeten múlt szombaton. Minden ízében siker volt a MikulásvárásÚjabb sikeres kavalkádot tudhatnak maguk mögött a Dunai Kincses Kert helyi termelői és a kézműves piac szervezői. A vásári forgatagra a szokott módon rendkívül sok érdeklődő látogatott el 2021. november 20-án délután.
2021-11-22Bő kínálat és keresletSzombaton délután egy órakor ismét megnyitotta kapuit a Dunai Kincses Kert elnevezésű termelői piac a Szalki-szigeti kemping területén.
2021-10-18A kincses kert újab sikereNyolcvan árus és rengeteg nézelődő, vásárló volt a Dunai Kincses Kertben október 16-án.
2021-10-17Tömeges jelenlét a Dunai Kincses Kert Szalki-szigeten rendezett szombati sokadalmán. Rekorddöntő és őszimádó kincsvadászat voltAhogy azt sejteni lehetett, rendkívül népszerű volt az egyéves jubileumát ünneplő dunaújvárosi Dunai Kincses Termelő Piac 2021. október 16-án. A vásári kavalkád kínálatában számos, az őszhöz kapcsolódó terméket kínáltak az árusok az érdeklődőknek.
2021-10-15Csomagtartóvásár és Bolhapiac, ezúttal zárt térben!Harmadik alkalommal is hatalmas sikert aratott a Csomagtartó Vásár és Bolhapiac nevet viselő rendezvény Dunaújvárosban Újtelepen. Ezúttal azonban az időjárási körülményekhez igazodva nem a volt iskola udvarán, hanem az intézményen belül várták az eladók az érdeklődőket.
2021-10-00A 2. újtelepi garázsvásárrólKépes beszámoló a 2021. június 19-én tartott újtelepi garázsvásárról.
2021-09-24Közösségi szín, tér. Újra nagy siker volt az újtelepi ÖKO NapImmár nyolcadik alkalommal szerveztek családi napot a dunaújvárosiak számára Újtelepen, 2021. szeptember 18-án. A nagyszabású ÖKO-nappal egybekötött rendezvénysorozat változatos programokkal várta az érdeklődőket.
2021-09-13Ismét kincses kert a szigetenBeszámoló a Dunai Kincses Kert termelői piac és kézművesvásárról.
2021-09-03Új életet kezdett...Kirabolt harminc bankot, de újra tudta kezdeni az életet Ambrus Attila, aki időközönként a dunaújvárosi piacon árulja kerámiáit. Interjú.
2021-08-19Baba-mama börze igazolta a Civil Házban a közösség erejét múlt szombaton. Baba-mama börze – a civil közösség erejeBarta Endre és Motyovszki Mátyás dunaújvárosi önkormányzati képviselők támogatásával zajlott le 2021. augusztus 14-én, szombat délelőtt az első baba-mama börze a Római körúti Civil Házban. Már korán reggel számos érdeklődő látogatott ki a vásárra, ahol újszülött kortól egészen 10 éves korig lehetett válogatni a ruhák, játékok, babaholmik és kézműves termékek között.
2021-06-25Nyár, strand, kánikula és kincsvadászatA világ első, szabadstrandon üzemelő termelői piacává nőtte ki magát a Dunai Kincses kert kavalkádja
2021-06-25Remek újtelepi garázstúra a kánikulábanDunaújvárosban komoly közösségi eseménnyé nőtte ki magát az Újtelepi Garázsvásár. A Városvédők Újtelepért Egyesület kavalkádján 2021. június 19-én, szombaton vehettek részt a kincsvadászok.
2021-05-28Dunai Kincses Kert: gazdagabb és vonzóbb lett a kavalkád. Még jobb, még gazdagabb lett a tavaszi "kincsvadászat"Továbbra is sikeres a dunaújvárosi Szalki-szigeten található Dunai Kincses Kert termelői piaca. Számos érdeklődő látogatta meg 2021. május 22-én az új árukat felvonultató, magát közösségi eseménnyé kinövő forgatagot.
2021-04-16Tavaszköszöntő, hangulatos kincsvadászat a szigeten.75 árus és tavaszköszöntő hangulat – ez a két legfontosabb tényező jellemezte a Dunai Kincses Kert 2021. április 10-i sokadalmát a dunaújvárosi kempingben.
2021-04-12Napsütéses Dunai Kincses szigetÁprilis 10-én, szombaton délután az idei, meglehetősen szeszélyes április a szebbik, napsütéses arcát mutatta, így már a 14 órára meghirdetett kapunyitásra is szép számú vásári közönség gyűlt össze a hónapról hónapra egyre népszerű Dunai Kincses Kert névre hallgató termelői és kézműves piacon.
2021-04-12Ismét a vásárban, mindenki öröméreA koronavírus-járvány miatt az utóbbi időben nem tartották meg Dunaújvárosban az országos kirakodóvásárt. A hét közepén azonban a kormány enyhített a járvány miatt bevezetett szigorításokon, ezért április 11-én, vasárnap újra megtelt a vásártér árusokkal és vásárlókkal egyaránt.
2021-03-26Parádés húsvétváró piac volt - de fokozott óvatossággal. Parádésan sikerült a húsvétváró piac a Szalki-szigetenAz árusok és a közönség létszámát tekintve is csúcsra futott a Dunai Kincses Kert. Újra a Szalki-sziget adott otthont a termelői piac kavalkádjának, a sokadalom a húsvétvárás és az óvatosság jegyében telt 2021. március 20-án
2021-03-22Termelői piac és sokadalom. Kézműves portékák és igazi vásári sokadalomMárcius 20-án, szombaton délután 13 órától újra megnyitotta kapuit a Szalki-szigeti kemping ­területén a Dunai Kincses Kert ­helyi termelői és kézműves piac.
2021-03-11A kirakodóvásárok is a járvány áldozatai lettekKét népszerű vásár van a régiónkban, a dunaújvárosi és a dunaföldvári. A kettő között csak annyi különbség van, hogy a dunaföldvári nemcsak kirakodó-, hanem állatvásár is egyben. Amiben viszont a kettő közös, hogy a koronavírus-járvány miatt egyiket sem lehet megtartani.
2021-03-06Elmarad a vásárA súlyosbodó járványügyi helyzet miatt életbe lépő szigorítások miatt elmarad a március 21-re meghirdetett dunaföldvári vásár.
2021-02-26Megérdemelten aratott nagy sikert a tavaszváró sokadalom. Dunai Kincses Kert: masszív siker most isA közelgő tavasz jegyében szervezték meg Dunaújvárosban ismét a Dunai Kincses kert kavalkádját a Szalki-szigeten 2021. február 20-án, délután.
2021-02-22Helyi kincses kínálat. Helyi kincsek vásáraPéksütemények, háztáji finomságok, kézműves dísztárgyak is gazdagították a termelői piac kínálatát febuár 20-án.
2021-01-22Könnyű séta a kincses szigeten. Dunai Kincses Kert: nem tudtak hibázniSzalki-szigeti termelői piac és kézműves vásár
2020-12-18A Kincses Kert csodái. Ünnepváró, csodás volt a Kincses KertIsmét nagy siker volt a Dunai Kincses Kert elnevezésű termelői piac és kézműves vásár programja a dunaújvárosi Szalki-szigeten 2020. december 12-én.
2020-12-12A kürtőskalács volt ezúttal is a legnépszerűbbHarmadik alkalommal rendezték meg a Dunai Kincses Kert helyi termelői és kézművespiacot december 12-én
2020-11-27Szigeti neszeneked. Dunai Kincses Kert: jó időben, jó helyen!Tömeges jelenléttel és a vírus veszélyhelyzet nyomán hozott szabályok példás betartásával hálálta meg a közönség, hogy bár új helyszínen, a dunaújvárosi Szalki-szigeten, de megrendezték a Dunai Kincses Kert elnevezésű termelői piac és kézműves vásár programját 2020. november 21-én
2020-11-24Gazdag Dunai Kincses Kert a Szalki-szigetenOktóberben Rác­almáson nyitott, ám a járványhelyzet és az arra adott, településenként megszabott szigorú szabályok miatt a mögöttünk hagyott szombaton már a dunaújvárosi Szalki-szigeten lévő kempingben várta lelkes közönségét a Dunai Kincses Kert termelői vásár.
2020-11-23Kincses sziget (képaláírás)November 21-én, szombaton délután a Szalki-szigeten található kemping adott otthont az eredetileg Rácalmáshoz kötődő Dunai Kincses Kert termelői piacnak, ahol ezúttal is sokszínű és gazdag kínálat várta a vásárlókat, érdeklődőket.
2020-11-13Korlátozó intézkedéssorozat, fontos változások helyben isa koronavírus járvány második hulláma miatti dunaújvárosi intézkedésekről
2020-11-12A dunaújvárosi vásár él és virul, tiltás még nincsNovember 8-án, vasárnap a dunaújvárosi országos kirakodóvásárba látogattunk el, érdeklődve, hogyan is működik a vírus alatt.
2020-10-19Kincses Kert: már az első is remek volt. A Dunai Kincse Kert elsőre nagy sikert hozottRemek ötletnek bizonyult a Dunai Kincses Kert termelői piac létrehozása, amely október 17-én, szombaton délután debütált Rácalmáson a Vizi Gábor vízitúra-megállóhelyen. A nem túl kellemes időjárás ellenére nagy volt az érdeklődés, három óra körül a környéken parkolóhelyet már nem volt egyszerű találni.
2020-10-14Termelők és kézművesek piaca lesz a hétvégén. Dunai Kincses Kert: piac, vásár és fontos értékekA hét végén megnyitja kapuit az első rácalmási Dunai Kincses Kert termelői piac és kézművesvásár. Ahol helyi és környékbeli termelőktől, kézművesektől lehet majd vásárolni jó minőségű, egészséges, magyar élelmiszereket, maradandó értéket képviselő, igényes használati és dísztárgyakat.
2020-05-21A vasműről egy árva szó sem esettAz elmúlt hétvégén a város hivatalos honlapján is közzétették a Pintér Tamás polgármester online fogadóórájáról készült második videós összeállítást is.
2020-05-15Fontos információkat bontottunk kiPintér Tamás polgármester online fogadóórát tartott a minap. Az „eseményen” történtek első részét egy videóban publikálták az önkormányzat hivatalos honlapján.
2019-12-00Betlehem: a várakozás (képaláírás). Betlehemavató - meghitt hangulatbanAdvent első vasárnapján a hagyományok szerint felavattuk Rácalmás betlehemét. A karácsonyváró hangulatot hozó, csodálatos alkotást idén is a Manóvár Óvoda és Bölcsőde dolgozóinak köszönhetjük. Az avató ünnepségen fellépett Balogh Zoltán andrás előadóművész, a Napsugár Asszonykórus, és szerepeltek az óvoda gyermekcsoportjai. A betlehem avató előtt jótékonysági kézműves karácsonyi vásár nyílt a Piac téren. (teljes szöveg)
2019-12-00Adventikoszorú-készítés és kézműves vásár2019. advent első hétvégéjén, a hagyományokhoz híven elkészíthették adventi koszorújukat a rácalmásiak a művelődési házban
2019-11-29Minden helyén a főtérenKiss András, a Tourinform Iroda vezetője és Barta Endre alpolgármester bejárást tartottak az Adventi Forgatag helyszínén.
2019-11-07Pörgős volt az októberaz MMK-banA Munkásművelődési Központ októberi programjairól.
2019-04-30A parasztcsirke elnevezés nem szidás, hanem dicséretA dunaföldvári állat- és kirakodóvásár egyik standjánál ez az első olvasatra döbbenetesnek tűnő felirat fogadott: Parasztcsirke.
2019-04-00Látni kell az újdonságot, vagy végleg lemaradunk2019-ben negyedszer rendezte meg a Vállalkozók Rácalmásért Egyesület a Rácalmási Tavaszi Vásárt a Jankovich-kúriában.
2019-03-19Az idén ez volt az elsőPazar esemény volt a dunaföldvári országos állat- és kirakodóvásár, március harmadik vasárnapján.
2018-12-19Elkészült a jövő évi vásárok naptáraElkészült a város 2019-es vásárnaptára.
2018-12-13Adventi forgatag a Városháza térenKépes beszámoló a 2018-as dunaújvárosi adventi vásárról
2018-07-25Éljék át velem a dunaföldvári hagyományos vásár hangulatát!Képes élménybeszámoló a dunaföldvári vásárról.
2018-05-00R2D2-tól a hegesztőrobotig. Robotikakiállítás a Vállalkozók Rácalmásért Egyesület szervezésébenA Vállalkozók Rácalmásért Egyesület harmadszor rendezte meg 2018 áprilisában a Tavaszi Vásárt a hét végén a Jankovich-kúriában. A vásár legnagyobb attrakciója a robotika kiállítás volt. Interjú Szabó Andrással, az egyesület elnökével.
2018-03-26Országos kirakodóvárás (képaláírás)Az országos kirakodóvásár Dunaújváros és a környező települések lakóinak nyújt vasárnapi programot. A húsvét előtti utolsó vásárra kilátogatott dr. Galambos Dénes fiával és legnagyobb unokájával. (teljes szöveg)
2018-03-19Megmentett kincsesszigetMárcius 17-én, szombaton délelőtt bolhapiacra várták az árusokat és a felfedezendő kincsek után érdeklődő lelkes vásárlókat. A közösségi találkának és fórumnak is beillő kis helyi vásáron számos értékes termékkel találkozhattak az érdeklődők.
2018-03-02Érdemes hozzánk ellátogatni! Turisztikai kiállításon mutatkozott be a város28. alkalommal rendezték meg múlt hétvégén a Tourex Idegenforgalmi Szakkiállítást és Vásárt a Hírös Agóra - Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban. Dunaújváros is részt vett.
2018-02-07Egy gyalogátkelőhely a vásártérnél (képaláírás)Elkészült a végleges és szabályos gyalogátkelőhely felfestése a Papírgyári úton, a város vásártere és a Vasmű tér között. Ezen a helyen eddig csak polgárőrök segítségével lehetett átkelni vásárnapokon. Hamarosan lámpa is segíti majd a forgalmat. Képünkön Nagy Viktória. (teljes szöveg)
2017-12-15ÜnnepváróAz Ünnepváró családi nap a Kézműves Kincsek Vásárával kezdődött múlt szombaton az MMK-ban.
2017-12-13Kincsestár - helyi alkotókkalDecember 8-án, pénteken nyitott az Újpart Egyesület műtárgyvására. Helyi alkotók kiváló alkotásai közül böngészhetünk.
2017-12-11Műalkotást a fa alá!December 8-án, pénteken este nyílt meg hagyományteremtő jelleggel az ÚjPart Egyesület műtárgyvására a Kortárs Művészeti Intézetben.
2017-12-11Kincsvásár (képaláírás)Kézműves kincsek vására volt december 9-én szombaton a Munkásművelődési Központban. A képen: Papp Orsolya és ékszerei. (teljes szöveg)
2017-12-00A rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár hírei. A rácalmási Baba-mama klub decemberi programja. Jól sikerült az adventi kézműves vásár. Nagy sikere volt idén is az adventikoszorú-készítésnek. Rácalmáson járt a Mikulás. Német advent. Rajzpályázati eredmények- 2017. október óta hetente egyszer találkoznak a a művelődési házban a gyermekükkel otthon lévő rácalmási édesanyák. - Helyi árusok portékái között válogathattak az érdeklődők 2017. december 1-2-ig a művelődési házban rendezett kézműves vásár keretében. - Hagyomány hogy az Ágasfa Hagyományőrző Baráti Kör szervezésében advent első hétvégéjén mindenki elkészítheti az adventi koszorúját a művelődési házban. Az alapanyagokat Rácalmás Város Önkormányzata biztosítja - A Mikulással 2017. december 6-án találkozhattak a gyerekek a művelődési házban. - 2017. december 8-án tartotta adventi ünnepségét a művelődési ház keretein belül működő német klub. - 2017. december 13-án került sor a rácalmási Jankovich Miklós Általános Iskola tanulói részére a művelődési ház által hirdetett "Rajzold le, fesd le egy meghatározó élményedet a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtárral kapcsolatban!" elnevezésű rajzpályázat kiállítással egybekötött eredményhirdetésére
2017-11-13Vásárfia (képaláírás)Kézművesvásárt rendeztek november 11-én, szombaton a Munkásművelődési Köpontban: textilbábuk, fonott termékek, ékszerek mellett sajtokat és ízesített krémmézeket is lehetett kapni. (teljes szöveg)
2017-07-24Ahol áll az alku. A javak cseréjeAlkudni tudni kell, de ha ez nem jönne össze, akkor is érdemes kiugrani a vásártérre – akár egy krumplis lángosért is.
2017-07-20Vásárvárosi hangulatbanJúlius 16-án, vasárnap merültünk el a vásári mámorban Dunaföldváron. Hagymás sült vér most nem volt, de azon kívül minden más. Összegző!
2017-07-17Vasárnapi vásárváros (képaláírás)Minden hónap harmadik vasárnapján rendezik meg Dunaföldváron a több ezer embert vonzó országos hírnevű állat- és kirakodóvásárt, amely színes forgatagával, igazi rejtett kincseket is tartogató árukínálatával várta július 16-án is népes közönségét. (teljes szöveg)
2017-04-10Nem csak a vállalkozóknakMásodik alkalommal rendezte meg Tavaszi vásárát a Vállalkozók Rácalmásért Egyesület (VRE) április 8-án, szombaton a Jankovich kúriában.
2017-02-00Programdömpinggel búcsúztattuk a 2016. évetMogyorós Mária, a nagyvenyimi művelődési ház vezetőjének írása a 2016-os év végi programokról
2016-12-21Fenyőfások hideg napjaiIdén eddig elmaradt a nagy roham a fenyőárusoknál: vagy később jön ez, vagy kevesebb fa áll majd.
2016-12-02Térköves út vezet a vásártérreÚj járdasort és zebrát építenek ki a vásártérhez.
2016-12-02Sorra gyúlnak a gyertyák. Hétvégi műsor az Adventi ForgatagbanElkezdődött múlt hét vasárnap az önkormányzat támogatásával és a helyi Tourinform iroda szervezésében az Adventi Forgatag.
2016-11-29Megújul a vásártérre vezető járdaTérköves járda lesz hamarosan a vásártér kerítése mellett. Sokan járnak gyalogosan vásározni
2016-08-16Dunaújvárosi vásár (képaláírás)A vásárok töretlen népszerűségnek örvendenek országszerte. Dunaújvárosban is sokan kilátogatnak kéthetente a vásártérre, hogy szemrevételezzék a kínálatot, eltöltsenek egy kellemes délelőttöt a válogatással, nézelődéssel (teljes szöveg)
2016-07-21Új járda a vásártérreA helyi Vásártér további fejlesztéséről döntöttek a július 18-i közgyűlésen a képviselők. Új járda és gyalogátkelőhely épül majd.
2016-06-18Kőtár: kurultáj (képaláírás)Farkas Lajos (kép), az Intercisa Múzeum igazgatója az intézmény kőtárában egy félig kész jurta előtt a magyar zászlóval. A múzeum Kurultájt rendez a kőtárban június 18-án, szombaton: az ősi, közép-ázsiai eredetű népgyűlés vásárral, bemutatókkal egybekötve várja az érdeklődőket (teljes szöveg)
2016-05-17A kamra kincsei (képaláírás)Vasárnap ismét jelentkezett a helyi és kistérségi termelőknek közös piacot kínáló Kulcsi Kamra áruda, amely ezúttal számtalan finomsággal és egyedi termékkel várta a vásárlókat. Képünkön Markóthné Teket Éva saját készítésű ízes lekvárkülönlegességeivel (teljes szöveg)
2016-03-11Egymillió forintos összefogásJótékonysági gálaestet tartottak a Bartók színházban Pecsét István gyógykezelésének megsegítésére. Több városi és országosan is elismert művész lépett színpadra, valamint helyi képzőművészeti alkotásokra licitálhatott a közönség.
2016-01-11Vásár pedig nem voltJanuár 10-én elmaradt a kirakodóvásár.
2015-12-18Értékes fabatkaProgramokban gazdag ünnepi hetet varázsolt a Móricz iskola diákjainak. Sportdélután, templomi koncert, Kodály-koncert, Karácsonyi koncert, Fabatka Vásár.
2015-12-15Finomságokat kínált a KamaraKézműves Kamra elnevezésű vásárt rendeztek Kulcson, amelyben kistermelők, falubeliek kínálták terményeiket, termékeiket.
2015-12-14Irány a Forgatag!December 12-én nyitott a város hagyományos ünnepváró programsorozata, az Adventi Forgatag.
2015-12-10Miénk itt a tér, s még...December 12-én nyílik az adventi-karácsonyi rendezvény a Városháza téren. Beszélgetés Mórocz Erikával, a Tourinform iroda ügyvezetőjével.
2015-12-09Ádventi sokadalomMár építik az adventi kirakodóvásárt a Városháza téren.
2015-11-19Vasárnapi élménykoktélLátogatás a dunaföldvári vásáron.
2015-10-02Játszóházból indult a játékkészítőRiport a Míves Emberek új tagjával Buda Nándorné játékkészítővel.
2015-09-21TámogatásokrólKözgyűlési összefoglaló, döntések: új környezetvédelmi rendelet, az önkormányzat csatlakozott a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázathoz, pályázatot írtak ki a József Attila Könyvtár igazgatói állására, támogatják a II. Városi Diákkupát, a városháza kávéz terasza (kép) bezár, vásártér csapadékvíz-elvezetése, további egyesületi támogatások. Támogatják az olimpikonokat.
2015-09-16Elvezetik a térről a vizetAz új vásártér vízelvezetési gondjairól.
2015-07-00A fémek csillogó világa2015 júniusában Düsseldorfban jártak az ISD Dunaferr Zrt. szakemberei a "Bright World of Metals - a fémek csillogó világa" nevű fémipari vásáron. A rendezvényen készült képen Angeli Tamás, Roman Zebkov, Torma Gizella, Bucsi Tamás, Igor Shashin és Ács Bálint látható.
2015-06-00Koncert, zsibi és vásárfiaÉletkép a vásártérről. Nyilatkozik Lassingleitner Antalné, a DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt. piac- és vásárüzemeltetési csoportvezetője; Pulai László, dunaföldvári és Balogh Zoltánné, szalkszentmártoni árus.
2015-05-11Kézművesek KulcsonNagy siker volt az első kulcsi kézműves-vásár, amelynek központjában a biotermékek, háztáji alkotások álltak!
2015-05-11Vásári hangulat (képaláírás)A hagyományos, kéthetente megrendezett vasárnapi vásár népszerűsége töretlen. A vasmű főkapuval szembeni új helyszínt, Dunaújváros vásárterét is megkedvelték már az emberek. Tegnap is sokan válogattak a portékák között, például Pongrácz József is (teljes szöveg)
2015-05-08Zenés kirakodóvásárAz elmúlt időszak visszajelzései alapján a kirakodóvásár új helyszínén újításokat vezettek be. A DVG Zrt kereskedelmi és vendéglátóipari csoportja is kitelepült egy büfékocsival és különféle gasztronómiai finomságokkal. Mindehhez egy sátras részt alakítanak ki teraszbútorokkal berendezve. A május 10-i vásárban Milák Sándor vezetésével a Capuchino Duo fog zenét szolgáltatni. Május 31-én szeretnék beindítani a zsibvásárt.
2015-05-07Kézműves vásár lesz!Hagyományteremtő szándékkal kézműves vásárt rendeznek Kulcson május 10-én.A vásár egyik szervezője Siba Brigitta és Ambrus Péter.
2015-02-03Szombat: Esküvő kiállításFebruár 7-én újra Esküvő kiállítást rendeznek a Campus Étteremben.
2015-02-00Az a boldogító igen...Interjú Szabóné Palkovics Katalinnal, a 2015. február 7-én megrendezendő Esküvő Kiállítás szervezőjével.
2014-12-19Adventi forgatagA Városháza téren megnyílt Adventi forgatagról. 12-én nyílt, 23-ig tart.
2014-12-19A fizetést a vevőtől kapjukKét rangos ipari vásáron - Brnóban az MSV Nemzetközi Gépipari Vásáron és Hannoverben az EUROBLECH Nemzetközi Acélipari Vásáron - is részt vett 2014 őszén az ISD Dunaferr Zrt.
2014-12-18A brazíliai kapcsolatA Dunaújvárosi Főiskola Természettudományi és Környezetvédelmi tanszékvezetője dr. Horváth Miklós a brazíliai Sao Paolo-i Euro Pós kutatói és oktatói vásáron mutatta be a főiskolát.
2014-12-00Fontos a nemzetközi jelenlétKét rangos nemzetközi vásáron is részt vett 2014 őszén az ISD Dunaferr Zrt. Előbb a brnói MSV Nemzetközi Vásáron szerepelt, majd pedig a hannoveri EUROBLECH Nemzetközi Acélipari Vásáron.
2014-12-00A dransfeldi adventen (képaláírás)Rácalmás is bemutatkozott Dransfeldben az adventi vásáron. (nem teljes szöveg)
2014-12-00A hónap műtárgya - Az 1955-ös Májusi Vásár emléktárgyai Sztálinvárosból"A fajanszból készült három dísztárgy: egy kancsó, egy bögre és egy csésze alkotja az együttest, melyek nemcsak szép díszítésük, hanem történetük miatt is érdekes darabjai a helytörténeti gyűjteménynek. Ezek a tárgyak nem csupán az 1955-ben megrendezett Májusi Vásárról mesélnek nekünk."
2014-10-17Szeretik az új vásárt az emberekMost először szervezték meg a hagyományos városi vásárt az új helyén, a Papírgyár iúton.
2014-10-13Az első nap sokan mentek a vásárbaSikerrel nyitott meg az új vásártér október 12-én.
2014-10-11Neonbéke: siker BécsbenAz elmúlt hétvégén zajlott térségünk legnagyobb művészeti vására a bécsi Viennafair, amely főként a kelet-közép- és délkelet-európai régió művészetére és alkotóira fókuszált. A vásár fő látványossága Várnai Gyula Neonbéke című alkotása volt.
2014-10-09Vasárnap nyitnakOktóber 12-én már a százmillió forintból kialakított, sokkal komfortosabb új helyén rendezik meg a dunaújvárosi vásárt.
2014-10-00Októbertől új a vásártérOktóber 12-től új helyre kerül a Vásártér. Hingyi László, a gazdasági bizottság elnöke és Nagy Zsolt, a kivitelező DVG Zrt. ágazatvezetője nyilatkozik.
2014-09-26Ötmillió forint ösztöndíj-pályázatraAz önkormányzati ciklus utolsó közgyűlését tartották szeptember 23-án. Keretszerződés a DVG Zrt-vel, október 12-től a Papírgyárí úton tartják a vásárokat, a Dunanett Nkft. részére 50 millió forint kölcsönt nyújt a város a likviditási problémák áthidalása érdekében.
2014-09-26Októbertől új helyszínen a vásár!Október 12-től a Pappírgyári út 3 sz. lesz a vásár helyszíne. Hírdetés.
2014-09-26Októbertől új helyen a vásár (kishír)Október 12-től a Papírgyári út 3. szám alatt található, megújult vásártéren fogadják a kilátogatókat az árusok.
2014-09-23Rendkívüli közgyűlés2014. szeptember 23.
2014-09-19A míves lelkierő forrásaCzuppon Éva az MMK kávézójában megálmodta a Míves emberek vásárát.
2014-08-08Ünnepélyes eskütételA közgyűlés soron kívül tárgyalta a Mezőföldvíz Kft. ivóvíz-szolgáltatási ajánlatát az augusztus 7-i rendkívüli ülésén. A közgyűlés felbontotta a szerződést a DVCSH Kft.-vel, a Mezőföldvíz Kft. pedig ajánlatot tett az üzemeltetésre. A helyi választási bizottság esküt tett.
2014-08-07Rendkívüli közgyűlés2014. augusztus 7.
2014-08-00Vásártér a kertészet helyénA Vasmű főbejáratával szemben a volt kertészet helyén kap végleges helyet a vásártér.
2014-07-25Míves emberek míves portékáiAz MMK földszintjén minden hónap harmadik szombatján kistérségi népművészek, iparművészek, kézművesek mutatják be alkotásaikat, amelyek meg is vásárolhatók.
2014-07-22Karácsonyra elköltözhet"Éveken át rendezetlen volt a helyi vásárok sorsa. A város önkormányzata a DVG Zrt. bevonásával már egy hosszabb távra szóló megoldáson dolgozik." A vásártér a vasmű egykori kertészetében lesz, már elkezdődött az építkezés.
2014-07-11Szeptemberre készül el az első ütemÚj vásárteret építenek a Dunaferr egykori kertészetének területén.
2014-06-20Papírgyári úton lesz a vásártér (kishír)A Papírgyári út 3. szám alatt új vásárteret alakít ki a DVG Zrt.
2014-06-20Új vásártér, felújított parkolóA DVG Zrt. elkészítette az új vásártér (Papírgyári út 3.) kialakítására vonatkozó árajánlatát. A DVG a polgármesteri hivatal "A" épület mögötti parkoló felújítására 11 millió forintos árajánlatot tett, amit elfogadott a képviselőtestület.
2014-06-19Közgyűlés2014. június 19.
2014-06-04Könyvtári kiarakodóvásár (kishír)A József Attila Könyvtárban május 8-tól a tovább már nem őrzött folyóiratokból és újságokból vásárt rendeztek.
2014-05-09Új otthonra lelhet a vásárZöldterületet vásárol az önkormányzat a Papírgyári úton, a Dunaferr iskolával átallenben, s ezzel talán megoldódik a vásár helyének kérdése is.
2014-05-05Könyvtári kiárusítás (kishír)A tovább már nem őrzött újságokat, folyóiratokat május 8-tól árusítja a József Attila Könyvtár.
2014-04-29Virágok, színek kavalkádjaBeszámoló a rácalmás Jankovich-kúriában, április 26-án megrendezett virágkiállítás és virágvásárról.
2014-02-17Szemnek és szájnak való ingerekMíves Emberek Vására volt a Munkásművelődési Központban február 15-én.
2013-12-23Aranyvasárnapi bevásárlási rohamAranyvasárnap a vásárban.
2013-12-20Míves emberek közösségeEgy éve bontott zászlót a Míves emberek vására. A közelmúltban egy népi- iparművész és kézműves bemutatóra és vásárra várták az érdeklődőket.
2013-12-13Jótékonysági árusítások (képaláírás)Baranya Ilona alaposan szemügyre veszi a kínálatot a kisapostagi templomban, ahol jótékonysági céllal rendeztek karácsonyi vásárt az elmúlt hétvégén. (teljes szöveg)
2013-12-13Feldíszítették a város karácsonyfájátDecember 9-én megnyitotta kapuit a Karácsonyi Vásár a Dózsa mozi téren.
2013-12-11Népszerű a vásár (képaláírás)A hangulatra igazán nem lehet panasz az idei adventi vásáron, a Dózsa György téren! A karácsonyi látványosságokkal, játékokkal teli téren hagyományosan sok dunaújvárosi és környékbeli fordul meg, ajándékot vásárolni, de legalább belekóstolni. (teljes szöveg)
2013-12-10Ünnepi hangulatbanHétfőn délután az egyházak képviselőinek áldása után hivatalosan is megnyílt az idei karácsonyi vásár a mozi előtti téren.
2013-12-09Hétfőn nyit a vásárDecember 9-én nyílik a Karácsonyi Vásár a Dózsa Mozicentrum előtti téren.
2013-12-06Míves emberek vásáraEgy év kellett ahhoz, hogy a Dunaújvárosban és környékén élők köztudatába bekerüljön a Míves emberek vására. Kép: Nyíri Andrea, Szabó Beáta Zsuzsanna.
2013-12-03Hétfőtől karácsonyi vásárDecember 9-én nyitja meg kapuit az idei karácsonyi vásár a Dózsa Mozi előtti téren, és ugyanitt ismét lesz városi, szabadtéri szilveszteri buli is.
2013-12-03Remek vásári történésekPentelei Kézműves Egyesület. Változatlan lendülettel zajlik a kézműves kiállítás és vásár a KMI-ben és környékén. Környezetvédelemmel.
2013-11-30Iparművesek napjaBeszámoló a Pentelei Kézműves Egyesület bemutatkozó kiállításáról és a vásárról.
2013-11-29Helyi mesterek"Alig egy hónapja, október 21-én alakult meg a Pentelei Kézműves Egyesület, amely kiállításmegnyitóval, vásárral és divatbemutatóval mutatkozott be csütörtökön a nagyközönségnek a Kortárs Művészeti Intézet három termében és környékén, valamint a szomszédos parkolóban."
2013-11-28Bemutatkoznak (képaláírás)Október 21-én megalakult a Pentelei Kézműves Egyesület, amely bemutatkozásként gazdag programsorozattal jelentkezik mától egészen december 7-ig. Képünkön a Lorántffy iskola diákjai készítik elő a látványosnak ígérkező divatbemutatót a KMI-ben (nem teljes szöveg)
2013-11-27Kézművesek vásáraA 2013. október 21-én alakult Pentelei Kézműves Egyesület "Híd, ami összeköt" - Kézműves Mikulás Kiállítás és Vásárt rendez a Kortárs Művészeti Intézetben (november 28 - december 6.). Kép: Kissné Keserű Erika csokoládéműves.
2013-11-25Híd a kézművességhezA 2013. október 21-én alakult Pentelei Kézműves Egyesület "Híd, ami összeköt" - Kézműves Mikulás Kiállítás és Vásárt rendez a Kortárs Művészeti Intézetben (november 28 - december 6.).
2013-11-07Azok a szép Kohászvásárok!Ötvenöt éve, 1958. november 13. és 20. között rendezték meg a Kohászvásárt a sztálinvárosi boltokban a karácsonyi vásárlás elősegítésére. E hír kapcsán a Dunaker nyugállományú igazgatójával, Molnár Józseffel a város kereskedelmének megszervezéséről, a vásárlási szokások változásairól beszélgettünk. Kép: Üzletház, sztálinvárosi májusi vásár.
2013-10-21Piacépítés SzerémségbenHarmadik alkalommal vett részt a szerémségi regionális vásáron a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara, a kiállító cégek képviselőit kérdeztük tapasztalataikról.
2013-10-18Összefognak a kézművesekPentelei Kézműves Egyesület alakult, és novemberben megrendezik első kiállításukat a Kortárs Művészeti Intézetben, Pentelei Kézműves Kiállítás és Vásár címmel. Beszélgetés Pintér Lajossal, a kiállítás és az egyesület szervezőjével.
2013-10-14Szerb kapcsolatHarmadik alkalommal vett részt kiállítóként a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara a Sremska Mitrovica-i testvárkamara meghívására, a Nova Pazován megrendezett regionális kiállításon és vásáron.
2013-10-01Ahol alkudni is lehet...Lassingleitner Valéria a DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt. piac-és vásár koordinátorának munkájáról.
2013-07-01Hídi vásár Vecsésen: testvériesenHídi vásárt rendezték Dunavecsén.
2013-04-15Virágom, szép virágom...A Jankovich-kúriában megrendezett vásár és kertészeti kiállításról.
2013-02-20Két közteret alakítanak át egyszerreRácalmáson a Szent János téren még tavaly kezdték el a meglévő park és piactér átalakítását, a Petőfi tér pedig teljesen új arculatot kap, amelynek a napokban kezdték meg az építését.
2012-12-24Karácsonyi készülődésKarácsonyi készülődés, programok, Míves Emberek Vására, kézműves játszóház a Munkásművelődési Központban.
2012-12-22Két főbb csoportra oszthatóKarácsonyi Vásár a Városháza téren. Az árusok tapasztalatairól.
2012-12-19Szeretet vásár a PetőfibenKarácsonyi ajándékvásár a Petőfi Sándor Általános Iskolában.
2012-12-17A második félidőBeszámoló a Városháza téren megrendezett Karácsonyi Vásárról.
2012-12-12Főként helyi fellépők a vásáronIdén is főként helyi fellépők szerepelnek a Karácsonyi Vásáron.
2012-12-10Advent a város terénÚj helyen, más névvel, de az ismert forgatókönyvvel jelentkezik idén is a város adventi hangulatmelegítője. Az Adventi Randevú helyett idén Karácsonyi Vásár elnevezéssel kezdődött meg a programsorozat december 9-én a Városháza téren.
2012-12-08Holnap kezdődik a vásárKarácsonyi Vásár a Városháza téren december 9. és 23. között.
2012-11-09Kamara: nemzetközi szín, térKapcsolat- és üzletépítő vendégjáráson vett részt Szerbiában a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara, és részt vett a Nova Pazova városában rendezett Regionális Vásáron is.
2012-10-29A városháza térre költözikIdén nem a Dózsa Mozicentrum előtti téren, hanem a Városháza téren lesz a karácsonyi vásár. Az Adventi Vásárban idén a szervezők hagyományőrző kézműves vásárt terveznek.
2012-10-27A Míves Emberek VásáránAz MMK családi nagyrendezvényei mostantól a Míves Emberek Vásárával kapcsolódnak egybe.
2012-10-18Felértékelődött a Brnói Nemzetközi VásárEbben az évben mát ötvennegyedik alkalommal rendezték meg szeptember végén Brnóban az MSV Nemzetközi Gépipari Kiállítás és Vásárt, amelyen az ISD Dunaferr már tizenkettedszer szerepelt.
2012-09-24Napéjegyenlőség - kulturális kavalkádSzeptember 22-én kulturális programokkal várt minden érdeklődőt az evangélikus templom: Magyarok Vására, napéjegyenlőségi tűzgyújtás, kézműves programok, és este a Viadana Kamarakórus koncertje.
2012-07-23Magyarok Vására is volt!A II. Közép-Duna-völgyi Vízikarnevál és Kulturális Fesztiválon Magyarok Vására is volt.
2012-07-10Felléptek a Hídi Vásáron (kishír)A Rácalmási Felnőtt Néptáncegyüttes is fellépett a Dunavecsén megrendezett Hídi Vásáron.
2012-07-02Hídi vásár DunavecsénHatodik alkalommal rendezték meg a Pentele híd lábánál a dunavecsei hídi vásárt és fesztivált.
2012-03-17A civilek, civileknek!A márciusi ünnepi időszakban a Dózsa téri Magyarok Vására, a moziban és a mozi előtt szervezett Civil Közösségi Tér többi rendezvénye is nagy sikert aratott.
2012-01-28Piac: rendeletben szabályozottanA közgyűlés elfogadta a piacokra és vásárokra vonatkozó helyi rendeletet.
2011-12-09Tárlat, vásár, katalógusAz idei év kiállítóinak közös tárlata nyílik a Kamara Galériában. A kiállítás és vásár mellett bemutatják a Kamara Galéria eddigi terméséből válogatott katalógust is.
2011-12-07Adventi hagyomány kicsit másképpMár kilencedik éve rendezi meg a Tourinform Dunaújváros, valamint az Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda a karácsonyi vásár rendezvénysorozatát. Ízelítő az ünnepi műsorkínálatból.
2011-11-30Idén is lesz vásárIdén is lesz, a Dunaújvárosi Karácsonyi Vásár december 3-tól 23-ig tart. A Dózsa Mozicentrumban pedig játszóház és koncertek várják az érdeklődőket.
2011-11-23Döntések szűkös keretek közöttKözgyűlés: a Móricz Zsigmond Általános Iskola igazgatója újabb 5 évre Jakabné Józsa Klára lett, helyreállítják a Fabó Éva Sportuszoda külső medencéjét borító sátrat, a Dunaferr SE részére még 2009-ben biztosított 50 millió forint visszafizetési idejét 2012 február 29-re módosították, az idei karácsonyi vásárt is megszervezik, csak szerényebb körülmények között.
2011-10-14Brnói Nemzetközi VásárRövid összefoglaló az 53. Nemzetközi Gépipari Vásárról.
2011-09-26Szeretetvendégség jártaMissziós napot és Magyarok vásárát rendeztek az evangélikus templomban és kertjében szeptember 24-én.
2011-06-27Hídi vásár DunavecsénDunavecsén megrendezték az ötödik vecsei hídi vásárt a Pentele híd keleti lábánál, a híd alatt.
2011-06-17A piaci jelenlét erősítéseNemzetközi kiállításokon az ISD Dunaferr.
2011-06-17Az acélpiaci jelenlét erősítéseAz ISD Dunaferr két nemzetközi kiállításon (Stuttgartban és Poznanban) is részt vett a közelmúltban.
2011-06-16Expo: ősszel ismét megpróbáljukÉrdeklődés hiányában elmaradt a június elejére tervezett dunaújvárosi expo.
2011-05-16Van még majális!"Kisapostag-Baracs - Közel hatszázan majálisoztak a Dunapapír Szakszervezet szombati rendezvényén. Ugyanezen a napon Magyarok Vásárát is tartottak Kisapostagon."
2011-04-22Helyi expo: megújulás előttDunaújvárosi Nemzetközi Vásár és Kiállítás nevet veszi fel a tizenöt éves múltra visszatekintő helyi expo. A Szakma Sztár Fesztiválon elért (dunaújvárosi) eredmények.
2011-01-22Köztisztviselői túlkapás történt?Közgyűlés: aki ideiglenes jelleggel végzett piaci és vásározói kiskereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozóknak a nem kell helyi iparűzési adót fizetniük; időközi választás; intézményátalakítási tervek a Rudas és a Dunaferr szakközépiskolát érintik, de az általános iskolákat nem.
2010-12-13A második hétvégeBeszámoló a Rácalmáson megrendezett adventi vásárról, hagyományőrző kézműves foglalkozásokról.
2010-10-18Kulcson még a lekisebbek is népviseletbe öltöztek a bálraKulcson szüreti felvonulást és a Magyarok Vásárát tartottak.
2010-09-22Vásáros reményMásodik alkalommal rendezett a Magyarok Szövetsége vásárt Dunaújvárosban, múlt hét szombaton.
2010-05-14A versenyképesség megtartása a tétA drasztikus alapanyagár-emelkedésének jelentős a hatása. Interjú Igor Popoviccsal, az ISD Dunaferr Zrt. értékesítési igazgatójával. Szakmai jelenlét Düsseldorfban. (2010. április 13-16.)
2010-05-14Fontos a szakmai jelenlétDüsseldorfban a Wire and Tube nemzetközi acélipari vásáron (április 13-16.), az ISD Dunaferr Zrt. az összes termékével képviseltette magát. Beszélgetés Sófalviné Barsi Judit marketing igazgatóval.
2010-04-20Virágos seregszemleÁprilis 10-én kertészeti és virágkiállítást, vásárt rendezett a rácalmási Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ.
2010-02-26Egy különleges vásárA Jószolgálati Otthon gondozottjainak munkáiból nyílt vásár a Munkásművelődési Központban.
2010-01-19Ők a piacról élnekA piac és a vásár működéséi körülményeiről. Adatok: helypénz a piacon és a vásárban.
2010-01-01I. Dunaújvárosi Esküvő Kiállítás és Vásár2010. január 9-10-én első alkalommal kerül megrendezésére a vásár.
2009-12-21Az árak még mindig alacsonyak.A megrendelt mennyiségek tekintetében a tendencia emelkedő képet mutat. A decemberben megrendezett stuttgarti nemzetközi vásárról. Interjú Igor Popovics-al, a Dunaferr értékesítési igazgatójával.
2009-10-22Ezúttal Kulcson találkoztakHa Vendel-nap, akkor magyarok vására.
2009-10-19Vendel-napi vásár Kulcson"Rengeteg érdeklődőt vonzott a Vendel-napi Magyarok Vására szombaton Kulcson. Termérdek áru, íjászbemutató és népi gyógyítók várták a vásározókat."
2009-10-122010off - a pécsiek éve jön"A Pécs 2010off civil szerveződést bemutató, a jövő évi rendezvényt propagáló stand nyerte az őszi expó díját a vásáron."
2009-10-01Magyarok VásáraAz első Dunaújvárosi Magyarok Vásáráról.
2009-09-29Bizalom, szakmaiságAz ISD Dunaferr Zrt. két jelentős ipari vásáron is részt vett Brnóban és Zágrábban.
2009-09-25Bizalmi tőke, szakmai professzionizmusInterjú Igor Popovic értékesítési igazgatóval
2009-09-23Magyar termelők vásáraElőször az idén rendezték meg Dunaújvárosban a magyar termelők, iparosok és kézművesek vásárát szeptember 19-én az alsó Duna-parton, kulturális fesztivállala egyetemben.
2009-09-21Magyarok a Duna-partonBeszámoló a Dunaferr Ifjúsági Szervezet Kerecsen Íjász Klubjának IV. Magyaros Napjáról és a Magyarok Szövetsége Magyarok Vásáráról.
2009-09-18Stabilitás, folyamatosságBrnóban és Zágrábban is jelen van az ISD Dunaferr
2009-09-04Vásárok szezonjaBrnóban és Zágrábban az ISD Dunaferr Zrt.
2009-06-26Türelmesnek kell lenniMeghatározó jelentőségű a poznańi vásár. Rövid összefoglaló a nemzetközi ipari szakkiállításról, ahol a Dunaferr is részt vett.
2009-03-18Tízéves a Dunaújvárosi VásárA 21. Dunaújvárosi Vásárról.
2009-03-14Nem vásári komédiaMegnyílt a 10. Dunaújvárosi Expó. A bemutatkozó cégek húsz százaléka dunaújvárosi. Beszámoló.
2008-10-15Sikeres a Dunaújvárosi ExpoIdén 10. születésnapját ünnepelte a tavasszal és ősszel is megrendezett Dunaújvárosi Expo október 10-12. között.
2008-10-11Huszadszor is vásározunkDunaújvárosi Expo.
2008-09-19Ötven éves a cseh ipar legfontosabb rendezvényeMSV Brno: gépgyártók és alapanyag-beszállítók találkozója. A rendezvény bemutatása az ISD Dunaferr Zrt. szemszögéből.
2008-06-12Vásári komédiaHol legyen a helyi kirakodóvásár?
2008-04-25Siker DüsseldorfbanAz ISD Dunaferr társaságcsoport részt vett a düsseldorfi Tube & Wire szakvásáron. Beszámoló.
2008-04-18Kiemelt szerepben a vásárok és a kiállításokProfi csapat, pontos információk, feszes munkatempó a standon. Összefoglaló az idei Düsseldorfi-i huzal-és csőipari találkozóról.
2008-03-17Vásári hétvége voltBeszámoló a tizenkilencedik dunaújvárosi Tavaszi Expóról.
2007-12-12Fenyőfa, Mikulás, miegymásÜnnepélyes megnyitóval indult a az Adventi randevú elnevezésű rendezvény, a Dózsa mozi előtti téren.
2007-11-28Vásár-díjat kapott a leghűségesebbVásár-díjat kapott a Momert Zrt. a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamarától.
2007-10-10Expo sokadszor18. alkalommal nyitotta meg kapuit a Dunaferr középiskolában a Dunaújvárosi Expó, az őszi fogyasztási cikkek és szolgáltatások helyi vására.
2007-10-08Expó: laposabb a pénztárcaKörkép az őszi Dunaújvárosi Expóról.
2007-10-06Vásár - kalandra fel!Dunaújvárosi Őszi Expo 2007. A Dunaújvárosi díj nyertese az Econ hőszivattyút bemutató stand lett.
2007-10-04Bemutatták a várostA RealEast Expo 2007 Nemzetközi Ingatlanbefektetési Szakkiállításon és Konferencián részt vett az Innopark Kht. Beszámoló.
2007-10-03A SREM-Expo sikert hozott a Momert-nekA Momert Zrt. sikeresen szerepelt a Dunaújvárosi és Kereskedelmi Kamara oldalán a Sremska Mitrovicán megrendezett SERM-Expon.
2007-09-28BemutatkozunkElkészült az új prezentáció a vros befektetési lehetőségeiről. A bemutatkozó anyaggal az Innopark Kht. részt vesz a Real-East Expo 2007 Nemzetközi Ingatlanbefektetési Szakkiállításon.
2007-09-04Városi vállalkozók is a szerbiai exponEz az első tényleges megállapodás a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara és a Sremska-Mitrovicai kamara között.
2007-06-15Mind fontosabb a lengyel piacFontosabb a vevő szempontjából a megbízhatóság, a szolgáltatások színvonala. Összefoglaló a Poznanban tartott Nemzetközi Innovációs Technológiai és Gépipari Vásárról, ahol a Dunaferr is kiállított.
2007-06-05Kell a jó könyv!Május 31-én 78. alakalommal került mwegrendezésare az ünnepi könyvhét.
2007-05-11Erősíti......közép-kelet-európai kapcsolatait a Dunaferr.
2007-03-27Ez volt az ExpoHét végén rendezték meg újra a a Dunaújvárosi Tavaszi Expot a Dunaferr iskolában.
2007-03-26Ha tavasz, akkor expóBeszámoló a tizenötödik alkalommal megrendezett dunaújvárosi expóról.
2007-03-24Expósan vásárias hangulatMegnyílt március 23-án a XV. Dunaújvárosi EXPO Tavasz 2006. Vendég a szerb partnertelepülés Szrmszka Mitrovica.
2007-03-03Mini expo a RudasbanA Rudas László Közgazdazdasági Középiskolában ismét megrendezték a tanirodai vásárt és kiállítást.
2007-02-17A mindent tudásról...A közgyűlésen történt. Főbb témák: Hankook gyár földterületvásárlása, piacok, vásárok ügye, közszféra béreinek rendezése.
2006-11-03Előtérben az export.Egységes értékesítési politika. Beszámoló a Dunaferr hannoveri EiroBlech 2006. Nemzetközi Lemezmegmunkálási Szakkiállításon való részvételéről.
2006-10-17Termékek, termelők és vásárlók az expónTizenhatodszorra rendezték meg a Dunaújvárosi Őszi Vásárt október 13 és 15 között.
2006-10-16Sikeres volt a vásárBeszámoló a a XVI. őszi expóról.
2006-10-14Bőséges a börze kínálataTizenhatodik alkalommal nyílt meg Dunaújvárosban az őszi expo.
2006-10-06Brno: sikeres jelenlétA Brnói Gépipari Vásáron részt vett a Dunaferr Zrt.
2006-09-22Brno: a térség teljes gépiparaA Dunaferr Zrt. idén is részt vett a Brnói Gépipari Vásáron.
2006-09-18Vásár, kapu, nagyharangA közgyűlés döntése szerint a kirakodóvásár marad az eddigi helyén (a Vasmű út stadion előtti részen). A terület kiépítésének költsége 180 millió forint lenne. Gebei Bálint (DVG Zrt. szolgáltatási igazgatója) szerint célszerűbb lenne a volt napközis tábor helyén lévő nagy parkoló, és a DVG Zrt. vállalná a hely kiépítését.
2006-08-21A borról szólt a három napBeszámoló az először megrendezett Dunaújvárosi Borfesztivál és Kézműves Vásár.
2006-06-30Vihar utáni csend a tegnapi ülésenKözgyűlés: vita a távhőről, gázmotoros erőműről; a vásár végleges helyével kapcsolatos tervek a jelenlegi, stadion előtti helyszínre készülnek majd; az Október 23. téri helyiséget az ügyészségnek adja öt évre a város.
2006-06-21Maradhatna a vásárA városüzemeltetési bizottság tagjai szerint a kirakodóvásár maradjon a mostani helyén, a Vasmű út végétől a Dunaferrig vezető útszakaszon.
2006-06-13Hol legyen a kirakodóvásár?A javaslatokról. Frappáns ötlet: ahol most.
2006-06-08Vissza a volt vásártérre?Négy tervezőiroda is kidolgozta elképzeléseit arról, hogy hol legyen a helyi kirakodóvásár végleges helyszíne. A lehetséges helyszínek: vásártér mögötti terület (Dunaterv Bt.), a 6-os út nyugati oldala (Pomsár és Társai Kft.), ahol most van: Vasmű úton a stadion előtt (Térműhely Kft.).
2006-05-18Az ipar körképeAz Industria Nemzetközi Ipari Szakkiállításon a Dunaferr Zrt. is részt vesz. A gazdasági minisztérium államtitkára Szanyi Tibor meglátogatta a Dunaferr standját. Beszámoló.
2006-04-28Német exportpiacNémet szakkiállításon szerzik a Dunaferresek a német piacot.
2006-03-27Több ezer látogatóBeszámoló a Dunaferr szakközépiskolában megrendezett XV. Dunaújvárosi Expóról.
2006-03-25Itt a tavasz - és a vásárMegnyílt a Dunaújvárosi Tavaszi Expó 2006. Idén már 15. alkalommal rendezték meg az expót.
2005-12-13Marad a nagykórház, de kht. leszKözgyűlés: A Rendőr-főkapitányság megszüntette a nyomozást különösen nagy vafgyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a dunaújvárosi kórház ügyében. Jóváhagyta a testület a kórház alapító okiratát., saz SZMSZ-ét. Tovább keresik a vásár helyét. A közgyűlés elé került a köztemető gazdaságos működtetésének középtávú terve, s a temetők és a temetkezés rendjéről szóló helyi rendelet módosítási javaslata. A közgyűlés elfogadta. Kollégium a Kertvárosban, a Jzsef Attila iskola helyén. Hosszabb fogászati ügyelet. Kétmillió a sportiskolának.
2005-12-13Mikulás-tárlat a Kortárs Művészeti IntézetbenKiállítás és vásár művészbarátoknak: Birkás István, Móder Rezső, Várnai Gyula, Rohonczi István, Farkas Mihály, Horváth Tibor, Moizer Zsuzsa stb. A képek megvásárolhatók a kiállítás ideje alatt, december 30-ig. A képek árának egy részét jótékony célra fordítják.
2005-12-10Vége a "cirkusznak"A közgyűlésen történt. Elfogadták a kommunális adóról szóló módosított rendeletet. Emelkedik a temetés díja. A cirkusztéren nem lesz vásár. A József Attila Könyvtár vezetője újabb öt évig Szécsenfalviné Lukács Mária lesz.
2005-12-06Vásár az alsó Duna-parton?Még mindig nyitott a kérdés: hol legyen a vásár? A Cirkusztér nem nyerte meg a döntéshozók tetszését, a Béke városrészi nagy parkolót pedig a lakók nem szeretnék.
2005-12-06Keresik a kirakóvásár helyétA gazdasági bizottsági ülésről. Vidámparkban vagy az M6-os mellett legyen a dunaújvárosi országos kirakodóvásár helyszíne? A mostani ideiglenes helyszín engedélye ugyanis lejárt. Támogatta a testület a köztemető beterjesztett középtávú tervét, a temetkezés és a temetők rendjéről szóló helyi rendelet módosítását, a jövő évtől alkalmazandó díjtételeket. A kormány negyedszerre kedvezően bírálta el az önkormányzat pályázatát, s jóváhagyott 425 millió forint összegű támogatást a kertvárosi volt általánios iskola középiskolai kollégiummá való átalakításához. Hosszabb fogászati ügyelet.
2005-12-01Helyet keresnekBeszámoló a városüzemeltetési és környezetvédelmi bizottság üléséről. Kép a Dunanett Kft. telephelyén megépült hulladékgyűjtő udvarról.
2005-11-30Cirkusz a vásártér miattÁtmeneti helyéről a Baracsi út és Béke körút között található, úgynevezett cirkusztérre költöztetnék a kirakodóvásárt. A lakók korábban már tiltakoztak a terv ellen.
2005-10-10Nézelődők és vásárlókDunaújváros 2005. Őszi Expo.
2005-10-08Vásári portékaBeszámoló a 2005. Őszi Expóról.
2005-08-16Vásár: januárig a Vasmű útonKirakodó vásár.
2005-06-14Fesztivál lett a vásárbólÁtmenetileg a kéthetenkénti kirakodóvásár a Vasmű úti stadion és jégcsarnok előtti szakaszon kerül megrendezésre Dunaújvárosi Kirakó Fesztivál néven, ugyanis kultúrműsor fogja tarkítani a kínálatot.
2005-06-13Vásárból lett fesztiválÚj helyre költözött a vásár. Nyáron ideiglenesen a Vasmű út Építők útjától a Hunyadi útig tartó szakaszon lesz. Az első Kirakodó Fesztivál jól sikerült.
2005-06-11Vasmű úti kirakodó fesztiválElköltözik a vásár a megszokott helyéről, a piacról. Az új, ideiglenes helyszín a Vasmű út Építők útja és a Stadion közötti szakasz, az új név: Dunaújvárosi Kirakodó Fesztivál.
2005-05-28Költözzön a vásár - de nincsen hová...Még nincs új helye a kirakodóvásárnak. A Táncsics utcában megkezdik az építkezéseket, ezért ott már nem árulhatnak. A javaslatokat a Duna-Tér Kft. jutattja el a városüzemeltetési irodára.
2005-05-25Megnyílt az IndustriaBudapesten az Industria nemzetközi ipari szakkiállításon (05.24-05.27.) a Dunaferr Dunai Vamsű Rt. is részt vesz.
2005-04-06A legígéretesebb iparág is igényli a Dunaferr termékeitAz április 5-én megyílt 24. Construma nemzetközi építőipari kiállításon a Dunaferr RT. tagvállalatai közül többen szerepelnek termékeikkel.
2005-03-23Vásár: megint költözni kell!A Dunaújvárosi Főiskola április közepén elkezdi a közpark kialakítását a piac és a Dózsa György út közötti területen. Így a piacról hamarosan menniük kell az árusoknak. A közgyűlés döntésétől függ, hol lesz az újabb vásártér. Egyik lehetséges terület a Béke városrészi parkoló.
2005-03-16Újra vándorúton a vásárAz építkezések (Dunaújvárosi Főiskola, Penny Market) miatt a megmaradó hely nem lesz elég a vásárok megtartásához.
2005-03-14Frissíteni kellene az expótBeszámoló a 13. Dunaújvárosi Vásárról.
2005-03-11Ezúttal kevesebb a kiállító, de a színvonal megmaradBeszélgetés a Szőke Lajossal, a Sziporka Bt. ügyvezetőjével, a 13. Dunaújvárosi Vásárról (Dunaújvárosi Expó 2005 Tavasz).
2005-03-11Cél, hogy a testvérvárosok vállalkozói is kiállítsanakBeszélgetés Barányi Alberttel a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara titkárával, a dunaújvárosi expó adta lehetőségekről.
2005-03-11Már hamisítják is keleten a mérlegeketUrbán László, a Momert Rt. vezérigazgatója beszél a dunaújvárosi expóról és az rt. termékeiről.
2005-02-01Börze a hagyományoknak megfelelőenSelejt újság és folyóírat-árusítás a volt a könyvtárban.
2004-10-12Vásártér: marad a piacA legújabb vásártéri ötlettel sem értett egyet a közgyűlés. A városrendezési tervet nem módosítják, a Béke városrészben nem elsz vásártér. A vásár vasárnaponként marad a paic helyén.
2004-10-11Sok új terméket láthattak a vendégekBeszámoló a Dunaújvárosi Őszi Expóról, ahol több mint nyolcvan kiállító vett részt.
2004-10-09Hivatalosan is megnyílt az expóMegnyílt a tizenkettedik Expo, Dunaújvárosi Őszi Vásár.
2004-10-08Hárommillióval kárpótolták?Közgyűlés. Nem lesz vásártér a Béke városrésznél. A rövid parkolási zónarendszer tárgyalását decemberre halasztották. Elfogadta a közgyűlés a költségvetési megszorításokkal kapcsolatos intézkedéseket, a jövő évi büdzsé irányelveit.
2004-05-19Benzinkút is lesz a vásártérenNyár végére készül el a 6-os és a 62-es utak melletti volt vásártér rendezési tervének módosítása, amit még a közgyűlésnek is el kell fogadnia.
2004-04-20Mi történjék a szomszéd tehenével?Interjú a polgármesterrel a a DVG Rt. ügyéről, a sajtó szerepéről...
2004-03-30Hétvégi program -Dunaújvárosi ExpoMárc. 26-28-án volt a tavaszi Dunaújvárosi Expo. Beszélgetés Szőke Lajossal, a kiállítást szervező cég vezetőjével.
2004-03-29Vasárnap többen voltakBeszámoló a Dunaújvárosi Tavaszi Expóról.
2004-03-27Szokásos, mégis másBeszámoló a Dunaújvárosi Tavaszi Expóról.
2004-03-26Mától nyitva a tavaszi kiállításDunaújvárosi Tavaszi Vásár, 2004.
2004-03-16Harminc év számtalan programHarminc éves a Munkásművelődési Központ és a József Attila Könyvtár. Programelőzetes a rendezvényekről.
2004-02-23Tervek a város fejlesztéséreIdén a vásártér is kereskedelmi központtá válik.
2003-12-11képaláírásKép a Dózsa mozi előtt készülő karácsonyi vásárról.
2003-11-26Forraltbor, gesztenye, helyi kultúraAz idén új külsővel és tartalommal jelentkezik a karácsonyi vásár a Dózsa téren. Beszélgetés a tervekről dr. Skaliczky Andreával.
2003-11-11A csütörtöki közgyűlés döntéseiPénzügyi segítséget nyújt a DAC jégkorongcsapatának a Magyar Jégkorong Szövetség, felvette a DAC-ot tagjai közé és vállalta 4 millió forint előleg és 5 millió forint vissza nem térítendő támogatás biztosítását.Mivel a DAC költségvetése nem jelent elegendő garanciát, ezért az önkormányzat kezességet szavazott meg.
2003-11-04Márciusban már építenék...Interfruct áruház már biztosan lesz a volt vásártéren. A további beruházókkal még tárgyalnak. Lehetséges, hogy épül: benzinkút, autószalon, TTL-áruház.
2003-11-04Szarkaláb és ligetszépeZeke-Hajas Ilona egyházi festőművész kiállítása a múzeumban. A gyógynövények képeken, naptárakon, porcelán patikaedényeken. A kiállítás címe A gyógynövény reneszánsza a képzőművészetben.
2003-10-28A piacon több a vevő, vásározóAz új helyszín nincs bejáratva, de úgy tűnik: mégis vonzó.
2003-10-14Új helyen a kirakodó vásárElső alkalommal volt kirakodó vásár helyszíne a piactér.
2003-10-13Piaci vásár: vegyes fogadtatásAnnyival jobb, hogy nem kell a városhatárig menni...
2003-10-13Jobb volt mint tavasszalBeszámoló a tizedik Dunaújvárosi Expóról. Kép.
2003-10-11EXPO - TIZEDSZER!Beszámoló a tizedik Dunaújvárosi Expóról.
2003-10-09Új rend szerint vásárnapokonAz Alba Volán Rt. - tekintettel az állat- és kirakodóvásár új helyszínére (piac) - véltoztatott a menetrenden.
2003-10-06Új vásártér: egyeztetett véleményIdeiglenesen a vásár a piactérre költözik. A továbbiakban még lehetőség van egy új hely megszerzésére, itt felmerült a Vidám Park területe és a Barell-2000 ajánlata is.
2003-10-01Az utak melletti területeken életképesek a vásárokAz önkormányzathoz új ajánlat érkezett a vásártér új helyének megválasztására. A Barell 2000 Kft. felajánlja saját tulajdonában álló területet a vásárrendezés céljára, amennyiben meg tudnak állapodni az önkormányzattal.
2003-09-23Új helyszínen a vásár?Lakossági fórumot tartottak az országos kirakódóvásár piactérre telepítésével kapcsolatban. Okt. 12-én már az élelmiszerpiac helyén, a mellette lévő parkolóban, valamint a használtcikk piac területén lesz a vásár amennnyiben jóváhagyja a tervezetet a közgyűlés.
2003-09-22Nem zavarja a lakókat a vásárA piac környékén élők lakossági fórumon mondhatták el véleményüket azzal kapcsolatban, hogy a kirakodóvásárt a piacra telepítik.
2003-09-17Pénz hiányában: vásár a piaconIsmét nem kap pénzt az önkormányzat a parkolókért.
2003-09-10Egyetlen alkalmas hely a vásár rendezésére: a piacA 6-os és a 62-es utak melletti vásár új helyszíne a piactér lesz. Réti Vilmos, a kamara elnöke szerint: vagy a piac területén lesz ideiglenesen a vásár, vagy sehol.
2003-09-02Vásár a piac téren?Két héttel elnapolták a bizottságok a piacokról, vásárokról szóló helyi rendelet módosításáról való döntést.
2003-09-01Még mindig tart a helykeresésMég nem biztos, hogy a vásártér új helye a piactéren lesz.
2003-08-25Vásárkor nem lesz piac?Dunaújváros önkormányzata eladta a 6-os út melletti vásárteret. A vasárnapi vásárok valószínűleg beköltöznek a a Béke téri piac helyszínére.
2003-05-13A május 8-ai közgyűlés döntései-Újabb Lorántffy támogatás-kérelem. Az iskola 3 millió forint támogatást kér az önkormányzattól a négy új tanműhely-terem berendezéséhez, valamint egy takarító-portás álláshely létesítéséhez. - A bezárt kertvárosi általános iskola falát díszíti még ma is Cyránski Mária József Attila domborműve. A József Attila Könyvtár kérvényezte a dombormű áthelyezését a József Attila Könyvtárba. A közgyűlésnek kell döntenie. -A vásártér eladva. -
2003-05-08Eladják a vásárteret?A kereskedők az év végéig még a megszokott helyen árusíthatnak.
2003-04-04Rekordforgalom a Kohász vásáronKohászvásár.
2003-03-29Expó- kilencedszerMegnyílt a kilencedik Dunaújvárosi Expó 2003 Tavasz kiállítás és vásár.
2003-03-28A vásári forgatagban időzveMegnyílt a Dunaújvárosi Expó 2003 Tavasz kiállítás és vásár a sportcsarnokban.
2003-03-28Nemzetközi lesz az őszi expoA tizedik, jubileumi dunaújvárosi vásárra a partnervárosok is hivatalosok esznek.
2002-10-14Öszi expó, megváltozott körülmények közöttBeszámoló a Dunaújvárosi Öszi Vásárról, amit az idén a Dunaferr Sportcsarnokban rendeztek meg.
2002-10-11Kiállítás - a sportcsarnokbanBeszámoló a sportcsarnokban megrendezett "Dunaújvárosi Vásár 2002 Ösz" vásárról.
2002-06-18Szerződés a piac, vásár üzemeltetésérőlKözgyűlési döntés értelmében idén évkezdettől a DVG Rt. üzemelteti a piacot és a vásári rendezvényeket. A DVG Rt. saját leányvállalatával, a Duna-Tér Kft-vel végezteti el a feladatokat.
2002-05-31A vásártér költözni fog - a kérdés, hogy hova és mennyiért?Dunaújváros közgyűlése döntött már arról, hogy a vásártérnek költöznie kell a 6-62 utak kereszteződéséből. Ideiglenes megoldásként a volt szovjet laktanyát jelölték meg, azzal a kikötéssel, hogy a végleges helye majd a termesztőtelepen lehet.Elkezdődött a végleges helyszín átvételének, hasznosításának az előkészítése is.
2002-05-28Kész a terv, lehet dönteniElkészült az ideiglenes vásártér terve, a kiépítés 54 millió forintba fog kerülni. A közgyűlés döntése értelmében a 62-es út melletti vásárteret ideiglenes jelleggel a olt szovjet laktanya területére, az alakulótér és a sportpálya helyére teszik át. A vásár áttelepítésének folyamata elkezdődött.
2002-05-24Szabad lesz a vásárÖsz végére megújul a dunaújvárosi piac.
2002-03-19EXPO hetedszerre. Bemutatkoztak a vállalkozásokA dunaújvárosi vásárt ismét a Dunaferr Iskolában rendezték meg. A legszebb sand díját a Westel nyerte el, a Vásár Díját pedig a helyi Fa-Forma Kft és a kecskeméti Éger-Fatál Bt.
2002-03-19Alakulóban az alakulótér sorsaHamarosan a bizottságok elé kerül a vásártér átköltöztetésének költségtervezete: jelenleg 42 millió forint hiányzik az elképzelés megvalósításához. A gond az, hogy a 2002-es költségvetésben erre a célra 15 millió forintot különítettek el és a közgyűlés ennyit hagyott jóvá. A volt laktanya épület, és az alakulótér sorsa közgyűlési döntésre vár. Az biztos: csak ha lesz elég pénz, akkor indulhatnak meg a munkálatok.
2002-03-18Vásároztunk - vásároltunk?Az idei "Dunaújvárosi Vásár 2002 Tavasz" elnevezésű termébemutatóról.
2002-03-16MEGNYíLT A TAVASZI EXPÓMegnyílt a Tavaszi Expó a Duanferr villamos tagozatának épületében.
2002-03-01Felújítják a tornatermet. Expo a betononFelújítják a Dunaferr villamos tagozatának tornatermét. A felújítás a tavaszi Expora nem készül el, ennek ellenére itt tartják meg.
2002-02-15Tavasszal költözik a vásárAz átmeneti megoldás a laktanya.
2001-12-21Hamarosan új helyen vásározhatunkÁtteszik a vásárteret. Több helyszín lehetséges. Döntés csak a jövő évben várható.
2001-10-15Mostantól a vásárra exponálunkKépes riport a Dunaújvárosi Expóról.
2001-10-13Megnyílt, immár hatodszor81 cég mutatkozik be a dunaújvárosi Expon.
2001-10-12Dunaújvárosi Expo 2001 ÖszOkt. 12 - okt. 14-ig tart.
2001-04-10A Rudas diákjai kiállítottak Salzburgban isSalzburgban és Nyíregyházán is kíválóan szerepeltek a Rudas Közgazdasági Iskola tanulói az országos és a nemzetközi tanirodai vásár- és kiállításon is.
2001-04-02Zárva már az expó-kapuHírek a háromnapos (márc. 30-ápr. 1.) expóról. Kiosztották a vásár díjait is.
2001-04-02Alapítói díjat kapott a HírlapA Dunaújvárosi Hírlap elnyerte az expó alapítói díját.
2000-12-18Kiskarácsonyi szép dolgainkA hét végén rendezték meg az immár hagyományos kézműves kirakodóvásárt a múzeumban. Gyermekeknek kézművesfoglalkozások voltak.
2000-10-16Expó: nem hiányzott semmi: Hazai feltaláló kapta a dunaújvárA dunaújvárosi Expo 2000 vásári nagydíját a Momert Részvénytársaság kapta. A Legszebb Stand Díjának tulajdonosa a Dunatel Rt lett. A vásár kisdíjas jutalmazottja az Edison-Telefónia Távközlési Bt új magyar készüléke lett, mely véd a mobiltelefonok és a számítógépek káros sugárzása ellen.
2000-10-14Expo-nálunk: az őszi vásárraÜnnepélyes keretek között nyílt meg tegnap a Dunaújvárosi Expo 2000 Ösz, a fogyasztási cikkek és szolgáltatások helyi kiállítása és vására. Negyedik alkalommal került megrendezésre.
2000-06-20A jótékony "A" CsoportAz "A" Csoport vásárral egybekötött kiállítást rendezett a Sajtóházban az autista és az asztmás gyerekek javára.
1999-09-08Expo '99 októberbenAz első Expo Dunaújvárosban ez év tavaszán volt, a következő október 15-én nyit.
1999-03-29Sikeres volt az expó 99A dújv-i Expó 99 kiállításról és vásárról.
1999-03-16"Art Budapest" - MóderrelBudapesten, a Tavaszi Fesztivál elő rendezvényeként nemzetközi művészeti vásárt rendeztek, melyen Móder Rezső is részt vesz munkáival.
1998-05-28Rafiafonat, indiántincsA "Hol élünk?" Fesztivál keretében a Lorántffy-ban kirakódóvásárral egybekötött kézműves foglakozást szerveztek.
1997-03-24képaláírásSzombaton húsvéti foglalkozást és vásártrendezett a népfőisk. a múzeumban.
1996-12-12Gyerekfoglalkozás, vásár a múzeumbanMézeskalácskészítés, kézművesvásár, kézműves-foglalkozás a karácsony jegyében.
1995-12-27Uitz, vásár, kórházAz Uitz aukció összegéből a gyermekosztálynak vásárolt ajándékokról. (képaláírás)
1995-12-21Tizenöt alkotás talált gazdáraA képzőművészeti aukcióból befolyt 178 000 Ft a kórház gyermekosztályának karácsonyára fordítják.
1995-12-18Felkínált művek az aukcióraA Modern Művészetért Közalapítvány aukcióra felkínált művei.
1995-12-15Kalapács alól akár a fenyőfa aláDec. 19. aukció az Uitzban helyi képzőművészek munkáiból.
1995-09-13Vásár a vásárbanA Budapesti Nemzetközi Vásár képei.
1995-09-12Vásári képekMomert, Ferrobeton, Beton-Plusz kft.
1995-07-15A féltett bögre története. Együtt írjuk a város történetétEgy városi vásári napról 1955-ből.
1995-04-27Változik a vásárnaptárMódosul a város vásárnaptára: minden hónap 2. vasárnapján állat és kirakodó.
1995-03-14Friedrich és MóderA Nemzetközi Art Expo művészeti kiállításon és vásáron mely márc. 16-án kezdődik, kiállít Friedrich és Móder is, valamint az 1. Nemzetközi Kortárs Művészeti Fesztivál és a Nemzetközi Acélszobrász Alkotótelep anyagából is válogattak.
1990-08-24Piacjávány: Volt-nincs, van-lesz.Piac vagy KGST-piac?
1990-08-14Nyári vásár: amig a készlet tart.A Skla és a Kék Duna Áruház vezetői nyilatkoznak.
1990-07-10Jóformán teljesen kiszorították a piacról a kereskedőket a "KGST-piac" árusaiA helyszűkét a parkoló bebetonozásával igyejkezett a tanács megszüntetni.
1990-05-25Dunaferr sajtótájékoztató a BNV-nVásárdíjat kapott a 91. BNV-n a vasmű Dunaferr Lux elnevezésű radiátora. Beszámoló dr. Szabó Ferenc (vasmű vezérigazgatója) sajtótájékoztatójáról.
1990-02-02Kedvezményes folyóiratvásárt tart a Munkásművelődési KözpontAz MMKK előcsarnokában zajló folyóiratvásárról
1989-07-04Batyuk a háton. Kell-e nekünk lengyelpiac?Városunkban két éve nem árusíthatnak legálisan a lengyelek. A vélemények megoszlanak. Sok volt a csencselő, maffia szövődött az árusok köré. Érden és Dunaföldváron nem tilos árulni. Jó megoldás kellene, de ilyen még nincs és sok a hiánycikk...
1988-12-13Aranykapu címmel idén első alkalommal rendeztek karácsonyi vásárt.Fénykép: a Dózsa mozi előtti téren a magánkereskedők árusítanak.
1988-09-30Dunaújvárosi fonalból (is)A Magyar Posztógyár mintegy húszféle szövetet állított ki, amelyből kettő elnyerte a BNV nagydíját.
1987-09-15Ha vásár, akkor szüretiEz volt a tizedik.
1987-09-08Szüreti vásár - tizedszerA Dunaújvárosi Munkásszövetkezet rendezvénye.
1987-01-01Szüreti vásárA dújv-i Munkásszöv. szeptemberben tizedszer rendezte meg a Skála - Dunaújváros Áruházban s környékén az őszi vásárt.
1985-10-11Könyvkiállítást és -vásárt rendeztek... a Dunai Vasmű műszaki könyvtárában műszaki és közgazdasági könyvnapok alkalmábólFénykép a rendezvényről.
1983-09-28Szüreti vásár DunaújvárosbanA Dújv-i Munkásszövetkezet szept. 16-17-én 6. alkalommal rendezett szüreti vásárt.
1983-02-08VásárbanKiállítást és vásárt rendezett a népi iparművészek munkáiból az MMK. Riport a vásárról.
1982-07-06Sok az árus, kevés a kuncsaft.Riport a dunaújvárosi állat- és kirakodóvásárról.
1982-04-09Sikeres tizedikA Dunaker tíz éve minden esztendőben megrendezett Kohász vására idén 20 millió forintot hozott a vállalat számlájára. A minden eddiginél jobban sikerült tavaszi engedményes vásár legkeresettebb árui az ágyneműk, tapéták, bútorok, járművek, hűtőszekrények és a kozmetikai cikkek voltak. (teljes szöveg)
1982-03-09Cserebere, fogadom...LemezbörzeA Bartók B. Műv. Központban rendezett lemezbörzéről.
1982-03-05Vásárváros DunaújvárosKohász vásár, műszaki vásár, Amfóra-vásár.
1981-11-03Mi lesz jövőre?Az MMK Öszi sokadalom ezévi rendezvényéről, melynem volt olyan sikeres mint tavaly.
1981-11-03Őszi sokadalomA tavalyi évben rendezett sokadalomhoz hasonlóan az idén is sikeres volt a komplex közművelődési rendezvény. Beszámoló. Kép: Köcsögárusítás. Vattacukros. Bábelőadás közönsége.
1981-10-23Ismét Öszi sokadalomOkt. 31. Öszi sokadalom az MMK-ban. A vásári kínálatról.
1980-12-02Öszi sokadalomKépek az MMK Öszi sokadalom rendezvényéről.
1980-12-02Őszi sokadalomA nov. 29-én és 30-án rendezett rendezvénysorozat sikeréről. Körhinta, agyagmunka, gyöngyfűzés, papírhajtogatás riportképei. Népművészeti kiállítás a Vasmű Klubban, néptánc-gála, Mitsui Sen, Kékesi István szobrász, ill. fotográfus papírhajtogató művészetéről.
1980-10-14Szüreti vásárKépes és szöveges riport a vásárról.
1980-09-12A 30. évforduló ünnepi programja. Takács Imre elvtárs mond kRészletes program
1980-09-05KirakodóvásárSzöveges, képes riport a kirakodóvásárról.
1979-10-16Szüreti vásár1979. október 13-14-én szüreti vásárt rendez a munkásszövetkezet. A vásár kulturális programja.
1978-10-17Vidám vásár (képaláírás)Riport a piactéren rendezett szüreti vásárról, amelyen több, mint harmincezer látogató volt. (nem teljes szöveg)
1975-05-23Lemezradiátor-bemutató a BNV-nA Budapesti Nemzetközi Vásáron bemutatta hagyományos és új termékeit a Dunai vasmű. Vásári díjat nyert a gömbtartályacél.
1975-04-04Rekordforgalom a Kohász vásáronA Kohász vásár sikere.
1975-03-21Hogyan zajlik a Kohász vásár?A Dunaker Vállalat évenként megrendezésre kerülő vásáráról.
1974-09-20Dunaújvárosi szemmel az őszi nemzetközi vásáronA Budapesti Nemzetközi Vásáron a város is képviseltette magát.
1974-05-07A BNV mellett több külföldi kiállításon vesz részt...Hogyan készül a BNV-re a Dunai Vasmű?
1973-09-21A gazda a DUNAKER.Műszaki kiállítás és vásár.
1973-07-17Szén és brikett-részletfizetésre.A vártnál is sikeresebb volt a kezdeményes tüzelővásár.
1973-05-18Dunaújvárosi gyár is képviselteti magát a BNV-n...... a férfifehérneműgyár termékei között
1973-05-15Vállalataink a Budapesti Nemzetközi Vásáron.Nagydíjas lett a Dunai Vasmű terméke a DK-60-as spirálcső.
1972-08-31Feljegyzik a megrendeléstA munkásszövetkezet augusztusban negyvennapos áruházat nyitott a város kiállítási csarnokában.
1972-08-22Véget ért a nyári vásárTöbb mint egymillió forintot takarítottak meg a vásárlók.
1971-08-17Elaldó ez a...kocsi (képaláírás, kishír)Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a városi autóvásár. Még a Magyar Rádió is készített riportot a 180 eladó egyik-másikával. (nem teljes szöveg)
1971-08-13RekordforgalomA nyári vásár adatai a Dunaújvárosi Kereskedelmi Vállalatnál.
1970-09-22Fokozódó érdeklődés a dunaújvárosi autóvásár irántNyolc autó kelt el.
1970-07-2111 gépkocsi cserélt gazdátNagy érdeklődés a dunaújvárosi használ-autóvásáron, amelyet június óta minden hónap harmadik vasárnapján rendez a városi tanács, az újtelepi körforgónál.
1968-09-10Dunaújvárosi víkendház és apacsing a Budapesti Őszi VásáronA városi termékek rövid ismertetője.
1968-05-14A vasmű a BNV-nElső ízben mutatkozott be a vasmű legújabb terméke, a lemezradiátor.
1967-05-12Irány a BNVAz 1967-es Budapesti Nemzetközi Vásáron a városból egyedül a Vasmű jelenik meg.
1965-03-02Egymillió 421 ezer forint megtakarítást jelentett a lakosságnak a téli vásár30-40%-os árkedvezmények.
1965-02-16Jelentés a téli vásár félidejéről1 hét alatt 1millió forint megtakarítás.
1964-08-04Dunaújvárosi termékek a székesfehérvári Alba Regia NapokraA Dunai Vasmű kiállít az augusztus 19-én kezdődő Alba Regia Napokon.
1964-05-12A vasmű és a Szalmacellulózgyár termékei képviselik városunkat a Budapesti Nemzetközi VásáronBeszámoló a vásárról.
1961-11-14Megnövekedett választék, nagy forgalom.Ez jellemzi az idei Kohász Vásárt.
1961-05-23A Vasmű termékei a Budapesti Ipari VásáronHárom kép a termékekről.
1961-05-12Elindult az első szállítmány az Ipari VásárraAz idei vásáron már hengerelt áruk is képviselik a Dunai Vasműt. 1961. május 19-én nyílik.
1960-09-30Vasárnap zárt a brnói vásárA nemzetközi vásárt először 1959-ben rendezték meg először.
1960-05-24Sztálinváros súlyának megfelelően vesz részt a Budapesti Ipari VásáronSztálinváros a BNV-n.
1960-04-30A Budapesti Ipari vásáron ott lesznek a Dunai Vasmű termékeiA vaskohászat pavilonja a legszebbek egyike lesz.
1960-04-26A Vegyesipari Vállalat gyermekszandáljait kiállítják az ipari vásáronA legfiatalabb üzem első nagy sikere részvétel az ipari vásáron.
1960-04-15A Vegyesipari Vállalat termékei is részt vesznek a Budapesti Ipari Vásáron1960. május 20-án nyílik a vásár.
1959-11-20Legyen mindíg kohász vásárA vásár eladási eredményei
1959-11-17A Kohász vásár3 üzlet 5 nap alatt 2 millió forint forgalmat bonyolított.
1959-11-10Kohász VásárBőséges áruválaszték várja a dolgozókat.
1958-11-14Nagy bőséggel és választékkal megnyílt a KohászvásárNovember 13-20-ig. Mit lehet majd kapni?
1958-08-2655 ezer látogató, közel 5 millióforint forgalom a vásáronA sztálinvárosi vásár kilépett a vidéki városok szokványos, ilyen természetű rendezvényeinek keretéből.
1958-08-22Így ünnepeltünkAugusztus 20-i programokról.
1958-08-15Sok látványos érdekesség, rengeteg áru, finom ételek és jó borok várják a közönséget a vásáronProgramelőzetes.
1958-08-12Mit írnak az újságok Sztálinvárosról?A Magyar Nemzetből, Népsportból, Esti Hírlapból, Új Komlóból.
1958-08-12A vásár előkészületeiA gyümölcs-és zöldségellátás, tűzrendészeti kérdések a városi tanács V.B.előtt.
1958-08-08Sztálinvárosi vásárElőkészületek augusztus 19-re.
1958-07-18Hogyan készül a vendéglátóipar, a kiskereskedelem a vásárraKözeledik az augusztusi vásár ideje.
1958-07-08Gazdag program, sok látniavló, jó szórakozás lesz az augusztusi vásáronAz idei vásárt augusztus 19-20-án rendezik meg, a Vidám Parkban és a mellette lévő területen.
1958-01-28Miről tárgyalt a tanács vb?Az eredeti tervtől eltérően augusztus 16-20. között lesz a nyári vásár. Határozatot hoztak, hogy a Sztálinvárosi Vasmű könyvtárát a Dunasor 1/a, az úgynevezett G/5 épület földszintjén a középső nagy üzletnek szánt helyiségben helyezik el.
1957-11-22Nagy forgalomMiből fogyott a legtöbb a Kohászvásáron? A Kohászvásár képekben.
1957-11-19Egymillió forint forgalom a kohász-vásár első napjainHelyszíni jelentés
1957-11-07Kohász-vásár SztálinvárosbanNovember 15. és 20. között kerül megrendezésre, a Kiskereskedelmi Vállalat által.
1957-08-27Nagyszabású állat-és kirakodó vásár az ÓvárosbanBeszámoló a vásárról
1957-08-23Mezőgazdasági gépkiállítás az ÓvárosbanJárásunkban ez volt az első ilyen kezdeményezés.
1957-07-09A Tűzállótéglagyár első ízben vesz részt nemzetközi árumintavásáronA gyár háromféle összeállítást visz Belgrádba, és Szófiába.
1955-06-07Szombaton értékelték... (kishír)...az első sztálinvárosi Májusi Vásár eredményeit.
1955-05-0710 mázsa csokoládé, 61.000 utas...A Májusi Vásár forgalma.
1955-05-0440.000 látogató!Az első sztálinvárosi Májusi Vásár nagy sikere. Bognár József belkereskedelmi miniszter nyitotta meg. A Májusi Vásár díszkapujáról kép.
1955-04-30Ma nyílik meg a sztálinvárosi májusi vásárElső ízben kerül megrendezésre a sztálinvárosi országos májusi vásár, melyet Bognár József belkereskedelmi miniszter nyit meg.
1955-04-29Megérkezett a "Sztálinváros" cigarettaAlkalmi cigaretta a Májusi Vásárra.
1955-04-29Megnyitás előtt a Májusi VásárA vásár résztvevői.
1955-04-26Felépült a Májusi Vásár pavilonjainak nagy részeAz előkészületek a befejezéséhez közelednek.
1955-04-26A május 1-i ünnepségek és a Májusi Vásár műsoraAz ünnep programelőzetese. A vásár ápr. 30-tól máj. 2-ig tart.
1955-04-22Szétküldték a Májusi Vásárt hirdető plakátokatOrszágszerte szétküldték a nyolcszínű plakátokat.
1955-04-19Köszöntsük május 1-ét SztálinvárosbanGyors ütemben folynak az első Sztálinvárosi Májusi Vásár előkészületei. Ápr. 26-án forgalomba kerül a különleges minőségű "Sztálinváros" cigarette (1 000 000) Megkezdték már a sztálinvárosi képekkel díszített női kendők árusítását.
1955-04-15Újabb hírek a Májusi VásárrólÜnnepeljük Május 1-ét Sztálinvárosban! A rendezvény plakátja a cikkben található.
1955-04-12Májusi VásárAz előkészületekről
1955-04-09Milyen lesz a Májusi Vásár?Az előkészületekről
1955-04-06Folynak a Májusi Vásár előkészületeiA vásár és kiállítás több, mint látványosság. Tervek
1955-03-22Közeledik a májusi vásárAz első Sztálinvárosi Májusi Vásár és Kiállítás előkészületeiről.
1955-02-25Nagyszabású májusi vásárt......rendeznek Sztálinvárosban. Rendezvény tervezet.
1952-08-22Az adonyi......vidám vásáron
Sztálinváros - hazánk büszkesége. Ismerd meg!1958-ban készült a városismertető prospektus a Sztálinvárosi vásár és kiállításra.
A BNV megyei szereplőiBalogh Gyula Bogumil termékei is szerepeltek a kiállításon.
Dunaújvárosi Vagyonkezelő Rt.A Dunaújvárosi Vagyonkezelő Rt. honlapja.
Piacjávány: Volt-nincs, van-lesz.Piac vagy KGST-piac?
Ünnepi díszbe öltözött a Városháza térKarácsonyi Vásár 2012.
Képek a Lemezalakító gyáregységrőlSpirálcsőüzem, vásáron a Lemezalakító, Radiátorüzem. Válogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.
Kép az Őszi SokadalomrólVálogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.
Ünnepi Könyvheti vásár a könyvtár előtt 1996-banVálogatás a Dunaújvárosi Hírlap Pannon Lapok Társaság (PLT) fotóarchívumának anyagából. A képek a DH-PLT tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.